35066
  • balazsgigi
    Hát bízok benne,hogy rendben lezajlik a dolog.
  • kifli
    én 1 napja regeltem, mikor feladtam az első hirdetésem :)
    (vagy ilyesmi)

Bár azért tényleg nem árt óvatosnak lenni!
  • macleody
    Azért csak óvatosan a vásárlással. 8 napja regelt a srác.
  • balazsgigi
    Igen az lesz.Már csak azért is gondoltam rá,mert most nvidia van.De szerinted játék reinstall is kellhet?Mert az Arma2 például nem a rendszerpartíción van.
  • kifli
    fasza :)

ITT tudsz kérdezni, ha valamit nem tudsz :)

Még annyit tennék hozzá, hogy kártya csere után win reinstall szükséges, mert sokszor van csere után olyan gondja az embereknek, hogy nem olyan gyors a kártya mint kéne!
  • kifli
    ezek megérik ennyiért, msi-n jobb a hűtő!
  • balazsgigi
    http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_4870_1gb_sapphire/hsz_1-50.html
  • balazsgigi
    Végülis mellett döntöttem,remélem jól.
  • Hogthar
    Ebben van igazság, de igazából az új káprázat játékok max 1 hétig tartanak, míg amikkel rendszeresen játszok (lásd arma) még a direct X 9 támogatja, mire eléri a direct X 11 et kb 5 ször cserélek videokártyát, tehát nekem egyenlőre ez tökéletes.

Ebből tanulságként leszűrhető, hogy érdemes úgy vásárolni ami tökéletesen passzol arra a játékra amivel rendszeresen játszol.
  • balazsgigi
    És ez megérné?

És ha meg,melyik?

Vagy vegyek újat?
  • kifli
    a legfőbb gond gts250-el, hogy az még mindig egy átnevezett, emelt órajelű 8800gts, ahogy jönnek a dx11-es játékok lemarad a 4850-től, mert azon dx 10.1 van, amivel jobb a teljesítmény a dx 11-es játékok alatt
  • Hogthar
    Nekem gainward gts 250 em van, tényleg nem olyan rossz ,de lehetne azért jobb is.
  • balazsgigi
    vagy itt?
  • balazsgigi
    Azért csak nem lehet olyan rossz a gts 250,legalábbis a 4850-hez viszonyítva.
    itt
  • kifli
    sorrend teljesítményben:

