35066
  • fkubi
    En nem lattam a triggerben ilyen parametert. Valami ilyesmit csinalnek (szintakitikailag nem helyes):

trigger -> start script

_buildingheight=20
    ; epulet magassaga
    #scripteleje
    _pos=getpos _unit
    ; [x,y,z] koordinata
    if ( _pos select 2 < 5) goto scriptvege
    ; leesett a foldre, vagy eleve nem is ugrott, rohadjonmeg
    if ( _buildingheight-5 < _pos select 2 < _buildingheight+5) { ernyo eldob, tetore odarak, orulunk Vincent? , goto scriptvege }
    ; a +-5 meter lehet, hogy sok, de lehet, hogy keves. Az esesi sebessegtol es a ciklus varakozasi idejetol fugg. Minnel kissebb a tartomany, es minnel gyosabb a script ciklusa, annal simabb lesz a landolas

~0.5
    ; vákicsit
    ; ha le tudod kerdezni az esesi sebesseget, es a magassagot, akkor korrigalhatod a varakozasi idot, hogy ne fusson foloslegesen a script, de szep finoman landoljon

goto eleje

#scriptvege

Ha jofej vagy, meg azt is megteheted, hogy a teto fele iranyitod az ernyot. Hasznalhatod a setpos parancsot, de ehhez jo gyorsan kell futnia a scriptnek, hogy szepen finoman mozgassa az ejtoernyost.
  • mate14
    hali! nekem eszt írja ki:
    ha valikai feltudja tölteni a fájlt akkor megköszönném vagy a magyarítást. THX
  • Fürtös
    srácok némi script help kellene!
    Megoldható az hogy egy trigger csak akkor aktiválódjon amikor az aktiváló egység bizonyos magaságban van?
    Érthetőbben:
    HALO ugrás után tetőn kellene landolni,de landolásnál mikor véget ér a script akkor fekete képernyő és mire visszajön a kép már bent vagy a házban.
    Jelenleg meg van oldva egy késleltető scriptel ami vár 5 secet és utánna 10 méterrel feljebb rakja a katonát,ez igy müködik de nem az igazi,mert ha ugrás közben érinted a script területét akkor is aktiválódik.
    Esetleg nem lehet külön irányítható ernyőt berakni a felszerelésbe?
    Előre is köszi!
  • fkubi
    Nekem meg ennel is gyengebb konfigon elindult, de valamiert a gyermekkori diavetitesekre emlekeztetett leginkabb a jatek.
    Intel c2d 2.0? GHz, ATI 9600pro kb 10 FPS-t produkalt, de leesett 5 ala, ha nagy fust volt, vagy suru bokros videk. Az atportolt Everon szigeten volt 15 FPS is, ha Morton varosaban setaltam :)

De amig be nem szerzek egy eromuvet, maradok az OFP-nel. Minden nap van egy-ket 25-30 fos CTI meccs. Ez is jo idorablas :)
  • Atesz91
    Igen arra gondoltam, hát mindegy, majd nyáron akkor már kétmagos procit tudok beszerelni azzal már remélem jó lesz.
  • Petko
    az arma2 már nem lenne élvezhető
    az arma1 szerintem elmenne... a népszerűségre vonatkozó kérdést nem igazán értem. Ha arra gondolsz hogy multiban hányan játszanak vele, bizonyára nem sokan.

• Atesz91
    Sziasztok!

Érdekel az Arma 2, de nem tudom, hogy indulna e a gépemen, ha lejjebb kell venni a configot nembaj amíg élvezhető a game, szóval Proci: 2,7ghz-es 1 magos AMD Sempron 140, 3 giga ddr2-es RAM, 512MB ATI RADEON HD 4350 videó kártya, Win7 oprendszer.

Ha ezzel a felállással nem is futna az Arma 2, az első rész működne?
    Iletve, az első rész még mennyire népszerű?
  • tpM
    De legalább fejenlőhetett volna...
  • fkubi
    Ugy tunik, nem tanulsz valami gyorsan.
  • Béla9248
    Jah,értékes! És jó az a felkiáltójel! Értelmeset nem tud írni és az iskoláról beszél! A probléma megoldva köszöntem! Megy ez laposon is és nem AlienWare! Az ezek szerint annyit nem ér! Meg is rendeltem! ...fkubit fejen lövöm majd ezért!
  • JanáJ
    Nem értem. :-(
  • m1c1mack0
    Inkább most nem törlöm ki kedves béla hozzászólását, maradjon meg ez az utókornak emlékbe, hogy lássák a társadalom milyen értékes tagja volt ő.
  • DrRadon
    Szerintem a procidba épített GPU-n akar futni az Arma. Biztos nem tudja mi az az "1 giga vidkari".

Egyébként meg a 2600Xt-m is "1 giga vidkari" volt, a többit már rakd össze magad.

