35066
  • Solt
    Nem fogja ezt megérteni... látod, még ő van felháborodva. Nem érzi, hogy szakadéknyi a különbség a között amit ő művel, meg a között, ahogy Janáj reflektált a ... stílusára...

Ha csak nekem lenne ezzel a két taggal bajom, elgondolkoznék rajta, hogy bennem van a hiba... de ezek ezt művelik minden topikban... nem véletlenül szorulnak rendszeres pihenőre, meg új regre...
  • dronkZero
    Ha a "helló, jó helyen járok" kérdésre az a válasz, hogy pofán köpnek, akkor nemcsak a szőnyegre szarok, de bele is csavarlak.
  • repvez
    egyébként ha már itt tartunk akkor az életben is igy viselkednének hogy bemennek valahová és köszönés nélkül a szönyegre sz@rnak?
    Mert ez kb az a szint.

Egyébként azt sem értem hogyan merül fel hogy egy dobozos játékot steamesiteni akar , akkor miért nem ott vette meg eddig ha annyira oda van érte?
  • Solt
    "Idióta-allergia. Papírom is van róla"

Sárga?
  • Solt
    Én mindent duplán szeretek! :D Régi "jó" ismerősök! :D
  • dronkZero
    "Nálatok ez a rendszeres trágár megnyilvánulás nevelési hiányosság végeredménye, vagy születési rendellenesség? "

Idióta-allergia. Papírom is van róla, és látnád a randa kiütéseimet! Meg amikor veletek beszélgetek, akkor millimétereket is visszahúzódik akár a fitymám, csak hogy megfeleljen az elvárásaitoknak.
  • Gascan #23969
    egyszerre kettőt is bevállalsz? :D
  • zmok
    Köszi!
  • Solt
    Óóó... már fajtám is van? Mondja ezt olyan valaki, akinek ez már a ki tudja hányadik regisztrációja, mivel az előzőeket éppen az ehhez hasonló kretén viselkedésért tiltották ki... derék...

El kell, hogy keserítselek... rendre itt tanyázom. De, ha már multi, lehet a kedvetekért még én is visszatérek, szívesen elveszem a kedvetek a játéktól... majd gyakorolhatjátok a respawnt...

Ezt a stílust meg felejtsétek is el multi alatt, mert hamar repültök...

Apropó én fajtám... feltennék egy kérdést a te kiválasztott fajtádnak. Nálatok ez a rendszeres trágár megnyilvánulás nevelési hiányosság végeredménye, vagy születési rendellenesség?
  • 7th uwu
    Együtt vettük meg a játékot tegnap.
    Coopba nyomjuk a kampányt, csak ezért néztem én is fel a fórumra.
    És csak azért nem kérdeztem meg, hogy felismeri-e a steam a nem ott vásárolt változatot valahogy, mert zero már megtette.
    De látom ide nem a játékkal kapcsolatban szokás írni ha te is itt vagy.
    Mondjuk nem vagyok meglepve, ismerem a fajtádat.
    Most már itt úgyis csak flém lesz amíg a modi be nem jön rendet rakni.
    De nem gáz, amíg kifröcsögöd magad, mi elmentünk koopolni, mert szokni kell a játékot.

Majd még lehet hogy visszajövök kérdezni ha elhúztál a picsába, és letoltuk a kampányt. Multi előtt biztos felmerül pár kérdés. És ha a kretének nem itt lógnak talán választ is kapok a társaság értelmesebb felétől.
  • Solt
    Édes Istenem... a kretén kommandó... :D:D Na húzzatok oda vissza ahol eddig voltatok...

( alreg, vagy ment a privát, hogy bántanak nullácska? )
  • Solt
    1: Amíg kérdeztél nem volt gond... én nem reagáltam rá, mivel a logód látványától is már viszketek...

2: Nem a haverom, és nem hinném, hogy seggfej lenne. ( majd ő megvédi magát ) Nem beléd kötött, csak neki sem tetszik az a stílus, amivel vagy kegyes az sg-n működni. ( csak bízom benne, hogy az életben ennél legalább egy hangyafasznyit normálisabb vagy )

3: Igen Te. "#23954" Semmi nem indokolta, hogy ilyen állati hangnemet üss meg... vitázni lehet, ha nem értesz egyet, de ennek van egy emberekhez méltó kulturált formája... ( legalábbis eleinte )

Ha annyiszor elmentem volna oda, ahova te küldesz, már vissza is értem volna... legalábbis ha a picsát is gömbölyűnek és föld méretűnek tekintjük.

A stílus pedig maga az ember... de ezt már párszor említettem neked.
  • 7th uwu
    LOL

Ez most komoly?
    Nem zavar, hogy nevetségessé válsz amint valaki visszaolvas mi történt?
    JanáJ kvázi elnézést kért, gondolom ez se zavar.
    Egyébként én tudom milyen ez a Zero haver, de talán nem kéne leköpni,és talán nem szólna be ha kretén vagy.
  • dronkZero
    Tényeket figyelve:
    1.Idejöttem, kérdeztem hármat.
    2.Seggfej haverod belémkötött.
    3.ÉN vagyok az agresszív, persze.

