35066
-
GCsab #22572 Sziasztok!
Nekem az Arma 2-ben való pálya szerkesztésről lenne két kérdésem:
1: Hogy lehet módosítani az egységek cuccait?
Tehát, hogy mondjuk az amcsi riflemannél ne m16a2 legyen, hanem mondjuk egy m249-es (Ez most csak egy példa), vagy hogy mennyi tár legyen nála, vagy hogy ne legyen nála rádió, térkép stb.
2: Hogy lehet azt megcsinálni, hogy mondjuk egy helikopter egy megadott útvonalon járjon folyamatosan?
Tehát egy helikopter mondjuk az Utes pályán az anyahajóról indul, ott vár egy kicsi leszállva, majd elmegy a reptérre, ott leszáll és ott is vár egy kicsit. Majd visszamegy az anyahajóra és kezdődik az egész előről.
Előre is kösz a válaszokat. -
Akkor ez is hasonlo cég mint az ED a lockon vonalon, ott is ha valaki a hivatalos forumon nem tetszését fejezi ki akkor törlik a kommentjét és bannolják.
A monopol helyzetben lévö fejlesztök ugy látszik ezt is megtehetik . -
Egy magyar mod fórumán,Tempinek címezve hatalmas káoszt teremthettem... -
Elég káosz lenne ha mindenki az anyanyelvén beszélne. -
Engem is warnoltak,mert nem angolul beszéltem a HARCP topikban..-.- -
Gascan #22567 Mod is disabled in the configuration file... ez jön ki -
Gascan #22566 ACE mod-ot instaláltam volna tegnap... csak rohadt sokáig tartott nulláról és nem volt időm megvárni, ezért idő közben kikapcsoltam a gépet...
...most viszont az van, hogy próbáltam volna folytatni, nem megy.. átskippeli, próbáltal letörölni a felinstalált mappákat, meg a six updatert újra install... ugyan az, átskippel minden mappát..
..segiteni tud valaki?
-
Gascan #22565 :D -
tpM #22564 Azt csodálom, hogy innen még nem tették ki. :D -
Gascan #22563 Solt... már másodszor mondod, h kiraknak... téged már kitettek vagy mire alapozod ezt? -
Solt #22562 BIS-s... :D Kérdezz rá erre a fórumon... vagy hülyének néznek majd, vagy kiraknak! :D -
milyen optimalizácio az ami után még rosszabbul fut a játék mint elötte ? -
JanáJ #22560 Gondolom a keménymag már tudja, de megjelent az OA. -
Gascan #22559 megoldottam, érdekes h az 1.07 peccsben nincs benne a battleeye, ezért le kellett töltenem az 1.05-öt mert abban külön is ott van -
Gascan #22558 Lehet az az oka, hogy nemtudok csatlakozni semmilyen szerverhez mert rögtön ledob, hogy a battleeye felismerés sikertelen?
hogy tudom pótolni ezt a battleyet? -
Gascan #22557 mondjuk azt nem gondolhatjak komolyan h motorfejlesztest penzert arulnak.. vagy ez is csak olyan rizsa szoveg, mint az OA eseten... itt is mint mindenkor optimalizaciorol volt szo -
Gascan #22556 9 euro? :D ... aug 26-an a mafia 2-re kell a penz :) -
tpM #22555 És ArmAHu-n. ;) -
A hivatalos oldalon -
tpM #22553 ???
#22537 -
Gascan #22552 milyen DLCk? hol olvastok ti ilyeneket? -
Neoncsoves #22551 legalább ők nem baszakodnak a védelemmel...
ők bíznak a játékos közönségükben, bár ez fordítva már nem igaz :) -
tpM #22550 Megkérdezték, hogy mégis milyen védelem lesz a DLC-ken, mi gátolja meg, hogy mondjuk megvegyem és tovább adjam a haveromnak. Marek válasza: a méltóságod. -
Gascan #22549 az én kedvemet emiatt nem fogod elvenni, megynyugtathatlak.. :D
azért én is nagyon megnéznék már egy igazi szimulátort, ami el is fut rendesen ... de nem ilyen arkádos operation flashpoint 2-őket.. -
tpM #22548 Ezt Ondrej Spanel mondta, aki a Marekkal (testvérével) alapította a BIS-t. Azért az Arma 2 (és az egy sem) nem muzsikált olyan szarul, ha jól emlékszem sokáig toplistán volt még itthon is, mellette még írták ezt a Linda növényzet generáló motort, amit animációs filmekhez meg mit tudom én mikhez meg lehet venni, tehát nem hiszem, hogy olyan rosszul megy. Egyszerűen nincs konkurencia, így is meg fogják venni az összes Armát a rajongók, addíg meg mit törjék magukat.
