35066
  • Petko
    1. http://www.armedassault.info/index.php?game=1&cat=news&id=4449

Arma 2-höz ez és csakis ez dukál, ugyanis már nem frissítik. Minden új verzió ami a sixupdateres, addonsynces stb. az Arrowheadhez van.
  • repvez
    hagyd a fenébe a sixupdatert az nekem sem megy.Használd az addonsync progit én ez alapján állitottam be és mindig frissül
    Igaz hogy csak az alap ARMA2-öm van 1.08as patchel, de igy is leszedi a naprakész fájlokat is ahhoz elég az 1.3as ACE2 ha jol tudom.
    2.Erre én sem tudom a választ, mert képeket és videokat láttam a változtatásokrol, de játék alatt még nem vettem észre belöle semmi egetverö különbséget :(
    A homály efekt volt az elsö amik kikapcsoltam fölösleges ilyen cicoma mig más része a játéknak meg a kökorszakban van.
    Az AI ugy hülye ahogy van.A kerités átlépést meg minimum mindkét oldalra megcsinálhatták volna mert mindig csak jobbrol lépi át még ha balra esik is a kerités.
  • Wampa
    Üdv

Uraim,két kérdésem még mindig élne

1.Hogyan lehet felügyeskedni a letöltött ACE2 őt a sixizé nélkül,itt kérném ,kiméljen mindenki aki csak a képembe akarja dörgölni,hogy neki milyen jó azzal:P nekem nem megy,utálom.Igen ,elismerem,az én googlim a kisebb:P
    Kiegészitő kérdésem,ARMA2 1.8 nál vagyok,arra melyik ACE2 dukál?

2.Miben változott tényleg a játék az ARMA hoz?
    Mert egyre inkább ugy érzem,fontos dolgokban még az OFP hez is visszalépett.
    Szép hogy füst,meg az a homály effekt,amitől mindig azt hiszem szemüveg kell,
    de jobban örülnék ha egy oszlopba rendezett ,utra waypointozott 3 járműves "konvoj"nem ugy jönne,hogy elől UAZ faszán dörget,két ural meg kilökősdit játszik
    hátul 5km es sebességgel:(
    Mikor kijött a játék,valahol dicshimnuszt olvastam az AI ről,nekem meg csöndes könnyek gördülnek le a kis malactokámon,pedig nincsennek nagy igényeim,.ha visszalő a barom,meg fekszik ha lőnek rá,meg jön utánam,az nekem a kánaán.

De legalább keritést tudok ugrani.Igaz,keritést még nem is láttam.

• Petko
    de kérdésedre abszolút konkrét válaszként:
    Arma 2 járművek: http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_files_addons_vehicles

Arma 2 kampányok: http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_files_scenarios_campaigns
  • kitt2000
    köszönöm!
  • rtfmZoli
    Addonok rendezve[kb. 700 db]:
    http://www.armedassault.info/index.php?game=1&cat=addons
    Szigetek(letöltések szerint rendezve)[kb. 60 db]:
    http://www.armedassault.info/index.php?cat=islands&game=1&era=0&sort=download&order=desc
  • rtfmZoli
    Annyi mod van, mint égen a csillag, válogass :)
    Az Operation Arrowheadet vedd meg(az Arma 2 kiegészítőjét), és tudsz velünk játszani.
    http://armaholic.com/
    Különálló sziget(pálya) is van pár az alapokon felül(amit én már kipróbáltam: Isla Duala, Lingor, Panthera)
    Mi egyébként ACE-et használunk, az van fent a szerveren is
    http://armed-assault.hu/
  • JanáJ
    wazz: www.armaholic.com
  • JanáJ
    www.armaholic.hu
  • kitt2000
    Pc Guru teljes játékhoz tudtok valami jó(járművek,kampány)linkelni!
  • tpM
    €INSERT A COIN€
  • fkubi
    Tehat a jatszhato valtozatok csak mindenfele exe-vel szerezhetok meg.
  • tpM
    A "stable" változatok rarként jönnek ki. Tessék 1.8. Csak ezzel nem tudsz játszani Armahu-n, mert ott az AddonSync-kel frissítendő Mod/addonválogatás kell.
  • fkubi
    Errol beszelek:

"Szükség van hozzá a .net framework 4.0 -ra, enélkül nem működik, illetve fontos, hogy ne a korábbi six updater könyvtárába telepítsük."

Mert ugye nem letezik mar 30 eve egy rakas verziokoveto rendszer. Fel kell talalni a melegvizet minden onjelolt programozonak...
  • fkubi
    Teljesen egyetertek azzal, hogy zavarja a mindenfele exe-s telepito.

