35066
-
tpM #21804 Némmá, ki van ittene :D -
Solt #21803 Dedós... -
Tojok a tékre :) -
tpM #21801 ték -
Ja tudom, én csináltam a vidit :) -
tpM #21799 Éjjel kettőkor már ne feleselj itt... -
volt tuszmentes. -
tpM #21797 Túszmentésre mentem volna... -
Inkább jöttél volna játszani ahelyett hogy itt írogatsz
-
tpM #21795
-
Ezek tpM ACEX_SM hangjai. :) -
Na megyek megnézem Tihanyban, hátha ott lesz :) -
tpM #21792 Ugye ezt Te sem gondolod komolyan? :D -
Van itt visszhang. A végén. Vagy a fülem rossz? :) -
tpM #21790 ACE-ben van egy csomó dolog, amely minden leadott lövést követ, mégsem tapasztalható különösebb teljesítmény csökkenés. Nehogy már BISék ne tudjanak egy ilyet megoldani... :) -
lee56 #21789 Naja ez így egyszerűnek hangzik :D tényleg, de mivan ha 3 hegy van, meg 4 völgy, meg 80 épület, és 20 jármű, plusz 4 repülő :D A gyakorlat mindíg bonyolultabb mint az elmélet :) Ha normális reális szimulátor jellegű hangmotort (is) akarnánk, az biztos erőforrásigényes lenne, nem kicsit (amég nincs mindenkinek legalább 6magos procija addig meg luxus lenne 2-t csak a hangra pazarolni :) ), bár annyira énse értek hozzá bevallom :D Csak talán ha annyira egyszerü lenne, már valaki megcsinálta volna biztos, majd egyszer talán lesz arma5-ben :D -
tpM #21788 Nem, azért távolról valamilyen szinten elnyomja a hangokat. -
smusher #21787 Sziasztok! Lehetséges valahogy elérni, hogy a SOM multiban is működjön, mikor a leader meghalt, respawnolt, továbbra is kapjon secop feladatokat az HQ-tól? Köszönet előre is! -
Szerintem az engine nem támogatja az effekteket. A hang lejátszás is annyiban merül ki, hogy a lejátszási sebességet változtatják, és így úgy hangzik mintha torzulna. Szerintem egy sima lejátszó van csak beleépítve, nincs benne hang motor. Ezért mehet el a hang is X lövés után, mert túlcsordul a puffer és a hangkártya nem tud kiadni hangot. Majd egyszer lehet lesz benne rendes hang motor, reménykedjünk. Pixel shader is van már benne! :D -
tpM #21785 Nem értek a programozáshoz annyira, de tényleg nehéz lenne megoldani egy visszhangkezelést? Ha házban vagy akkor teszel a hangra egy reverb effektet, ha hegyek vannak x távolságra akkor lövés után jönne egy visszhang ami a hegy távolságától függően változna (hangerő, hangszín meg persze, idő ami alatt hozzád ér). -
Nem kamuzott senki, csak félre értették az emberek amit a magyar srác mondott. Mert ő a hangrendszer alatt az AI komunikációs protokolt értette, mi meg a hang lejátszás, elhelyezésre gondoltunk. -
beci43 #21783 Köszi a segítséget!Sikerült! -
Ezt, hogy lehetne működésre bírni?Meg egyáltalán ezzel mit lehet csinálni?Azt felfogtam, hogy a maphoz ad hozzá 2 bázist,de, hogy?
-
Nem,a Bohém srácok cseszték el-illetve csak kamuznak-mert az OA-ben is ugyan az a fos hangrendszer van,hogy X hang fölött eltünik minden hang.
Nesze neked újítás;) -
tpM #21780 :) -
tpM #21779 Akkor valamit elcsesztetek. -
Nekem sem harap tempuci,és 100%-on van =) -
tpM #21777 Most ACE hangmodra gondolsz? Armában a hang beállításoknál bizonyosodj meg róla, hogy az effekt csúszka 100%-on van, a fülesen a tekerőt pedig tekerd kb a 80-90%-ára. Harapni fog. :) -
tpM #21776 ? -
TPM:
Néztem pár videot meg a játékkal is játszok és az a furcsa nekem a hangokkal kapcsolatban , hogy nincsenek normális mélyek bennük.
Nemtudom hogy ez minek tudhato be de más játékoknál jobban érzödnek a robbanások és fegyverek dörejei. -
Nemtudom mennyire tudsz angolul, de innen töltsd le a "CPBO"-t vagy a "TotalCommander plugin for PBO files"-t. A letöltött kampányt ezek közül valamelyikkel csomagold ki. Ezekután másold a könyvtárat a dokumentumokban, az arma 2 profilod mission könyvtárába.
Utána indítsd el a játékot, és szerkesztőben nyisd meg a pályát.
Keresd meg azt az egységet ami zöld, és piros gyűrű van körülötte.
Kattintsd kettőt az egységre, és az inicializációs mezőbe(az a legnagyobb mező) írd be ezt: this allowDamage false;
Ezután nyomj egy OK gombot.
Mentsd el a pályát, és exportáld a szerkesztőből az egyjátékos küldetések közé.
Remélem sikerül összehozni. :) Ha nem menne, gyere fel TS-re, biztosan segít valaki. -
beci43 #21773 Az Armaholicról töltöttem le a kampányt,az biztos beépítettnek számít.De hova is kell beírni?
A küldetésszerkesztőbe? -
Ha nem beépített kampányról van szó, akkor elég ezt hozzáadnod a karakter init mezőjéhez, a szerkesztőben.
this allowDamage false; -
Kaptam egy Maybe jelzőt 
Most aztán ebből nagyon sokat megtudtam, talán tetszik a csapatnak, talán nem. -
beci43 #21770 Szia!Ha leírnád,azt megköszönném.Letöltöttem egy kampányt,de szinte lehetetlen végigvinni az egyik küldetését.
Az "endmission" viszont túl egyszerű lenne. -
Nem találtam ilyen modot, de csinálni bármikor lehet, ha értesz hozzá eltudom mondani. hova mit kell írni, vagy vársz csütörtökig, és megcsinálom neked. Sajnos csak akkor leszek Armás gépem közelében. -
Hát igen még nincs tapasztalatom ezen az oldalon, gondolom látszik
-
tpM #21767 A Statusnál változni fog a new valamire (verziószámra, hogy hányasba akarják, vagy Accepted - elfogadott-ra).
A % Done:-t gondolom te állítottad 100-ra :D Ezt akkor használjuk, ha valami nagyobb folyamat van pl. hangoknál szoktam jelölni, hogy hány % van kész. -
Egyébként honnan fogom tudni, hogy elfogadták e, vagy sem? -
beci43 #21765 A segítségeteket kérem.ARMA 2-höz állítólag létezik egy "god mode" nevű kiegészítés.
Nem tudjátok,hol lehet letölteni?
Persze szigorúan single playerhez.
.png)