35066
  • Solt
    Ó, ez de kedves... nem érdekli... akkor mi a f@sznak csinálja? És még a pofánkba is vágja... egyem meg a csepp kis szláv szívecskéjét... és ez a fő programozó...

Ez most komoly, vagy csak idegelsz?
  • Gascan #22531
    hogy a p*csaba lehet ilyet mondani... kit erdekelnek akkor ha ot nem? :)

mondjuk én is hallottam, hogy a bohémia valami scifi bohócságot fejleszt, de a képek alapján őszintén szólva elég gagyinak nézett ki
  • tpM
    Meg utána sem. Még Arma 2 kiadása előtt volt egy interjú a BIS fő programozójával, aki azt mondta, hogy nem igazán érdeklik ezek a taktikai szimek és más jellegű játékok fejlesztésében akarják kipróbálni magukat.

Mondjuk szerintem, ha eddig érdekelte volna akkor "kicsit" színvonalasabb lenne az Arma széria. :)
  • Solt
    Amíg nem írnak egy új motort, addig nem is fogják... :) És addig az AI is hülye marad, és az fps is rapszodikus lesz... van stabil 60, ami, ha egy centivel arrébb nézel, már csak 20-lesz...

Kéne egy dx11 alapú új motor... no ez az, ami az elkövetkező 5 évben nem lesz! :D
  • JanáJ
    Teljesen megörültem hogy új a sérülés model, csak gyanús lett hogy a T-34-et a He ugyan úgy 'eszi" mint a SABOT. Pedig SZERINTEM nem kellene. :-S
  • JanáJ
    Az autorotációt tudom, köszi. (Bár ez csak az oktató pályán működik nekem, bár ez nem a progi hibája.) De nem erre gondolok, hanem arra, hogyha egy teljesen épp Apache-ot földhöz vágok 20m-ről működő hajtóművel akkor sérül, de ha 2m magasan lelőnek és lezuhanok, akkor már felrobban (if motor fail, then bumm). Szerintem reálisabb lenne ha sérülten, de ki lehetne szállni néha a roncsból (lásd Arma 2 minikampány).

Persze ez csak "szerintem".
  • tpM
    Igen, továbbra is HP-n alapuló vicc.
    ACE-ben van autorotáció, tehát ha leálla rotor akkor még sérülés nélkül leteheti a pilóta. Egyébként OA ACE rendes változata augusztusban jön.
  • JanáJ
    Skálázva optimalizálhatsz.
  • JanáJ
    Okosok: Az AH-ben most milyen sérülés model van? Még mindig HP alapú? Mert tegnap "ellőtték" a helimből a HUD-ot. :-) Minden ment tovább csak az infók száltak el a kijelzőről. Mert ugye már a nagyobb részegységek sérülését kijelzi, de ez anno már talán az FP-ben is megvolt, hogy ellőhették a HK csövét, miközben a teknő maga százas volt.

Egy ötlet: Ace-be ha ez egyszerüen megoldható, akkor beletehetnétek, hogy a lezuhanó heliknél legyen közbülső állapot az odacsapom és sérül, meg a leesik és robban közt. Értem ez alatt, hogy szétkínlódják magukat a tervezők, hogy minél nagyobb ütést elviseljen a pilóta lezuhanáskor (megerősített fútómű, energia elnyelő ülés, stb.), de ez itt nem valósúl meg. (Tudom, könnyen ugatok, kibicnek semmi sem drága) :-)
  • Gascan #22523
    van egy sklála, amin 100 métertől egészen 10 000 méterig beállithatod, hogy mennyi területet "szeretnél" látni :)
  • DrRadon
    "Skálázható látótáv"??? Az meg mi a szösz? Látom ez a szó is ragad mint az optimalizálás meg a többi.
  • bakvarnyu
    Na erre a kérdésre jön mingyá a szokásos rizsa, nagy, skálázható látótáv, fejlett AI, ballisztika amit a procinak számolni kell stb. essünk hanyatt
  • Gascan #22520
    Egyébként kinek hogy megy a 7. kampány misszió Zaragabadban? Nekem kemény 18-22 FPS 1680*1050 azon belül tök mindegy hogy állitom a részleteket..

Milyen gépen fejlesztik ezt a játékot egyáltalán? Szerintetek a bohémiások látták már a terméküket simán futni a saját gépükön? :)
  • tpM
    Az újabb verziókban az interakciós menüdből lehet ezeket használni (alkalmazás gomb a jobb windows mellett).
  • Yula
    Hali

Beállítottam az itt leírtakat ACE2-ben, de ugyanúgy cseng a fülem,, hiába van nálam füldugó, vagy védőszemüveg. Mit rontottam el?

A Mod tartalmaz bizonyos védőfelszereléseket, melyeket ha használni akarunk, akkor el kell végeznünk egy egyszerű beállítást az ACE Userconfigban:
    \Arma2\userconfig\ace_clientside_config.hpp-t megnyitjuk egy szövegszerkesztővel, majd az Identities résznél megadjuk a játékbeli nevünkket.

