35066
-
Neoncsoves #21604 utánaolvastam, találtam angol leírást, most nekiugrok. -
Neoncsoves #21603 arma2.hu-ról hova tűnt az ACE2 letöltési linkje?
újra lett anno pakolva a gépem és most megjött a játékhoz a kedvem, viszont az ACE2-höz ragaszkodom mert anélkül nem játszom :)
SixUpdatert megtaláltam, esetleg az ACE2-es letöltést hozzá valaki le tudná írni? -
Én csak hetente egyszer frissítek, hogy milyen gyakran jönnek ki nem tudom. -
Gascan #21601 milyen gyakran jon ki frissites? Meg mindig Hetfo Szerda Pentek? Vagy ez valtozott a teljes verzioval? -
Gascan #21600 koszi.. picit atalakult a kezelofelulet... de mostmar megvan -
Gascan #21599 en is pont azzal kinlodok :D -
tpM #21598 És megkértek, hogy majd adjam oda a vonatjegyed.
Sihuhuhúúú :D -
Solt #21597 
-
tpM #21596 Mindent elmondtam nekik rólad. -
Solt #21595 Na mivan pöcsös? Az a kémrepülő ami elvitt 2 hét múlva vissza hoz? :D :D -
Annyira nem ér, hogy nekem még a szakdolgozatomhoz a mai nap legalább 15 öldalt le kell írnom ti meg most is fent játszotok a szerveren:(
Gascan: töltsd le a legújabb sixupdatert, miután feltelepíted és elindítod a legfrissebb verziót tölti le. -
Gascan #21593 Meg tudna valaki mondani, hogy a vegleges ACE mod az Arma 2-hoz hogy pakolhato fel? A Beta eddig fenn volt nekem, csak amiot kijott a vegleges valahogy nem boldogulok vele
Mit kell csinalni? -
tpM #21592 Egyébként meséljetek valamit, mi a helyzet gójocskáim? :D -
tpM #21591 2 héten belül (de remélhetőleg már jövő héten) visszatérek. -
Solt #21590 
-
Lehet csak lejárt a megbízatása és haza költözött izraelbe :D -
Solt #21588 Vagy elvitte a moszad! :D -
nem jött össze a választás neki biztos most szomorkodik magába :) -
Solt #21586 Videó azért nincs, mert a tini ( tpm ) eltűnt... az ő reszortja volt a youtube...
Javításról nem tudok, bár mostanában időm sincs armára... -
mi ujság van a game terén , várhato mostanába valami uj gyári javitás?
Nagy a csend ACE2 terén is. csak jonnek ki a javitgatások, de nem látni sok youtubos videot amit azzal készitettek volna vagy leirásokat hogy mit javitanak vagy mi került bele plusszba. -
priluki #21584 ok akkor majd felnézek köszi:) -
Gyere fel TS-re és szívesen eligazít bárki. -
priluki #21582 Hi skacok,felszeretném rakni az Ace2 -öt de nem találtam arma -hun a leirásokat meg a letöltéseket.. tudna valaki valami linket adni? elöre is kösz -
Sziasztok. Próbálgatom a szerkesztőt birizgálni több-kevesebb sikerrel. Olvastam az ACE 2 Kézikönyvet. Namost, azt írja tPM, hogy a repülőgép pilonra fel lehet tenni nukleáris bombát. Repülőgép a hangárba, mellé a cserélhető fegyverrendszer modul és az EASA_MODULE setVariable["NUKES", 1]. Ezt hova kell írni? A modul ablakában az inicializáláshoz? -
Zsolesz089 #21580 Értem Köszi a gyors választ és ne aggódj értettem amit írtál 

Tehát a lényeg az hogy csak oroszul tudok játszani nincs mód rá hogy legalább angolul tolhassam ? csak ha fent van a patch

-
D00M #21579 Akarom mondani iszol
-
D00M #21578 nem panaszkodik, iszok tovább -
Ez aztán a fogalmazás nézzétek el nekem másnapos vagyok, és sokat is gyalogoltam:| -
Nos Armed assault 1 nél a letöltött verzióhoz használt cd kulcs már anyira elterjedt hogy az 1.08 nál egyszerűen ha azt a nem eredeti cd kulcs van beírva a regedbe nem engedi felrakni a játékot. -
Zsolesz089 #21575 Sziasztok
Bocsi ha off a magyarosítással kapcsolatban kerestem fel a topicot.
A problémám a következő és remélem van rá valami kézzel fogható megoldás.
Letöltöttem a dogman magyarítását de ez az 1.08 as patchel fut de a letöltött 1.08 as patch telepítése előtt ezzel a hibaüzenettel leáll:
"Wrong CD Key"
Remélem leírtam minden fontos részletet és tudtok valami megoldást
Köszi előre is üdv all
Z$ole$z
-
óóóh iggeeen... Na még egy papírzsepit.
És ha majd építeni is lehet barikádot vagy fedezéket homokzsákból, épület törmelékből... -
Amery #21573 Eeegen, az arma-ra gondoltam. -
Hát szerintem azért nem kell olyan sokat, mostanság igencsak ez a divat effect az új játékokba, mármint hogy szétzúzhatsz mindent, szerintem a következő generációs játékok újítása inkább a dinamikus ruha mozgás lesz.
Ha biséket vesszük figyelembe akkor viszont teljes mértékben igazad van, szerintem még az arma 4 ben sem lesz dinamikus rombolhatóság. -
Amery #21571 Na mégeccer
http://www.gametrailers.com/user-movie/next-gen-destruction-simulator/218092 -
Amery #21570 Erre azt hiszem várhatunk 1 darabig...
-
Újabb hírek a Project Reality-ről -
Solt #21568 Repkedős Mesteeeeeeeeeeer... Isten hozott újra köreinkben! :D Vasárnap elvileg leszek TS-n, segítek, ha addig nem oldod meg... Addig figyelmedbe ajánlok valami FINOMAT... :)) No meg ott a DCS-is... szóval gyere csak... :))) -
Cirrus79 #21567 Behányt az alaplapom és nem kaptam agp-set...:) Ígyhát full új konfigot kellet vennem az meg nem kis zsé :) De még nem akaródzik összeállni... Fagy, mint a jegesmedvehúgy Szibériában. -
marja #21566 Hol jártál elveszett gyerek? -
D00M #21565 Az ATC aznap esti csatája :)
.png)