35066
-
Gascan #24336 ha felteszed az OA-t akkor azok együtt élnek.. asszem csak az ikon neve lesz Combined operations, szóval nem lesz vele gond -
dwbman #24335 Üdv! Kérdésem lenne; ha fent van az alap Arma 2 és ha utána feltelepítem az Arma 2 Operation Arrowhead-et, akkor aztán hogyan kéne rávennem a őket az egyesülésre? Mármint hogy megszüljék nekem Arma 2 combined operations-t? -
Solt #24334 Hááát... a remény hal meg utoljára... ja nem, a sejtszintű enzimműködés... :D -
a játékmenet, történet és ha nagyobb egységek is lesznek benne azoknak jobb irányithatosága, hangok, animáciok stb...
Lehet hogy singleben kötöttebb a szabadsága az embernek,de melyiknél nem , mert armába hiába meheted körbe a szigetet ha ugyis csak ottz találkozol ellenséggel ahol a küldetés szerint kell akkor meg felesleges a nagy terület.Arrol nem is beszélve hogy még a legrövidebb uton is kinsenvedés eljutni az AI-val a célpontig ha nem te vagy a a soför
én ezekbe várom a szorongatást. -
Gascan #24332 az egyetlen dolog ami tetszik benne úgy ahogy és az Armában is hasonló lehetne az a GUI -
Gascan #24331 a recoil miatt gondolod hogy szorongatni fogja? :D -
Solt #24330 Codmasters... mitől lenne jobb? :) -
remélem jobb lesz mint az elözö része és egy kicsit megszorongatja az arma vonalat, hogy egy kis változás történjen végre -
myers90 #24328 a f*szt, eladják azt is :D -
Nem csak a zsidók nyiszantják, az arabok is, nagyon meleg van arrafelé, meg a homok is rátesz a dologra. (Van egy arab ismerősöm, ő nem lett megvágva, de faterja még igen, ő mondta :D) -
Solt #24326 Na igen... a homok eléggé karcol... :D -
JanáJ #24325 Ott a pont. Anno még a vezetékes víz, a merkava hk és az első F-15 előtt gond volt a fütykös tisztán tartása. :-) -
Solt #24324 Enyhít a tisztálkodási gondokon... így nincs túróképződés! :D -
Gascan #24323 én ilyen furi vagyok de tényleg nem vágom :) .. csak érdekel h mivel indokolják a zsidók h azt ott le kell vágni :) -
JanáJ #24322 Mond, hogy csak hülyülsz. :-) -
tpM #24321
-
Solt #24320 Csak engem piszkál a TiniPiciMisi... :D -
Gascan #24319 mitől kinos ez? :) -
tpM #24318 Kínos téma mi? -
Solt #24317 Ezek után a többi gondolatodra nem vagyok kíváncsi! :D:D -
Gascan #24316 amúgy ezen gondolkodtam, h mégis honnan jött az, h nekik ezt levágják és arra jutottam, hogy talán azért h a szexet azt ne élvezetért csinálják hanem csak gyereknemzésre
-
Solt #24315 De, ha nincs az előny! :D -
Gascan #24314 nem attól függ, h van-e bőr a fütyiden vagy nincs :D
-
JanáJ #24313 Azé' a HL2 motorját is kijuttatták.
Lehet hülyeség, de szerintem sosem lesz jobb az Arma. Mindig beleteszik a szebb füstöt, csillogást, parasztvakítást. Mindezt azért, mert a pénz nem a játék eladásban van, hanem a katonák "játszatásában". Arra meg ez tökéletes. Szerintem. -
Én sem,elég gyanús... (= -
Wampa #24311 Viszont én voltam a hülye,minek uszkálok,simán odaosontam a makadám uton a BMP seggéhez és felrobbantottam:)
Bekentem magam sárral,igy már annyira nem voltam feltűnő a bagdadi főutcán -
Wampa #24310 Na,nem indul a repvez -től kapott arma launcher-el se,uaz a hiba üzenet:(
Lehet hogy kellene egy tiszta telepités
Viszont kipróbáltam az úszást.Lol.
Nem elég hogy ugy tempózik,hogy a lába térdtől kiáll a vizből,a folyó közepén tényleg ledob mindent.Aki ezt beletette,azzal kezet szoritanék.
