35066
  • GCsab
    Kösz! Én is gondoltam rá, hogy azzal kell befejezni, de a pályaszerkesztő előnézeténél nem működött. De most, hogy misszióként mentettem le a pályát így már jó.
  • Petko
    igazándiból, pont csak triggerrel lehet befejezni egy missiont, a legördülő menüből kell end#n actiont kiválasztani a trigger beállításainál
  • Solt
    Megértem, és sajnálom... :( Velem eddig tényleg korrektek voltak...
  • Hogthar
    jó neked, lehet nekem nem volt szerencsém és mivel nem vagyok pesti az összes garancia huzavona szívás volt, nem kívánom másnak.
  • Solt
    Nekem kiváló tapasztalataim vannak az IPON-l! Eddig szó nélkül cseréltek mindent amivel nyűgöm volt! Szóval az én tapasztalatom az, hogy igenis nem keveset ér az az IPON-s garancia... ;)
  • Hogthar
    Iponos garancia semmit sem ér, nekem volt egy Nvidia 9800 as kártyám ami gyári hibás volt, 3 szor vittem vissza ott crashelt be a kártya előttem, erre aztán makogott valami olyasmit hogy biztos a gép amibe rakták volt a szar de elküldik azért további tesztekre, hát csak nem cserélték ki.
  • Solt
    Off

Ha esetleg érdekel valakit...

On
  • bbchris
    Köszi a segítséget így már végre vége lesz a városmegmentős küldinek
  • JanáJ
    cheat
  • Gascan #22643
    milyen cheattel tudom megnyitni az összes pályát? és hogy kell beirni? :)
  • GCsab
    Na akkor még egy pályaszerkesztős kérdés:
    Hogyan lehet véget vetni egy pályának? Meglehet csinálni úgy, hogyha rámész egy triggerre akkor legyen vége?
  • JanáJ
    OA-ról.
    Elkezdtem a warezban a kampányt és mikor meglett az eredeti nem mentettem le, ezért cheattel nyitottam a pályákat. Akkor vettem észre hogy - hasamra ütök - a 6. pálya sorszámát két mission is viseli.
    ŰHasználj cheatet, nem akarom részletezni, hogy ne legyen spoiler. :-D
  • Gascan #22640
    OA-ról beszélsz? Nem csak az utolsó 7.-ben vannak szabaditani való túszok? Milyen plusz pályák? Nem csak 7 van és kész? :D
  • JanáJ
    Járnak ide olyan múltszázadi figurák akik még a kampánnyal is játszanak, nem csak multiznak? Ha igen, akkor kérdezném őket hogy a "spesölforszos" pályán, ahol túszt kell szabadítani, ott meddig jutottak? Nekem első körben rövidke volt a pálya, de vége lett, viszont tovább húzható, nyúzható. Értsd ha nem találod meg a túszokat, akkor így jártak, jön a következő küldi.

Valamint ha cheattel nyitom a kampányt, akkor is vannak plusz pályák, amik nekem kimaradtak.
  • Petko
    conditionbe:
    count units groupneve < 5
  • Gascan #22637
    :)
  • Icebird
    Igaz, azt nem mondtam hogy ha nincs akkor kerálni kell!:)
  • Gascan #22635
    az van hogy nincs battleeye mappa sem..
  • Icebird
    Egyébként ugyanazt éritek el ha innen ArmA 2\BattlEye bemásoljátok a BEClient.dll-t (vagy valakitől elkérni).
    Az install is ezt csinálja csak plusz még 3 fájlt bele pakol amivel el is tudjátok távolítani:), és régebbi is mint az oldalról letölthető!
  • Gascan #22633
    szia.. igen, azt kell csinálni hogy letöltöd az 1.05 peccset - ez a fájl két dolgot tartalmaz, magát a peccset és az új battle eyet -... ezután winrarral megnyitod társitással.. és akkor ott megtalálod benne a battleyet.. azt elég kicsomagolni, és akkor úgy telepited

mondjuk szvsz jól eltolták h az 1-1.07 peccsbe nem tették bele a battleeyet
  • m1c1mack0
    Hi ezt a battle eye problémát hogy is oldottad meg? mert másnak is van baja vele és mivel neki 1.07 van ezért az 1.05-t nem hagyja újra rakni.
  • bbchris
    Szeretnék kérni tanácsot tőletek pályaszerkesztés ügyben : Hogyan lehet küldetés szerkesztőben azt megcsinálni hogyha egy csoport létszáma egy bizonyos szint alá esik Pl 3 alá akkor aktiválódjon a trigger ?

• Solt
    Ja ja... :)

@Scott: Nem! :) Sokat szidtam őket, úgy gondolom okkal. 8800GT-ig semmi gondom nem volt velük, amit viszont azóta műveltek, az tragédia volt. Viszont a 460-s úgy néz ki a 8800GT sikerét fogja megismételni...

Alapon is a 5850 közelében van, és több mint egy tízessel olcsóbb! Nagyon tuning barát ( +25% ), és ezzel már a fogyasztás, hang is jobb.

Szóval ez már jó alternatívának ígérkezik... szívem szerint igazából 5870-t vennék, de annyi pénzem most nincs. Szerintem ezzel elleszek a HD6xxx szériáig, aztán meglátjuk, hogy a BoB-nak mi kell! ;)
  • Scottt
    Nem anti szennyvidia párti voltál?=)
  • Gascan #22628
    460-at?
  • GCsab
    Ja, tényleg rosszul emlékeztem. De az úgy már teljesen reális.
  • Solt
    Asszem kipróbálok egyet... :) Köszi...
  • JanáJ
    Teljeset nem, csak felet...
  • fkubi
    Gyász
  • tpM
    Tessék, nincsmit koma. ;)
  • DrRadon
    Tessék soltibácsi!
  • GCsab
    Van benne igazság. Én ma vettem meg az Arma 2-t. A játék már fennt van, most rakom az 1.07-es patchet ami 39%-nál tart és másfél órája kezdtem. Ehhez még hozzá jön az OA úgy az is még plussz két óra kb, de hát azért egy teljes napot nem vesz az el.
  • Solt
    Na húzzál bele vazze! Így jó? :D
  • tpM
    Majd ha bocsánatot kértél azért a kakaós nyelvtanos beszólásért.
  • Solt
    Tempi!

Nézz már nekem légy szíves ArmA2 tesztet GTX460-l... már, ha van... Köszi!

( mobilnettel beleőszülök... :S )
  • Gascan #22617
    én már az elején tudtam :) nem kell félni, codemaster ehhez egyszerűen nem ért .. .semmilyen tapasztalata nincs ilyen téren
  • tpM
    Irónia.
  • GCsab
    Ugyan már. Az OFP 2-vel is ez volt, hogy "fúú mekkora játék lesz.", de aztán mégsem lett nagy durranás.
    Vagy csak én érzem ezt így?
  • Icebird
    A vén trotty, ja tényleg megkerült a járókereted?

Végre bezárhat a BIS, ez az OFP3 nagyot üt majd, mehhehe!
  • JanáJ
    Apropó BMP, hétvégén mászókáztam egyen és az jutott eszembe, hogy hogy hogy (három "hogy", grat magamnak) nem tudnak a hátra bestokizott gyalogok oldalra kilőni az egyéni lőfegyvereikkel az Armában. Ha már szimulátor vagy mi.