35066
-
JanáJ #22412 Van valaki aki AH-ben SP kampányt játszik? Folyamatosan kidobál. De érdekes módon akkor mikor mentek, menüben vagyok, vagy konfigolok. De játék közben sohasenem. Nem tudom hogy a virágbolti verzió hibája-e és megoldja az eredeti vagy nálam van a gebasz. -
#22385 ???? -
tpM #22410 enyit eről . jól leépitetük a nyelv tan náczit
mos pedig menyünk armázni had hajcsa ki a végát!!!!111 -
Neoncsoves #22409 nem túdóm -
nem istudóm szerínten mí korrectek vaggyunk míért is dirígál bárkí? -
Neoncsoves #22407 de mí nem ís irúnkk hejtelenűl vaggy íggen? -
tpM #22406 na igen megincsak eggy ijen hejesirás náci hiányzot aki beleugat aba hogyan irunk
:D -
JanáJ #22405 No offense, de jo utón haladsz hogy magadra haragíccs míndenkít. -
"Egyenlőre csak Arma 2-t támogatja"
Egyenlő = egyenlő szeletekre a sorozatgyilkos szeletel.
Egyelőre -> Ez a helyes.
:)
SORRY! :D Ez, és az ilyenek, hogy: meg-e van-e, sötöbö ezektől bóóóóórsódzik a hátam. :)
-
Szerverek állnak át, de megvenni nem volt hülyeség, valószínű szükséged lehet még rá. -
Most veszem meg az Arma2-t de akkor hülyeség volt mert már látom állnak át a szerverek a kieg-re? -
tpM #22401
-
tpM #22400
-
Kiadtuk! Vigyétek!! :D:D Arma2.hu - HARCP DSS -
Gascan #22398 csak két pályát próbáltam... a scenárió missziók közül eddig.. asszem a laser show meg az elsőt.. de ott 45-50 FPS volt -
AMD X4 965 3,4GHz BE
Szép példány! :D
Csorog is a nyálam. :)
De game közben milyen FPS-eket produkál és milyen beállítások mellett?! Ui. a benchmark már Nekem is írt ki 30FPS-es átlagot is, aztán game közben hol 20 alatt, hol 30 fölött. :O
Szóval, igencsak ingadozik.
Volt amikor Én is gondolkoztam 4 magos Intel-ben, de amelyiket érdemes lenne megvenni, ill. Nekem szimpi az 60ezer bruttó pénz körül mozog. Ha ARMA FAN lennék akkor biztos összekaparnám vhonnan a lét, de LGA775-be fejleszteni meg már nagyon necces dolog. Legalábbis Nálam. Az Én lapomban DDR3 foglalat sincs, szal ha csere, akkor lap + ram + proci. De az nem mostanában. :(
Azért köszi az infókat! Hasznos volt!!!
PS:
Oda már 1920x1080 illene vmi jó kis 24"-os TFT-vel. ;) -
tpM #22396 Tehát van benne pár félig megvalósított ACE feature, jobb fénykezelés, fegyerlézer/lámpa, FLIR, egykét jópofa modul meg sivatagi szigetek egységekkel és járművekkel. -
Gascan #22395 Szia... a multkor beszéltük, hogy elujságolom milyen tapasztalataim vannak a 2 coreos cpu után egy quad core-al.. e6550-em volt meg 4850.. szóval csak röviden annyit, hogy 1680*1050 minden maxed out még az AA és AF is, view distance 5000 és a benchmarkban 44 FPS-em volt, a legalacsonyabb asszem 22 de az tényleg csak egy pillanatra akadt be
egyszóval kell neki a quad core :) -
Köszi! 
