35066
-
Solt #24176 Náci! 
-
Én meg alttaboltam már ki, aztán elfelejtettem hogy már megy, és elindítottam megint. Viszont semmi probléma nem volt, futott két példányban is szépen. :P -
tpM #24174 Burzsuly. :P -
Solt #24173 Nekem indul ahogy rákattintok! :) -
Gascan #24172 ez nalam is elofordul tobbszor mint kene -
Solt #24171 SSD! ;) -
Wampa #24170 Üdv
Ami ma kicseszettül tetszett,mutatja azért hogy hiba van a képben,és játékprogramnál nem is emlékszem ilyenre,hogy az inditófile lassusága miatt többször rányomtam és 2 példányban kezdte futtatni a progit,be is lassult a gép mint a dög:( -
Feró Flex #24169 Tempi,láttam egy olyat valahol amin irányzást mutassák be.Linkelnéd!?
-
Valamivel valósághűbb? -
JanáJ #24167
-
Feró Flex #24166 Nagyon jó de mire is?:) -
tpM #24165 Igen, mindet kell indítani (márha akarod). Azért nincs kommunikáció hang, mert így az AI gyorsabban reagál. Egyébként az Arma2/useroconfig/ace/clientside_config.hpp-ben a következő sornál tudod visszakapcsolni:
#define ACE_NOVOICE-elé teszel 2 /-t.
tehát:
//#define ACE_NOVOICE -
Hali! Azt hittem ACE2 telepítése egyszerűbb lesz, de kellene egy kis segítség nekem (nah jó lehet csak nekem bonyolúlt). Szóval ARMA 2-höz leszedtem a @CBA, @ACE v1.3.0.373, @ACEX v1.3.0.252, @ACEX_SM v1.3.0.47, valamint a @ACEX_PLA v1.1.1.19. most ezekből el kell indítani mindet, vagy elég esetleg az ACE+ACEX-t elindítani? Továbbá most mind ki van jelölve és hibajelzés nélkül indul, de a csapattagok közti kommunikációkor nincs hang... Szóval most hogyanis kell?
-
:O -
tpM #24162 Készülő tüzérségi modul ACE-hez:
-
Gascan #24161 nekem ment elsore.. a bal oldali savban vannak amiket ha nyomsz egy updatet updatelni fog... a jobb oldalrol lehet odapakolni a cuccokat -
tpM #24160 Sima Arma 2-vel ACE 1.3 ami kompatibilis. -
a sima arma2re érdemes rátenni az ACE1.8at vagy az már csak OA-val müködik?
ÉS ezzel a six updaterrel hogy a bubánatba lehet beálitani hogy mit akarok letölteni és milyen paraméterekkel, mert semmire nem reagál.
az addonsync sokkal kezelhetöbb. -
zmok #24158 Köszi! -
Gascan #24157 eleg sokaig tart lerantani ezt az ACE modot... remelem nem lesz gond, ha feluton ki-Xelem -
Gascan #24156 24141 -
zmok #24155 Sziasztok!
Szeretném telepíteni az ACE-t, most jelent meg az 1.8 stable. Elég, ha ezt telepítem, vagy kellenek a régebbiek is? 1.7, 1.6 .....
-
JanáJ #24154 Ja és 18-25-közötti a srác, közelebb a 18-hoz a suliból kiindulva... -
JanáJ #24153 Attól még lehetne jól nevelt. Pláne, hogy úgy gondolom, hogy nem elküldtem a picsába, csak felszólítottam a kereső használatára.
Fordított eset velem is előfordult, csak én nem kezdtem hőbörögni... -
uwu hun #24152 Csak nincs rutinja fórumozásban.
Látod hogy még a keresés funkció is új volt neki.
Nyilvánvalóan nagyon fiatal. Ezért még nem kell nekiesni.
Ha nem akarsz vele bajlódni ne erőlködj az írással. Ennyi erővel a beszólás helyett válaszolhattál volna értelmesen is. -
ahogy olvasom a topikot, látom a pcguru-hoz mellékelt arma2 felkavarta az állóvizet, ami alatt azt értem, hogy akik eddig sem vették volna meg, most megkapták ingyen, és rácsodálkoznak arra, amit eddig az ofp és arma-funok tudtak. én speciel mindegyikkel jól szórakoztam eddig. -
fkubi #24150 Es meg ugat is. -
JanáJ #24149 Ja és gratula! :-) -
JanáJ #24148 Bocs, pedig többször elolvastam. :-( -
JanáJ #24147 Ez az az infó amit sosem kapsz meg pontosan. Nagyjából meg 15mp alatt megtalálsz a neten. :-) -
nem vagyok ideges csak unom h minden fórumba állandóan azt hajtogatják, mintha annyira nagy dolog lenne leírni.
mert ha napi 20X kéne megértem....
-
tpM #24145 Igen, töltsd le és telepítsd, mert kell hozzá. -
Gascan #24144 Az alkalmazás futtatásáho előbb telepiteni kell a .NET keretrendszer következő verziójának egyikét v4.0.30319 ...
ezt az üzit kapom... Win 7 64b -
tpM #24143 Igen, mint ott is írom kinetikai/kumulatív. Az 1. érték a kinetikai, a 2. pedig a kumulatív lövedékek elleni védelem az adott részen. -
JanáJ #24142 
@24128 ? -
tpM #24141 Six Updaterrel. Ennek a 2.0-nak annyira könnyű a használata, hogy nem is írok hozzá semmit, ha elekadsz akkor kérdezz. :) -
Gascan #24140 mondjuk a codemasters játékokban nincsen dinamikus AI sem... -
JanáJ #24139 Nyugi, nem támadásból írtam. Arra van a kereső, hogy ne kelljen visszaolvasni 25 ezer hsz-t.
A második mondatban ott van a kérdésedre a válasz.
Ingerülten ne kezdj játszani, mert a körülötted lévő tárgyak épsége fogja bánni.
-
hát mivel ez is emg az of2 is uygan yoaln olcsó és így a multi szóba jöhetett volna de mivel az of2 megy warezzal azt próbálgatom majd elidnítani multiba, meg az szépen is megy.
bár ahogy látom nem túl nagy a communityje....
kár msot eddig a restrepo után megjött a kedvem egy kis katonásdi játékhoz.
-
már nem azért d nem fogok neked 4 millió hsz között azt keresgélni h hol hangzott el.
meg ha enm vetted volna észre most járok először ebbe a topikba és valószinű nem is jövök többet ide ergó enm értem mire való a fórum ha az embereknek nehezükre esik válaszolni egy olyan kérdésére aki érdeklődik valamilyen szinten a téma iránt.
.png)