35066
  • Neoncsoves
    utánaolvastam, találtam angol leírást, most nekiugrok.
  • Neoncsoves
    arma2.hu-ról hova tűnt az ACE2 letöltési linkje?

újra lett anno pakolva a gépem és most megjött a játékhoz a kedvem, viszont az ACE2-höz ragaszkodom mert anélkül nem játszom :)

SixUpdatert megtaláltam, esetleg az ACE2-es letöltést hozzá valaki le tudná írni?
  • Hogthar
    Én csak hetente egyszer frissítek, hogy milyen gyakran jönnek ki nem tudom.
  • Gascan #21601
    milyen gyakran jon ki frissites? Meg mindig Hetfo Szerda Pentek? Vagy ez valtozott a teljes verzioval?
  • Gascan #21600
    koszi.. picit atalakult a kezelofelulet... de mostmar megvan
  • Gascan #21599
    en is pont azzal kinlodok :D
  • tpM
    És megkértek, hogy majd adjam oda a vonatjegyed.

Sihuhuhúúú :D
  • Solt
  • tpM
    Mindent elmondtam nekik rólad.
  • Solt
    Na mivan pöcsös? Az a kémrepülő ami elvitt 2 hét múlva vissza hoz? :D :D
  • Hogthar
    Annyira nem ér, hogy nekem még a szakdolgozatomhoz a mai nap legalább 15 öldalt le kell írnom ti meg most is fent játszotok a szerveren:(

Gascan: töltsd le a legújabb sixupdatert, miután feltelepíted és elindítod a legfrissebb verziót tölti le.
  • Gascan #21593
    Meg tudna valaki mondani, hogy a vegleges ACE mod az Arma 2-hoz hogy pakolhato fel? A Beta eddig fenn volt nekem, csak amiot kijott a vegleges valahogy nem boldogulok vele

Mit kell csinalni?
  • tpM
    Egyébként meséljetek valamit, mi a helyzet gójocskáim? :D
  • tpM
    2 héten belül (de remélhetőleg már jövő héten) visszatérek.
  • Solt
  • m1c1mack0
    Lehet csak lejárt a megbízatása és haza költözött izraelbe :D
  • Solt
    Vagy elvitte a moszad! :D
  • repvez
    nem jött össze a választás neki biztos most szomorkodik magába :)
  • Solt
    Videó azért nincs, mert a tini ( tpm ) eltűnt... az ő reszortja volt a youtube...

Javításról nem tudok, bár mostanában időm sincs armára...
  • repvez
    mi ujság van a game terén , várhato mostanába valami uj gyári javitás?

Nagy a csend ACE2 terén is. csak jonnek ki a javitgatások, de nem látni sok youtubos videot amit azzal készitettek volna vagy leirásokat hogy mit javitanak vagy mi került bele plusszba.
  • priluki
    ok akkor majd felnézek köszi:)
  • m1c1mack0
    Gyere fel TS-re és szívesen eligazít bárki.
  • priluki
    Hi skacok,felszeretném rakni az Ace2 -öt de nem találtam arma -hun a leirásokat meg a letöltéseket.. tudna valaki valami linket adni? elöre is kösz
  • macleody
    Sziasztok. Próbálgatom a szerkesztőt birizgálni több-kevesebb sikerrel. Olvastam az ACE 2 Kézikönyvet. Namost, azt írja tPM, hogy a repülőgép pilonra fel lehet tenni nukleáris bombát. Repülőgép a hangárba, mellé a cserélhető fegyverrendszer modul és az EASA_MODULE setVariable["NUKES", 1]. Ezt hova kell írni? A modul ablakában az inicializáláshoz?
  • Zsolesz089
    Értem Köszi a gyors választ és ne aggódj értettem amit írtál
    Tehát a lényeg az hogy csak oroszul tudok játszani nincs mód rá hogy legalább angolul tolhassam ? csak ha fent van a patch

• D00M
    Akarom mondani iszol
  • D00M
    nem panaszkodik, iszok tovább
  • Hogthar
    Ez aztán a fogalmazás nézzétek el nekem másnapos vagyok, és sokat is gyalogoltam:|
  • Hogthar
    Nos Armed assault 1 nél a letöltött verzióhoz használt cd kulcs már anyira elterjedt hogy az 1.08 nál egyszerűen ha azt a nem eredeti cd kulcs van beírva a regedbe nem engedi felrakni a játékot.
  • Zsolesz089
    Sziasztok
    Bocsi ha off a magyarosítással kapcsolatban kerestem fel a topicot.
    A problémám a következő és remélem van rá valami kézzel fogható megoldás.
    Letöltöttem a dogman magyarítását de ez az 1.08 as patchel fut de a letöltött 1.08 as patch telepítése előtt ezzel a hibaüzenettel leáll:
    "Wrong CD Key"
    Remélem leírtam minden fontos részletet és tudtok valami megoldást
    Köszi előre is üdv all
    Z$ole$z
  • DrRadon
    óóóh iggeeen... Na még egy papírzsepit.

És ha majd építeni is lehet barikádot vagy fedezéket homokzsákból, épület törmelékből...
  • Amery
    Eeegen, az arma-ra gondoltam.
  • Hogthar
    Hát szerintem azért nem kell olyan sokat, mostanság igencsak ez a divat effect az új játékokba, mármint hogy szétzúzhatsz mindent, szerintem a következő generációs játékok újítása inkább a dinamikus ruha mozgás lesz.

Ha biséket vesszük figyelembe akkor viszont teljes mértékben igazad van, szerintem még az arma 4 ben sem lesz dinamikus rombolhatóság.
  • Amery
    Na mégeccer
    http://www.gametrailers.com/user-movie/next-gen-destruction-simulator/218092
  • Amery
    Erre azt hiszem várhatunk 1 darabig...
  • Hogthar
    Újabb hírek a Project Reality-ről
  • Solt
    Repkedős Mesteeeeeeeeeeer... Isten hozott újra köreinkben! :D Vasárnap elvileg leszek TS-n, segítek, ha addig nem oldod meg... Addig figyelmedbe ajánlok valami FINOMAT... :)) No meg ott a DCS-is... szóval gyere csak... :)))
  • Cirrus79
    Behányt az alaplapom és nem kaptam agp-set...:) Ígyhát full új konfigot kellet vennem az meg nem kis zsé :) De még nem akaródzik összeállni... Fagy, mint a jegesmedvehúgy Szibériában.
  • marja
    Hol jártál elveszett gyerek?
  • D00M
    Az ATC aznap esti csatája :)