btw: Az OA SP kampány hány db missziót ölel fel?! Egyik map-ről csak akkor vált másik map-re a game, ha az első map-en már nincs több küldetés?! -
Táska rendszer, bizonyos optikás fegyvereken CQB irányzékok (gombnyomással kiválaszthatod melyiket akarod használni), fejlesztett AI mely kihasználja az épületeket, és reakcióik Kasztjaiknak megfelelő( a katonák taktikusan megpróbálnak kijátszani és hátba keríteni ami így elsőre túl jól is megy nekik, míg a takisztáni lázadók eszetlenül lerohannak), képernyő animáció tüzelésnél és járművekben( pl amikor fékezel előre mozdul a kamera), Gránát dobás rendszer(a támadást amilyen hosszan nyomod olyan erővel dobja el, így kis gyakorlással precízen lehet használni), fegyver Távcsöveknél beállíthatod a távolságot és ha már moduloknál tartunk lerakhatsz Civil modult(minden házba egy Civilt rendel aki éli életét beszélget a többi civillel stb stb) Civil jármű modul(bizonyos civilek kapnak járművet a házuk elé) ,Civil forgalom( falunak vagy városnak megfelelő véletlen szerű forgalom) és sereg forgalom( pl néha felfedezhetsz ellenséges vagy társ csapatmozgásokat, teherautókat ahogy csapatokat szállítanak, ellenséges helikopterek ahogy pásztázzák a sivatagot).Ennyi jutott így hirtelen az eszembe tehát ahogy DancZer is írta 3500Ft nem pénz érte, Arma fanoknak kötelező darab. -
Új egységek, járművek, 3db új szigete és minden épület bejárható. FLIR. Új hangrendszer, több hangok tépes kezelni mint alap A2. A megvilágítás pixeles, nem vektoros(ez annyit tesz, hogy nem fog világítani az épület, ha a domb másik végén felkapcsolja valaki az autó reflektorját. Sokkal jobb!). Van a fegyvereken lézer. Javítottak a HDR-en, nem sötétíti el a képet. High command rendszer, random város generáló modul. ALICE. Hirtelen nem jut eszembe több, de biztos van még. :) Szvsz 3500Ft nem pénz érte! :) -
Solt #22391 Igen, így visszaolvasva tényleg durva... klímás szobából már én is másképpen látom! :D -
JanáJ #22390 Feltételezem a befektetett energia mennyisége nem térülne meg kellőképpen valutában. Army meg majd tol alá i7-et. :-) -
Alap ARMA 2 és OA között mik a fontosabb különbségek?! -
Neoncsoves #22388 jaa de ha többet foglalkoznának az egésszel vagy valami megoldást találnának arra, hogy jobban fusson gyengébb gépeken is, akkor lehet nagyobb közönsége lenne a játéknak -
JanáJ #22387 Igazad van, de a megszállottaknak így is kell a többiek meg le vannak tojva mert BIS - gondolom - nem ebből él meg, hanem abból hogy az ami katonák alakizgatnak benne és kell nekik nato standard toitoi-t programozni. :-) -
Neoncsoves #22386 Elmondom én nektek mi a baj az ArmA sorozattal. Mire egy átlag embernek (vegyünk példának engem) olyan gépe lesz, amivel tűrhetően lehet normális grafikán játszani normális látótávval, addigra kijön az új része a játéknak. Anno ArmA1 elég szarul ment, lett új gépem de addigra már senki nem ArmA1ezett, vártam ArmA2-re, most megvettem ezt, de lényegében elég szar grafon megy csak és mire új gépem lesz addigra már az ArmA3 is kint lesz amihez az új gép szintén nem lesz elég :D -
Még valami. Előre is SORRY, hogy ebben a topikban kérdezem, de az eredetit amihez a téma kapcsolódik szinte senki nem látogatja már. Szval az Operation Flashpoint Dragon Rising-be is meglehet csinálni, hogy külső nézetből játszak? Láttam egy videot, amiben külső nézetes volt. Köszi a választ! -
Köszönöm! Sikerült, csak én hülye rosszul mentettem és kezdhetem előről a küldetést:D
-
A youtube-n van fent egy video a pálya végigjátszásával, csak sajna finnül. -
ronnydown #22382 Nem megy sajnos, nem tudom előhívni az UAV-ot.
Akinek van valamilyen ötlete az UAV előhívására a Pathfinder pályán, kérem nem tartsa magában.
Köszönöm! -
Megoldottam Mici,a magyar találékonyság^^
Csak rád vártunk Solt:D Még, hogy tempinek igaza legyen,biztos csak a nagy melegben félre írtál valamit...:D -
tpM #22380 Márcsak ez a náczifasisztatúrbószkítaavarhunleszármazott hiányzott, kezdődhet a buli! :D -
Solt #22379 Ég a topik nélkülem? Ez nem járja... mi a vita tárgya? :D Ami biztos, Tempinek igaza van, Ice túl konzervatív ( ez az én számból mondjuk erős! :D ) Radon túl liberális, a Micimackó meg a lendvai utódja! :D -
valaki lehet lemaradt, 3 Bradleynek kellene veled lennie. -
Ott vannak mellettem mégis ezt a baromságot írja ki. Ááááá kezdek ideges lenni:@ -
A konvojt neked kell sikeresen elvinned a megadott pontokba, a probléma az hogy elhagytad a többeket. -
Nincs mikim.Szóval írásos segítséget kérek. -
http://imagerz.com/QFdCCQ1RCwQ
http://imagerz.com/QFdCCQ1RCwU -
Hi! Elakadtam az egyik küldetésnél. Azt nem tudom, hogy itt mi a fenét kell csinálni és, hogy miért irja ki mindig ezt a szöveget?! Válaszokat előre is köszönöm!
http://imagerz.com/QEJGCUtvAwJRBw5FQwVR
http://imagerz.com/QEJGCUtvAwJRBw5FQgVR
.png)