35066
-
Gascan #23252 úgy érted, hogy a reduced collision-t szerették volna kivetetni az OFP-ből? -
tpM #23251 Ja, és a hivatalos javaslattal ellentétben, én a "stable" ACE változatokat ajánlom, ezek a fejlesztés közbeni béták tartogathatnak meglepetéseket. :) -
marja #23250 Előre is köszi. -
tpM #23249 Intronál szokott lenni ilyen...
Holnap érek haza, most laptopról vagyok amin nincs Arma, se az ACE kollegákkal való kommunikálást lehetővé tevő program, úgyhogy nem tudom megnézni, de amint hazaérek utána nézek ennek az egésznek. :) -
marja #23248
Erről tudnál mondani valamit Misi?
Mi ez?
Miért van a save feliratra rárakva (nem helyette)?
Mit akar átlépni?
Miért nem enged menteni?
Ez már tényleg a legújabb ACE verzió. -
marja #23247 Köszi Misi! -
zmok #23246 Köszönöm!!!(Szerintem lesz: :) ) -
tpM #23245 Megy vele, de pl a BAF fegyvereknek nincs új hangjuk (egyelőre :)). -
tpM #23244 Biztos, hogy ez ACE függő? Én ilyet kapok sima Arma 2 indításnál valamiért (persze ott Arma2.cfg.3D_Performance a kiírás). Fogalmam sincs mitől van. :( -
marja #23243
Tudja valaki, hogy mitől van ez az üzenet az utolsó ACE verzió óta indításnál? -
zmok #23242 Sziasztok!
Az A.C.E.2-mod kompatibilis a B.A.F.-addonnal ? -
tpM #23241 Ilyen volt OFP-ben is a fegyver ütközése, akkor érdekes módon könyörögtek, hogy javítsák ki... :) -
Gascan #23240 ez tök jó ... remélem egyszer beépül a játékba is rendesen Weapon collision reducer -
A:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Expansion\beta\arma2oa.exe
-mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=@modocska -
Hiba elhárítva,fainul megy a béta,viszont ha a bétát indítom és rányomok az Expasionsra,ott nem tudok beállítani semmilyen módot,mert nem hoz ki egyet sem.Mi ilyenkor a teendő,hogy a béta szaladjon az általam eddig használt modokkal? -
Akkor megvan a válasz, az 1.54 patch nem megy fel rendesen (gondolom warez) és a 72967 patch már az követeli!
Ne kinlódj vele, ott vár occsón a boltban a megoldás!
-
Nem, hogy halnának éhen :D
Letöröltem az OA-t,felraktam,felpatcheltem,mikor raktam volna fel az 1.54-est,kiírja, hogy nincs fent az OA,vagy ha igen akkor hibás.Megint letöröltem,most töltök egy másik féle változatot.Akkor is túljárok az eszükön,hisz elvileg az 1.54-es már nem is menne rá,de azt a problémát már orvosoltam.. :D -
tpM #23235 Megint németül írtál, Karatekid? :D -
Ha esetleg neked fent van a beta,és működik priviben átküldhetnéd,egy próbált megér szerintem^^ -
Már minden elképzelhető variációt kipróbáltam,letöröltem,egyesével pakolgattam fel a patcheket,sehogy sem jó.
Kapd be BIS,főleg ha nem írnak hivatalos fórumon valami tutiságot:D -
Elképzelhető hogy frissítés során hiba történt, és hiányzik, sérült vagy nem aktuális verzió a language_missions.pbo, uninstall beta és rakd fel újra! -
Ha 1.472967 fölötti bétával indítom az armát "addon 'CA_Missions' requires addon 'CAlanguage_missions'" hibaüzenetet kapok,és egy csomó szöveg hiányzik a menükből stb.Valami ötlet?Írtam Bis fórumra is,még nem kaptam választ. -
Elfelejtettem, hogy itt be kell állítani a linket. :D
Infinity engine -procedurális pálya
Atomontage -voxel pálya(kerék túrja a talajt) -
Bármelyik nagy cég? :D
Infinity engine:
http://www.youtube.com/watch?v=h7eREddMjt4 -procedurális pálya
Atomontage:
http://www.youtube.com/watch?v=1sfWYUgxGBE -voxel pálya(kerék túrja a talajt) -
Ahogy észrevettem a képek amiket kitettem elég sokat eltakartak/nak a fórumból. Tehát elhatároztam, hogy mostantól a képeket link formájában rakom ki. Persze amennyiben arra kértek, hogy továbbra is kép formájában tegyem ki úgy lesz, csak nem akarom rontani a fórumot.
Most pedig kaptok sivatagi USMC képeket:
kép1
kép2
kép3 -
tpM #23227 Itt pedig megtekinthetjük zenei pályafutásának egyik mérföldkövét... :D -
tpM #23226 Uhhhh... nem semmi! -
Solt #23225 Ráleltem kedvenc házigazdánk egy titkos gyermekkori felvételére...
-
Nincs ehhez többet hozzáfüzni garázs projectben pár emberrel többet kihozott mint eddig bármelyik nagy cég .
teljes föld domborzat , fizika,jsbSim repmodel, többszáz km látotáv, realistikusabb látvány és nem az orunk elött nonek ki a tárgyak.
Remélem a következö Arma legalább ezeket tudni fogja.
http://outerra.blogspot.com/ -
A modellek arma 2 nek készülnek. Első sorban 3d maxal és ami szerintem egyértelmű az arma modellezője is szükséges hozzá. -
tpM #23222 a jelszó "magyar" -
Fürtös #23221 Es en legalabb minden nap ARMA-zom.
-
Sziasztok!
Szeretnénk játszani az Arma.hu-s OA-s szerveren, de pw van rajta. Csak jelszóval lehet rá felmenni, vagy van amikor nem kell jelszó? -
Fürtös #23219 Olvasom rendszeresen ne izgulj:D
-
Oh, lehet ez a baj... -
tpM #23217 Nocsak, ki van itt... -
Fürtös #23216 Arra is figyelj,hogy ne legzenek csapatban,mert akkor automatikusan formacioba allnak. -
Bocsi, de a terrain view-et hol találom? Nem találtam meg. -
Köszönöm, kipróbálom. -
Az editorban a terrain view-et állítsd be, mert a sima térképnézet félrevezető lehet. Én ugyanígy jártam, mint te, a sima térképnézetben leraktam az A-10-est, és a játékban elrakta a reptérnél kerítésen túlra. A kifutópályára, és a gurulópályákra tudsz lerakni
.png)