35066
-
Megvan mi a gond 46 megás és 20 mega a limit, de módosítottam az egészet a kiírásnál is oda írtam hogy az alap modelleket módosítottam. -
csak a binerális értéket módosítottam:D
De egyébként ezt a modelt a Bohemia interaktív készítette, ace csak a textúráját módosította.
Hogy tudom csatolni fájlt? -
tpM #21762 Nem sikerült csatolnod semmit, ráadásul ahogy olvasom a modelleket is módosítottad, amit a készítő engedélye nélkül nem illik... :) -
Na feltöltöttem a DH-ra a Textura csomagom, igazából a fogalmazásom trehány és hogy sikeresen feltöltötte e a cuccokat nem tudom, de ha nem úgyis kiderül. -
Solt #21760 A sztori a következő... A leány egy bébicsősz. A zene miatt nem hallani, de a macska a gyerek sírására figyel fel, és lejön igazságot osztani, pontosabban megvédeni a gyereket. Jól látható, hogy csak a lányra támad, a gyereket nem bántja... valószínű, hogy a lány első alkalommal lehetett egyedül a gyermekkel, a macska meg azt hitte bántja...
Én imádom az állatokat, és nem is tudnám bántani őket, de egy így rám támadó macskát az égig rúgtam volna. A macskánk egyszer kapott a lábamba, mert nem kapta meg idejében a párizsi adagját! :D Repült a szoba másik végébe, ( nem belerúgtam, csak aláemeltem! :D ) a kaja pedig ugrott... azóta jó haverok vagyunk... :) -
Solt #21759 Olyan "kis édi" volt pedig! :D -
Dark Geo #21758 Mivel fel lett véve, gyanítom tudták, hogy ez a macska ilyen agresszív.
Ráadásul simán elintézhette volna egy rúgással...ehelyett menekült. Aki meg nem tud kezelni egy állatot az ne tartson. -
tpM #21757 Azután a kígyós után már nem nézek meg semmit... -
Solt #21756 Harci macska ACE2-be... -
tpM #21755 Nanaa, azért ezt a szintet még nem ütik meg. ;) -
tpM #21754 russian teens!
:D
-
Húúú, feelinges ez a török rock! Az Iron Maiden meg az AC/DC eláshatja magát :D -
Solt #21752 Utóbbi azért jobban hangzik...
-
Légy elnéző, szegről-végről rokonok. Vagy mi most az épp aktuális erettörténeti megállapítás?
Amúgy is nyitnunk kell az idegen kultúrák iránt, úgyhogy figyelem, ma Török est az Arma.hun! Holnap meg russian teens linkek lesznek itt-ott elszórtan. -
Solt #21750 Az vaze, arkadas... attól még hülye van ott is, itt is! :D -
tpM #21749 Testvér nép, meg hátas társ, ugye Solt? -
Solt #21748 :D :D :D Ez vért kíván... :D -
Meg a turbános kurva anyjukat. -
tpM #21746 Törökök meghackelték ArmaHut? -
Gascan #21745 valahogy en is igy erzem -
tpM #21744 Sisakcélzón, lézeren meg az állítólagos fizikán kívül ez egy sivatagos terepen játszódó ACE 2 :D -
Gascan #21743 az optimalizált itt azt takarja, hogy visszavettek a növényzetből :) -
tpM #21742 OA Főbb újdonságok:
- FLIR
- Lézercélzók, taktikai lámpák, IR stroboszkópok
- Finomított, újradolgozott HUD
- Hátizsák és telepíthető fegyver cipelés (ide értve az UAV terminált)
- Újradolgozott egyélgek közötti kommunikáció (lesz suttogás is)
- UAV helikopter
- Fejlesztett jármű szim.: fizika, sérülés modell, radar, védelmi rendszerek, sisakcélzó (head mounted display)
- Fejlesztett fegyver szim: többféle optikai mód (gondolom CQB mód a távcsöces fegyvereknél), távmérők, fokozatonkénti zoom (tehát pl ugrálás 2x, 4x, és 8x nagyítás között!)
- Optimalizált növényzet
(a sivatag közepén :D)
Improved and heavily optimized vegetation -
Megérte volna feltenni az 1.05 ig, mert változott a látótáv, és egy csomó optimalizáció is volt, nem véletlen, hogy egyesek 60-70 fps el játszanak. Sajnos a tesztelők nem voltak eléggé informáltak, de ez így szokott lenni.
Arrowhead nél javítanak az enginen és a javítást megkapja az arma 2 ism patch formályában. -
lee56 #21740 Tudtommal még mindíg az 1.05, de neked is kb ugyanannyi idő utánanézni :) Ennyi erővel ha már 1.03ig eljutottak felpakolhatták volna legújabbat is mondjuk, bár lehet nem sokat változtatna a lényegen. Ha a tesztnek hinni lehet ~3magnál nem tud többet kihasználni az arma2... Phenom2 X6-al is csak a turbo boost miatt jobb, hmm
Arrowheadről van valami infó ilyen téren? Marketingolják legalább a többszálú optimalizálást, vagy vegyük úgy hogy ha már nem is beszélnek róla akkor ne is reméljünk gyorsulást? :) -
fkubi #21739 Phenom II x6-ot hasznal valaki?
http://www.behardware.com/articles/789-9/amd-phenom-ii-x6-1090t-1055t.html
Btw, mi a legujabb Arma2 patch? -
Próbáld meg az indítófájl mögé beírni a -winxp parancsot, hátha segít, de az is lehet, hogy ez csak arma 2 óta van. -
balazsgigi #21737 Sziasztok!
Arma 1 demót szeretném kipróbálni,ezt hogy tudnám megoldani Win 7 64bit-en?Csak fekete képernyő van.Kopatibilitás mód nem segít.Azt olvastam,hogy maga a gamet fel kell patch-elni,hogy elinduljon(win7-en).De ezek szerint kipróbálni már nem is lehet? -
beci43 #21736 Köszi az eddigi segítséget!Sikerült megoldanom! -
tpM #21735 ACE 1-ből vették meg a SCAR fegyvereket Operation Arrowhead-hez, így nem is kerülhettek be ACE 2-be. -
Többet nem tudok, csak azt, hogy vesznek modelleket az ACE-soktól, azokat amik nagyon jól sikerültek. -
Gascan #21733 ezt nem gondoltam volna, de jó tudni...
... milyen formában fizetnek érte? elutalnak egy bizonyos összeget egy meghatározott számlára? meg mondják az árat és az alapján? -
Berci ha még nem oldódott meg a problémád, gyere fel holnap azaz ma :D TS-re és biztos segítünk. Addon Sync-el egyszerűen le tudod majd tölteni a friss ACE-t, amivel a magyar szerverek is futnak. -
Mielőtt pénzé teszi előtte pénzt ad érte, nem ingyen nyúlja le. :) -
tpM #21730 Meg nem kéne ACE-re várnotok :) -
Én ugy vagyok vele hogy bárcsak azt tenné, mert akkor már az arma 2ben meg az 1ben is sokkal jobb és több fejlesztés lett volna mint most -
Gascan #21728 Egyébként jól veszem észre, hogy a Bohemia rendre pénzé teszi a közösség által fejlesztett tartalmakat?
Mondjuk az új Arrowhead vidiben is van egy-két olyan cucc, ami már szerepel az ACE-ben is.. -
AddonSync-et tedd fel az letölti neked az ACE-t. -
tpM #21726 ArmaHun talán tudnak segíteni. -
beci43 #21725 Hát,ez van.Valami lehetőség van rá,hogy anélkül tudjam telepíteni?
.png)