35066
  • ToMy_
    Vagy Ati4870. Sose tudom megjegyezni...
  • ToMy_
    Na azt azért talán nem kéne...
    Ati4850 a vga, és a patch előtt semmi gondom nem volt se fps-el, se LOD-baszkolódással.
    Szar a patch. Miután 2 napja az official és nemofficial fórumokat olvasom, ez kb. egyértelművé vált számomra.
    Kérdés, hogy valamivel lehet-e ideiglenesen orvosolni (ahogy ez a -winxp kapcsoló is segített elég sokat) vagy a következő patch-ig felváltva kurvaanyázok és imádkozok, hogy a BIS lehetőleg sokkal jobban ne qrja el a dolgot...
    A sok szar DLC helyett inkább ezzel foglalkoznának.
  • Gascan #23290
    videokártya milyen? ... lehet le kéne venni a látotávolságok olyan 1200-re ...
  • ToMy_
    Köszi, ez segített valamennyit, az fps 90%-a visszatért. Még előtte nézegettem a CPU kihasználtságot, mindkét mag 50-90% között ugrált, de szó szerint ugrált.
    Ezzel a -winxp kapcsolóval sokkal simább lett a grafikon, 85-90% közé beállt és az fps is egész jól visszajött. Már csak egy gond maradt, a távolabbi objektumok (ház, emberek, bokrok, sziklák) forduláskor eltűnne-előjönnek. Frusztráló ez is kicsit, van hogy először a távolabbiakat rakja ki, mondjuk meglátok egy páncélost, aztán hirtelen elé bedob egy házat...
  • tpM
    Indítási paraméterként add meg, hogy -winxp
  • ToMy_
    Core2 Duo E8500 és 2GB. Nade a patchig minden tökjó volt.
    Akkor az optimalizálás a 2magosok számára szopóág, vagymi?
  • Solt
    Kevés a ramod, illetve gyenge a proci... szerintem. ( gondolom 2gb ram, meg két magos proci )
  • ToMy_
    Hali,
    az official patch-el másnál is vannak fps-problémák?
    Engem már rohadtul kezd kiakasztani, elindul a játék (akár a teljesen alap OA, akár ACE2 moddal, akár Frontlines moddal) egy darabig megvan a 40-60 fps (1280x960, minden NORMAL-on, kivéve a POSTPROCESS-t, látótáv 3000, VSync off), aztán hirtelen leesik 15-18-ra, és ott is marad mindaddig, amíg ki nem lépek a menübe, és valamit nem állítok a grafikai opciók között. Általában ilyenkor a Vsync-et kapcsolom be aztán meg ismét ki.
    Ekkor visszatér a 40-60 fps, és megint minden öhömebódottáá, egy darabig...
  • tpM
    Érdekes...
  • marja
    Igen van.
    Sőt, hogy még komplikáltabb legyen az eset, ha elsőre indítom a pályát, minden simán megy. Működnek az irányított rakéták rendesen. Kilépésnél elmenti az állást, és az új indításnál amikor megpróbálok bármilyen irányítható rakétát használni, akkor dobja ki ezt az üzenetet, és utána kilőni ugyan kilövi a rakétát, de nem lehet irányítani.
  • tpM
    ACE\Addons-ban van ilyened, hogy ace_sys_missileguidance.pbo?
  • marja

Valaki tudna magyarázatot adni erre a hibaüzenetre?
    Akkor keletkezik, ha mentés, visszatöltés után próbálok használni bármilyen irányítható rakétát.
  • ceaser
    Köszönöm, megpróbálom!
  • Gascan #23279
    tudtommal demó is tartalmazza a benchmarkot
  • ceaser
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az armed assaultnak létezik külön benchmark programja, vagy ahhoz csak a játék lemezzel együtt lehet hozzá jutni?
    Köszönöm!
  • Gascan #23277
    igy sokkal hivatalosabbnak tűnik... köszi a linket!
  • Hogthar
    DM mód eotech(a fegyvert ne nézzétek): 1., 2., 3.
  • Hogthar
    az új patchben mások voltak a singnature fájlok, azaz más volt a kulcsa a baf litenak és a Bafnak, de a patch hotfix amit 2 vel lejjebb linkeltem ezt orvosolja.
  • tpM
    Hát az alapjátékban is benne van a BAF, csak butított textúrákkal, tehát így config szinten ugyan az van mindenkinek, csak aki megvette annak normális textúrák vannak bent. Ennyi, így nem tudom miért okoz gondot... :|
  • Hogthar
    Nos tegnap ugyanez volt a problémám, szerencsére van megoldás.
    Tegnap úgy oldottam meg ,hogy a Baf mappát áthelyeztem ideiglenesen máshová, de ugyebár ez nem túl jó megoldás, szerencsére a bohemia ma kiadott egy patch fixet a Baf módhoz amivel már elfogadja a signature fájlokat, kipróbáltam működik. baf patch fix
  • Gascan #23272
    Elég sok szeróra nem tudok felmenni a BAF DLC-vel... meg lehet valahogy csinálni, hogy inaktiváljam alkalmanként? Van ez a launcher, ezzel nem tudom, mivel ha simán OA-t indittok akkor is betöltődik.