Kell egy vagy tobb rar, amit letolthetek, es oda rakhatom, ahova akarom. Ha frissiteni akarom, letoltom az egeszet, vagy reszeit. MD5 sum ezert (is) van.
  • Gascan #24241
    six updater nagy részben megváltozott.. próbáld ki még egyszer szerintem, mert kezelhetőbb lett
  • Wampa
    A ....ba.Most értem © koschwarz mire gondolt a rendes ARMA2 topikkal:)
    Tudtam hogy Scott átba...a a fejem egyszer:P

Ide is bemásolom a kérdésem,kéretik elnézőnek lenni (ugy értem velem,nem elnézni a kérdés felett:P)

Az ACE 2- őt hogy tudom manuálisan feltenni?
    Letöltöttem,de lesek mint juh az akolban,én még az exés ACE re emlékszem.
    Gondolom az kevés ha a pbo.file-okat bemásolom az addons ba
    Ha lehet ezt a six updatert hagyjuk ki a képből,kicsit frusztrál:(
  • bbchris
    Köszi a segítséget , megpróbálom így . Durva rombolást lehet velük csinálni csak azt látom hogy jön a kék csík majd tűnnek el a piros ellen katonák .
  • Gascan #24238
    amugy van boot camp...azt csinald vegig es megtanulod kezelni a jatekot
  • Laci82
    Nagyon új igen,az FPS-ek is egyre kevésbé kötnek le,pontosan a tömeggyártásuk miatt.
    De ez tényleg nem egy szokványos lövölde ezért adtam neki egy esélyt.
    Köszi a segítséget.
  • JanáJ
    F1-től F10-ig az egyes embereket tudod kiválasztani hogy pl a ketteske mit csináljon. Az F11-F12-vel váltogathatod a 10-es csoportokat, ha 10nél többb embered van.

Magát a parancsot az alfanumerikus "nulla" gombbal (értsd a TAB feletti)-vel adhatsz. Ott barangolj, elég egyértelmű.

Ha nagyon új vagy, akkor tegyél egy üres pályára egy rajt és bohóckodj velük picit. :-)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Megvettem a gurut ezért a játékért és valamit marhára nem értek.
    Hogy a bánatba tudom utasítani a csapatom?
    A kézikönyv szerint az f1-től f10-ig funkcióbillentyűkkel tudok választani,d semmire nem reagál az egész.
    Köszi a segítséget,egy lelkes amatőr.
  • m1c1mack0
    Menne az és nem is csak 800*600-ban.
  • Gascan #24233
    szerintem menne ...
  • DeerHunter01
    hello.
    az (aláírásomban lévő) gépemen menne az ARMA II ?
    régebben próbálkoztam vele de szaggatott.
    mostani patchekkel milyen lenne a helyzet?
    grafika nem számít annyira, persze nem 800x600-ba szeretném tolni low-on, inkább mediumon, ilyesmi.
  • tpM
    Én nem tudom, de tessék egy leírás a tüzérségi modulról.
  • Mr Csé
    arma-1 ben telyesen visszaveszem a ködöt de még akkor is olyan mintha lenne nem lehet a ködöt tejesen kikapcsolni? igy elég fakók a színek
  • bbchris
    Mod : Működik rendesen , tényleg csak távolabb kellett tenni a D-30-at és tökéletes . Köszi a segítséget .
    Hogyan lehet megoldani azt hogy ami lentebb van videón hogy pl 6-8 ágyút egyszerre tüzelve tudjak így tüzérként vezérelni ? Pl kiadok egy célpontot és akkor az összes ágyú azt lője .
  • bbchris
    Ok , kipróbálom . Mert idáig az volt a baj hogy az a fire gomb nem jött elő és nem tudtunk tüzelni . Megpróbálom távolabb akkor .
  • tpM
    Ja, nekem is úgy van, meg OA is.
  • Solt
    Reloaded verziót keress... az elvileg a gyári cd másolata. Azzal szerintem mennie kell.
  • Fürtös
    Srácok!
    Sajna eltünt az ARMA2 DVDm,de a tok és a kulcs megvan,ha virágbolti verziot teszek fel eredeti cd key-el müködni fog rendesen?
    Vagy vehetem meg ujra?
  • fkubi
    Azaz, laggol, mint allat.
  • Neoncsoves
    OHH MÁJ GÁD
  • tpM
    Artillery computernél a térképre kattintva jelölöd ki a tüzelési koordinátát (még "közeli" módban is pár km a minimális távolság, kivéve aknavetőnél), majd megnyomod a FIRE gombot.
  • Solt

( bár jobb lett volna, ha közben kussolnak )
  • bbchris
    Üdv !

Hogyan lehet az Artillery ágyút használni ? Odáig eljutottam hogy belütem az ágyúba és az Artillery Computert aktiváltam , előjött a térkép de nincs tüzelési lehetőség . Valami olyasmi kellene hogy pl távol érkező BMP-ket hajókat belerobbantani a vízbe pl , vagy városból egy távoli tankot ki tudjuk ágyúzni . Milyen scriptet kell beletenni hogy működjön ez ?
  • tpM
  • Wampa
    Lol:)
    Csak a paksi erőmű jelez hirtelen üzemzavart:P
  • fkubi
    Mi az, hogy jatekmenetbeli ujitas?
    A jatekmenet mindig uj, ha normalis ellenfelekkel jatszol pl. CTI-t.