35066
-
Solt #22532 Ó, ez de kedves... nem érdekli... akkor mi a f@sznak csinálja? És még a pofánkba is vágja... egyem meg a csepp kis szláv szívecskéjét... és ez a fő programozó...
Ez most komoly, vagy csak idegelsz? -
Gascan #22531 hogy a p*csaba lehet ilyet mondani... kit erdekelnek akkor ha ot nem? :)
mondjuk én is hallottam, hogy a bohémia valami scifi bohócságot fejleszt, de a képek alapján őszintén szólva elég gagyinak nézett ki -
tpM #22530 Meg utána sem. Még Arma 2 kiadása előtt volt egy interjú a BIS fő programozójával, aki azt mondta, hogy nem igazán érdeklik ezek a taktikai szimek és más jellegű játékok fejlesztésében akarják kipróbálni magukat.
Mondjuk szerintem, ha eddig érdekelte volna akkor "kicsit" színvonalasabb lenne az Arma széria. :) -
Solt #22529 Amíg nem írnak egy új motort, addig nem is fogják... :) És addig az AI is hülye marad, és az fps is rapszodikus lesz... van stabil 60, ami, ha egy centivel arrébb nézel, már csak 20-lesz...
Kéne egy dx11 alapú új motor... no ez az, ami az elkövetkező 5 évben nem lesz! :D -
JanáJ #22528 Teljesen megörültem hogy új a sérülés model, csak gyanús lett hogy a T-34-et a He ugyan úgy 'eszi" mint a SABOT. Pedig SZERINTEM nem kellene. :-S -
JanáJ #22527 Az autorotációt tudom, köszi. (Bár ez csak az oktató pályán működik nekem, bár ez nem a progi hibája.) De nem erre gondolok, hanem arra, hogyha egy teljesen épp Apache-ot földhöz vágok 20m-ről működő hajtóművel akkor sérül, de ha 2m magasan lelőnek és lezuhanok, akkor már felrobban (if motor fail, then bumm). Szerintem reálisabb lenne ha sérülten, de ki lehetne szállni néha a roncsból (lásd Arma 2 minikampány).
Persze ez csak "szerintem". -
tpM #22526 Igen, továbbra is HP-n alapuló vicc.
ACE-ben van autorotáció, tehát ha leálla rotor akkor még sérülés nélkül leteheti a pilóta. Egyébként OA ACE rendes változata augusztusban jön. -
JanáJ #22525 Skálázva optimalizálhatsz.
-
JanáJ #22524 Okosok: Az AH-ben most milyen sérülés model van? Még mindig HP alapú? Mert tegnap "ellőtték" a helimből a HUD-ot. :-) Minden ment tovább csak az infók száltak el a kijelzőről. Mert ugye már a nagyobb részegységek sérülését kijelzi, de ez anno már talán az FP-ben is megvolt, hogy ellőhették a HK csövét, miközben a teknő maga százas volt.
Egy ötlet: Ace-be ha ez egyszerüen megoldható, akkor beletehetnétek, hogy a lezuhanó heliknél legyen közbülső állapot az odacsapom és sérül, meg a leesik és robban közt. Értem ez alatt, hogy szétkínlódják magukat a tervezők, hogy minél nagyobb ütést elviseljen a pilóta lezuhanáskor (megerősített fútómű, energia elnyelő ülés, stb.), de ez itt nem valósúl meg. (Tudom, könnyen ugatok, kibicnek semmi sem drága) :-) -
Gascan #22523 van egy sklála, amin 100 métertől egészen 10 000 méterig beállithatod, hogy mennyi területet "szeretnél" látni :) -
"Skálázható látótáv"??? Az meg mi a szösz? Látom ez a szó is ragad mint az optimalizálás meg a többi. -
Na erre a kérdésre jön mingyá a szokásos rizsa, nagy, skálázható látótáv, fejlett AI, ballisztika amit a procinak számolni kell stb. essünk hanyatt
-
Gascan #22520 Egyébként kinek hogy megy a 7. kampány misszió Zaragabadban? Nekem kemény 18-22 FPS 1680*1050 azon belül tök mindegy hogy állitom a részleteket..
Milyen gépen fejlesztik ezt a játékot egyáltalán? Szerintetek a bohémiások látták már a terméküket simán futni a saját gépükön? :) -
tpM #22519 Az újabb verziókban az interakciós menüdből lehet ezeket használni (alkalmazás gomb a jobb windows mellett). -
Yula #22518 Hali
Beállítottam az itt leírtakat ACE2-ben, de ugyanúgy cseng a fülem,, hiába van nálam füldugó, vagy védőszemüveg. Mit rontottam el?
A Mod tartalmaz bizonyos védőfelszereléseket, melyeket ha használni akarunk, akkor el kell végeznünk egy egyszerű beállítást az ACE Userconfigban:
\Arma2\userconfig\ace_clientside_config.hpp-t megnyitjuk egy szövegszerkesztővel, majd az Identities résznél megadjuk a játékbeli nevünkket.
