35066
-
Hát gondolom te ilyen roham mesterlövész vagy, aki csapatokkal mozog, a fegyver kitámasztás akkor szükséges amikor elég messziről tüzelsz és minden találatnak pontosnak kell lennie, Az ilyen mesterlövészt egy tac 50, m107 esetleg m109 éről tudod felismerni, nem hinném hogy te ilyenekkel szoktál menni, persze nyugodtan megcáfolhatsz, nem tudom mi az igazság.
-
Ez jó kis leirás bár nemtom ki az aki bénázik mesterlövészpuskával csak rá kell érezni és megy egyébként én még ki se támasztom a fegyvert mindig meg menet közbe szedem le az ellent söt valamikor kocsiból szedem ki a lövészt vagy a sofört:DMondjuk valakinek megy valakinek nem akinek nem megy azon ez a leirás se fog segiteni szerintem:D -
hogy kell előhozni a konzolt a game-be? -
tpM #22169 És még írtam ACE-hez egy mesterlövész leírást. -
-Tüzérséget lehet kérni, a térképen jelöli, hatékonysága elég jó(fix célpontokra, mert 30-45 s mire elér a célponthoz ), különböző töltetekkel lehet variálni. Lézercélzóval felszerelt(SOFLAM) gyalogos megvilágítja a lézeres bombával(GBU)felszerelt repülőnek a clpontot=biztos találat
-Változó, attól függ, hogy épp mennyire van megszervezve, de én pld. Blaster által vezetett coop-okat szeretem, csak néha fél óráig tart a készülődés :)
-Snipernek elég bonyolult dolga van, mert figyelembe kell venni a távolságot, és vagy annyival fölé céloz(saccra), vagy beállítja egy adott távolságra(pld. amit a spotter/asszisztense megmért a távmérővel[Vector]). Ja és van még a szél, és hogy a célpont merre mozog... ideális sniper távolság fegyvertől függően 500(DMR)-1300(Tac-50) m távolság között van.
Közelre meg értelmetlen sniper puskával menni, mert akkora a visszarúgása, hogy ha elsőre nem találod el az ellenséget, és az 100-200 m en belül van, lazán ledarál akár optika nélküli fegyverrel is
Én nem is tudok mondjuk jól sniperkedni.
Általában így szokott kinézni egy 10-12 fős játékosbázisnál:
2-3 fő géppuskás[golyószóró](SAW, vagy M240, lehetőleg optikával)
1-2 támogató mesterlövész(DMR) 600-700 m ig
1 nehéz mesterlövész(TAC-50) 1300 m ig
1 pilóta(szállítóhelikopter, majd később támadó repülő A-10/Harrier/F-16)
3-4 ACOG-os puska 100-400 m
2-3 holos/reddotos puska(0-200m)
magyar oldal
arma2 leírás kezdőknek
Ace 2 a legelterjedtebb modACE 2 leírás
ACE fejlesztői oldal
Angol nyelvű komplex leírás Arma 2 csapatmunkáhozhttp://ttp2.dslyecxi.com/ -
Gascan #22167 azért ha pénteken jelenne meg az arrowhead azt azért már lehetne tudni ilyenkor, nem? lehet jól megszivjuk, mert ebből csak a jövő héten lesz valami -
Gascan #22166 szerintem töltsd le a demót és nézd meg! -
Petko #22165 nem így működik a dolog,
az arma maga nem igazán játék, hanem egy játék keresztrendszer amire sokan hegesztenek mindenféle játékot, ezért soksok mission, addon, mod stb. van, és ezekben mindenféle variáció
valamelyikbe raknak tüzérséget is és kitalálnak valami logikus dolgot rá, másokban nincs ilyen
a multiplayer dolgokban meg van néhány olyan mission amibe csak úgy belecsöppenhetsz, de szvsz. ezek elég szarok, eléggé életidegenek a szimulátor szintű hadviseléstől
ehelyett lehet komolyabb összeszervezett játékokat rendezni egy összeszokott csapattal, csak ilyenek összehozása macerás, nehézkes -
EnxTheOne #22164 Sziasztok,
megszeretném venni a játékot, de lenne pár kérdésem:
-Azt tudom hogy single playerbe van tüzérség, de interneten is lehet használni öket? Ha igen mennyire hatékonyak? ÉS van arra lehetöség hogy valaki ki jelöl egy célpontot, és én a tarackal meg ***** lövöm? :D
-Ha felmegyek egy szervere (véletlen szerüen kiválasztott), akkor ott milyen csapatmunkára lehet számitani?