Ja, meg vegyél vissza. Az "Ezt pont te mondod!" mondat végén inkább kérdőjelet használj, úgy korrekt.
  • Béla9248
    Ezt pont te mondod! Húzz a vérbe kis kancsó!
  • fkubi
    Miert! kell! a! !!! ?
    Elobb iskola, azutan arma...
  • Béla9248
    Köszöntem srácok meg minden! De akkor az hogy lehet hogy a havernak corei3,4g ram, 1g kari és müxik lapos az is! ???
  • JanáJ
    Ha nem alienware a noti, akkor felejtsd el. :-)
  • Petko
    gyárilag is szarok szoktak lenni, telerakják mindenféle szeméttel, vírusirtóval stb.
    de valószínűleg itt egyszerűen nem megfelelő videokártya driver van fennt, illetve directx nincs updatelve
    másrészt a notebookokon a videokártya ha egy giga vidmemoriásnak is írják töredék teljesítménye van az asztaliakhoz képest... általában azt az egy gigát is a rendszermemóriából határolja le. Notebookra az arma nem ajánlott szerintem.
  • Solt
    Laptop? Azon nem fogsz armázni! :D Az egy dolog, hogy 1gb-s a vga...
  • Béla9248
    2 napos a laposom szal az biztos nem! de azért köszönöm válaszod!
  • Petko
    nem a gép gyenge hozzá, hanem valami szoftveres oldalon szar... kismillió dolog lehet, valószínűleg pusztulat az oprendszer
  • Béla9248
    Sziasztok! Érdeklődnék kicsit! Meg szeretném venni a játékot de persze előtte gondoltam kipróbálom egy törtel a gépemet! Na most a gondom a következő lenne! Iszonyat módon szaggat a játék! Core I5, 6giga ram, 1giga vidkari!!! Nem igazán értem ezt! Vajon hogy nem eredeti a játék vagy mi lehet vele de pl haveromnál ennél gyengén configon rohan a játék! Esetleg tudnátok mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!
  • Petko
    én 3-x írtam a fórumba hogy segítsenek, illetve dev-heavenre bugként: http://dev-heaven.net/issues/17788
    és basztak egy mukkot szólni... ilyen kurvára kelletlen és nem segítőkész game communityt még nem láttam (nehogy magatokra értsétek)
    ha meg reagálnak valamire, akkor jön a szokásos droid válasz ami semmire se használható
  • beci43
    Vedd meg az eredetit és akkor mesterlövész leszel...
  • tpM
    Tök mindegy hányan szavaznak rá, az csak úgy van. Nem attól függ, hogy meg lesz-e csinálva. :D
  • Petko
    másolásvédelem miatt
  • lusti12
    Sziasztok!Valaki meg tudná nekem azt mondani,hogy miért van az,hogy egy fegyverrel sem tudok embert lelőni mert körbelövi még akkor is ha be van célozva rendesen.Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Scottt
    Mivelén főleg SP-ezek,eléggé irritáló tud lenni,szóval megkérnélek titeket, hogy szavazzatok rá. :)
  • JanáJ
    Max a grafika. Telibekapja egy aknavető és bepirosodik... Meg repül a rongybaba.
  • Feró Flex
    Ez azért nem is rossz:
  • fkubi
    Hehh. Ennel mar tenyleg csak az egyszerubb, ha megkersz valakit, hogy csinalja meg egy matrix sorert cserebe.

• Petko
    be kell regisztrálnod a TS szervered, utánna pedig a beállításoknál szépen beállítgathatod a színsémát stb. és generál egy html kódot amit csak be kell illesztened az oldalad kódjába
  • repvez
    néztem, de nem találtam meg hogy onnan mit és hogyan kéne használni és hogy még mi szügséges ahhoz hogy müködjön
  • Petko
    ott van a fejlécében hogy TSviewer ... beírod googlebe és máris kidobja a http://www.tsviewer.com címet
  • repvez
    OFF
    Tudna nekem abban segiteni valaki, hogy az armahu oldalatokon hogyan van megoldva a TS csatornák megjelenitése, és hogy folyamatosan látni, hogy ki melyik szobában van bejelentkezve?

Szeretnék csinálni egy honlapot és tennék bele ilyen funkciot is, de nem találok rola infot.

Remélem nem valami nagyon bonyolult rendszer mert egyenlöre még csak az alap HTML-t tanulgatom, de copy/pastéval be tudom illyeszteni a java és CSS fájlokat is :)
    köszi
  • JanáJ
    Így elsőre egy halom fos. :-S
  • fkubi
    Na jo, de atmegy-e az AI a hidon? Persze, ha van hid :)
  • dwbman
    köszönöm a válaszokat! bár igazság szerint rosszkor tettem fel a kérdést mert nem vagyok az armás gépem közelében, majd próbálkozok, bár ha arma2oa.exe-t indítom el, akkor csak a sima OA indul el...
  • tpM
    OA ikonnal kell elméletileg...
    "C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2oa.exe"
  • dwbman
    az a bajom, hogy fent van mindkettő, de semmi változás, sem a sima armában sem az OA-ban, CO ikont nem is látok csak külön-külön arma2 meg arma 2 OA ikont