35066
-
főleg, hogy a piros arma2.hu felirat még mindig rosz helyre mutat, a bannerra kattitntva viszont jó helyre irányít :) -
Solt #24455 Neeeeeeeeeeeeeeem.... :)) -
Amery #24454 És akkor az addonokról, modokról még nem is volt szó, de az már egy külön történet. -
Amery #24453 Leginkább a kettőt összetelepítve használják. Sima Arma2-es szerver szerintem már kevés van, ha még van.
Ha mindenhova be akarsz jutni, mindkettőt meg kell venned. -
Amery #24452 Nyugodtság, Virág elvtárs, nyugodtság :)
Ez nem egy pörgős totyik, jön válasz, csak ki kell várni :)
Itt csak a flame-re ugrik mindenki egyből :) igaz Solt Mester? ;)
Solt már fellebentette a fátylat: arma2.hu
Találsz szerver ip-ket, TS-t, miegymást...
Mindenkit szeretettel várunk vs, coop és egyéb hirigekre. -
Solt #24451 Piros arma2.hu felirat a bannnerban? :) No meg előtte a szöveg.. -
azt hogy lehet? -
GazCamp3r #24449 fölösleges kérdezni. Nekik nem jelenik meg más HSZ-e csak a sajátjuk, szal hiába írsz, nem válaszolnak... csak egymással beszélgetnek -
Solt #24448 Ez nem IL2! :) Van állandó magyar szerver... kettő is... miért nem azon próbálkozol? -
Nem jött senki. Kár pedig szívesen játszanék csak nincs kivel. Na mind1. Akk holnap 19:00-kor ugyan ezen a szerver neven. -
Na megnéztem az Arma 2 demoját, elég jól futott a gépemen szép grafikával...
De szerintetek melyik játékot vegyem meg?A sima ArmA 2-t vagy az ArmA 2: Operation Arrowhead-et melyiken játszanak többen multiplayeren? -
Csináltam egy rövid, kb. 40 perces coop-ot.
"Operation Snake" a neve. Elég kezdetleges, ez az én első coop-om, szerintem nem lesz nehéz, de remélem tetszeni fog.
Szükségem lenne 4 rambóra ma 18:00-kor, a host-on, hogy segítsen kiütni egy orosz tábornokot. A szeró neve: mijki COOP lesz. AI-t nem szeretnék vinni, mert az gyökér. TS-en fenn leszek ebben az időpontban, mijki néven megtaláltok. Ha tehetitek gyertek el, és tanácsokat, ötleteket, javaslatokat szívesen várok. Ja, és alap Arma 2 kel lhozzá, nem ACE mód meg a sok mifene. -
Neoncsoves #24444 hidd el hogy nem annyira fárasztó szerződtetni valakit/valamit szerintem. legalábbis egyszerűbb kész terméket átvenni mint dolgozni rajta, nem? -
Gascan #24443 az hogy mekkora cucc az tudja aki már csinált ilyet... én még nem -
Neoncsoves #24442 szerzői jogi kérdés miért lenne? Aláíratnak egy szerződést a modderrel, hogy az általa készített moddal hozzájárul ahhoz hogy hivatalosan felhasználják az ő szellemi munkáját a játékhoz. Nem lenne akkora cucc, pláne nem kerülne semmibe, hisz így sem kérnek semmit a modért a modderek. Sőt, annyit kérnének szerintem maximum hogy a nevük fel legyen tüntetve... Egyes embereknek (modellezők, programozók) nagy kiugrási lehetőség lenne az életben ez. -
GazCamp3r #24441 arma 2-ből nincs magyar szeró? beírom a szűrőbe, hogy "arma.hu", vagy akár csak annyit is, hogy "hu" és 0 találat van, pedig minden más alapon van...
frissen felrakott játék felpatchelve, más nincs hozzányúlva. -
De ezek maximum 5perces dolgok,kis apróságok 1profinak,ők szimplán csak lesza-lehu véleményen vannak.Adnak 1 enginet,azt vagy kipofozza a community amennyire a lehetőségek engedik, vagy nem játszol vele,aztán kalap kabát.:) -
Gascan #24439 egy csomó mindenről nincs infónk ... szerintem nem tehetik meg hogy egyszerűen beültetik a modderek által készitett tartalmat a teljes verzióba...
ez felhozna egy csomó szerzői jogi kérdést, amihez szakértelem kell amit megint meg kell fizetni stb.
azért lesz attól kevesebb pénzünk ha valamit jobban megcsinálnak, mert ha van 20 embered akit egy feladatra fókuszálsz hogy jobb legyen, akkor a másik fontos dolgot meg nem tudjátok megcsinálni egyáltalán .. napi 25 órát pedig nem lehet dolgozni
-
Élő adás a nemzetközi Frontlines-ról: Gromble_ziz stream -
attol miért lesz nekik kevesebb pénzük ha valamit jobban megcsinálnak és több ember kedvelheti meg?
Neoncsöves: ezt most is megtehetnék, mégsem teszik.Megtehetnék azt is hogy az összes ACE vagy más modokbol átultetik a dolgokat a teljes játékra, hogy ne csak online legyen érezhető a változás és egy DLC formájában kiadni.