Játékban eredetileg az Expansions menu alatt lehetne inaktiválni, csak nem műxik a gomb
  • tpM
    Jobban fut mint az 1.54...
  • Hogthar
    milyen hibákat tapasztaltatok?
  • Gascan #23269
    ja és olyan szerókról beszélek, ami már szintén updatelve volt.. legalábbis az arma browser szerint
  • Gascan #23268
    az mitől lehet, hogy miuán letöltöttem az OA meg a BAF peccsett... előbb a BAF aztán az OA tettem fel... ahogy multi szeróhoz csatlakozok, belépek és 1 másodpercnyire jön az üzi, hogy "You were kicked off from the server" ?????
  • MrTressy
    Jó kis patch... úgy kifagy mint annak a rendje 1.54el nem volt semmi gond :X
  • repvez
    uj patch
  • tpM
    Az a baj, hogy multiban sok parancs máshogy működik, mint single-ben, és ahogy írja nem is tudná letesztelni.
  • Hogthar
    a gyárit a coop dobja fel itt ez hiányos sajnos, az illető tényleg ért a jó pályák készítéséhez, de igazán törődhetne azzal is ,hogy beleépítsen még 3 választható slotot.
  • Feró Flex
    Új Bárdosy kampi bajtársak:O P E R A T I O N M I G H T Y J U S T I C E

http://www.pcdome.hu/forum.php?action=ll&t=18105

Jobb mint a gyári ezerszer:)
  • Gascan #23262
    és mivel a szeró amin toltam regular nehézségi szinten volt, ezért kell két lővedék a fejbe a halálhoz
  • tpM
    Ja értem...
    Amúgy nem a sebzé lett csökkentve, hanem a "páncélzat" növelve. Nehézségi beálltásoknál van valami ilyen, hogy "extended armor", ez lehet az oka az ilyeneknek.
  • Hogthar
    Ha hiszed ha nem, de alacsonyabb nehézségen a sebzés csökkentve lett, azaz 2 lövés kell fejre ahhoz, hogy meghaljon valaki. Nem tudom emlékszel e amikor erre rákérdeztem, az pont azért volt mert akkor a nehézség alacsonyra volt állítva.
  • tpM
    Mégis mi köze a nehézségnek ahhoz, hogy eltalálja-e vagy sem? :)
  • tpM
    Csakmert újabb ACE-ben van ilyen fejlesztett sérülés modell, így a lövedékeknek nagyjából olyan ereje van amilyen elvárható lenne tőlük, bár még ez sem tökéletes...
  • Hogthar
    állítsd nagyobbra a nehézséget, vagy ha nagyobb előfordulhat ,hogy nem a fickót találod el hanem a földet előtte és az onnan felcsattanó lövedék sebzi meg a fejét, de annak a sebzése minimális.
  • tpM
    Alapjáték vagy valamilyen Mod?
  • Gascan #23255
    Azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy multiban egy fejlővés elég legyen az AI-nak? :) Elég ciki egy szimulátorban, hogy két fejlővés kell
  • tpM
    Kijött egy ACE hotfix, próbáld ki még azzal, hátha...
  • tpM
    OFP-ben nem volt a fegyvereknek geometriai ütközése, (találati igen, ha belelőttél akkor vérzett és a katona keze kapta a sérülést) és ugye sokaknak nem tetszett, hogy a fegyver simán átlóg bármin, így ez ilyen kozmetikai hibának volt felróva. :)