35066
  • Palotai Betyár
    Akkor még annyit kérdeznék (ez lemaradt a játék olyan hogy bemount/telepít/játszik) de nálam ez jött ki. Most ha esetleg meg patchelem vagy crackelem jó lesz?
  • Béla9248
    Na most ha jól értelmezem a leírást (bár nem egészen biztos), akkor az AddonSync csatlakozás előtt levizsgálja hogy telepítve vannak a szerveren használt modok. Ha nincs ezeket le is tölti és telepíthetem is?
    Vagy teljes mértékben nekem kell leszednem és telepítenem egyenként?
  • Solt
    :D:D:D Hát ezen besírtam... :D
  • Béla9248
    De viszont jó Farmerhel méltán kigazdálkodja.
  • fkubi
    Miutan kifizette a win7-et es a CoD-ot, elfogyott a penze.
  • repvez
    Vedd meg kétezerért nem sok érte
  • Palotai Betyár
    Hello! Bocsi a láma kérdésért. De régebben megvolt már a játék és ment is rendesen, most win 7 em van 64bit es és leszedtem egy "googles" torrentröl telepítettem majd mikor el akarom indítani ezt csinálja.

Mit tegyek hogy jó legyen?? Előre is köszi!
  • Solt
    Van abban valami művészi, amikor mici el kezdi sorolni, hogy: "te kaka, te fos, te szardarabb"!!! :D Ezt esetleg megelőzheti egy beszűrődő billentyű csapkodásról árulkodó hang... :D
  • Amery
    No, igen, a szargeci sokkal stílusosabb, mint a szardarab :D
  • Solt
    Jó éjt!
  • Solt
    :D:D:D
  • Béla9248
    Köszöntem a válaszokat és további szép estét urak!
  • Béla9248
    Komoly és egyben kissé pimasz lehet a bácsi! :)
  • Béla9248
    Igazából sikerült hátulról nekifutnom a dologhoz mert az Arrowheadet szereztem be elsőként de természetesen folyamatban van a sima ArmA 2 megvétele csak épp nem tartózkodom szép hazánkban!
    Igazán nincs mit! Igen, rengeteg a billentyű kiosztás! Anno az OFP is sok fejfájást okozott de most ismét egy jó harci szimre fájt a fogam de ezek szerint ebben így bŐven megtaláltam!
  • tpM
    Ő ennél stílusosabb :DDD
  • Solt
    Mit is mondana erre M1C1? Te szardarab! :D
  • tpM
    Köszi, szokás kérdése. Armában alapból sok billentyűt használ az ember, így szerintem ezeket már nem olyan nehéz megszokni. :)
  • tpM
    Arra figyelj, hogy 2 külön ACE leírás van. Egy az Operation Arrowhead-es változathoz és a sima Arma 2 változathoz. Utóbbinak a fejlesztése már véget ért.
  • Béla9248
    :D
    Gratulálok a munkádhoz, és mellesleg teszem azt egy csata közepén ez a sok bill.kombináció mennyire alkalmazható?
  • Béla9248
    Minden elismerésem az övé! Nagyon szépen köszöntem az információt! Megpróbálok mélyen belemerülni a témába!
  • tpM
    Pedig már mondani akartam, hogy Te vagy a főnök meg a transzportációs igazgató (parasztias nevén bussofőr) is egyben. :D
  • Solt
    Neeem... nekem ezekhez sem eszem, sem türelmem. TPM társunk tagja a hivatalos csapatnak... a leírás is az ő érdeme!
  • Béla9248
    Biztos fog tetszeni már csak a leírtak miatt is értelmetlen lenne kihagyni. De mint írtam SZÁMOMRA kicsit bonyolultnak bizonyult így pár sor olvasása után! De nagyon élethűvé teszi a dolgot az már biztos! A támogatás mögött, ott meglapulva, esetleg közreműködtél eme csodás program születésében?
  • Solt
    Ingyenes, de, ha nagyon tetszik támogathatod!
  • Béla9248
    Szép rövidre sikeredett!!! Ez így már tényleg egy igazi szimulátor! Ezt mind bemagolni és alkalmazni nem egyszerű! És még valami ez fizetős addon vagy szabadon tölthető?
  • Solt
    Igyekszik az ember fia. A www.arma2.hu címen található weblapon minden infót megtalálsz az ACE modról is.
  • Béla9248
    Köszönöm az észrevételt Solt, erre még nem is gondoltam! Érdeklődnék az ACE Modról, miket változtat a gammán? Csak effektek vagy van más is?
  • Solt
    Ahhoz, hogy meghaljanak, el kell találni őket ám.
  • Béla9248
    Ez tényleg ennyire bugos? Minden PATCH fent és mégsem hal meg az ellen. Bezzeg én hasalok kb. 500 méterre és simán fejen raknak! Hogy van ez?!
  • tpM
  • fkubi
    Egyfele nyereseg van: sok-sok $.
    A fokabebik boldogsaga nem nyereseg.
  • Gascan #24585
    a cég feladata a nyereség maximalizálása és itt pont.. és a nyereség is értelmezhető elég tágan
  • fkubi
    Ugyan mondd meg, mar miert csinalnak meg jobban?
    Jo az ugy.
    A ceg egyetlen feladata nyeresegenek maximalizalasa rendelkezesere allo veges anyagi es emberi eroforrasok mellett. Ez ugye eleg messze van egy tokeletes jatekmotor megirasatol.

Ha nekem kene valasztanom egy BMW 745 es egy jobb fizikai modell implementaltatasa kozott...
  • tpM
    És jön egy gyalogságos rész is Arma 3 néven, ilyen meg olyan újításokkal.
  • Solt
    :D
  • Icebird
    A valósághű harci szimulációnak titulált játékukból most kiemelnek egy részt amit megcsinálnak olyanra amilyennek valójában kellett volna lennie az ArmAnak?
    Szánalmas, és a következő Rally, majd Harckocsi, Repülő, legvégül Tengeralattjáró szimulátor lesz!
    Aztán majd vakarják a fejüket hogy hogy rakják majd mindezt egybe és ezzel feltalálják az OFPt!
  • tpM
    Ha kicsit lejjebb görgetsz akkor láthatod, hogy már felháborodtunk ezen. Főleg így, hogy kiderült nem is áprilisi tréfa. :S
  • mijki
    Off:
    http://www.sg.hu/cikkek/81091/bemutatkozott_az_arma_2_keszitoinek_uj_jateka

On:
  • Icebird
    OA serial replace
  • tpM
    Ice-nak van egy fasza serial cserélője, kérd el tőle.