35066
-
tpM #22852 Nem nem, ezt tolom. :D Amúgy az a baj, hogy jelenleg nem tudom megvenni az OA-t így értelem szerűen nem tudok játszani vele. :( -
Solt #22851 Ne sértegesd a haverom!!! Különben is milyen csé? WOW!! :D :D -
Gascan #22850 és mit csinálsz Arma helyett? Csé? :) -
tpM #22849 Mostanában nem armázom, csak elolvastam a featurelistet. :D -
Gascan #22848 megpróbálom mikor hazaértemm... te használod? segit valamit? -
tpM #22847 Próbáld ki ezzel az AI, és effekt fejlesztéseket tartalmazó moddal. -
Solt #22846 Hát akkor babrálhatod még egy darabig! :D -
Gascan #22845 mindig baszkurálom hátha sikerül valami jó kombóval szuperinteligens übersoldiereket faragni az AIból :D :D -
Solt #22844 Alapból fix, hogy nincs... hidd el... akkor már valamikor baszkuráltad! :)
@Janáj: Emiatt nem alkalmazom azt a népi megfigyelést, amely szerint: "Ennél rosszabb már nem lehet" DE!! Rosszabb mindig lehet! :D -
JanáJ #22843 Olvass vissza. Valamelyik patchből kimaradt a Batle Eye és ezt hiányolja. Pontosabban nem tudom, de már 2-3x leírták, uhogy megtalálod. -
Az mitöl van hogy fel akarok menni a valamelyik OA vagy Arma 2 szerverre és állandóan azt irja ki Kicked Battleeye missing os privileges:(Run game Administrator.Ez mitöl van?A játékom eredeti nem értem miért dob ki irja ki ezt mindig.help -
Gascan #22841 hát én veteranon játszom, lecsekoltam és be van kapcsolva.. -
JanáJ #22840 Lefele mindig van... :-) -
Solt #22839 Alapból kikapcsolva van, ha legnehezebbre állítod akkor is... szerintem a plusz erőforrás igény miatt...
@tpM: Ez tény... némelyik még az AI-t is alul múlja! :D -
tpM #22838 Azért még mindig jobb, mint pár külföldi berzerk huszár... :D -
Gascan #22837 naná h bevan... de miért kell egy ilyet egyáltalán kikapcsolni egy ilyen szinten? :) -
Solt #22836 A super ai be van kapcsolva nálatok? Nem mondom, hogy így agytrösztök, de azért ennyire szerintem nem gáz... -
Gascan #22835 nem is beszélve arról, hogy az AI rengeteget mozog teljesen feleslegesen, amit szintúgy értékes erőforrást vonhat meg olyan dolgotól, ahova meg nem ártana -
Gascan #22834 ha ez megoldaná a helyzetet hidd el h nem lennék mérges :)
amúgy at ease a biztonsgában... mindig ezt használom ha mozgatni akarom a csapatot
... de olyan érthetetlen programozást ami itt van nem igen látni... egy sime A pontból B ponthoz útban még legalább 20 változót beültet mire a parancs végrehajtódik..
mondja meg nekem valaki aki többett könyit a programozáshoz mit én, hogy ilyet mi értelme összehozni és miért nem lehet hogy A pontból B-be a legrövidebb utat választva jusson el a célig, ha nem lát ellen mondjuk 500m rádiuszban -
Az az igazság hogy az ait irányítani művészet és csak maga az ai tudja megfelelően kezelni őket minden szituációban. Pl ha azt akarod hogy gyorsabban szálljanak be meg kell nekik mondanod hogy biztonság van, különben feltételezik, hogy még lehet ellenfél a környéken, tehát ha biztonságban alakzatba küldöd őket oda állva, akkor máris csak 10 percig kacsáznak mire odaérnek
-
Gascan #22832 a másik dolog ami érthetetlen számomra... miért van az, hogy parancsot adok a katonáknak h száljanak be a tőlük 200 méterre lévő helibe és 20 percig tart mire odakommandózzák magukat, mikor 10 kilométeres környéken a legveszélyesebb ellenfél egy gyilkos barna nyuszi
miért nem lehet úgy programozni az AIt hogy egyszerű és jó legyen... tekingélnek körbe körbe, lefeküdnek 5 percre..
