35066
  • kifli
    Azthiszem, a kurvajó problémamegoldó készségemmel és google segítségével ezt a hibát is elhárítottam, sőt launcher is működik már :)
  • kifli
    nos azthiszem sikerült megoldani a dolgot, már megy combined :)

A következő gond: "Include file userconfig/acre/acre_clientside_config.hpp not found"

Ezt honnan tudom beszerezni? :)
  • kifli
    megvan arma2 is és oa is, csak arma 2 nem stemes, bár stembe felkínál olyan lehetőséget, hogy combined (modjuk nem tudom hogy ez így hogy működik, lehet telepítő registrybe ellenörzi van e arma2-m is...)

Addon sync-el megvannak a modok, csak mivel laucher nem jó stemes oa-val, így futtatási parancsként kell beírnom.

És arra vagyok kíváncsi, hogy mivel van egy nagyobb rakat mod, miket töltsön be a játék?
    Vagy ha beírom az összeset ami van az gondot okoz, ha olyan szerveren játszom, amin nincs ez a mod?
  • tpM
    Armahura bizony Combined kell, a szükséges dolgokat pedig AddonSync-kel tudod leszedni,.
  • kifli
    arma.hu szerverhez melyik addonok kellenek hogy tudjak játszani?

oa-m steames, nem combined...
  • wardogzombie
    megint szép munkát végeztél töki
  • Hogthar
    Elkészült az M4A1 változata. Ez a változat nem a tisztaságáról híres remélem senki sem érzékeny rá.
    buldozer 1, buldozer 2,
    1.,
    2., 3.,
    4.,
    5.,
    6..
  • bbchris
    Közben megtaláltam rá a választ .

Viszont érdekes szitu adódott a szerkesztés folyamán . Coop pályáról van szó és addig nincs is gond míg nem halok meg . Mikor már másik katonában éledek újra akkor a feladatok eltűnnek és nem látom mit kell csinálni . Hogyan lehetne megoldani ezt vagy mit kell beírni hogyha akárhányszor meghalok mindig lássam a feladatokat a küldetés folyamán .
    Hasonló problémám volt mikor ugyanez a szitu hogy meghalok és nem csatlakoztak a játék közbeni katonák akkor ugye " név group this " volt a megoldás de itt az sajna nem működött .
  • kifli
    steames armánál hogy tudom a modokat indítani? Mert arma laucherel nemjó (a játék nem indul vele :S)
  • tpM
    :)
  • Scottt
    Kb 5x tuti átnéztem az userconfigot,hátha nincs-e benne valami ilyen opció.Én kérek elnézést:)
  • tpM
    Persze ez akkor, ha ACE-szel tapasztalod ezt. Ez amúgy egy feature, mert ha nincs hangjuk akkor gyorsabban reagálnak. :D
  • tpM
    userconfig/ace/ace_clientside_cfg.hpp-t megnyitod egy szövegszerkesztővel, majd a
    #define ACE_NOVOICE-rész elé teszel 2 /-t.
    Így:
    // #define ACE_NOVOICE
  • Scottt
    Apropó,most tűnt fel , hogy az AI katonák egyáltalán nem beszélnek,akármilyen a szitu,Tempi te fő hangmágus mi lehet az oka?Ezen kívül amúgy minden hang szól faszán.
  • Solt
    :D:D:D
  • kifli
    arma2 oa meg a british cucc le van értékelve steamen!!!!!

Nekem meg van egy eladó Arma 2-m 2000-ért :)
  • Scottt
    Ennyire már ismerlek (=
    Ez viszont már odabasz!:D
  • tpM
    éjen a feisbuch é sa amgyar hejesirás! most pedig menyün kodozni!
  • Solt
    Tőlem ezt nem kell komolyan venni... épeszű pillanataimban a falra mászom ezektől a kifejezésektől! ;)
  • Scottt
    Erről a "lájkról" ez jut eszembe :/
  • repvez
    Végre valami magyar vonatkozásu mod, de a texturák felbontásán lehetne még mit javitani meg a Nemzeti szinü pajzs pozicioján.
  • Solt
    Lájkolom!
  • DAFFANGER
    Magyar Mód
    Ez ígéretesnek tünik:)
  • GaBika6

Én ezt a videjót akartam bocsi...
  • DrRadon
    Nyugi, fotosoppolunk neked sokcsillagos-koronás avatart egy kicsi Ikarusszal :)
  • Solt
    Te is 3-ra emlékszel? :D Nem tudom mi van... addig nem aggódom amíg a koronám megvan! :D
  • DrRadon
    Fogynak a csillagjaid? :D
  • Solt
    Vegyél egy Q9550-t, és akkor nem kell konfigot cserélned.
  • rtfmZoli
    Asus P5K Pro
  • Solt
    Milyen alaplapod van?
  • rtfmZoli
    Szerintetek mire lenne érdemes lecserélnem a 8400 core(45 nm, 6MB cache) duómat?
    http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
    50-55.000 között gondolkodtam
    Intel Core i5 660(2 mag, 32 nm 4 MB cache)
    vagy i5 760(4 mag, 45 nm, 8MB cache)
    vagy AMD Phenom 2 x4
    2-3 évre előre tervezve
  • bbchris
    Ne haragudjatok hogy újra megkérdezem mert eltűnt a papírom amire leírtam , küldetést szerkesztek és elakadtam . A kérdésem hogyan lehet illetve milyen paraméter kell ahhoz hogyha 5 alá csökken a saját csapatlétszámom akkor aktiválja a triggert ?
    És mivel kell a briefinget szerkeszteni ?
  • DrRadon
    Azonos órajelen Armában alig van különbség közöttük. Máshol előfordulhat egy kis többlet a Phenom javára
  • repvez
    phenomII több erö van benne az L3 cach miatt ha jol tudom
  • balazsgigi
    Szerintetek phenom II x4 955,vagy Athlon II x4 640-et vegyem?
  • repvez
    ha esetleg valakinek hasznos lenne
  • Hogthar
    Nálam olyan gagyi a fű ,hogy kiszúrok bármilyen ghillie ilyen közelről, de voltam már olyan játékon ahol ilyen közel mászkált tőlem az ellen, de nem vett észre, persze rátett egy lapáttal hogy nem nagyon számítottak arra hogy ott lehetne bárki is.
  • tpM
    Tudod milyen nehéz észrevenni ghillie-ben... :P
  • Solt
    Főleg amikor úgy csinálsz mint Anyám a piacon... egy pillanatra leveszi rólad az ember a szemét, és már csak a jó Isten tudja, hogy merre vagy... a firtató kérdésre meg mély hallgatás a válasz! Igaz? :D
  • tpM
    Hisz ez a lényege a fullszimnek (szerintem), hogy a virtuális világ keretein belül a minél valósághűbb legyen, és a játékosoktól elvárt egy bizonyos szintű hozzáértés és komolyság (ide tartozik a kommunikáció is).