* Símaszk
* Gázálarc
* Védőszemüveg, amely védelmet nyújt a helikopterek ill. fegyverek által felvert porral szemben
* Napszemüvegek -
Gascan #22517 na és mikor lehet már megvenni ... már tegnapra is késő :D -
JanáJ #22516 Hehe, már az aranylemez maga is bogaras, nem csak a játék. :-) -
Cactus73 #22515 Jó hír !
Végre beilleszthetem az aktuális darabot a gyűjteménybe.
Köszönjük a tájékoztatást ! -
Egyszer már kiadták. Csak gyártási hiba miatt OA feliratos frizbik voltak a dobozban. -
JanáJ #22513 Miről maradtam le? Mi az hogy ismét? -
JanáJ #22512
-
Ez igaz! Én is gontoltam rá, hogy megveszem itt, csak 25€ nem adok érte, ha megvehetem fele annyiért magyarul is. :) -
Sziasztok!
A hír igaz! Végre valahára beérkezik a jó DVD a raktárunkba. Azok az üzletek, ahová már ki lett korábban szállítva (CD galaxis, PC Dome) ők soron kívül megkapják, hogy cserélhessék a lemezeket, illetve azoknak, akik már megvették és küldtek igazolást én fogom postázni. Erről egyébként mindenkinek küldtem e-mailt is.
Üdv,
Tolnai G. -
Gascan #22509 szlovákiában már 3 napja kapható az angol verzió...
egyébként megkérdezhetem ezt honnan tudod? -
Péntektől kapható lesz magyarországon ismét az OA, ami szintén megold minden problémát. -
Ígérem, a karácsonykor esedékes gépbővítésemkor jutányos áron kapod meg a mostani vasamat, hogy rájöjj, nem kell ide több százezres konfig :) -
Egyszer mindennek eljön az ideje, nem menekülhetek.:9 -
Ez mind szép, de mikor kezdesz el játszani? :D -
Na ez is kijött
Operation Arrowhead Demo -
Gascan #22503 van vitalitys OA 1.52 crack, lehet megoldja a kidobálást meg a pixel shadert az ATIsoknál -
Gascan #22502 a keresés leegyszerűsödik azzal, hogy ott keresem ahol be tudom szerezni, plusz ha problémám van a garanciát is intézik... igy erre a helyre jutott a választás
Evo-ban lehet állitani a fű méretét? Miért van az, hogy a sima 1.07 szerók minden ok nélkül kivágnak épphogy belépek? -
Solt #22501 Nem jó helyen keresel! :)
A különbség észrevehető abban, hogy nem 60, hanem 65 fps-d van! És? :) No, de mindegy is... használd egészséggel! ;)
A vga teszteknél mindig a minimum fps-t nézd... az ott lévő különbség a döntő! A többi csak duma... -
Gascan #22500 én 93-ért nem láttam 5870-et, de 75-ért se 5850et.. a legolcsóbbat azért semmiből nem választom, úgyhogy ami még szóba jöhető ár lett volna az a 83000 forint egy 5850-ért, de +9e forintot nekem megért az, hogy tudom, hogy mit veszek. csendes, meghizható kártyát, amit használtan is jó áron tudok eladni
az 5870 a játékok nagy részében 2-3-5 FPS-el tud többet a toxicnál... mivel én nem játszok 1680 felett, ezért ez elhanyagolható
a marketing, vagy inkább a reklám ott befejeződik, hogy valaki kipróbálja a terméket, ami a videokártyák esetében egy teszt... ha megnézel egyet kettőt, akkor azért észrevehető különbség van a toxic meg a referencia kártya között.
-
Solt #22499 Ez csak marketing! A referencia hűtő éppen olyan jól teszi a dolgát, mint ami a toxicon van. A gyári tuning, meg minimális! Ennyit a referenciák 90%-a tud, ráadásul fps szempontból kb a nullával egyenlő! :) VGA-t tuningolni értelmetlen! Max annak jó, aki vantage-l játszik... :D
93ezer a hardverkernél a referencia 5870-s! Az egy csöppet jobban teljesít, mint a gyári tuningos 5850... :)
Ne érts félre, kiváló a toxic, csak szerintem nem éri meg azt a hatalmas felárat, amit kérnek érte... no persze, ha pénz nem számít... :) -
Gascan #22498 toxic volt az előző kártyám is... az előtte lévő pedig referencia.. mind sapphire... mivel a toxic gyárilag tuningolt meg jobb a hűtője ezért inkább ezt választottam -
Solt #22497
75-ért van referencia sapphire! Miért nem azt vetted?
-
Gascan #22496 92 -
tpM #22495 Harmadik szúrás? -
Solt #22494 Egy harmadik? :D
No meg egy infó, hogy mennyi volt a toxic? -
Gascan #22493 ez már a második söröm... kéne még valami? :D
.png)