35066
-
a hivatalos oldalon vannak: fegyverek
egységek
Járművek -
Anno, lassan egy eve, volt linkelve az osszes egysegrol kepek, hogyan is neznek ki a jatekban. Sajna tul surun keverem ossze oket.
Megvan meg a link valahol ?
Koszi.
-
De igazából ha valaki elkezd armázni rendesen, szinte nélkülözhetetlen eszköz a megfelelő csapat kommunikáció, mivel ez nem egy cod 4 ahol eszetlenül rohangálhatsz a tér közepén, így bárki aki kicsit is komolyabban veszi a játékot felteszi a TS 3 as alkalmazást feljön kérdez és mi segítünk is. Ha még valaki arra sem hajlandó hogy ezt megtegye, akkor a játékban sem várhatunk tőle többet, az meg végképp öröm lenne mindenki számára ha teli lenne a szerver és a bázist mindenféle jött ment tönkre tenné.
Aki meg csak ki akar kapcsolódni és lövöldözgetni akar kicsit menjen a másik szerverre, ott nem kell semmilyen mód, leginkább Dmek mennek rajta, estefelé pedig komolyabb VSekre szokott sor kerülni. -
tpM #22009 Ez direkt ilyen. Az oldalon való eligazodás a vizsga. Aki elég tökös, hogy feltegye a szükséges modokat, az közénk való. :D -
Sorry, nem voltam teljesen egyertelmu, nem magamra gondoltam konkretan a felsorolt problemak alatt, hanem nagy altalanossagban probaltam megkozeliteni a kerdest.
Jatszottam en mar arma1-t is magyarokkal teamspeakkel.
--
Tegnap meg felmentem jatek kozben a dao.nu armas szerverre is. Gondolom mindenki ismeri. Aztan a teamspeakjere is, de csak oroszok hablatyoltak rajta sajna. Persze jatek alatt sokan nem ertettek miert mindig a voros oldal nyer, ha lattak volna hanyan osszegyultek az orosz oldalon, konnyebben megertettek volna a sulyos veresegek okait :) -
TS - Team speak - Egy komunikációs szoftver, melyet arra használunk, hogy játék közben tudjunk beszélni. teamspeak telepítés után az oldalon katt a TS3 Monitor résznél a legfelső: "OFPHu/ArmAHu Server" részre -
Jelek szerint imaim fele maris meghallagtasra kerult, es valaki elkezdte seedelni a torrent file-t. Koszi !
Azt sose mondtam, hogy nincs itt, vagy ott sok segitokesz ember, csak valahogy koordinalni, rendszerezni kellene a dolgokat.
-
Tesztnek, meg hogy mikor lenne tenyleg hasznalhato az oldal, le kell ultetni ele a 14 eves kistesot, netan az 50 eves apukat, akik azert hasznalnak szamitogepet. Ha ok eljutnak odaig, hogy arma2 szerveren jatszanak, es halljak a jatekosokat is, akkor elegedetten hatra lehet dolni :) -
Biztos, hogy orulnek az eppen jatszo emberkek, hogy csata kozben ilyen problemakkal zaklatjak oket ?
En nem orulnek.
Szep es jo, hogy onerobol csinaljatok, de azert valami pici osszeszedettseg, logikus felepites jele mutatkozhatna az oldalon.
Tegnap 8 ember volt fent. De miutan felbosszantott, hogy kidobal a sok feltelepitett mod ellenere, maradtam az egykattintos megoldason, es felementem egy kulfoldi szerverre, ami viszont szo nelkul elindult ace modban.
De visszaterve aki azt sem tudja pl mi az a teamspeak, plane nem mi az a "TS", de ellenallhatatlan vagyat erez, hogy csapatba kiprobalja, hany kattintasbol tudna osszeszedni az oldalon mi szukseges ennek az elmenynek a megszerzesehez ? Eleg hamar elverezne.
Az oldalon ugy dobalzotok a szavakkal, battleeye, addonsync, hogy egy kivuallo nem ertheti meg mirol is van szo, de mar lehet a MOD szonal elakad. Es nem azert mert hulye es noob...
Csak egy eszrevetel akart lenni, nem szukseges megfogadni belole semmit sem.
-
Dark Geo #22003 Mivel egy taktikai fps-ről van szó, egyértelmű, hogy a teamspeak használata KÖTELEZŐ! Én annak idején mikor csatlakoztam ehhez a csapathoz az volt az első, hogy felraktam a TS-t, és azonnal kaptam segítséget. Illetve mostanság is bárki aki feljön, megkérdezi, hogy mit és hogyan és máris tud játszani. Ajánlom neked is és másoknak is! Segítünk! -
Mivel az arma2.hu nem sponzorált oldal, hanme önerőből és önköltségből tartjuk fent, ezért nem jut mindenre idő. Ha arma2.hu szerveren akarsz játszani az az alap, hogy játék közben TS-t kell használni, tehát ha feljösz TS-re hamarébb kapsz kielégítő útmutatást, mint bármilyen leírásból. Miután neked is sikerül feltelepítened amit kell, szívesen várjuk a leírást, amivel bárki megtudja oldani az általad említett problémát.
Hozzáteszem, hogy a szerveren estefelé 20+ ember játszik, évközben 60+ is volt, mikor nemzetközi mérkőzések voltak.
