35066
-
Solt #22772 Őőő... támogatja a több magot, ez tesztekkel is alá van támasztva! Az egy dolog, hogy nekem a Q9550-l ( 3.8GHz ) is szarul fut... Multi játék lett belőle... a kampány offline része konkrétan játszhatatlan jó pár helyen... megzabálja az összes cpu erőt... -
testarossa94 #22771 Működik tökéletesen, most már csak azzal van bajom, hogy a többmagos processzorok világában nem sikerült belepaszirozni a multi-core támogatást a játékba, úgyhogy a phenom 9550 a kemény 1 darab 2,2ghz-es magjával épp csak, hogy tudja futtatni a játékot 20fps körüli szinten, de hát erre sajna te nem tudsz megoldást, esetleg ha megdobnál párezer forinttal, hogy egy erősebb procit szerezzek, majd pm-be küldöm a postacimem :)))) -
Gascan #22770 fejlődni mindig van hová ... működik mostmár? -
testarossa94 #22769 Ahh, tehát a Bohemia srácainak még van hova fejlődniük. Köszöntem a megoldást! -
Gascan #22768 igen... gondolom az Battleeye install kimaradt.. mivel valamilyen furcsa oknál fogva a Battleeye nem része az 1.07 patchnak.. le kell töltened az 1.05 peccset, abban külön benne van a battleeye.. elég azt felinstalálni és menni fog!
ja.. itt is megtalálható a Battleeye setup.. talán igy kényelmesebb Link -
testarossa94 #22767 Sziasztok! Mióta feltettem az 1.07 patch-et, azóta nem tudok belépni egy szerverre sem, fküldetési fájlok betöltése után visszadob a szerverkeresőbe. Valakinek volt hasonló problémája? :S -
Gascan #22766 aha... az eddig nekem is megvolt ... de honnan? steam vagy kortársai? vagy valami más? -
tpM #22765 Letöltősen. -
zmok #22764 Rosszul gondoltam, én úgy képzeltem el, hogy századokba(?), vagy szakaszokba(?) "tömörültök", és ha van már egy jól összeszokott csapat, oda nehéz beférni, esetleg nincs türelmük foglalkozni az újoncokkal. -
Gascan #22763 Tudja valaki hogy milyen formában lesz megvásárolható/hozzáférhető az új Brit expansion? -
Köszönöm szépen! Tényleg nagyon jó kis program! -
Occsó
-
Kihez?, ha a H.AR.C-ra (Hungarian arma comunity) gondolsz, akkor semmilyen fajta tapasztalat nem szükséges, a "rutint" meg ha feljössz TS-re sokkal gyorsabban megszerzed, mert ha valami kérdésed van akkor egyből lehet rá szóban válaszolni stb. -
zmok #22759 Később, ha már "rutinosabb" leszek, csatlakozhatnék hozzátok? -
JanáJ #22758 nm -
zmok #22757 Köszi! 
-
JanáJ #22756 Lehet félreérthetően írtam.
A magyar Arma2-re rátettem (oda, bele, egybe, összenőve) a OA-t ami magában angol és az egyész angol lett. Felirat, hang, színek, szagok, minden. :-) -
zmok #22755 Iggggeeeeeeeeeeeeen, és tuggya!!!
, de most komolyan, léééécci!
-
Solt #22754 hunglish 
-
ööö... vegyesfelvágott? :) -
zmok #22752 ARMA 2= magyar felirat
OA= angol felirat
ARMA 2 + OA= ?
-
Solt #22751 No nekem olyan seggbirizgám nincsen... :D -
JanáJ #22750 Nekem angol feliratos lett(maradt). -
zmok #22749 Tiszteletem Uraim!
Lenne egy kérdésem: Ha az ARMA2-re telepítem az Operation Arrowheadet, a játék magyar feliratos marad? (Egyenlőre külön mappában van.) -
JanáJ #22748 Robogó powa. Ha nem lenne lépcső a boltba is bemennék vele. :-) -
Solt #22747 Sűrűbben vannak mint az OA az biztos! :D
@Janáj: Mert demszkyland közepén vannak, ahova épeszű ember napközben magától nem megy be! ( ilyen idegileg gyenge mint én, meg végképpen nem! :D )
Futárra meg nem várok... bár lehet kipróbálom ezt a hírlapüzletes átvételt... -
JanáJ #22746 Budai Tesóban hétvégén néztem és még csak a sima volt.
cdgalaxis mié' nem jó? -
Órszósz Áládárra'??? Sokszó' mán!
-
Solt #22744 Urak!
Tescoban, MM-ben találkozott már valaki OA-val? -
JanáJ #22743 Korábban volt róla szó, de most nem találom. Van rá lehetőség, hogy a légi cuccok fegyvereit átkongoljam? Értsd a miből mennyit viszeket. -
Na elcsesztem :) Szóval ezt használd: Arma II Launcher -
Szerintem másold be a játék mappájába /@WarFX_Particles_Beta_1.41/ és használd az Arma launchert. Sokkal egyszerűbb így a modokat bekapcsolni. -
Köszönöm!
Ezt kerestem!Csak nem tudtam mi a neve! Korábban már láttam videókat, és nagyon tetszett!
Simán csak bemásolom a három fájlt az arma2 addon mappájába, vagy csináljak külön egy addon mappát (Pl: @WarFX) és adjam meg az elérését az exe parancsikonban?
Köszi, mégegyszer!
-
WarFX Particles -
Sziasztok!
Nem tudtok nekem egy olyan addon ajánlani az arma2-höz, amivel szebb lesz egy kigyulladt jármű? Konkrétan a robbanásra, meg a tűzre gondolok.
Arma1-hez volt.
Köszi -
tpM #22737 Augusztus van... -
Temp mikor jön már az OA-s ACE frissítés?Augusztusra ígértétek! -
Solt #22735
Nem, drága agyaggalambom! :D
-
" nincs is annál szebb mondat a ts-n, amikor csak ennyit hallasz: Óóóó... Solt, már megint te..." ... frendlizted le a csapatszállító helit? Hogy dzsalna át rajtad egy fékhibás Ikarusz!
Ezekre a mondatokra gondolsz kicsicsíra?! -
Neoncsoves #22733 igaz
.png)