35066
-
Solt #22452 Ehhez tpM ért... én csak azt szajkózom amit tapasztalok! ;) -
Solt #22451 Most nem azért, de miben jó? Csípőből odalőni ahol elvileg nem is láthat, mindezt több száz méterről, AK-val... :D
Az AI szar! Ezen nincs mit szépíteni... ha egy magot, ha csak egy mag 1%-t használja, szar! Ostoba, idegesítő, és sokat pofázik! :D Pár ACE alá szerkesztett küldiben kurva jó volt... ott mit csináltatok vele? -
igy van látom te érted mire akartam utalni, a scriptelt AI-val is ugyan ugy meg lehet oldani, hogy ramdom dolgokat csináljon .
De a BIS-nek is be kellett volna már látnia hogy ami nem megy nem kell eröltetni, ez a rendszer még nem alkalmas rá.
Ja és azt elfelejtettem az elöbb, hogy super AI be van kapcsolva saját egységek meg expert modba. -
PErsze, mert ez is része a játéknak ezért is pénzt adok ki és elvárom hogy egymagamban is el tudjak szorakozni vele.Én jobban szeretek egymagamba játszogatni, mivel annyi idöm nincs , hogy egy hosszabb menetbe részt vegyek.Hameg ennyire a multit preferálják akkor miért nem MMO-t csináltak belöle.
Amugy meg a multi szerverek is az agyatlansággal vannak tele, kivétel a zárt és összeszokott servereket.
-
tpM #22448 Nem az a baj, hogy nem gondolkodik egy ember szintjén, hanem az, hogy ahhoz képest, hogy 1 magot elfoglal olyan alapvető dolgokban béna, mint pl a reakcióidő, az egész mozgása (a híres cm pontosságot sem igazán látom, sokszor ugyanúgy nem tud megkerülni egy lámpaoszlopot, mint OFP-ben). A vicc az, hogy az ilyen scriptelt AI rendszerek (GL4, DAC 3, SLX) mind megoldják ezeket és iszonyatosan jó csatákat lehet velük tolni akár csak editorban is... -
Gascan #22447 engedd el :) ez jó :)
amúgy kiváncsi lennék, hogy milyen logika szerint fejlesztik az AI-t... mindenki ugye azzal jön hogy ez komplex játék stb. ... még is miért nem lehetséges az, hogy hasonló rendszerrel programozzák az AIt mint a Crysisban például... - bár ez nagyon nem az én területem, ezért csak érdeklődöm
-
Solt #22446 És ezt kb 3 hetente meg is beszéljük... ennek ellenére, ugyanúgy húzod magad rajta! Engedd el... ez ilyen, a multi részére koncentrálj... ;)
( vs szervereken még az ai-nál is találsz hülyébbeket! :D ) -
egy kicsit elöntötte a f@s az agyamat megint.
Ezzel az AI val én nem dicsekednék sehol és foleg hogy ez sok eroforrást zabál lévén hogy egyszerüek mint a faék.
Lehetetlen végigvinni a kampány küldetéseket velük.Lemértem 500m-re lévö utpontot megadva a tanknak 6 percbe tellet eljutni.Nem tudta eldönteni hogy most az uton közelitse meg a pontot vagy a mezökön, az sem mellékes, hogy az összes utközbeni háznak , keritésnek és fának nekiment.Azt meg végképp nem értem, hogy miért kell 10 m-enként egy kézifékes kanyart bevágni mikor egyenesen tiszta a terep.
A másik hogy simán odaparkol az ellenség mellé és semmit nem csinál, hogy távolabb menne vagy el kezdené löni semmi, mégha meg is mondom neki hogy támadja meg akkor is csak ismételgeti , de hogy tenne érte valamit az más luxus.
gondoltam semmi gond megyünk a köv pályára (sft+-endmission)De az összesen hasonlo szörnyüség fogadott igy hamar sikerült végigjutnom azt a irgalmatlan menyniségü (szám szerint 9)pályát.
