35066
-
bbchris #23415 Köszi , nagyon is sokat segített a link . A megoldás player , remélem bejön . -
Gascan #23414 megvan valakinek esetleg a PMC DLC? -
tpM #23413 Kedves bbchris! Sajnos az Arma 2-es briefinget még nem igazán tapasztaltam ki, de ez talán segíthet. -
bbchris #23412 Kedves tpM ! Elsősorban tőled kérdezném mert látom te nagyon benne vagy a szerkesztésben , hogy mit állítsak be a briefing.sqs-ben hogy coop módban állandóan lássam a feladatokat ? Mert ha meghalok egyszer és hiába éledek újra akkor már nem látom a feladatokat a játék során . -
Petya306 #23411 A pálya vagy is térkép az Nicosia,igaz,hogy csak ezen próbáltam,de meg is nézem egy másikon,köszi,hogy felhívtad a figyelmem erre... -
Milyen pályán? Nem mindenhol lehet beszállni a kocsikba. -
Solt #23409 Csak szétnéztem... ha lesz időm rendesen játszani, első utam a TS-re fog vezetni... már csak azért is, hogy halljam a csengő-bongó hangodat húsom! :)) ( A ctf-ért meg kár... :( ) -
Petya306 #23408 Ez az,hogy nem az jelenik meg,ha nem egy stukker és a Gear felirat,minden ajtónál próbáltam már,de semmi... -
Pl tudnád, hogy teának (pálya+mod) és szepynek(szerver) köszönhetően van magyar tourney, amiről arma1 idején csak álmodtunk. Szóval eljöhetnél legalább kipróbálni, mert már régen láttunk :) -
Azért van még élet (a ctf valóban kihalóban van), de a tourneyk élnek és van berzerk is esténként 60-80 emberrel, csak már nem berzerk a pálya neve. Inkább jönnél fel TS-re, akkor könnyen megtudhatnád merre hány méter. -
Gascan #23403 mindig annál az ajtónál kell próbálkozni ahová be szeretnél szállni, és ha ránézel az ajtóra akkor meg fog jelleni a beszálló ikon is ... - bocs, hogy ezt mondom, de valakinek ez sem világos :D -
Petya306 #23402 A helyzet az,hogy csak a Gear felirat jelenik meg,görgethetek én akármerre akkor sem jön elő semmi más hol ott egy kormánynak kellene megjelennie a járműnél,ha beakarok szállni,de semmi. -
Solt #23401 -
Gascan #23400 az azért van mert egy görgetősávot kell keresni, és te ott rögtön rányomtál a Gear menüpontra, sajna ilyen béna az action menü de gyakrolhatsz még eleget :D -
tpM #23399 Tudod, az emberi gonoszság határtalan... :P
ó erről mindig ez a szám jut eszembe...
-
Solt #23398 Én is erre gondoltam... esetleg lehetsz még Te is az oka...
-
Petya306 #23397 Köszi,de nekem így nem megy mert,ha az egér középső gombját megnyomom akkor egy zöld ablak jelenik meg amiben iránytű,térkép,fegyver meg stb. van... -
tpM #23396 Akkor biztos ennek is ACE az oka, tudni illik, szétrombolta a közösséget.
-
Solt #23395 Tegnap vagy előtte ( is ) néztem... -
tpM #23394 Mert tegnap vagy előtte jött ki az új patch... -
Solt #23393 De akkor is konganak a szerverek... régebben 2-3 ctf map is ment egyszerre, minimum 8-10 játékossal... most, ha találok is, vannak összesen kb 8-n... A berzerk map nem ritkán 40-50 játékossal ment... most amit láttam hold location-t, voltak rajta 25-n... :( -
egér középső gombját megnyomod a járműre nézve, és kiválasztod a beszállást :) -
Petya306 #23391 Cső Srácok! Egy láma kérdéssel fordulok hozzátok,gondolom nem én vagyok az első ezzel kapcsolatban,de hogyan lehet a járművekbe ki illetve beszállni? Előre is nagyon köszi a választ! -
Gascan #23390 a berzerk levédette a misszioját állitólag... úgyhogy most vallhala név vette át a pozicióját -
Solt #23389 Ránéztem a szerverlistára, és igencsak meglepődtem... :( Semmi CTF, Berzerk szerver nulla, sehol nem látom a régi nagy neveket! :( Régebbi tapaszokkal mennek még a dolgok, vagy mi van? -
Igen kilehet szedni a régi textúrákat és hangokat, én ki is fogom majd és felturbózva berakom a Dm módba.
-
"Szerencsére azért azokat kilehet szedni a korábbi verzióból"
Ezt a részt akkor most nem értem, ha ki lehet szedni az XM8-as korábiból és ki lehet cserélni, akkor a a többire miért nem lehet pl jobb texturát vagy jobb hangot rápakolni? -
tpM #23386 Megint össze vissza kamuztak itt, hogy teljes sörétes ballisztika szimuláció így meg úgy, erre összegányoltak valami kezdetleges szart, ami semmire sem jó... -
Gascan #23385 hát ez valóban elég hülyeség.. meg kéne irni nekik fórumon, hogy azért ezt nem kéne -
A PBo fájlai levannak kódolva, még megvett verziónak is, ha valaki átírja a BPO kezelő programját olyanra ami kezeli ezeket is lehetséges de így nem.
A legfelháborítóbb az egészben ,hogy az új patch után az eddig jó hangokkal és texturával rendelkező XM8 asok is le lettek butítva. Szerencsére azért azokat kilehet szedni a korábbi verzióból, de elég felháborítónak tartom hogy ami eddig megvolt azt elveszik és utána pénzért hajlandóak csak vissza adni. -
igen azt is tudom, pont ezért kérdem, hogy a textúrák és hangok nem-e cserélhetőek :)
(changelog szerint a hangok is rosszabb minőségűek) -
tpM #23382 1.56-os patchben benne van, igaz butított textúrákkal. -
amúgy ezt a pmc lite szarságot, nem lehet valahogy annélkül megcsinálni jó-ra, hogy nem veszem meg? Szóval betenni, az eredeti full verzióban lévő hangokat meg textúrákat? A kampány rész kell a fasznak :D -
Jó páran megfogják venni arma.hu-ról úgy tudom. -
Gascan #23379 valaki PMC-t esetleg már vásárolt? -
de ace működik :D
acre volt az aminek baja volt, de már az is megy :) -
tpM #23377 ...\Bohemia Interactive\ArmA 2\@ACE\store\userconfig.tar-ból átrakod. :) -
rég játszottam már, addonsyncel leszedtem mindent, a többit elfelejtettem már :D
Amúgy arma.hu-ról: "ACE + ACRE Addonsynccel is letölthető." ja, csak nem lesz userconfig, meg ts plugi sem :) -
tpM #23375 Az ACE használat első lépcsőfoka: telepítés. Ha nem vagy képes rá, akkor hogy akarnál túlélni a harcmezőn. :D -
Solt #23374 Megúsztad, hogy lebasszunk a Tajgetoszról... :D
.png)