35066
-
JanáJ #22692 Pláne, hogy ki/be kapcsolhatod a két játékot az utolsó menüpontban. -
Gascan #22691 én is egybe tettem... végül is ez csak kiegészitője -
Én egybe raktam és így a jobb mert az arrowheadban előtudom hívni az arma 2 es egységeket és szigeteket is. -
Ok köszönöm már sikerült így megy mindkettö.üdv -
smusher #22688 Bölcsen tetted. -
Én külön mappába telepítettem. -
smusher #22686 Ha az ArmA II-re rakod az OA-t, és netán utána előveszed az alap Harvest Red kampányt, Cooper-nek a hangja az OA-s hang lesz, ami iszonyú béna és zavaró dolog. Ha OA után teszed fel az alapot, ilyen hiba nincs, de akkor (asszem) az új ficsőrök, mint pl. ULB modul, hiányozni fognak az alap ArmA II szerkesztőjéből. Csak gondoltam, szólok. Van itt még mit fércelgetni. -
JanáJ #22685 Próbáld meg a szűz 1.0-ás Armára rátenni a OA-et, akkor az majd feltolja 1.6-ra. Onnan kell 1.7-elned. Majd az OA-et meg 1.52-íteni. Röpke két hét és fent lesz. Ha a gugli szerverfarmjára telepítesz akkor csak 10 nap. :-) -
Cactus73 #22684 Kéne neki müködni, mert én is rátelepitettem. Aztán az Arrowhheadet felpeccseltem 1.52 re. Ha sima Armát inditok, akkor az is megy gond nélkül. Az Arrowhwheadet meg azzal a "Combined Operations" vagy milyen ikonnal inditom, amit ő maga dobott ki nekem az asztalra. Semmit sem trükköztem és müxik. -
Sziasztok.Én azt szeretném kérdezni hogyy msot hogyan van ez az OA mert nekem sima Arma2-fenn van na most rátettem az Operation Arrowhead-et és nem indul az OA.A sima Arma 2-öm 1.7 ig patchelve mikor telepitem az OA-et alapból ö teszi fel az 1.6 patch-et.Ha valaki találkozott ilyen problémával legyen szives irjon.Vagy irjátok le légyszives ti hogyan raktátok fel külön könyvtárba vagy valami?Hozzáteszem mind2 játékom eredeti tehát nem tom mi a gond.üdv -
GCsab #22682 Hát akkor itt. De ha van mikrofonod akkor érdemes TS-re is felmenni, mert játék közben elég rossz írogatni.
De amúgy elvileg az Arma 2 gyökérkönyvtárában lévő userconfig könyvtárból hiányoznak az acre fájlai. Ennek a megoldását valami chat-en egyszerű lenne elmagyarázni, de mégegyszerűbb lenne TS-en. -
És TS nélkül merre keressem a hiba kijavitásának a modját?
-
Valóban ez volt köszi! Mostmár beenged, igaz hogy utána 10 mp elteltével kibasz az asztalra, dehát ez az Arma
-
JanáJ #22679 Kösz.
Mindenesetre ha még nem tetted, nézd meg, mert elég sok dolgot "loptak" ACE-ből, mégha csak ötlet szinten is. -
Icebird,le töröltem a daemon toolst amivel betudtam mountolni a képet,azóta semmivel sem.Amelyik daemont fel lehetett rakni,az nem ismeri fel,a legújabb PowerIso összeomlik,az alkohol se képes megemészteni.Tudsz valami segítséget nyújtani?Lehet a kép a szar,pedig eddig jó volt.. -
battleye miatt, nálam sem tette fel az 1.07-es patch.
TESS aszem ezzel fel tudod tenni. -
Létezik, hogy az összes szerveren fut valami mod? Próbáltam belépni, alap ARMA2+1.07 patch és mindenhonnan kivág. -
tpM #22675 Az egyik ACE fejlesztő modellezőként dolgozott a BIS-nek egy ideig. Az ACE 1-es SCAR-okat adta el OA-hez, továbbá ő modellezte a Lee Enfield-et, M249 változatokat, M79, M32 gránátvetőket, M3-at meg még pár dolgot. Hangot tuti, hogy nem vettek. :) -
GCsab #22674 Szerintem gyere fel TS-re és ott érdeklődj. Könnyebb elmagyarázni a dolgokat. -
most meg még ezt is kiirja:
Include file userconfig\acre\acre_clientside_config.hpp not found
nem találom sehol sem hogy hol kéne lennie vagy honnan lehet leszedni, az addonsync nem ir semmit ami hiányozna a frissitésnél. -
az miért van ha a arma.hu serveréröl frissitem az addonsyncel a játékot és csatlakozásnál kiirja , hogy nem jo verzio.
arma2+1.07 és minden mod ami az oldalon fenn van. -
JanáJ #22671 Ez tiszta asor. CSak korábban említette valaki, hogy az ACE1-ből cak pak vettek meg dolgokat a BIS-esek (asszem fegyvert, hangot, fényt).