-És végül milyen a sniper "közkatona" arány?
Pl. Battlefieldbe minden 2. játkos az.
Elöre is köszönöm a válaszokat. -
még joformán ki se jött a játék már kint az elsö javitás is hozzá :
arma2OA patch -
Gascan #22162 Rendelhetem én is hozzááá??? :D -
tpM #22161
-
Solt #22160 Én is valami hasonlót tervezek... :) -
Én is így vagyok vele úgyhogy ki használtam a Seven M es megoldást. Mivel én sem fogok ülni és várni a futárra ezért egy kedves lányhoz rendeltem akivel igen jóban vagyok. -
Solt #22158 Na jó, ez vicc... mondjuk, ha 8 ajró lenne akkor sem kéne... nekem dobozos köll... taperolni akarom! :D -
fkubi #22157 Siman csak onkritika. -
BladeW #22156 Ez az angol verzió ára
-
Gascan #22155 STEAM 29 euró.. elég nevetséges ilyen árakkal a STEAM -
Solt #22154 Szerintem máshol sem lesz sokkal drágább... :) -
Gascan #22153 akár három példányban is és lehet adni tovább feláron :D -
Solt #22152 Meg kell rendelni most, és akkor kötelesek ezen az áron adni!! ;) -
Gascan #22151 szerintem ezt tuti elirták .... ilyen árral ezek tuti akrnak valamit tőlem, ezért már túl a barátságon kategória :D -
Solt #22150 Úgy tudom még nem, viszont ITT már előrendelhető elég baráti áron! ( más kérdés, hogy én nem fogok azért otthon ülni, hogy a futárt várjam... nem is értem, hogy személyesen miért nem vehető át náluk...:S ) -
Gascan #22149 Lehet már tudni, hogy mikor lesz kapható az Arrowhead Magyarországon? -
Cactus73 #22148 Apróbb gondok adódnak valóban grafika terén, de sztem nem vészes. Az AI ostobasága engem jobban zavar. Az Opflash2vel teljesen értelmetlen összehasonlítani, mert a névhasonlóságon túl nincs kapcsolat a két játék között. Ami a többlet erőforrást illeti arra azt tudom mondani ,h LÉNYEGESEN többet igényel. Ha az előző rész bejött neked, ebben sem fogsz csalódni. -
steweee #22147 mnég nem próbáltam a játékot, az első résszel játszok. kérdésem az lenne, hgoy olvasok vissza az oldalon és látom hogy vannak akiknek gondja van a grafikával, illetve a motor hibájával. mennyire jellemző ez a probléma ? és az első részhez képest mennyivel erőforrásigényesebb ?
mik az eltérések pl az operation flashpoint 2-höz képest ? -
fkubi #22146 Utoljara Arma I-ben probaltam. Ott egesz sokaig jutott az uton, majd hirtelen gondolattol vezerelve bement egy hazba. Autoval :) -
Solt #22145 Hát nagy nehezen lejött a pecs, feltettem, de nekem teljesítmény terén semmi nem változott... :S
Ezek a textúra váltások továbbra is borzalmasak... 100 méterről már elmosott minden... -
tpM #22144 Az AI továbbra is hozza a formáját... :D -
Gascan #22143 van.. nekem gyengébben fut kb. 7-10 FPS-el átlagban ... hivatalos fórumon viszont mindenkinek jobban.... lehet, hogy azért van ez mert én csak 2gb ram meg 2 core-al tolom -
fkubi #22142 Mondjuk megneznek egy rendes tesztet mindenfele tobbmagos procin kulonbozo beallitasokkal. -
fkubi #22141 A krekk benne van a csomagban... :) -
Feró Flex #22140
-
Solt #22139 Mennyből az angyal, eljött hozzátok... :D -
tpM #22138 Nézzenek oda, korona meg csillag. Solt fejedelem leereszkedett a pórnéphez... :D
-
Solt #22137 Ha elviselitek a mobilnet 300-500 körüli pingjét, akkor jövök!!! :D -
Aha, van. Ha részt veszel egy 2 órás Al-Kaida Camp DM-ben a végén eláruljuk :) -
Solt #22135 Na hölgyek, milyen az új pöcs? :D Van már valakinek érdemi véleménye? -
D00M #22134 -
Neoncsoves #22133 Neked meg mi bajod?
.png)