35066
-
Gascan #23815 tényleg a hangon nagyon jóra sikerültek... meg is lepődtem, hogy ez mégis csak egy közel tiz éves játék
a Darkest Hour mod is tök jó, azzal toltam elég sokat ... jók a mapok nagyon -
Gascan #23814 ez teljesen más mint a cod vagy a moh ... ki kell próbálni, másként nem jön át :D
lehet hogy csak én csöppentem jó helyre.. de volt csapatmunka, a harcok is teljesen mások mint a két arcade játékban... itt senki se rohangál ész nélkül - rajtam kivül :D - ... gránát esőt se nagyon tapasztaltam -
steweee #23813 :)
nekem elsőre a ctrl+alt+del ugrott be, de gondoltam inkább rákérdezek...
köcce
emlékeim szerint az opflashban is ezzel lehetett menteni korlátlanul misszió közben (...+savegame) -
néztem róla videókat olyan cod2 szerü érzésem van vele kapcsolatban.Miben különbözik ez pl cod vagy moh vagy hasonszőrü társaitól? -
Miért, mi történt vele? -
tpM #23810 Meg milyen példamutató hangok vannak benne. Nem kell ilyen olyan visszhang meg lószarkezelő engine, csak éles, hangos fegyverhangok és nem epdig ilyen fémes basszus morajlás ami az újabb játékokba kerül. :) -
Solt #23809
Ha visszakapom a kib@szott steam hozzáférésem, én is felteszem... :)) -
Gascan #23808 na ma melo után elment a tescoba megvenni a Red Orchestrat.. pont az utolso darab vart ram... először picit megilyedtem, hogy pentium 3-as gép kell neki meg 440-es nvidia, gondoltam azért csak elviszi valahogy a 5850-em :)
kellemes csalódás.. nagyon tetszik a játékban, hogy jól összeszedett... 3 órát hirtelen el is basztam vele :) -
Solt #23807 Valami rémlik! :D -
Gascan #23806 :D -
tpM #23805 Emlékszem egyszer IC egyik ilyen "gyakorló csatáján" éjjeli küldi volt, sokan kérdezték, hogy melyik billentyű az éjjellátó, valaki visszaírta, hogy Alt+F4 és akkor ott oldalt egyből kilistázott egy csomó xy disconnected-et. :D -
Gascan #23804 shift és - (keypadon) ezután begépeled csak simán, hogy "endmission" játék közben -
Gascan #23803 :D
-
Solt #23802 Ha jól emlékszem alt+F4 -
steweee #23801 még a második részre nem volt időm. elsővel játszok. olyan cheat code kellene nekem, amivel a nem tetsző pályákat átugorhatom mintha teljesítettem volna, különben ezt se fogom soha befejezni meg a kiegészítő kampányait, nemhogy a kettőbe belekezdjek... -
tpM #23800 Extended Armor-t kapcsold ki a nehézségi beállításoknál. -
Solt #23799 Próbáld ki a legnehezebb fokozaton... M240-l bárhol eltalálsz valakit az halál... -
JanáJ #23798 SP kampány. Legkönnyebb szinten játszom. (Tudom Ciki de felette mindig elhullik az egész rajom.) Pár egyéni realizálással.
Egy gpk-val, talán 240-el lőttem egy rövidebb sorozatot és az elcanban látom, hogy a taki faszi feje fröccsen és ennyi. Sacc 700m-re volt.
Akkor kezdtem el a teherautó kerekén tesztelni a dolgot.
Gpk.-ban ugye nagy eséllyel pc törő lőszer is van, a legjobb platek fogják meg 200m-ről a PKM lőszert. Az is lórúgás lehet. -
Solt #23797 Összekeversz magaddal... az én célpontom feküdt húsom, a tied miatt kellett sniper ketyerével rambózni vazze... :D -
Solt #23796 És ott is van olyan, hogy eredménytelen a fejlövés? -
tpM #23795 Bezzeg múltkor 300m-ről sem trafáltad el a célszemélyt coopon.
-
Gascan #23794 szinglibe mindig legnehezebben nyomom -
Solt #23793 .50-l mindegy hol találod el, leteszi a lantot 2km-ről is... :) Én mondjuk, ha nincs kedvem a falak közt forgolódni, akkor DMR-l szoktam távolról gonoszkodni... azzal 4-500 méterig még a fejlövés ( bár én ilyen távolságból testre célzom ) is kivitelezhető, ha nem mozog a célpont... én még nem tapasztaltam olyat, hogy a látható fejlövés ne azonnali halált jelentsen...