Komolyan kiváncsi lennék,multiban mit ad többet ez a játék,mint az előzők,
mert eddig nekem semmit nem ad az ARMA hoz,szebb a viz,ennyi......de én erre a vizbedobásos feature-re sem emlékszem pld.
Remélem a VBS2 komolyabb cucc,mert ha nem ,az afgánok dörzsölhetik. -
Solt #24309 Inkább csak a visszajelzésekre kíváncsiak szerintem... én a gazdasági dolgokhoz nem értek... ahhoz bőrfeleslegem van...
-
Gascan #24308 igen, ez bennem is megfordult h szándékosan dobták fel.. vagy kiadói vagy fejlesztői kérésre
csak éppen a gazdasági hozadékot nem látom e elmélet mögött ... te igen? -
Solt #24307 Én nem hiszek a véletlenekben! :) -
Gascan #24306 mondjuk a fejlesztőcsapatot se dicsérném, mert elég hanyagul kezeli a végtermékét ... kiváncsi lennék más cégek is igy bánnának a céges titkokkal most hol lenne a világ
inkább ne adták volna ki a sajtónak a megjelenésig... -
Gascan #24305 én egy 10 éves börtönbüntetéssel hálálnám ezt meg az ujságironak...
baromira idegesitő lehet h valakik minden tudásukat beleteszik, dolgoznak rajta rengeteg órát erre egy taknyos újságiró hazavágja az
egészet -
Wampa #24304 Lol:)
Ma már a második fórumon néznek havasi gyopárnak,lehet benne valami.
Helyzetjelentés,a jelzett file-ok még mindig a főkönyvtárban,az exehez hozzábiggysztve amit irtál,de legalább már be se indul,kiir egy hibaüzenetet:
Include file x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp not found.
Na ezt viszont már tényleg nem tudom mi.Az alapjáték 1.8 ra van pecselve azt hiszem.Viszont igy annyira nem idegesit,hogy nem indul,mert játszok az Assassin Creedel:) -
Ha már crysis,most jelent meg a 2 bétája, mert valami balfasz újságíró felrakta a netre a sajtó változatot...Hát nem rossz,pöpecül megvannak benne az animációk,ha átmászok 1 falon,kihajolás fedezékből stb,az ai egyből szedi a lábát fedezékbe ha van valami,bekerítenek stb.Még így béta bugosan is jobb benne csomó minden mint az Armában.De tudom ne hasonlítgassam össze őket,mert Arma csak egy van..:) -
Feró Flex #24302
-
Petko #24301 én ezt a verziót ismerem: http://www.youtube.com/watch?v=-DLJPr2lyno -
Feró Flex #24300 Ez a lényeg:http://www.youtube.com/watch?v=dNQTvPL1B8g&feature=player_embedded#at=97 -
Petko #24299 nem azt mondtam hogy másold be, hanem TÖMÖRÍTSD KI a:
@ACE_v1.3.0.373.7z
@ACE_v1.3.0.373.7z
@ACEX_SM_v1.3.0.47.7z
CBA_v0-7-3.7z
fileokat az arma könyvtárába. a 7z egy 7zip nevű tömörített formátum mint a zip, rar stb... újabb winrar kezeli
ezekben a fileokban tömörítetten vannak könyvtárak: @CBA, @CBA_A2, @ACE, @ACEX, @ACEX_SM, azaz ezeknek meg kell jelennie az Arma könyvtárában. Ezekben vannak az addonok. Értelem szerűen a parancsikonban üzensz a programnak, hogy ezeket a könyvtárakat is töltse be indításkor az általam írt bővítéssel.
Alapból a parancsikonnál ez van a cél helyén
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA\ArmA.exe"
Ebből kell csinálni:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA\ArmA.exe" -mod=@CBA;@CBA_A2;@ACE;@ACEX;ACEX_SM
-
a tegnapi dolgokhoz van egy ötletem:
google document
ezzel mindenki egyhelyen tudná irni a gondját baját és nem lenne olyan ami már valaki leirt aztán ha kész lehet posztolni, készithetik belöle az ARMA3-at :) -
probáld meg arma launcher progival, igy bálmikor tudsz változtatni, hogy mikor milyen moddal akarsz játszani ujratelepitgetések nélkül.
.png)