* Símaszk
    * Gázálarc
    * Védőszemüveg, amely védelmet nyújt a helikopterek ill. fegyverek által felvert porral szemben
    * Napszemüvegek
  • Gascan #22517
    na és mikor lehet már megvenni ... már tegnapra is késő :D
  • JanáJ
    Hehe, már az aranylemez maga is bogaras, nem csak a játék. :-)
  • Cactus73
    Jó hír !

Végre beilleszthetem az aktuális darabot a gyűjteménybe.
    Köszönjük a tájékoztatást !
  • DrRadon
    Egyszer már kiadták. Csak gyártási hiba miatt OA feliratos frizbik voltak a dobozban.
  • JanáJ
    Miről maradtam le? Mi az hogy ismét?
  • JanáJ
  • DancZer
    Ez igaz! Én is gontoltam rá, hogy megveszem itt, csak 25€ nem adok érte, ha megvehetem fele annyiért magyarul is. :)
  • vandyke
    Sziasztok!

A hír igaz! Végre valahára beérkezik a jó DVD a raktárunkba. Azok az üzletek, ahová már ki lett korábban szállítva (CD galaxis, PC Dome) ők soron kívül megkapják, hogy cserélhessék a lemezeket, illetve azoknak, akik már megvették és küldtek igazolást én fogom postázni. Erről egyébként mindenkinek küldtem e-mailt is.

Üdv,

Tolnai G.
  • Gascan #22509
    szlovákiában már 3 napja kapható az angol verzió...

egyébként megkérdezhetem ezt honnan tudod?
  • DancZer
    Péntektől kapható lesz magyarországon ismét az OA, ami szintén megold minden problémát.
  • DrRadon
    Ígérem, a karácsonykor esedékes gépbővítésemkor jutányos áron kapod meg a mostani vasamat, hogy rájöjj, nem kell ide több százezres konfig :)
  • Icebird
    Egyszer mindennek eljön az ideje, nem menekülhetek.:9
  • DrRadon
    Ez mind szép, de mikor kezdesz el játszani? :D
  • Icebird
    Na ez is kijött
    Operation Arrowhead Demo
  • Gascan #22503
    van vitalitys OA 1.52 crack, lehet megoldja a kidobálást meg a pixel shadert az ATIsoknál
  • Gascan #22502
    a keresés leegyszerűsödik azzal, hogy ott keresem ahol be tudom szerezni, plusz ha problémám van a garanciát is intézik... igy erre a helyre jutott a választás

Evo-ban lehet állitani a fű méretét? Miért van az, hogy a sima 1.07 szerók minden ok nélkül kivágnak épphogy belépek?
  • Solt
    Nem jó helyen keresel! :)

A különbség észrevehető abban, hogy nem 60, hanem 65 fps-d van! És? :) No, de mindegy is... használd egészséggel! ;)

A vga teszteknél mindig a minimum fps-t nézd... az ott lévő különbség a döntő! A többi csak duma...
  • Gascan #22500
    én 93-ért nem láttam 5870-et, de 75-ért se 5850et.. a legolcsóbbat azért semmiből nem választom, úgyhogy ami még szóba jöhető ár lett volna az a 83000 forint egy 5850-ért, de +9e forintot nekem megért az, hogy tudom, hogy mit veszek. csendes, meghizható kártyát, amit használtan is jó áron tudok eladni

az 5870 a játékok nagy részében 2-3-5 FPS-el tud többet a toxicnál... mivel én nem játszok 1680 felett, ezért ez elhanyagolható

a marketing, vagy inkább a reklám ott befejeződik, hogy valaki kipróbálja a terméket, ami a videokártyák esetében egy teszt... ha megnézel egyet kettőt, akkor azért észrevehető különbség van a toxic meg a referencia kártya között.

• Solt
    Ez csak marketing! A referencia hűtő éppen olyan jól teszi a dolgát, mint ami a toxicon van. A gyári tuning, meg minimális! Ennyit a referenciák 90%-a tud, ráadásul fps szempontból kb a nullával egyenlő! :) VGA-t tuningolni értelmetlen! Max annak jó, aki vantage-l játszik... :D

93ezer a hardverkernél a referencia 5870-s! Az egy csöppet jobban teljesít, mint a gyári tuningos 5850... :)

Ne érts félre, kiváló a toxic, csak szerintem nem éri meg azt a hatalmas felárat, amit kérnek érte... no persze, ha pénz nem számít... :)
  • Gascan #22498
    toxic volt az előző kártyám is... az előtte lévő pedig referencia.. mind sapphire... mivel a toxic gyárilag tuningolt meg jobb a hűtője ezért inkább ezt választottam
  • Solt
    75-ért van referencia sapphire! Miért nem azt vetted?
  • Gascan #22496
    92
  • tpM
    Harmadik szúrás?
  • Solt
    Egy harmadik? :D

No meg egy infó, hogy mennyi volt a toxic?
  • Gascan #22493
    ez már a második söröm... kéne még valami? :D