Hát tudod elmész te a... a többit tudod.
  • Solt
    Reménytelen vagy...
  • dronkZero
    Csak az idiótákkal.
  • Solt
    Természetesen mi vagyunk az oka annak, hogy egy trágár, agresszív kretén vagy...
  • Gascan #23958
    1st torrenten van fent ... úgy hallotam hogy nálunk nem adták ki - sajnos, nem értem miért - UKból lehet megrendelni
  • JanáJ
    Elnézést. Igazad van. Én hibáztam. Hagyjuk. Maradjunk a játéknál.
  • dronkZero
    A hozzátok méltót.
  • Solt
    Látom megint hozod a nevedhez méltó színvonalat...
  • dronkZero
    Felvetted a kesztyűt? Mármint milyen kesztyűt, volt hozzád egy kibaszott rossz szavam is? Te meg elkezdtél pattogni meg kötekedni. El is mehetsz a jóbüdös picsábais, akár.
  • dronkZero
    Steam/steamapps/common könyvtárból az arma2.ncf fájlt el tudná nekem valaki juttatni valahogy?
  • JanáJ
    Hagyjuk, én vagyok a hülye, hogy felvettem a kesztyűt.

@Solt: Remélem neked van igazad és csak én vonzom "ezeket".
  • Solt
    Nem gázoltál a lelkembe... :) Szerintem meg a többség nem ilyen, de ezen nem fogunk össze veszni! :)
  • dronkZero
    Ja, nem érted a nyavalygásom, mert te még a szart is bekanalaznád, és mosolyognál hozzá. Ez a te dolgod. Én, ha lehet, keresem a megoldást, ha találok valamit, ami számomra probléma, nem pedig belenyugszom, hogy az bizony szar. Bocs, én már csak ilyen vagyok.
    És ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy olcsón vagy drágán jutottam hozzá. Ha ingyen kaptam volna, akkor is ez lenne vele a bajom. Nem igazán értem, hogy ennek mi köze van a dologhoz.

Úgyhogy ha van építő hozzászólásod, akkor azt köszönettel várom, egyébként meg nyasgem.
  • JanáJ
    Bocs, nem akartam a lelkedbe gázolni. De a többség szerintem ilyen, ettől persze nem kellene általánosítanom.
  • zmok
    Szia!
    Hol tudtad beszerezni, már régen vadászok erre a filmre.
  • Gascan #23947
    most néztem meg a 9. század cimű orosz háborus filmet, afganisztán, igaz történet alapján.. csak ajánlani tudom mindenkinek

kedvcsináló youtube vidi
  • Gascan #23946
    különcködsz? :D :D
  • Solt
    "Ez ilyen magyar szokás"

Ezt úgy kikérném magamnak! Nekem ( és még sokan másoknak ) nincs ilyen szokásom... márpedig én "eléggé" magyarnak érzem magam! ;)
  • JanáJ
    Nem, de sírni még könnyebb... bezzeg a szocializmusban, ott kijöttek volna, feltelepítik helyettem az általuk hozott gépre és még játszottak is volna helyettem ha nem érek rá.
  • JanáJ
    Nem igazán értem a nyavajgásod. Vettél töredék áron egy játékot és egyből elkezdesz sírni. Steamen is volt akciós, letöltősben is volt akciós. Ez ilyen magyar szokás, hogy olcsón, gyorsan, jót. Ebből általában kettő szokott összejönni.

Miért varázsolnák steamessé? Bemész a boltba, vaszel egy autót, majd fél év múlva kitalálod hogy kombi kellene, akkor áthegesztik neked?
    Amúgy meg vagy fél éve nem adtak ki frissítést és szvsz már nem is fognak a sima Arma2-höz.
  • Gascan #23942
    annyira azert nem bonyolult updatelni... persze kenyelmesebb ha magatol csinalja
  • dronkZero
    Eheh, csodás. Akkor ezt most kenhetem a hajamra, mi? :P

Ez meg a másik vicces dolog, hogy "nem steames"... Baromi bonyolult lehet "steamessé" varázsolni biztos, igazán szánalmas, hogy nincs rá lehetőség. Na mindegy.
  • JanáJ
    Igen, bár volt valami amit az 1.8 nem tartalmaz. De majd az okosok megmondják mi az.
  • JanáJ
    Ha megveszed az Arma2-t akkor már tudsz LAN-on multizni, de neten már -állítólag- mindenhol OA-es szerver megy, oda kell venned Arrowheadet is.

A Steames patcheli magát, de ha gurusat vettél, ami nem steames, azt a steam nem frissíti. ;-)
  • dronkZero
    1.08 az aktuális peccs az alapjátékhoz, ugye?
  • dronkZero
    Nanemá... Akkor a multizáshoz vehetném meg a kieget is? :(

Össze tudom valahogy kötni a steammel, hogy peccselje magától, meg mittudomén?
  • Gascan #23936
    sok esetben csak az arrowhead is eleg