35066
-
Én a helyetekben vigyáznék mit mondok erről a játékról.
-
uwu hun #24055 Ami késik nem múlik.
Biztos nem játszottál még vele leget
Nekünk valószínűleg érzékelte a rendszer, hogy milyen sok időt fogunk rá elbaszni, és megelőlegezte a később esedékes bugok áradatát. -
Solt #24054 Azért vannak benne hibák... főleg grafikailag, de az ai is döbbenet ostoba tud lenni. Ettől függetlenül a felmerült hibákkal én sem találkoztam... -
Solt #24053 Nem emlékszem rá, hogy melyik verzió volt...
Érdemes mindig a legfrissebb tapaszt használni. -
JanáJ #24052 Én ezt nem értem, nekem egyetlen bajom volt az alap játékkal az 1.08 patch után, hogy zabálja a vasat. Pont. -
uwu hun #24051 Mikor volt az? Melyik verzióval?
Érdemes lebutítani régebbi peccsekkel? -
Rc panzer #24050 Sziasztok!
egy jó kis kihagyás után folytattam a játékot. Most a Manhattan küldetés sorozatban vagyok. És nem jelzi ki a térképen az összes gerilla fészket. Meg be sem szól a "főhősünk" a parancsnokságnak hogy megtalálta, engedélyt kér stb.... Ettől végig lehet vinni a küldetés sorozatot? A hármas gerilla fészek csoportból egyiket nem jelzi ki. Ahol a két uaz van.
-
Solt #24049 Jó pár tapasszal korábban is játszottuk többen is... nem voltak olyan gondok, amiket említenek. -
Gascan #24048 ja h coop.. azt még csak 1x próbáltam olyan 20 percre úgyhogy ahhoz egyáltalán nem értek -
Koop multi, nem szingli.
Egyébként megoldottuk. Kimásoltam a mentéseket (mert a játék a pálya végén egész egyszerűen LETÖRLI mindet), indítottam egy egyszemélyes multi szervert, mentettem egyet, felülírtam a régebbi mentéssel, visszatöltöttem, megnéztem a videót, és csodák csodája, utána továbbengedett.
Csináltam új szervert, belépett Uwu, tudtuk folytatni. -
Petko #24046 Itt a hivatalos 1.08 patch:
http://community.bistudio.com/wiki/Arma_2:_Patch_v1.08
Nos az ACE-el kapcsolatban inkább türelemre intenélek. Először szerintem barátkozz meg az alap játékkal ha ezt még nem tetted meg, mert mindenféle módolás, tákolás az elején csak kínlódást eredményez. Amúgy meg lehet a sixupdater progival a hivatalos verziót letölteni, Addonsync nevű progival meg egy konkrét szerverhez kapcsolódon az ott futó módokat. (ugyanis az kurvaálet hogy mindenhol megy az agyontákolás és sehova se tudsz naturan bejutni, anélkül hogy hozzászabnád a játékod a szerverhez előtte) -
JanáJ #24045 Szia!
Ezt töltsd le, tedd fel. Használd.
Én személy szerint a "sima" Arma2-t nem csípen, nekem túl dzsungel harc. Nekem a sivatagos második rész jobban bejött.
Üdv:Jani -
uwu hun #24044 Elhiszed, hogy mi koopba próbáltuk csinálni a kampányt? -
Gascan #24043 elhiszed h nekem még a mentésekkel életben nem volt gondom szingliben? a pályákat se nagyon játszottam többször.. tényleg csak ritkán fordult elő, hogy nem olyan sorrendben csináltam valamit, mint ahogy azz a bohémiás fiuk belőtték számunkra és akkor akadtam el... de amúgy minden rendben volt vele :) -
Wampa #24042 Sziasztok
Megvettem én is a Pc gurus versiont,megköszönnék pár tanácsot,meg limket,azzal kapcsolatban,hogy milyen patcheket telepitsek rá,meg melyik ACE modot.
