35066
  • Cirrus79
    Üdv Néktek újra! :) Megy a hent, megy a hent? :) Néminemű problémám akadt az új géppel és az armával. Solt, mikor szoktál ts-en lenni?
  • Feró Flex
    Mi is Pk.Úr???
  • Solt
    Én arra próbáltam célozni, hogy jó lett volna az új hangmotorból valami ízelítőt kapni... azt tudom, hogy a hangmotor, és a hangok két külön dolog... ;)
  • D00M
    Nemrég lett vége. Hát érdekes volt, nekem ez volt az első. De marha jó volt:)
  • DancZer
    Az új hangmotor, és az új hangok teljesen mást jelent. Új hangmotor azt jelentheti, hogy nem lesz lekorlátozva a hangok száma 26-ra és mikor lősz helivel akkor elmegy a heli hangja, mert robbannak a rakéták. Lehet, hogy ezt oldják meg úgy, hogy ne legyen ilyen. Persze jók lennének új hangok is! :P
  • DrRadon
    Aki így 2010 tájékán AI-val akar élethűen háborúzni egy városokkal és egyéb objektumokkal teli 100-200 km2-es területen, az ne várjon csodát. MÉG nem elég rá egy átlag gép, meg nem elég hozzá a BIS programozó gárdája. (egyébként a warfare módban egyszerre több helyen is kezel konfliktust, de az a valóságközelitől még messze van)

Viszont 100-120 elő ember online egész jókat tud háborúzni az ArmA2-ben. Épp most megy az ATC, javaslom próbáld ki. Egy életre elfelejted az AI elleni szenvedést.
  • repvez
    csak megint ezt utálom hogy egy jol osszevágott anyagot idedugnak az orunk alá egyedi változatos animáciokkal aztán mikor kézhez veszi az ember akkor meg a szokásos felál lefekszik térdel kombot váltogatja szorgos egymásutánba az a 20 katona aki éppen egyszerre van a képen.
    Eddig még egy olyan kampányt vagy pályát nem láttam ahol legalább felfedezhetö lett volna az hogy amit igértek a több száz egység mozgása, vagy hogy a mi küldinktöl fugetlenül zajlana a csata a sziget többi részén is.
  • Solt
    Szó volt valami új hang motorról... hogy ebben teljesen átdolgozzák...
  • DrRadon
    Jaaa, a jövőben minden távirányított lesz, még a harctéri budi is. :)
    Hangmotor? Szóó't a zene, az nem elég?
  • Solt
    Jól láttam, hogy nem volt pilóta a kismadárba? :D Na és hol az új hangmotor?
  • DrRadon
    ArmA2 Operation Arrowhead video

Khmmm... jó anyag :)
  • Hogthar
    Gameplay
    gameplay 2

Emlékszem mikor legelőször mentem játszani mint a tipikus jó bf játékos, gyors bepattantam egy Helibe, és hát leszálltam vele valahol a sivatagban, aztán mindenki ki volt akadva, hogy valaki otthagyott egy Helit a sivatagban, mert ugyebár míg nem robban fel nem éled újra és jármű újraéledési idő is nagy, így külön pilóta csapatok alakultak akik egész játék idő alatt a csapatokat szálítgatták A pontból B pontba.
  • marja
    "a fegyverek 1 lövésből ölnek a sebeket be kellett kötözni"
    A halottakat miért kellett bekötözni?http://www.sg.hu/kep/faces/vigyor4.gif
  • Hogthar
    Igazából a Project reality kicsit sem hasonlít a bf 2 es módjaira, nem is zászló rablósak a pályáik, nagy területek vannak és küldetéseket kell teljesíteni, nehéz elmondani miket tartalmaz, de teljesen átírták az alap játékot, a légi irányítás sokat változott jobb volt benne szerintem mint az armába, és ez nagy szó a bf 2 es arcadeos irányításhoz képest, a fegyverek 1 lövésből ölnek a sebeket be kellett kötözni és egyéb ilyen abpróságok voltak.
    Ami nagyon tetszett, hogy csapatok elején megbeszélték merre mennek mit csinálnak és volt rendes csapat játék nem mindenki csak rohangált a tér közepén és ugrált mint egy bak kecske, tehát igazából elég jól összeszedett mód volt, ha van itt rajtam kívül aki találkozott már vele, akkor szerintem nem vagyok egyedül aki úgy gondolja hogy lehet belőle konkurencia.

"inkább a PVP be erősit rá" Ezt úgy értettem hogy a mód inkább játékos vs játékos elleni szintű missziókra erősít rá, úgy hogy megőrizze a háború realitását, mármint hiába a realitás ha egyszerűen a PVP harcok meg se közelítik a valóságot a pálya és a küldetések felépítése miatt.
  • DancZer
    Nem teljesen értem ezt a "inkább a PVP be erősit rá". Én sem játszottam BF2-vel, a szobatársam viszont egész nap, viszont nem project realityvel. Ami tetszik BF2 ben, hogy van egy vezető ami köré lehet spawnolni, meg van commander aki látja az embereket. Az ilyen, és ehez hasonló megoldások pörgetik a játékmenetet, ami armán belül nem biztzos, hogy a legjobb dolog. Úgy tudom sokan azért coop oznak, mert azt hitték, hogy a VS az DM és ezért kimaradnak a jó kis háborúkból. Mindenesetre én is várom, érdekelnek az új ötletek.