2 legyet utnének vele ,javulna a játék , és kevesebb kavarás lenne a modolások között , hogy ez hiányzik meg az és nem kapcsolodik a szerverhez. -
Neoncsoves #24436 erre ingyen is lehetne megoldást találni... pl. felkérhetnének moddereket hogy ezeket az extra dolgokat csinálják meg, plusz amit még tudnak és cserébe kapnak egy különkiadást (modders edition vagy valami) továbbá beta verziókhoz hozzáférést kapnának, stb... ha modder lennék simán elvállalnám. amúgyis ingyen csinálnak a modderek mindent, sztem meg tudnának egyezni velük hogy belekerülhessen egy patchbe vagy új részbe az adott mod cucc :) -
Itt szoktunk lenni:
http://armed-assault.hu/ -
Öhm...van olyan játék, vagy lesz ami Arma stílusú lesz? -
Gascan #24433 sajnos ez pénz kérdése .. azt kell csinálni amiből pénz van, különben csődbe mennek és nem csinálnak semmit -
GazCamp3r #24432 van vmi magyar oldal, ami segítene belemélyedni egy armában totál kezdő emberkének? -
sztem ez nem pénz kérdése, hanem akarom vagy nem akarom kérdése.
Ha a moderek meg tudják csinálni benne a dolgokat akkor ök sokkal könnyebben és gyorsabban megtudnák, ráadásul olyanokat kell minden egyes uj verzioban megcsinálni a modereknek amiket már az elözö verzióban már egyszer kijavitottak, és arra nem vették a fáradságot hogy átvegyék az uj részbe és akkor már azzal is egy gonddal kevesebb. -
Gascan #24430 szerintetek az nem lehet ok, hogy nincs elég pénz és erőforrás, hogy minden részletre odafigyeljenek.. valószinűleg priorizálniuk kell -
Éjt nappallá téve fohászkodom az éghez, hogy egy rendes, hozzáértő és lelkiismeretes programozókból álló csapat megalkosson egy IGAZI harci szimulátort, és - arcomon ördögi vigyorral - ennek a sorozatnak minden szutykos lemezét elégethessem a kazánban.
Addig is, marad ez... -
Bár eddig is tudtuk,de megállapítom azért, hogy ez egy fos,csak az emeli a színvonalát, hogy nincs konkurencia,de ha lenne rendes párja akkor szerintem dobnák a kukába... -
tpM #24427 Mindig is szartak az ilyen részletekre. Egyébként szerintem a szimulátor része nem is az ilyen vizuális dolgoknál kéne hogy kezdődjön, hanem mondjuk onnan, hogy az egylövetű páncéltörőket (RPG-18, M136) nem lehetne újratölteni (mint a 2004-es VBS1-ben). -
Hogy van az, hogy a 2005-ben megjelent SWAT 4-ben megtudták oldani azt, hogy ha eldobunk 1 gránátot akkor az eltűnik az övünkről,és ha kivesszük a pisztolyt a combtokból akkor az látható, hogy nincs ott.Ellentétben a 2009-ben megjelent Arma 2vel amiben ha kilövöm az összes lőszert,és gránátot a katonán ugyan úgy ott maradnak... :( Nem hiszem, hogy az ilyen kis apróságok a nagy erőforrás igényük miatt nem kerülnek be.Pedig nekem pont az ilyenek adják meg a "szimulátor" érzését... -
GazCamp3r #24425 sziasztok. Lenne egy problémám az arma 2-vel... most vettük meg egy haverral, és a single-t tolnánk együtt, de a legelején, amikor megvotl a briefing a hajón, és rányomunk, h még maradnánk egy kis gyakorlásra, akkor csak a fő player tudja csinálni a gyakorlatokat, és ha odamegyünk a helihez, hogy akkro mehet az eksön, akkor meg elindulunk sötétbe, majd kiírja, h vége, és kezdhetjük előlről ahelyett, h jönne a kövi map... mi a teendő ilyenkor? -
fkubi #24424 Gondolom alapbol repuljon. Az editorban flying...
Waypoint-ot raksz valahova, es unload transportra allitod a tipusat.
Elofordulhat, hogy az adott teruleten nem tud leszallni, erdemes neki segiteni helipad objektummal. -
tpM #24423 Azért rakja alá, mert be kell állítani a heliknek a magassági szintjét. Alapból talajra/tengerszintre teszi. A helik initjében megadod a következőt: this setpos [getpos this select 0, getpos this select 1, +5.0]
Az 5.0 a magasság, ezt állítgasd be, hogy mégis mennyi kell az LHD fedélzetéhez. Remélem érthető. -
Mért van az, hogy a szerkesztőbe, akármit csinálok a heliket a LDH(anyahajó) alá rakja? Hogy lehet azt megcsinálni hogy repüljön?
És még egy kérdés. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a heli kirakjon minket, és elmenjen? -
Cactus73 #24421 Itt valóban nem az a lényeg, h ki mennyit lő le :) Pl. pont most fejeztem be egy olyan küldetést, amiben én egy olyan karakter vagyok, aki NEM halhat meg. ( különben vége ) Emiatt nem is sokat harcolok, csak ha elkerülhetetlen.
Az első ARMA biztosan jól fut mindenkinél, de azt nem tudom játssza e még valaki. Az aktuális rész nagyon megeszi a gépet.
Nekem az a meglátásom ,h ehez a játékhoz csak egy igen vékony rétegnek van türelme és kitartása. Csak saját magával lehet összehasonlitani.
Ami a csalókat illeti, passz. MI szük "családi" körben csak coopokat tolunk az AI ellen :) -
Amery #24420 Ugyan már, nagyon jókat játszunk!
Lelkes a csapat is. Meg egész jól összeszoktunk már.
ArmA-ból meg úgysem lesz több...
De drukkolok Neked :) -
tpM #24419 Annyiból már én is megcsinálom Neked. A hangokat. :P :D -
támogatom -
Szesz Amery, kedvenc csatatéri opiát származék dealerem! Sajnos ez az Arma már nem igazán az az Arma, ami miatt annyi éjszakán át érdemes volt a TS-re menni.
Most összegyűjtök 50 millió dodót, mindenestől megveszem a BIS-t és korbáccsal fogom hajszolni a kódereket, hogy valami maradandót alkossanak Arma3 néven
.png)