-
uwu hun #24041 Koopna nyomtad a kampányt? -
fkubi #24040 Megoldottak netan a szerencsetlenek, hogy ne dobalja foloslegesen az alkalmazasokat a processzormagok kozott, vagy meg mindig biorobot kell a scheduler vezerlesehez? -
JanáJ #24039 Ma már minden W7-en fut a legjobban. :-) -
jól -
Olyan hibákat sorolsz fel amivel én nem találkoztam még pedig egy ideje játszok már ArmÁ-t.
Rakd ujra a géped és a játékot is de rendesen meglátod nem lesz vele gond.Még az is lehet hogy megtetszik. -
Én nem utálnám ezt a játékot, az OFP az egyik kedvencem volt anno, háromszor játszottam végig. Itt is a legtöbb dolgon túl tudnám magam tenni, ha egyáltalán _működne_. De az, hogy hatszor kell megcsinálni egy küldetést, hogy egyszer kész legyen, meg hogy nem működik a mentés, az egy kicsit már túl sok.
Azért próbálkozom majd még, hátha valami csoda folytán majd egyszercsak jó lesz... -
uwu hun #24035 Én így is imádom ezt a szart. -
lusti12 #24034 Sziasztok!Valaki nem tudja hogy fut Windows 7-en az Arma 2 OA?Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Armaholicon nézz utánna: stmovement -
Solt #24032 Valamit hallottam én is, de nem próbáltam... ez a játék nem az épületharcról szól... a sok kemper meg szívjon csak a falak közt! :D -
van rá addon ami kiküszöböli nem?
Bár alapból jobb lenne, ha működne ahogy kell... -
Solt #24030 Még, hogy nem működik a fekete máglya...
-
Solt #24029 Az épületekben mozgás tényleg gáz, de a többi szerencsére egyedi nyűg! :D -
Gascan #24028 ennek a jateknak lelke van, tudja h nem szereted :D -
Azért az csudajó, hogy 10 év alatt annyit sikerült Bohemia Interactive-éknak összehozniuk, hogy felturbózták a grafikát... Valami hihetetlen, hogy a játék maga még mindig a jól megszokott, 2001-es OFP színvonalon tart. Mi a ványadt herét csináltak ezek tíz évig?
Az épületekben továbbra sem lehet normálisan mozogni, tapadok a falhoz, néha átlátok rajta, stb.
A netkód hihetetlen trágya, két embernél olyan lagokat produkál, hogy az borzalmas. Járműben ülve kb 10 másodpercenként széthullik.
A koop mód nagyon fain, az ötödik küldetést kb 6szor megcsináltuk, mert mikor kész lett, visszabaszott a játék a küldetés elejére, ahelyett, hogy a következőt adta volna be.
A mentésrendszer is csodálatos, most az van, hogy hiába mentek, hiába van automentés, egyszerűen nem jön létre, ugyanazt az állást tölti be újra és újra, akármit csinálok.
A menüben néha nem ott van a kurzor, ahol látszik.
Néha, ha kedve szottyan, akkor csak úgy kibasz asztalra.
Volt, hogy egy beszélgetés után nem engedett futni, csak sétálni, csak a loadgame segített.
Ez szánalmasan szar. Egyszerűen annyira bugos, hogy _nem_működik_, gyakorlatilag játszhatatlan. Ezt így ki merték adni? És már rajta van 8(!) peccs, ami ilyen orbitális hibákat hagy benne? Szégyen, szánalom, erre nem találok szavakat...
Most bántam meg azt a két rugót is, amit kibasztam rá. -
uwu hun #24026 Egyébként az OFP ugyan olyan volt mint ez.
10 évvel ezelőtt!
Imádtam egyébként. Több ezer órát toltam vele.
Tök jó hogy játszatok újra ugyan azzal ugyanolyan bugok közepedte kicsit jobb grafikával.
Azért az is valami, hogy 10 év munkájával se tudták elrontani.
