35066
-
MiG man #23895 Nem vagyok túl nagy gépguru. Vagyis? Beteg a biosom? -
Solt #23894 Akkor, ha tuningolsz default bios... -
MiG man #23893 Igen, de azóta az XP-t is újrapakoltam, kétszer. -
Solt #23892 registry kavarás van... volt fent a gépeden tört verzió? -
Solt #23891 Ilyen pbo hibával arma1-nél találkoztam utoljára... akkor nálam az volt a gond, hogy instabil volt a gépem. ( pl tuning miatt ).
Bár azt írja, hogy a tapasz sérült, nem hiszem, hogy azzal van a gond... három dolgot tudok javasolni:
- default bios, majd próba újra
- ha ez sem segít, akkor új wnifos telepítés...
- ha ez sem, akkor ugorj ki az ablakon, az mindent megold! :D -
MiG man #23890 És indítás után ugyanaz a probléma: a menü fele szlovák, fele angol. Ilyent sem láttam még. -
MiG man #23889 ArmA 2: Updating version 1.01 to version 1.06...
Update 1.01-1.02\ADDONS\AIR2.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.01-1.02\ADDONS\AIR2.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Some error occurred during patch installation.
Patch file is probably dammaged. You may need to download it again.
Error in file ADDONS\air2.pbo, phase 1.
Meg ez... -
MiG man #23888 A telepítő végén automatikusan frissítené magát, és megint ezzel jön:
Please be patient. This update may appear to take a long time to complete. It is updating and installing very large data.
ARMA II DVD
ArmA 2: Updating version 1.01 to version 1.06...
Ilyenkor mi van? -
MiG man #23887 Úgy legyen atyám, ámen! :) -
Solt #23886 Én hiszek neked... így akkor működnie is kell. -
MiG man #23885 Ok. Azt hittem esetleg rendszer gondja lehet. Tényleg eredeti. Először valóban crackelt-letöltött verzióm volt, de az akadt is és megtetszett a játék, ezért hát elmentem az 576-ba és összesen 7000huf-ért mindjettőt megvettem. Nem változtattam a felkínált C-meghajtón sem. Azt már tudom, hogy pölö az AVP3 sem engedi ékezetes (játékok) mappába telepíteni magát. -
Solt #23884 Arra voltam bátor célozni, hogy, ha nem működik, akkor te csinálsz valamit rosszul! :)
Ha eredeti a játékod ( mindkettő ), nem variálsz a telepítésnél, és az a hivatalos oldalról töltöd le a tapaszokat, akkor működnie kell... -
MiG man #23883 Akkor hol keressem majd a hibát?
XP SP3 van a masinámon. -
Solt #23882 Mit nem értesz? -
MiG man #23881 ??? -
Solt #23880 Ha nem működik, az nem a tapasz hibája... ;) -
MiG man #23879 No, felment az AA. Oda tettem ahová kínálta. Akkor most ugyanígy tovább az OA-val... lássuk... -
MiG man #23878 És milyen igaz!!!!!!!!
ÉÉÉÉN OSTOBA!!!
Csak azért felejthettem el, mert először is onnan szedtem le a patchet és persze nem akaródzott műkceni.
Azért köszi! -
Solt #23877 Én meg leszek oly szemtelen, és az ArmA2 hivatalos oldalára hívom fel becses figyelmed! :) ;) -
MiG man #23876 Leszek szemetlen, izé szemtelen és kérnék még egy jó linket, ahonnan jó peccset lehet leszedni... szabad? Köccönöm.
-
MiG man #23875 Ezt sajna nem értem. Milyen fekete? -
MiG man #23874 XD...
Ok, nemsoká próbálom...
-
JanáJ #23873 A szlovák a fekete volt asszem. Nem lehet hogy regisztrioben benne van a korábbi fekete változat szemete. -
Solt #23872 Bácsi az öreganyám térde kalácsa! :D
Persze... az utolsó tapaszt szedd le, oszt hajrá... -
MiG man #23871 Rossz smile-t nyomtam.. bocsi...
-
MiG man #23870 Értem Solt bácsi! 
Akkor megpróbálom javaslatod szerint. Utána frissíthetem? -
Solt #23869 Törölj le mindent, és rakd fel újra úgy, hogy nem variálsz... alap arma, majd OA... csak szépen oda telepítsd ahova alapból rakni kívánja önmagát... -
MiG man #23868 Ok. Az alap arma2 AA és az OA is boltiban van meg, de nem tudom felpeccselni, mert mindig errort jelez. Ha feltelepítem az AA-t és ugyan abba a mappába nyomom az OA-t a "combined operation" jelenik meg az indító ikonnál, de a game indítása után (asszem) szlovák nyelvű lesz a game. Ezért teljesen külön mappákba telepítettem a két játékot.
De frissíteni nem tudom őket, pedig a serveres játékhoz nélkülözhetetlen lenne. Please help...
-
A "gurus" embereknek:
Aki multizni is szeretne annak van egy rossz hírem, a multi élet már az úgynevezett "combined operation"(= alap arma2+ operation arrowhead kiegészítő) használatával folyik, tehát aki érdemben multizni is szeretne vele az kénytelen lesz megvásárolni az arrowhead kiegészítőt.
Jó hír a rosszban, hogy aki az arrowheadet ,megvásárolja annak nem kell aggódni az "angolosítással", mivel az arrowhead nem jelent meg magyarul, így a kiegészítővel indítva angol nyelvere vált a játék. -
ennek örülnék én is mert a hideg kiráz a lokalizációktól -
MiG man #23865 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Az lenne a gondom, hogy nem tudom felpeccselni az ArmA 2 OA-t 1.51-ről semelyik szintre, mert bármely letöltött peccset hibásnak találja. A játékom eredeti, 576kb-os bótból való. -
JanáJ #23864 Vedd meg angolul a magyart meg add el. :-) -
smusher #23863 Ha már a PC Gurura terelődött a szó, egy admin azt állítja ott, hogy "minden valamirevaló rajongói oldalon" van "fix", amivel "ki lehet oldani a letiltott lokalizációkat, így az angolt is". Ez igaz? Nekem csak az 1.05-ös verzióhoz van magyarról angolra mod, és nem találok az 1.08-hoz. És egyáltalán milyen "fix"-ről van szó? Thx! -
nekem is a magyar dobozos van és minden patch gond nélkül felment rá, az már más kérdés, hogy ma szinte az OA nélkül már nem lehet mit kezdeni vele, mert a normális serverek már azzal mennek. -
beci43 #23861 Mivel hivatalosan volt anno magyar kiadás,ezért logikus hogy az összes patch működik hozzá.
Egyébként nálunk csak a magyar verziót forgalmazták. -
nekem dobozos magyar van, nem volt gond az online játékkal, sem a patchekkel... -
NHLFAN #23859 az a kérdés vajon patchelt verzio lesz e,mert nem hiszem,hogy a magyar verzióra felmennének a hivatalos tapaszok.... -
morzsi555 #23858 PC Guruban teljes játék az ArmA II -
Solt #23857 Kicsit feszült voltam... egész nap a tápomat szerelgettem... milliméteres vezetékek, semmihez nem férni hozzá, no meg az a gyomorideg, hogy bekapcsoláskor miből távozik az életet jelentő füst! :D
@Scottt: Ez már a szépített kiadás... az első indulatból íródott pár sort inkább nem továbbítottam! :D -
épp egy hete néztem meg jó kis film rosszabbra számitottam.
.png)