35066
-
Igen automatikus küldjük, csak a honlapunkon megadott e-mailre számlát és posta címet kell küldeni. -
Én most kaptam meg a tőletek rendelt verziót, tehát amikor megjönnek az újak automatikusan kiküldik az új verziót, vagy vissza kell küldenem a hibás dvdt? -
Igen. Vissza a boltba ahol vették. -
Ahha értem és ha esetleg az enyém se jó arra van ötletetek hogyan lehet kicseréltetni mert nekem németböl hozták vagy jutassam vissza akkor a boltba ahol vették?Vagy ha nem lehet megveszem én is itthon mást nemtudok sajna. -
Kiemelten kezeljük mi is és a gyár is, mert a jogszabályi törvények alapján 2 héten belül rendeznünk kell a dolgot. Én úgy remélem, hogy már a jövőhéten mindenki kézbe veheti a jó változatot. -
Nagyon rendes tőled! Sajnos ez a kieg picit balul sült el az ismert hiba miatt :(. Nagyon remélem, hogy a jövőhétre már megoldódik ez is. -
Köszi az infót! Nem tudod kb. mikor lesz kapható a jó verzió? -
Solt #22245 Ok, így már érthető... :) Mivel anno a borító választásnál ti is figyeltetek ránk, ezért gondoltam a kölcsön kenyér vissza jár! ;) -
Nem, nincs anyagi veszteségünk :)
A helyzet az, hogy mi csak nagykereskedelemmel és online értékesítéssel foglalkozunk. Az irodában nincs raktárkészlet és készpénz se. Egyébként a shopunkban leadott rendeléseket a PC Dome kezeli és intézi. -
A Dome biztos nem törölte, mert pont erről beszéltem velük, hogy nem értjük, hogy a Galaxis miért törölte a rendeléseket emiatt. Ők megtartották és ha megvan a csere, akkor küldik. -
Solt #22242 Üdv!
Egy észrevétellel élnék. Én nálatok szerettem volna megrendelni, de picit értetlenül vettem tudomásul, hogy nem lehet személyesen átvenni! Nem látok bele a lapokba, így nem akarok információk hiányában minősíteni, de, hogy finom legyek és nőies: Ez kibaszás! :D Nekem is, és szerintem nektek is... no persze nektek csak akkor, ha a cd galaxis nem a tiétek, vagy, ha nektek nem anyagi veszteség, ha ott vásárolunk! ;) -
Nem, csak a mi gyárunk által gyártott verzióval van a gond (sajnos). -
Ilyenkor mi a teendő? Én a PC Dome-ról rendeltem az előbb hívtak, hogy nem küldik el de konkrétan nem mondták, hogy törölték a rendelést, most a CDGalaxison és a PC Dome-on is előrendelhető, rendeljem elő újra vagy mi legyen? -
Nekem semmi baj nincs vele igaz nekem külföldröl hozták be nem tom azok is hibásak-e lehetnek de mondom nekem gond nem volt vele eddig az ArmA 2: Operation Arrowhead-el. -
Sziasztok,
Az alábbi levelet annyiban egészíteném ki, hogy ma kiderült, hogy a gyár nem ellenőrizte le az elkészített DVD-t és ez az oka annak, hogy a hibás termék került a Galaxishoz és PC Domehoz. Elnézést kérünk mindenkitől, aki megvette vagy megszerette volna már vásárolni! Természetesen cseréljük azon vásárlóknak, aki már rendelkeznek a hibás változottal. Az ezzel kapcsolatos részletekről honlapunkon olvashattok.
Továbbá tudomásunkra jutott az is, hogy páran felvetették, hogy pont ezért ilyen olcsó játék, de ez nem igaz! Senkinek sem érdeke ez a fajta macera és ide-oda tologatás.
üdv,
T.G. -
Solt #22237 Tökéletes választás!
A mostani géped prociban, és vga-ban kevés... az 512mb vram 1680x1050-s felbontásban már kevéske... :S ( ArmA-hoz... ) -
Neoncsoves #22236 Kipróbáltam az Arrowheadet, ez a környezet nekem nagyon bejön, viszont nem tudom játszanék-e eleget ezzel a játékkal... megfontolom a megvételét :) -
Neoncsoves #22235 régen játszottam eléggé, szóval már nem járok... -
Most jársz, vagy jártál? -
Neoncsoves #22233 jó neked , én szinte mindig találkozok desynccel multiban :( lehet azért mert 64 fős szerverekre járok ^^ -
Blabla. Érdekes, én alig találkozom desync-kel... -
A többiekről el lehet tüntetni azt a zöld jelölést? -
Neoncsoves #22230 nekem lehet nem... ArmA2-vel eleinte játszogattam csak a multi a desynch miatt meg a laggok miatt nem éri meg -
ennyié' (3,5k) hülyének is megéri. -
Gascan #22228 tudom, hogy alapon nem hajtja ki teljesen.. a procim 2,62ghz-n fut.... de igy se sokkal jobb...
azon gondolkodtam, hogy vennék egy új gépet... X4 965 black edition, 4 giga ram ddr3 1600, meg később vennék hozzá egy 5850-et...
Szerintem nem is a grafikus karival van gond, hanem a procim már kevéske az ilyenekhez. -
Neoncsoves #22227
-
tpM #22226 -
van -
Neoncsoves #22224 Üdv emberek!
Látom megoszlanak a vélemények az OA-ról. Van annyi új tartalom hogy megérje megvenni? -
Hali
Az Operation Arrowheadben Caimpingben a 3.missziónál(Pathfinder) van egy oylan rész hogy segítsek a konvolynak! Mit kell ezzel csinálni pontosan és hol van ez a konvoly? -
Gascan #22222 2.62-n megy... tudom h nem hajtja ki 100 szazalekban... csak kb. 90ben -
Solt #22221 A procid alapon ki sem hajtja azt a 4850-t! ;) Fel kéne tornázni 2.8ghz-re, sokat javulna a dolog... -
Gascan #22220 1680*1050... mediumon.. aa af postprocess kikapcsolva.... mondjuk en csalodtam benne, mindig optimalizaciorol beszelnek, de csak annyi van belole hogy visszaveszik az elovilag meg az objektumok szamat...
-
Solt #22219 Hááát... azon a konfigon az jónak számít! :D Mekkora felbontásban? -
Gascan #22218 az utolso campaign palyan kemeny 10-12 FPSem van zaragabadba ... -
Az ai tény hogy néha buta de multi coopban amikor nincsenek társ ai-k iszonyat jó úgy érdemes leginkább kipróbálni. -
Hamlet #22216 Csak azért idegesít mert iszonyú jó játék lenne. Grafikája is tök jó, bár kell alá a vas rendesen.
Na megyek próbálkozom még vele. -
Gascan #22215 tesztelők vannak.. úgy ahogy költségkeret is.. van ami belefér, van ami nem.. -
Hamlet #22214 Kipróbáltam az OA-t, reménykedtem, hogy játszhatóbb lesz mint az alap Arma 2. Hát tévedtem.. az első küldetést nem lehet megcsinálni mert a csapat 90%-a *más irányba megy* mint kéne!!! Döbbenet, ezeknél nincsenek tesztelők? Pedig annyira jó lehetne... még jó, hogy ezért már nem dobtam ki pénzt mint az alapjátékért. -
tpM #22213 Szia,
Én azt olvasom külföldi fórumokon, hogy valakinek gyorsabb, valakinek pedig lassabb lett. :)
.png)