-
Agyból neked sem sok jutott. Igazából nemértelek, ha nemtetszik a játék, akkor mi a lószart keresel itt?
Inkább menny vissza simsezni
Lemerném fogadni, hogy amivel te szeretsz játszani azmeg másnak nem tetszik, mégsem olt le téged, hogy lehetsz ilyen hülye, hogy azzal játszol.
Ha meg azért jöttél ide sírni, mert az ai folyamat lelőtt téged, még mielőtt felfogtad volna hogy mi is van, akkor szánalmas vagy és csak sajnálni tudlak
-
uwu hun #24024 Nem értem mi a célod ezzel. Ez egy ARMA fórum, mi szeretünk ezzel játszani, és senkit nem érdekel hogy neked nem tetszik.
Most nyomtuk a kampányt Zeroval koopban. Csudajó volt, csak az egyik videónál nem a kart továbbmenni a történet, úgy kellett megoldani, hogy video előtt kiléptem, ő visszatöltötte a mentést, kivárta avideót, megint betöltött mikor catlakoztam, és továbbengedett minket. Előtte persze 4-5 féle egyéb trükköt próbáltunk amiről azt gondoltuk sikerülhet. Sajnos néha 7 kilométerrel a víz alá rak ott be játék. Aztán a következő mapon a helikopter sem vitt el minket ahova kellett volna, de megoldottuk, mentünk kocsival. Az igaz hogy olyan 50-60 méterrel néha odébb láttam magunkat mint ahol voltunk, és simán átsuhantunk a házakon az én szemszögemből, amíg Zero vezetett, de ez se igazi probléma.
Szóval jól kidolgozott kis játék ez, nem is fagy le csak minden harmadik pályán, nem is kell olyan sokat szarozni egy kis játékért. -
Gascan #24023 mennyi munkád volt benne ... ez tetszik :D -
Amery #24022 :D -
Solt #24021 Kb félévente előfordul 1-2 kisebb nagyobb vita, amikor betéved valami okostojás! :D
A legszebb az volt amikor a szerverre feljött két srác... olyan pálya ment, ahol korlátozva volt a technikák száma, ezek beültek mindenbe amit találtak, majd az 1 órás pálya első 20 percében kinyírtak minden értelmes technikát! :D
Közben persze írogattuk nekik, hogy gyertek fel TS-re, ne csináld ezt, ne csináld azt, mert még messze a vége... leszarták... oszt amikor még be is szóltak valamit, akkor repültek a szerverről...
Erre másnap beírt ide valamelyik valami cifrát, hogy természetesen még mi voltunk a bunkók... na abból lett egy cifra flém pár oldalon keresztül! :D
No meg ugye pár gyöngyszemet mici ki is törölt... :S Pedig mennyi munkám volt benne... :D -
Gascan #24020 az utóbbi 1 évben nem parasztoztak minket annyit mint az uccso két nap alatt... ez mind a pcgurus vagy melyik ujsag hatasa? :) -
JanáJ #24019
-
Gascan #24018 :D -
©kisgoce: Olyan fejlődés nincs, mint a CoD-okban, hogy meccsenként gyűjtöd a pontokat, és a rangfokozatod növelésével több fegyvert tesz elérhetővé(kivéve a ranked Domination), hanem attól függ, hogy milyen küldetésen játszol. Van ahol az elejétől vehetsz fel nehéz sniper puskát, vagy a kedvencemet az M240-et géppuskát M145-ös optikával.
PvP-ben viszont általában ki kell egyensúlyozni a fegyvereket jobban. Frontlines-ban pld. 30 emberből oldalanként csak 2-3 ember vehet fel rpg-t, 1 ember légvédelmi rakétát, 2 embernek van acogos fegyvere, 1 könnyű sniper van, 2 könnyű machinegunneres a többiek mind nyílt irányzékkal rohangálnak. Mondjuk ezt annyira nem szeretem, de elfogadom, hogy nem mehet mindenki a optikás fegyverekkel.
.png)