Az AI és a kampány szempontjábol az OFP-t az utáni kiadások meg se közelitik. -
JanáJ #22444 Valamelyik "tesztelős" oldalon láttam, de a cdgalaxis is e hónapot írta. -
Hamlet #22443 Teljesen alap játékom van 1.07 -re patchelve. Az is custom face-nek számít, hogy választottam az alap 8 db közül? :) Na berakom a defaultot, hátha.
Tényleg, angolosítani lehet már a magyar gémet (hivatalosan, nem hekkel)?
OA jól látom, hogy angol? -
Gascan #22442 amúgy hol láttátok ezt a 29-et? ez tuti nem a mult havira vontakozik? -
JanáJ #22441 Hát mondjuk 3200-3600.-ra ígérik itthon. -
Gascan #22440 nem... mégsem ugyan annyi... majd 40%-drágább lenne ... korábban 16 font volt.. -
Gascan #22439 game.co.uk 19 font, amazon.co.uk 17font ... kb ugyan annyiba van benne postázással -
JanáJ #22438 Neten 29.-ei megjelenést írtak rá. Uhogy valószínű.
Mennyi onnan? -
Gascan #22437 szerintetek ha hétfőn megrendelem angiából az arrowheaded az hamarabb ideér mintha várnék a magyar megjelenésre? -
JanáJ #22436 köszi :-S -
Csak akkor nem ír ki üzenetet ha Custom Face t vagy Custom Soundot használsz, ezt szinte egyik szerveren se engedik már. -
Gascan #22434 akkor ez valami ATI incompatibility lehet ... sajnos ezzel az nvidiasok nem szivnak :) -
JanáJ #22433 Nekem is.
Jöhetne már az eredeti, a játék jobban érdekelne mint a warezolás. :-) -
Hamlet #22432 Sziasztok!
Eredeti Arma 2-vel próbálnék multizni (mivel a single az AI miatt játszhatatlan). A problémám, hogy egyik szerver se enged be és nem irnak ki semmilyen hibaüzenetet se, csak visszadobnak a szerver listára (néha azonnal, néha a küldetés előszobából).
Pár szerverre bejutottam korábban, de ma sehova nem enged be. Miért nem irja ki, hogy melyik szerver milyen modot használ (vagy miért nem tölti le)? -
Ha felteszek beta patchet, akkor gondolom azokra a szerverekre nemtudok felmenni amin nem beta van :/
Amire fel szeretnék menni, de nem tudok, az egy chernarus life szerver -
szerintem a szerverre a 952 kell 852 est nem adtak ki. -
hát itt nincs :D:D:D
bár ez szerver verzió volt, csak nemtom hogy én melyik verzióval tudok rá felmenni. -
Havalahol akkor itt megtalálod. -
honnan tudom leszdni az 1.07.71852 patchet? Van egy szerver, amire fel szeretnék menni, és ez a verziószáma, nekem meg 1.07.71750 van. -
Gascan #22426 ezt hogy erted? van beta patch mar az AOhoz? -
tpM #22425 beta patch? -
Gascan #22424 peccs utan "error compyling pixel shader..." ilyen uzit kapok.. Win 7 32bit... van valakinek sejtese? -
Solt #22423 Erídj borbélyhoz... -
tpM #22422 #22380 -
Solt #22421 Khhhm! Ugye én lennék a másik, aki néha ebbe "beleugat"? Há, hogy a méteres kékeres kukiban beszélő te én velem arany drága testvírem? :D Jut eszembe, asszem le kell tiltatnom egy serialt... :D -
JanáJ #22420 Az 1.52-esről beszélünk, ugye? -
balazsgigi #22419 Engem is kidobált a kampányból,de ma feltettem a patch-et,és azóta okés minden! -
Gascan #22418 a peccselest en is probaltam, de kozben csomoszor kiirata hogy valamelyik fajlt serult stb. characters.pbo, vehicles.pbo.. ez mitol lehet? -
Nekem a patch óta nem volt ilyen kidobálós téma. -
A patch után nem dobál ki tálcára. -
nem lehet -
Gascan #22414 engem jatek kozben is volt h mar kidobott -
Gascan #22413 engem is kidobal :D
most nemtom eldonteni h megrendeljem-e kulfoldrol vagy varjak a magyar megjelenesre
.png)