4850->5750->4870=5770

vgaspeed.hu oldalon játékonként is megnézheted az összehasonlítást, és hozzátehetsz még más kártyákat is (baloldalt a p3 configot választod, és ott tudod kiválasztani mindkét kártyát)
  • JanáJ
    Látok rá esélyt, hogy igazad legyen.
  • GaBika6
    Rosszul tudod, mert ott van az...
    </Key>
    - <Key ID="str_controls_map">
    <German>Karte:\nMausrad:\n Hin-/wegzoomen\nRechte Maustaste (ziehen): Karte bewegen\n</German>
    <English>Map:\nMouse wheel:\n zoom in/out\nRMB (drag): move map\n</English>
    <Italian>Mappa:\nRotellina mouse:\n zoom avanti/indietro\nPDM (trascina): sposta mappa\n</Italian>
    <Spanish>Mapa:\nRueda del ratón:\n acercar/alejar\nBDR (arrastrar): mover mapa\n</Spanish>
    <French>Carte :\nRoulette souris :\n zoom av./arr.\nBDS (faire glisser) : déplacer carte\n</French>
    <Czech>Mapa:\nKoleèko:\n pøiblí¾it/oddálit\nRMB (táhni): pohyb mapy\n</Czech>
    <Russian>Карта:\nКолесо прокрутки:\n удаление/приближение\nПКМ (зажать): двигать карту\n</Russian>
    <Polish>Mapa:\nKó³ko myszy:\n zbli¿enie/oddalenie\nPPM (przeci±gniêcie): przesuñ mapê\n</Polish>
    <Hungarian>Térkép: \n Egérgörgő: \n közelítés és távolítás \n Jobb egérgomb (nyomva tartása és húzása): mozgás a térképen \n</Hungarian>
  • JanáJ
    Nem tudom melyik pályára gondolsz. Ahol a tuszokat kellen összeszedni?
    Mikor mi próbáltuk akkor még csak a sima Arma2 plusz küldetéséből azt a pályát néztük amikor egy orosz BMP3-al ostromlod valamelyik várost. No ott is ment a 60fps egy Q9550-el és két 4890-el.
    Nem ismerem az AMD-et, nemtudom mennyire combos a tied. És bár kellene az 5850-es VGA-t sem ismerem, de mivel DX11-es, ezért gondolom csak erőből dolgozhat. Feltételezem nem a DX9 vagy 10 (sose tudom melyik az Arma) tudását csiszolták tovább, hanem a DX11-et.
  • Gascan #22914
    Zaragabad közepében az OA kampányban még az én gépemen se hasit ... nem zavartatja magát 15-17 FPSel :D
  • JanáJ
    Csak mert Armának kell a sok mag és az erős - asszem - DX9-es VGA. Hiába veszel egy újabb DX10-DX11-dx99-et tudó kártyát, ha az DX9-ben szarul teljesít. Anno kipróbáltuk két 4890-el, mikor még épp csak kijütt a sima Arma2. Na az hasított. :-) Lehet kellene még egy 4890-es...
  • JanáJ
    Tudtommal nincsenek.
  • GaBika6
    Hali! Az OA-ben benne vannak a magyar dolgok (nevek, feliratok, stb). Hogy lehet ezt beállítani, elővarázsolni???
  • DrRadon
    Max fogyasztásra jobb :) De nem rossz az sem, csak 20-25%-kal marad el a 4870-estől. Inkább a 4850-es közelében teljesít...
  • hülyegyerek
    Nekem behalt a 4870 esem gariztattam és kaptam helyette 5750 est és sokkal jobb mindenre.
  • balazsgigi
    Igazából Arma2 végett újítok.Ezen kívül szimulátorozok.(rfactor,Lfs)
    Esetleg egy-egy újabb game,de azokat csak végigviszem,azt annyi.(fps)
  • JanáJ
    Armára rendeszkedsz be, vagy úgy általában mindenre?
    Értsd más jó Armának mint a többi játéknak. Ez is kuriózum. :-)
  • kifli
    4870 jobb mint 5750
  • balazsgigi
    De lehet egy picit várok,és akkor veszek egy 5750 1Gb-t.Szerintetek?
  • JanáJ
    Linket! :-)
  • balazsgigi
    Tulajdonképpen a procit is le fogom később cserélni,csak az a baj,hogy az alaplapomat is le kell,mert nem megy bele az am3-as proci!Ezért egy kicsit késik.Ezért is gondoltam 4870-re.
  • tpM
    Pedig van. :P
  • JanáJ
    Ne add az ártatlant, tudod mire gondolok...
    Mikor lesz OA-ra Ace. Mert augusztus már nemnincsvan.
    Vagy megint én vagyok lemaradva.
  • tpM
    take :D
  • tpM
    ?
  • JanáJ
    Ace?
  • fkubi
    Ja, mar majdnem felnottel.
  • smusher
    Nekem is 4850 512 mb van, Gigabyte, nagyon elégedett vagyok vele, a hűtéssel is, ha tudsz, Zalman hűtővel szereltet vegyél, nagyon jó az ár/érték arány.
  • csige791
    bocsi a félig offért:

Van egy 1979-es angol nyelvű háborús stratégiai könyvem ami most eladó.
    link
  • Solt
    Nyazsgem lógós! :D

@Gascan: Nem fog ilyet észlelni, mert elég kicsi a felbontása és ahhoz, hogy normális fps-l menjen azon a procin, le kell vennie a textúra, látótáv stb dolgokat...

Amit te mondasz az akkor jön a képbe, ha a cpu kihajtja a vga-t, vagyis előbb fogy el a vga tudása, mint a cpu-é...
  • tpM
    :P