De ez megint olyan negatívra sikerült... mondtam már, hogy nem akarom senki kedvét elvenni ettől a remek játéktól, csak néha jó így kibeszélni. :) -
Solt #22547 Egy jó programozó nem keveset keres... egy jó programozó "válogathat" a munkák közül... nálam alap lenne, hogy azt választom amit szeretek, ami érdekel. A gondolat menetem másik végpontjáról megközelítve... ha egy programozó nem azt csinálja amit szeret, akkor az egy szar programozó! :D Ha megnézed a játékot, akkor látható, hogy a gondolat menetem helyes... :D
Persze a bogarak ellenére imádjuk ezt a játékot, de ezért a kijelentésért amit ez az evolúciós zsákutca tett, egy picit most morcos vagyok! :) Szakadt volna az anyjába a feje... most nem kéne idegesítenem magam, és az ArmA2 is dx11-s lenne... :D -
Gascan #22546 ezezk a DLCék most az Armát érintik? -
Neoncsoves #22545 pénzes DLCk csak megosztják a közösséget, rakás szar az összes akármelyik multis játékban -
tpM #22544 Hmmm jó ötlet. Megoldható, megnézem mit tehetek az ügy érdekében. :)
Amúgy ehhez a DLC-hez annyit fűznék, hogy
* Motor fejlesztések
o A mérnökönkek fontosabb szerepe lesz - ez mit jelent pontosan?
o Tüzérség/aknavetők rendeltetésszerű használata és irányítása
Nem tetszik, hogy ilyen motor újításokat fizetős DLC-be pakolnak, gondoljátok el végre lenne valami rendes fizika meg ilyenek, de azt +15€-ért árulnák egy ilyen csomagban.
... és akkormég a Modok rombolják szét a közösséget, mi? :) -
Neoncsoves #22543 a lószart. ezeket csak a pénz érdekli, meló meg minél kevesebb legyen -
Gascan #22542 amúgy ha továbbhaladunk a probléma gyökere felé.. ki tudja szerencsétlen programozó mennyi fizuért nem érdeklődik a szimek iránt... ha milliárdokat lehetne keresni belőle tuti jobban érdeklené szegényt :) -
Solt #22541 Csak óvatosan... könnyen kivágnak onnan! :D -
Kár, hogy armaholicon maximum 10kattintással,ugyan ezek a cuccok ingyen beszerezhetők..=) -
Gascan #22539 ha már hangszakértő vagy :) Miért nincs semmi hangja még az ACE mod-ban sem annak, amikor leveszem a vállamról a puskát, vagy váltok egy rakétavetőre... amit szintén a vállamról veszek le és/vagy teszek vissza ...
vagy amikor kiveszem a fegyvert a lábamhoz rögzitett tárból .. meg ilyenek :)
szerintem ez nagyot nyomja az élményen
mikor elmondtam BIS fórumon akkor mindenki csak azt irta, h bazdmeg eddig észre se vettem h nincsi lyen.. de mostmár idegesit h miért nincs :) -
Neoncsoves #22538 jó vicc :D
inkább letöltöm addonokból :D
előbb rakjanak össze egy normális játékot... -
tpM #22537 Brit DLC. Augusztus 26.-án lesz elérhető és ~9€ lesz az ára. Többi infó ott a linkelt topikban. -
Solt #22536 Gyönyörű egy hozzáállás... akkor a warez is meg fog felelni a célnak... -
tpM #22535 Komoly (ha emlékezetem nem csal). Mikor megkérdezték, hogy az AK miért olyan hangot ad, mintha becsapnának egy ajtót, valami ilyesmit válaszolt, hogy "a hangok szerintem teljesen megfelelnek a célnak".
Tudom, hogy unalmas, hogy mindig a hangokon akadok ki, meg biztos olyan nagypofájúnak tűnhet (lévén én vagyok az ACE hangszerkesztő :D), de egy játékban (főleg egy ilyenben) számomra a hangok a játékélmény egy hatalmas részét képzik. Egy képregény grafikájú akármibe is beleélem magam, ha megfelelőek a hangok és nem ezt a nyers, se füle se farka klikiklakogást kell hallgatnom... -
Solt #22534 Vagy nemes egyszerűséggel ezentúl semmi szarjukért nem adok pénzt... aztán akkor fejleszthet nácivadászufógyilkosűrszemetet a flegma kis pöcs... hogy vezetne az anyjára egy talicska kanmajmot... -
JanáJ #22533 "volt egy interjú a BIS fő programozójával"
Csak óvatosan az ilyen jellegü kijelentéseivel. Autóval órákon belül ott lehetünk és lesz
.png)