Amúgy mindig szídjátok a grafika/gépigény párost. Én meg tegnap röpködtem valami tó felett amikor asszony rácuppan a monitorra, hogy "DE széééééép"
-
Gascan #22670 hát mivel a communtiy elég sok cuccot csinál, ezért nem egyszerű eredeti ötlettel előállni a fiuknak -
JanáJ #22669 Az OH-ben megjelenő plusszok egy az egyben az ACE2-ből lettek elemelve, vagy csak az ötlet maga? (Telepített fegyverek mozgatása, hátizsákok, stb.) -
JanáJ #22668 Most ezt miért? -
fkubi #22667 A szo, amit keresel: muszaj.
-
JanáJ #22666 Telepítheted egymásra őket, sőt ha megteszed akkor CO lesz a parancsikon neve. :-) Időt szánj a telepítésre. :-) -
Üdv, tiszteletem!
Ha nekem megvan és fent is van az ArmA2, és megveszem az OA-t, akkor azt muszály külön máshova telepítenem, vagy lehetséges a régi OFp-s megoldás?
És valamiben különbözik az OA és az ArmA2 külön megvétele és az ArmA2 CO megvétele egymástól? Valami plusz van benne vagy ilyesmi?
Nem tudom igazából, hogy minek a gyík-jaiban találnám meg ezekree a választ, és remélem nem sokadikként kérdeztem, ha mégis, utólag elnézéseteket kérem.
És válaszotokat előre köszönöm. -
JanáJ #22664 Csak tippeltem, mert mi másért nem lehet kiugrani. :-) -
smusher #22663 ace 2 gyári kampányban? -
Gascan #22662 na ezt akkor kipróbálom amint hazaérek.. és a másodpilótával mizujs? :) -
JanáJ #22661 Ha nem ace2-zöl akkor van "katapult". :-) -
Gascan #22660 de ha lelőnek ott akkor lezuhanok, meghalok és restart mission kell :) -
JanáJ #22659 Szerintem akkor, ha az ezt megelőző helis küldiben lelőnek. Mert a From Hell-ben elvileg pilótát szabadítasz. (asszem) -
Gascan #22658 mikor van az az OA kampányban, hogy a "From hell" misszió is bekerül a kampányba? A high commandos tankos missziónál és azidáig minden opcionális küldit teljesitettem de a túszok még most sincsenek megmentve, mégis valamiért kihagyja nekem ezt a missziót és mindjárt zarabagadba vagy hova tesz -
smusher #22657 Igen. -
Gascan #22656 ez a scenario missziok között van, ugye? -
smusher #22655 Nem annyira lassú, hiszen csak 6 vagy 7 falu van, fel kell robbantani egy épületet, stb. A baj az, hogy lehetetlen megcsinálni, akkora a ruszki túlerő. Ráadásul asszem nincs engedélyezve a heavy factory építése, a vörösök persze T-90-el is rendelkeznek :-) Szóval gerillaharc ide-oda, kíváncsi lennék, létezik-e ember, aki ezt végigvitte. -
JanáJ #22654 Ez az utolsó küldi, nem? Ahhoz nekem nem volt türelmem. Ha én rohangálok akkor visszafoglalják a falvakat. Ha csak kommandírozok, úgy meg dög lassú. :-S -
smusher #22653 Én 19. századi vagyok, mert még az alap ArmA II kampányt, küldiket is előveszem néha
Ha már ide terelődött a szó, egyetlen fájdalmam van az alapjátékkal kapcsolatban, és az a Freedom Fighters (Szabadságharcosok) küldetés, egyszerűen képtelen vagyok sikerrel megcsinálni. Az első falu felszabadítása után annyian jönnek az oroszok, hogy igen hamar lebontanak. Túljutott már ezen valaki?
.png)