Próbáld ki offlány... micro ai be, és állíts mindent a legnehezebbre... kíváncsi vagyok, hogy 700m felett, hogy reagál a fejlövésre... -
Gascan #23792 van ez az átalakitott m16os sniperra ... szoktam coopban is használni meg P vs P -ben is, meg még a .50-es csipázom
multkor volt DAO szerveren, hogy srác 500 méterre láttam h fut a célkeresztben, nem lőttem rá mert úgy se találtam volna el mozgás közbe.. bemenent egy plé garázsba, ablakon keresztül láttam a puskáját és gondoltam hol állhat a fal mögött, .50 simán keresztüllőttem ... biztos szentségelt, hogy hogy a pi*sába :D -
Solt #23791 A multi más kategória... majd Radon helyesbít, de asszem van úgy, hogy például mellbe lőnek, oszt a lábad véres... Arról nem beszélve, hogy, ha jól tudom a sebzés függ a nehézségi beállítástól is, a szerverek 99%-a pedig regular módban megy.
Egyébként mivel lövöldözöl 700 méterre? Ezeken a ki-be csatlakozós lagszervereken a fejlövés ekkora távolságra eléggé szerencse kérdése... nem hiszem, hogy gyakran kivitelezhető! :) -
Gascan #23790 nálam sem, multiban... 2 vagy több golyó a fejbe 700 méter fölött nem 1x fordult már elő -
Solt #23789 Hát azért a fejlövés azonnali halál... vagy nálad nem? Mi volt a gáz? -
JanáJ #23788 Köszi. Egy if fejlövés then die nem fért bele a programsorba?
Mellesleg opforce volt mellény nélkül.
Tök jó hogy 3km-es látótáv mellett 1,5km-en mindent kirajzol, csak minek, ha lőni úgysem tudok. 10 év múlva megnézem 10km-es látótávon, akkor talán elég lesz egy taktikai nuki az 5km-re lévő nyúlnak. :-) -
Solt #23787 Tragédia! Legalább így a szagát sem érzed! :D -
Gascan #23786 aha.. visszairtak.. nem látszik :( -
Solt #23785 Hát a RO sem tökéletes, ez tény... ( azért megvehetnéd... tolhatnánk azt is. :) ) -
tpM #23784 Nálam ott vágta el magát a RO, hogy a Tigrincsemet megállította egy faléc kerítés. :S -
Solt #23783 Szerintem nem látszik... bár nem vagyok biztos benne... csak tipp. -
Gascan #23782 küldtem egy-két privát üzit a red orchestrás topikból valakiknek, akiket úgy itéltem meg, hogy tudhatják a választ :) -
Solt #23781 Én sem... már fel akartam tenni egyébként is, csak még az ssd-re való átállás nem volt teljes, és így még sok minden nincs telepítve... de erre nem számítottam... ezért rühellem ezt a gőzös genyót... -
Gascan #23780 azt hittem már fel van telepitve, csak el kell inditani... ilyen akadályokra én se számitottam :) -
tpM #23779 Úgy működik kéremszépen, hogy BISék "ballisztikai mellény szimuláció"ja azt jelenti, hogy magasabbra tették a katona HP-ját. :D De minden ilyen izé HP-ken alapul, így az autó kereke is akkor ereszt le, ha bizonyos sebzés éri, a sebzés viszont a lövedék sebességével csökken. :\ -
Solt #23778 Én tegnap láttam olyat, hogy pár percig egy helyben maradtam tőle... elrepült előttem kb 7-800 méterre egy MI-8, utána rögtön egy UH-60, majd szorosan követte őket egy BTR!!! :D:D -
Kedvencem az az ellenséges vodnyik volt, amelyik tett egy fél kört, aztán 50 méterre odébb megjelent, megint egy fél kör és ez így ment egy darabig. Persze aztán a türelem meghozta a maga tűzfelhőjét :D -
Pedig igaza van Soltnak, gyakran 25 FPS környékén jár. Meg néha teleportolnak az enemík, de hát ez van...
.png)