35066
  • dronkZero
    Umm, kieg is kell? Affene. Én is most szereztem be Guruval, de erre a kieg témára nem is gondoltam...
  • m1c1mack0
    igen
  • kisgoce
    Ha a PC Gurus Arma-hoz megveszem az Operation Arrowhead-et akkor majd lehet minden szerveren játszani?
  • MiG man #23932
    Izé, tényLeg...
  • MiG man #23931
    Köszi a segítséget srácok... tényéleg. Ha működni fog akkor felvesszük a kapcsolatot és egy kocka Heinekent állok!
  • JanáJ
    Ha bármelyik működik, akkor a pakk sör 10%-át kérem az ötlet miatt.
  • lee56
    Közbe eszembe jutott még valami, milyen service pack van az xp-den? frissíteni szoktad? Lehet arma2-nek SP3 kell már..
  • lee56
    Ja és még valami, procihoz nem nagyon szoktak adni gyári lemezt, akármit is tettél fel, szerintem cseréld le arra ami az amd oldalán van..
  • lee56
    Szia, egy ötletem maradt, ami nem hangzott el itt még.. Régi kétmagos amd-d van ugye? Athlon64 X2 4800+ 2.4GHz; Nos a cpu driveren kívül ehhez ajánlatos volt anno egy dual core optimisert is feltenni winXP-hez, talán ez hibádzik, egy próbát megér, bár meglepne ha ezen múlna egy patch-telepítés :)

kapsz linked is, lásd milyen rendes vagyok :)) http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.1&product=2.1.2&contentType=Tech+Download+Processor&ostype=&keywords=&items=20

na ezek közül neked két dolog kell : AMD Processor Driver Version 1.3.2.0053 for Windows XP and Windows Server 2003 (x86 and x64)

és AMD Dual-Core Optimizer Version 1.1.4

Amúgy ha ez sem segít és tényleg a patch fájl romlott volna el letöltés közben, az sem lehetetlen, sőt több oka is lehet, lehet hibás ram-tól, rosz memóriabeállításoktól, és persze a kedves internetszolgáltatótól is :)

#23916 : ez meg a generation next volna?!, hű
  • JanáJ
    akartam írni, hogy Taigetosz ready a társaság :-)
  • Neoncsoves
    Taigetosz-t visszasírom néha
  • macleody
    Inkább szefósoknak nevezném őket :)
  • tpM
    Hát nem édik? :D
  • bakvarnyu
    Az első része igen, de elég szarul.
  • GreyWarden
    2.8 ghz-s Athlon procival elmenne szerintetek?
  • m1c1mack0
    Nagyon kemények azok a kommentek
  • 0Fritz0
    A kommentek alapján igényem támadt egy alapos népirtásra.
  • Solt
    Aztakurvaéletbe...
  • Scottt
    Kommentek OMFG!
  • Feró Flex
    Azért ez nem semmi:(Na meg 1-2 komment)

http://www.jatekletoltes.org/jcove-lite-akcio-jatek/

Nem is értem miért vettem meg mindent eddig a Bis-től

Saját oldala nagyon korekt(http://www.jcove-lite.co.uk/)és van hozzá mindféle jó.Le is töltöttem a campit.

• MiG man #23915
    Ez tetszik... 8D
  • JanáJ
    Szvsz inkább vegyél egy pakk sört, nyomd egy it-s haverod kezébe, és mond meg neki, hogy van egy napja hogy működjön az Arma. :-)
  • MiG man #23913
    Értem, köszi. Uccsó próbálkozásként még megpróbálom azt is, hogy nem csak az OS partícióját formázom, hanem az összes meghajtót. Gyalut neki,hátha segít rajta...
  • Amery
    A többiek már leírtak minden mást.
    Több ötletem nekem sincs.
    De ahogy a vicc mondja:
    Hajrá Szabó néni! :)
  • MiG man #23911
    Szia!
    Igen telepítettem külön processzor drivert is. Kb. 2,5 éve vettem mindent újonnan, így a procihoz is gyári driver-lemezem van. Ugyanígy az alaplaphoz is.
  • Amery
    Hali

Látom AMD-d van. A procihoz telepítettél drivert?
    Én 1 hónapig szoptam egyszer 1 új konfiggal, mikor szóltak, hogy AMD-hez proci driver kell, mert a memória kezelést beépítették a processzorba. Driver felkúszott, onnantól minden OK volt.
  • MiG man #23909
    Azért köszi srácok.
  • Solt
    Már telepített új oprendszert... :)
  • Feró Flex
    Szia.

Van egy olyan progi hogy "total uninstall".Na ezzel kapard le a varez irmagját is,teljesen tüntessél el mindent ami arma2öt eddig felraktál.

Talán,esetleg segít...

Légy boldog!
  • MiG man #23906
    Hát én már nem tudom mitévő legyek... lhet, hogy tényleg kiugrok...
  • Solt
    Sokat szenvedtem vele... beraktam a dvd-t, telepítette, majd ment rá a hivatalos tapasz... ennyi! :D
  • MiG man #23904
    Azt hogy csináltad? wooooooowwwwww
  • Solt
    Nekem w7 x64 alatt simán megy az IL2!
  • Solt
    ArmA2 esetében még az életben nem hallottam ( mondjuk ez semmit nem jelent ) telepítési gondról... sejtésem sincs már, hogy mi lehet a gond...
  • MiG man #23901
    Elfelejteném én az XP-t, csak néhány régebbi gme (pölö IL-2) nem ment nekem W7 alatt...
  • MiG man #23900
    1152*864-ben, high-on simán játszottam vele single-ben... többek közt ezért sem értem... hogy még update sem ok.
  • Solt
    Az ArmA-hoz ez édes kevés lesz, de egyelőre ez nem számít, mert el sem indul... :D

Játékod eredeti, nem tuningolsz, új op rendszer megvolt... háááát... passz...

Az ArmA2 honlapján több letöltési link is van a tapaszhoz... próbáld másik linkről letölteni... ha ezután sem megy, akkor próbálkozz w7-l... hátha... ( xp-t már egyébként is ideje lenne elfelejteni ;) )
  • MiG man #23898
    MSI k9n6sgm-v, AMD64 X2 4800+, 2GB DDR3 800mhz RAM, ATI Radeon HD 5670 128bit 1GB GDDR5 zalman fan, 660GB HDD, XP sp3 32bit OS. Csak ennyi de eddig elég volt mindenhez.
  • Solt
    Milyen géped van? ( pontosan! )
  • MiG man #23896
    Amúgy nem húzom a gépemet, csak ahogy alapon jól érzi magát a rendszer. Meg hát nem is értek hozzá...