komolyan mondom két órás játékból másfél óra azzal megy el hogy az AI baromságai miatt szivok :) -
JanáJ #22831 Nézd meg inkább a pm-eidet... -
JanáJ #22830 Akkor értem hogy került ki az ai egy másik járművet és miért nem lőtt agyon mikor közé és egy ellen közé kerültem. :-)
Lehet valami indiai call centert használnak erre. -
Gascan #22829 nekem arra se telik :D -
Van egy összeesküvés elméletünk, hogy hébe-hóba a BIS által fizetett játékosok szállják meg a játékodat, akik AI-knek adják ki magukat :) -
JanáJ #22827 Jut eszembe, tegnap este tök inteligens volt az AI, bár félek ez inkább a véletlen műve mint a BAF-é. -
JanáJ #22826 Mondjuk kicsit Rambos volt az "Én vs. CCCP"-vel. :-) De imádtam. -
nekem a resistance kampány tetszett talán a legjobban, a maga kis "gerilla harcmodoros" küldetéseivel. -
JanáJ #22824 Kis túlzással egy abrakosabb mozi is 10 euró már... :-) -
Gascan #22823 akkor lehet félreteszem ezt 10 eurót valami más gémre... köszi a segitséget ...Üdvözölnek a Bohémiás fiuk :D -
Gascan #22822 én meg azt hittem a vásárlást ne halogassam :) -
JanáJ #22821 Értsd ne várj a játéktól sokat. :-)
Nem egy hentelős az első két pálya. Kicsita katonai mindennapok. -
Gascan #22820 mondjuk 5 euróét talán nem gondolkodnék rajta... miért ne várjak sokat? -
JanáJ #22819 Hát én nem bántam meg, de sokat ne várj.
A kampány 4 pálya.
A SP missionökből 9+1 van, de ezek az OA-ben 5 percesek voltak. A plusz egy az egysgégek bemutatója. -
Gascan #22818 na mizu mesélj már milyen :D én is vásárlás előtt (vagy után) állok :) -
JanáJ #22817 Kiborulok. Nem játszok vele két hétig. Megveszek egy cirka 300MB-os kiegészítőt amihez 200 MB-os patch (1.54) kell. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
JanáJ #22816 Egyetértek, egy multi sosem adja szerintem a SP kampány filingjét. Persze nincs is realitása, hogy a kis paraszt fiú megakasztja a komplett Vöröshadsereget, de realisztikumnak ott van a multi. :-)
Az OA-ban van egy SP mission amiben egy Humweval "néztek át" egy falut. Vagy töltöttem le olyat ahol a konvolyt támadják. Ez MP-ben nem sok élményt nyújtana, mert 2 mp alatt halott lennék. :-) -
Gascan #22815 Meg lehetne ezt a problémát oldani egész biztos, a kérdés csak h milyen áron
Én mondjuk attók kapok hányingert, hogy folyton a földön fekszenek.. ha városban egy ház közepén vannak, ha a sivatag kellős közepén, a fűtől én szart nem látok.. de ő azért csak eltalál...
...valami fedezékmódszer nagyon nem ártana kitalálniuk, és elérni azt, hogy legalább ne úgy találjak rá szerencsétlen AIra a város közepén - jobb esetben egy épület közepén - hogy a földön fekszik és észre se veszi ha seggbenyomom egy RPGvel :)
Ha meg nem tudják akármilyen ok miatt megoldani, akkor van prágban fél tucat egyetem ahol a friss diákok sztem kurva szivesen megoldanák a problémájukat igynen is -
tpM #22814 Ha megfigyelitek amúgy az AI-nak az a fő problémája, hogy messziről túl pontosak, közelről pedig lassan reagálnak. Nem hiszem, hogy ha komolyan beleásnák magukat, akkor ne lehetne kijavítani ezeket.
A másik, hogy hiába jó a multi, attól még nem veszi el egy hangulatos, jó történetű, tartalmas kampány létjogosultságát. Pl. az OFP CWC és Resistance iszonyatosan jó volt, akármilyen béna is volt az AI én nagyon élveztem... -
Gascan #22813 az a baj ezzel, hogy nem kéne erőltetni ilyen bamba AI mellett a szinglit mert csak az ember kedvét veszi el a játéktól... "már párszor lerágtuk ezt a csonotot" :)
.png)