35066
-
tpM #23535 Már foglalt a szívem... -
Solt #23534 Na erredjé csajozni... kell az utánpótlás! :D -
tpM #23533 Amíg alapjátékban 100m-enként lehet állítani a mesterlövészfegyverek távcsövét, valamint nincs hatással a szél a lövedékekre, addig ne komolykodjon itt... :D
Tessék, én is írtam mesterlövészes leírást régebben... -
Solt #23532 Hogy ne csak mindig off legyek:
AI irányítása
Mesterlövész alapok
tpM: Fordítás, feliratozás! Kész van? :D -
JanáJ #23531 Miért nem tudok loadolni PMC-ben? Másnak csinálja? -
Gascan #23530 :D -
Solt #23529 Na kipróbáltam ezt a crysis robbanófej bigyót... Ti most szopatok engem? Há baszki, ez rögtön azzal kezd, hogy szólítsam izmáelnek!!! Nem valami jó nyitány... 
-
Rc panzer #23528 Az OA lesz magyar nyelv valaha? -
Rc panzer #23527 ez a steames hibák a gyári lemezeknél voltak csak. Az 1.08 javításnál nem voltak meg az utolsó OA nál sem. Hogy lehet beállítani magyar szerót? -
nekem arma 2 cd-s oa pedig steames, patcheket magától felteszi kérdés nélkül, mikor épp nem játszok (beállítható hogy ne tegye fel magától), 1 hibája, hogy nem működik vele minden laucher, 1-et találtam ami működik, de ez tud is mindent úgyhogy ez sem gond. Először azthittem gond van a combined operation részével, aztán rájöttem, hogy úgy jó ahogy megcsinálták, és nemkell hozzányúlni :D -
JanáJ #23525 ? -
JanáJ #23524 Steamtől tartok. Patchelés, kiegészítők kompatibilitása, stb.
Aztán lehet hogy alaptalan. -
tpM #23523 fck yea
-
steamnél nincs ilyen gond :D
patch is magától megy fel... -
JanáJ #23521 Én biztos tökön szúrom magam, ha újra kell telepítenem. CSak az alap Arma2+OA+arma2 patch+OA Patch egy fél nap. Azóta kijött a BAF és PMC, meg még egy kör pach és akkor még ACE... :-) -
Rc panzer #23520 Gondolom. De csak pusztán érdeklődés végett ment kérdésem. Most jön le az 1.8 patch az armához aztán hagy szóljon hát. :) Azt este már nem bírtam leszedni. Marha sokáig telepített az Oa mire minden sz*r sz*rt felrakott ami kell. -
Mi ez valami steames izé? -
Rc panzer #23518 Update 1.04-1.05\ADDONS\ROCKS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\ROCKS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SIGNS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SOUNDMISSIONS.PBO.BI.BISIGN.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SOUNDMISSIONS.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SOUNDS.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\STRUCTURES.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\TRACKED2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WEAPONS.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WEAPONS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WHEELED.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WHEELED2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
ezek nektek is voltak? -
Rc panzer #23517 Kösz kösz. Jó éjt mindenkinek. -
Aha. -
Rc panzer #23515 Az nagyon jó és akkor gondolom mert így nyilvánvaló akkor külön külön ki lehet játszani mindkét kampányt. -
Arma2 magyar marad, az OA angol lesz. -
Rc panzer #23513 Ha most fogom felrakni az arrowheadot akkor nem fogja felül írni a magyar nyelvet? Mert az kell nekem a magyar. :) arma 2 Oa 1.56 jön is már le. -
Arma 2 1.08 as verzió az utolsó
Arma 2 Operation Arrowhead 1.56
Arma 2 British Armed Forces 1.02
Ha az arma 2 őt egybetelepítetted az arrowheaddal elég csak az 1.56 os patch is, mert az felteszi az alap arma 2 es fájlokat is.
Repvez: Az OA patchek(beleértve a bétákat is) nem működnek sima arma 2 vel. Azért írja ki a wrong cd-key hibát, mert az arrowhead cd kulcsát keresi. A jó hír számodra hogy az 1.56 os patch-et egy időben adták ki az alap Arma 2 höz készült 1.08 assal így a javítások benne vannak. -
Rc panzer #23511 Milyen verzió számok az elterjedtek? Csatlakozni szerettem volna szerverekhez de nem engedte. Mik kellenek a netes játékhoz?
Újra kezdtem az egész játékot mivel még elején voltam a tankos nyűggel. Remélem nem lesz több ilyen.
vicces volt mikor megjelölt egy célpontot az égen a játék. :D
Meg a doki elején kúszva ment a kis házhoz.:D
Meg a csávóm nyögdécsel mintha sebesült lenne de nem. :)
Meg az is egy vicc alapból milyen nehezen rakja le a táska bombát és nem is mindig lehet észrevenni mikor rakta le. -
Javítja az alapjátékot de OA nélkül nem fog felmenni. -
akkor hogyan kéne inditani, ha már az armalauncherrel em jo eddig igy müködött.
A patchekröl mit tudtok mondani?Mert az 1.56os patchnél mintha irták volna hogy javitja az alapjátékot is de a telepitésnél wrong cd-key uzenetet kapok pedig eredeti. -
tpM #23508 Akkor nem indítod rendesen ACE-t. Azok a by xy dolgok meg a készítő kiírások. Mindig más-más addont ír ki, hogy ki csinálta, az nem hiba. :) -
arma launcherrel inditva minden mod bepipálva ami az arma hu oldalán az addonsyncell felrakott.
Azzal indit hogy a ACE_animns csak az 1.54es verzioval kompatibilis.
aztán a fömenünél
HARPC_C_ECHO explodes by tpm, harcu stb...
HARPC_C_ECHO MG by mindig más név
A fömenünél nincs ACE háttérkép ami eddg volt a bal felsö sarokban HARPC-DSS101 a bal alsoban ACRE1.014.224, jobb alsoban 1.08.74450
Ha rákattintok a kampányra akkor:
no entry/campaign/pullercamp/description.ext.campaign.
no entry/bin/config bin/cfgvehicles/AH6_base_EP1.scope.
meg volt egy tele ablak acex kiterjesztésü fájlok sorozatával amikor esc-el kiléptem a kampány elsö küldéjéböl a menübe majd vissza a folytatással amirol készitettem egy printsreent, de nem találom hova mentette el, mert a paint vágolapján nem volt. -
tpM #23506 Mit sipákol? -
kérdésem a következö ha csak az alap arma2 játékom van akkor arra csak az 1.08as a legutolso javitás vagy rámehet az 1.56os OA patch is?
És a mostanában megjelenö béta patchek azok is szintén kompatibilisek az alappal , mert mindegyik mögött ott az OA kifejezés.
A másik bajom hogy az addonsyncel feltettem az összes létező odot ami az armahu oldalán elöirt akkor ha el akarok inditani egy küldetést ACE-val akkor miért sipákol hogy valamilyen fájlok nem stimmelnek? -
Rc panzer #23504 Jópofák. :) -
Solt #23503 Szigorú a macsek! :D -
Ezen a macskán mindig olyan jót nevetek ha felnézek ide
-
marja #23501 Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál. :-) -
Solt #23500 Jól tolja a mocsok kemper! :D -
tpM #23499 :D -
Solt #23498 Cica ghiliben...
-
asszem mi is ezt mondtuk, de kösz az info duplázást : ) -
az engin nem hazai, bár azon is dolgoztak magyarok, a warhead rész készül a crytek budapesti studiojában.
.png)