Konkurencia viszont szerintem sincs, mivel az ACE sok a szabadidejükben csinálnak mindent, és attól, hogy más is készít ace hoz hasonló modot, nem fognak több időt szentelni rá.
  • tpM
    ACE-ben pont az a jó, hogy az egy platform, amiben van minden. Így a küldetésszerkesztő dönti el, hogy mire akar fókuszálni.
    Ne érts félre, nem bánom, hogy mások is csinálnak ilyeneket, soha sem játszottam BF-fel (így ezzel a moddal sem), csak furcsállom.
  • Hogthar
    Hát szerintem itt nem arról van szó hogy ők most megcsinálják megint azt amit az Ace 2 ben, hanem inkább máshogy és más dolgokat fognak használni esetleg előtérbe helyezni, ami inkább a PVP be erősit rá.

Én ennek azért is örülök mert előjöhetnek olyan ötletek amire nem gondolt még senki, és abból kiindulva amilyen volt a PR bf 2 es modifikációja jónak igérkezik
  • tpM
    Nade az ACE 2 olyan dolgokat produkált és produkál amit eddig senki más, most mi értelme lenne újra csinálni?

Egyébként így utána olvasva ez inkább egy addonpackkal megtámogatott pvp játékmód lesz.
  • Hogthar
    Szerintem konkurenciáról nem csak pénz esetén lehet beszélni az idő relatív egy játék módjánál, késhet akármennyit, mód ugyanúgy ArmA 2 mód lesz és ha jó lesz az emberek össze fogják hasonlítani valami hasonló ArmA 2 es móddal, ez esetben megeshet hogy Ace 2 vel, elvégre mint 2 a valósághűségre próbál törekedni.
  • tpM
    A másik, hogy mivel ingyenes modok ezek, nem hiszem, hogy lehet konkurenciáról beszélni. Nem úgy működik ám, hogy kapjuk a pénzt, közben a hasunkra csapva írjuk a dolgokat :D. Rengeteg dolog (még így bugosan is) hónapokat igényelt, úgy, hogy Arma scriptrendszeren edződött emberek írták.
  • tpM
    Beírtam a véleményem erről ArmAHu ACE topikba...
  • tiburon26
    jol nez ki.de arra a falkirobbantasra kivancsi leszek...
  • DrRadon
    Hejj, végre lesz valami értelmes témájú hsz. is a BC2 fórumon :D
  • Neoncsoves
    aha. köszi :)
  • D00M
    robban az, csak max idővel:) meg kell tennie bizonyos távot, hogy élesítse magát
  • Neoncsoves
    Van itt aki emlékszik arra a beszélgetésre ami a gránátvetőről szólt? Mármint hogy miért nem robban ha a lábad elé lövöd, vagy bizonyos távon belül nem robban... fontos lenne, köszi előre is aki esetleg tudja mikor folyt az a beszélgetés :)
  • Hogthar
    uha mit találtam :project reality
    Arma 2 nél folytatja pályafutását a project reality ami ugyebár a bf 2 höz csinált egy élethűségre törekvő módot
    Nos ez számomra egyértelmű konkurenciát jelent az ace 2 számára, de vajon jobb is lesz?
    Egyébként érdekes ,hogy az istenverte arma 2 fejlesztő csapatának nak nincs konkurenciája, de a mod készítő csapatainak akad
  • Hogthar
    Egyenlőre még nincs, nem rég adták ki.
  • GaBika6
    Küldik vannak már ezzel???
  • Hogthar
    Na egy újabb videó és már letölthető ez a sziget amiről írtam is korábban:videó
    Letölthető innen:Letöltési oldal
  • repvez
    a 316os ACE2 már a 1.0-ás stabil verzio amit az arma2.infon irtak?
  • Feró Flex
    ITT:http://www.armaholic.com/page.php?id=7599
    Légy vidám.
  • repvez
    azt a Bárdosy kampányt hol lehet letölteni ?
  • JanáJ
    Én is itt untam meg. Engem még a bugzása csinált ki. Akkor még nagyon döcögős volt.

Szerintem a gyári kampány legnagyobb baja hogy megin egy 4fős szuperelitgijoe scapatot játszol. A Bárdosy féle a reguláris storyval milliószor jobb.

Sajnos egyeseknek marad a single. :-S
  • smusher
    Nekem az utolsó küldi, az "egész ország elfoglalása" feladat verte ki a biztosítékot :-) Az ArmA II egy eszköz a jó küldetések kreálására singleben, illetve multiban, a gyári kampány(ok)ra nem érdemes időt vesztegetni :-)
  • m1c1mack0
    Én az 1. misszió közben meguntam és azóta sem éreztem késztetést a folytatásra. Aki egyszer megízleli a jó multit, az nem vágyik többé idegesítő AI-ra meg B kategóriás izzadságszagú storyra.
  • Hogthar
    Ja hát nem azért kérdeztem, mert kiváncsi vagyok egy bizonyos részre, csak kiváncsi voltam az irónia kedvéért, hogy az igazi fanok közül hány ember vitte végig.
  • JanáJ
    99%-ban, mire vagy kiváncsi?
  • Hogthar
    Egyébként az alap kampányt valaki végig vitte már?
  • lee56
    Ez van bezony, pedig akár örülni is lehetne hogy végre van ami kihasználja a +magokat :D Na de ha minden igaz holnaptól 3GHzes 3magossal nevezek, meglátjuk mire lesz elég :)