A torrentfájl nekem rendesen működik a netem maximumával töltöm. -
pontositok, marmint el se indult a torrent tegnap. Most van egy seeder, 20 Kb/s -el. eljen.
-
Miert van az, hogy az arma2.hu minden joizlest,logikat felrugva egy teljesen kaosz oldal ami total hasznalhatatlan ?
Miert nem boki ki az egyszeru halando szemet, hogy mit is kell feltenni, milyen beallitasokkal, hogy mondjuk a magyar arma szerver ne hajtsa el az illetot ketszaz hibauzenettel ? Miet nincs egy hasznalhato "downlaod" section ? Az az osszepakolt torrent file se mukodott.
Ezert uresek ezek a szerverek, ennyit nagyon kevesen szenvednek, hogy eletet leheljenek a jatekba.
-
beci43 #21999 Köszönöm a helpet Tempi!Sikerült megoldanom. -
tpM #21998 Biztos, hogy config.hpp? Ha egy .hpp-t keres akkor , Arma2/@ACE/userconfig.tar/userconfig/ace-ből tedd át a .hpp-ket az Arma 2/userconfig/ace-be. Fejből mondom, remélem segít... ehh de korán van még... -
beci43 #21997 Hello!
Én is letöltöttem az arma.hu-ról addon synccel az ACE-t,de nem indul,egy config.hpp fájlra hivatkozik.
Tudtok ebben segíteni?
Előre is köszönöm. -
ha a mód kezelő programodban is kiválasztottad akkor elindította ,annyi hogy az alap egységeket nem cseréli fel tehát ha egy misszió nem támogatja az ado egységeket nem fogod tudni használni, de editorba lerakhatod magadnak. -
tpM #21995 Most már asszem be vallhatom, hogy én vagyok az Arma hangszerkesztője, bocs, hogy ilyen szarak lettek eddig. Itt már mint láthatjátok van ilyen szőrmikrofonom is, ez jobb lesz :D -
Munkanélküli leszel... Vagy Te voltál az a szakállas Pavarotti fazon? D -
Nem tudom próbálta-e már valaki az ADO francia modot.Én szeretném kipróbálni de hiába teszem be az Arma fökonyvtárába nem jelenik mg a játékban:SPedig ugy csináltam ahogy le van irva @ADO/addons és oda a fájlokat.Help plz aki próbálta. -
Köszönöm!Akkor majd mod kezelőt használok. -
hát ajánlatos mód kezelőt használni hozzá és akkor a játék könyvtárába @módneve azon belül addons mappába a pbo kiterjesztésű fájlokat utána a módkezelődben kiválasztod a @módneve módot és azzal indíthatod is a játékot. Másik kérdésedre a válasz, a legtöbb müködik 1.5 ös verzióval, persze előfordulnak olyanok amik nem ezt sajnos nem nagyon tudod kideríteni. -
Az AddOnsokat hova kell rakni ha letöltöttem valamit?Pl:Helikopter,tank,pálya,repülö?Ezeket hova kell tenni?Éa melyik megy 1.5 verzioval? -
Ahogy nézem g36 osokból is beletettek pár újat, a sivatagi ötlet egész jó, sajnos a nyílt irányzék nem annyira szimpi a g36k és g36 nál, de a többi odaver, főleg hogy elején ki lettek rendesen dolgozva a lyukak nem egy textúrával lett átlátszóvá téve. -
tpM #21988 Hallani akarom ezeket!
-
tpM #21987 Btw, ACE-be mégis bekerülhetnek a SCAR-ok, az MK16-osok bent vannak a mai frissítésben. -
Nekem a Brian élete és az élet értelme jobban tetszett mint gyalog galopp, de igazából mindegyik Monty python tehát jók 
videó -
lee56 #21985 Jah, hát az klasszikus :) kb minden második percét lehetne idézni :D -
Solt #21984 Baszki... 
-
tpM #21983 Neked ilyen kéne :D -
Dark Geo #21982 Dyaron játékost ismeri valaki? Mert az ace szerverre addonok nélkül próbál feljönni. Ha valaki ismeri szóljon neki, hogy jöjjön fel ts-re és arma.hu... -
Solt #21981 Hogy én miért nem most vagyok gyermek... ( mármint kisebb :D ) -
Solt #21980 Boszorkányper
Igaz ez másik filmből van, de ez az angol humor egyik legzseniálisabb párbeszéde szerintem! :DD -
Amery #21979 Szasztok!
Meg kövezés előtt az árusnál:
Kérek két laposat, meg egy hegyeset...
Ja, és lesz még egy zacskó kavics...
-
Solt #21978 Zseniális... :D -
Ja, amikor ott veszekedtek a Júdea Népe Front és a Júdeai Nemzeti Front aktivistái. Hát az hatalmas volt:D -
Solt #21976 Jól van, látom nem csak én nézek kultusz filmeket! :D :D :D -
Írd ki nagyobb betűvel, hogy EFFECTS 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
tpM #21974 Amúgy tök fincsi, hogy mikor elsütöd az AKM-met, a körülütted lévő hegyekről érkezik a visszhang, és nem a lövéshangba van "beépítve"...
-
tpM #21973 Nem értem miről pofázik, hiszen ACEX SM 1.0-ból van az az AK74 hang...
Arról meg nem én tehetek, hogy nem képes beállítani a hangerejét. :D
.png)