35066
  • Scottt
    +1
    Kirohanhattál volna mint Zrínyi a törökre,megnéztem volna ahogy utána a gyereket soha többet nem látjuk nem, hogy az SG-n még más fórumokon se :D :D
  • Papa01 #23854
    Ne is foglalkozz vele Solt mester... nem éri meg.. :)
  • Amery
    Hát Apám! Ez óriási
    Én ritkán írok, de EZ!!! ostoba...
  • Solt
    Édes Istenem!!! Na eredj rettegni valahova máshova...

Jobban jársz, ha nem kóstolgatsz... nincs most ehhez ingerenciám. Ha nem érted, maradj csendben...
  • lolSL
    mit basz oda? már nem menő nácinak lenni mint fél éve, mert náci = orbán (TAKARODJ) = fail
  • Solt
    Kinekt... odab@sz...
  • wardogzombie
    hu de zavaros ez....
  • JanáJ
    Egy "takarodó" már stílusosabb lett volna. ;-)
  • tpM
    fekvéééssss :P
  • Gascan #23846
    na... eddig csak DH-t toltam - úgy néz ki ez a team europe-os szeró nem a legjobb ezért szar a pingem.. most megpróbáltam a sima red orchestrát is.. ott elég sok olyan szeró van ahol 80-as a pingem.. ezzel már futás közben is le tudom lőni az ellent :)
  • Solt
    A packet loss-ra gondoltam! :D
  • lolSL
    ha távolra lősz akkor főlé kell célozni vmennyivel
  • Gascan #23843
    lehet sokat alkoholizálok játszás közbe? :D :D
  • Solt
    Nem csak a ping a lényeg...
  • Gascan #23841
    nincs ... néha szoktam nézni, minden ok.. minden más játékban ok.. eu szervertől függően Arma, BC2, COD néha becsúszik :) .. mindehol 40-60 pingem van
  • Solt
    Csinálj egy ping tesztet... nézd meg van-e packet loss...
  • Gascan #23839
    másoknak se nagyon kevesebb.. pedig EUs szerver ... ettől több is szokott lenni
  • Solt
    Az a ping azért már elég sok...
  • repvez
    ezt a sorozatot látta már valaki vagy tudja hol lehet?Szivesen megnézném.
    comrades
  • Gascan #23836
    nem tudom hogy a lagg miatt van-e a red orchestrában (ilyen 100-150 ping a normál nálam), de elég gyakran fordul elő olyan, hogy sniperral teljesen a célon vagyok a célkeresztel és nem találom el az emberkét ... kipróbáltam singliben valamivel jobb a helyzet
  • Solt
    PERSZE!!! :D
  • Gascan #23834
    ugye az megvan, hogy Darkest Hour az Red Orchestra mod és hogy tök jó? :)
  • Solt
    Nem... anno totál arma függő voltam! :)
  • Gascan #23832
    Solt, te anno nyomtad a Darkest Hour-t is?
  • tpM
    kuss! :D
  • Solt
    Ez a meglett férfiember azért egy kicsit erős volt... a tojáshéj még a picsádon van vazze... :D
  • tpM
    Nem. Akármilyen meglepő, meglett férfiember létemre nem bírom az alkoholt. :S :\
  • lee56
    Sose néztél még a pohár fenekére? :D
  • tpM
    Így már értem, köszi. :)
  • Amery
    A far a hátulja, a fenék az alja. Ahogy a vödör aljára is azt mondják, hogy a feneke :)
  • tpM
    Valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy a fenék és a farpáncél között mi a különbség? Olyan értelemben, hogy úgy tudom a harckocsi farpáncélja az maga a harckocsitest hátulja, de akkor mi a fenékpáncél? Vagy a 2 ugyanaz lenne?

(írom az új ACE leírást, és a páncélos sérülés résznél ez összezavart)
  • Solt
    Félnivalójuk nekik van! :D:D
  • Scottt
    A gőznél,meg a valvénél egyetlen dolog jó az pedig a support,no para megoldják,szinte tuti :)
  • Solt
    Ezért nem rajongok ezért a gőzös okosságért...

@Gascan: Te vagy a második, aki "aggódik" a supportosokért... nem értem miért... először finom leszek és nőies! :D
  • Gascan #23821
    minden tiszteletem a supportosoké :D
  • Papa01 #23820
    Csak egyszer?? Ez a nem semmi...
  • Solt
    Mert a három játék megvásárlása közt eltelt vagy 3-4 év... egyszerűbb volt telepítés közben új fiókot csinálni, mint a régi jelszavával bajlódni! :D

@Papa: Nem... egy ilyen gőzös genyót csak egyszer lehet aktiválni... most írni kell a supportnak, hogy valamit találjanak ki...
  • Papa01 #23818
    És így a játékot sem tudod használni már? :(
  • Gascan #23817
    minek kellett három fiókot csinálni három játéknak?
  • Solt
    Én voltam a tök... 3 gőzös játékom van, mind a háromnál új fiókot csináltam... az elsőnek meg már nem él az email címe amire regisztráltam, így az elfelejtett jelszóhoz nem férek hozzá... :S