35066
  • Solt
    Ezt ugye most nem mondod komolyan?
  • Game Hunter
    Nem kampány, hanem főmenü egyjátékos / kiképzőtábor / alapvető kiképzés. Ha nincs kész, akkor ledob minden szerverről.
  • smusher
    Dehát azt nem KELL megcsinálni.
  • Gascan #24653
    ja hogy a szingle kampányban... lehet... cheatel továbblökheted... "shift" "+" keypadon a "-" és utána csak gépeld be hogy "endmission"
  • smusher
    Ez az Op. Arrowhead + BAF + PMC együtt nagyon igényes kis csomag lett! És egy óriási piros pont a kiadónak + a BIS-nek a térképért a Reinforcementsben. Az 1.59 után pedig megszűnt a rajzfilmszerű létramászó-animáció - na még egy qrva nagy piros pont. Ha lassan is, de haladunk
  • Game Hunter
    Egyjátékos mod/kiképzőtábor/alapvető kiképzés.
  • zmok
    +1
  • Gascan #24649
    milyen alapvető kiképzést csinálsz te? én elég régóta armázok de még egyszer sem volt kötelező
  • Game Hunter
    Hogy az a...szóval...
    Meg lehetne azt valahogy oldani, hogy ne kelljen megcsinálni az alapvető kiképzést minden arma 2 telepítéskor?
  • Game Hunter
    Meg lehetne azt valahogy oldani, hogy ne kelljen minden arma 2 telepítéskor megcsinálni az alapvető kiképzést?
  • bricsi01
    Csáó!
    Nem terjesztés céljából, csupán önző okokból teszem közzé eme linket, amit úgy vélek sokak már láttak.
    Ez alatt
    Arra szeretnék kérni (akárkit), hogy ha valaki le tudja ezt szedni (mert én már 3 gépen megnéztem, aztán sehol se díjazta a rendszer), akkor valahogy juttassa el hozzám.
    Aki ily kedves természetű, küldjön nekem egy privit.
    Előre köszi.
  • Gascan #24645
    most nézem hogy milyen hibásan irok... hol oda nem illő betűk jelennek meg kommentjeimben, hol csak azt gondoltam, hogy leirtam amit akarok :D
  • fkubi
    Hat ja. Meg a Pacman-hoz is kell egy rendes utkozesmodell...
  • JanáJ
    Mi ez az "új" RTF mód?
  • Gascan #24642
    Newton haját tépte volna ha ezt a gravitációt próbálta leirni :D
  • tpM
    Az Armában is van.
  • Gascan #24640
    a gravitáció nem elég? :D :D ...
  • tpM
    De kell bele helifizika még.
  • Gascan #24638
    az engine már "megvan" :) .. az artosok csak meghegesztik a tárgyakat és már lehet is kiadni.. az art csapatnak amúgy sincs sok dolga amikor a bugokat javitják... igye legalább lehet nekik munkát adni
  • tpM
    Nem az, a zombis DLC-t szánta annak a BIS. Ez az akármi meg fog jelenni még idén, de ha csak Alma2 veszi meg akkor nem lesz nekik kifizetődő. :D
  • repvez
    Most akkor mégsem áprilisi tréfa ?Vagy csak lemaradtál róla hgy ezt annak szánta a bis?
  • alma2
    Amiota x eve volt egy eszmefuttatasom, hogy pont ilyen jatekot kellene irniuk erre az engine-re, masra ugysem jo :)
  • Gascan #24634
    te ilyenekről álmodozol? és milyen gyakran? :D
  • alma2
    A jelek szerint en vagyok az egyetlen aki orul majd ennek a helis jateknak, valtozatnak (http://takeonthegame.com/). Evek ota errol almodtam, felteve ha rendbeszedik a helik fizikajat, iranyitasat.
  • bistvan22
    Offolok, de érdekelne más sem tudja-e megnyitni a youtube-ot, a techline-t, index-et stb?

Nektek vannak gondok ezekkel az oldalakkal? Nekem sem explorer, sem firefox nem nyitja meg őket. Vagy, ha igen 1-2mp-re.
  • Game Hunter
    Most nézem, hogy van v1.09 patch! Az azért érdekes, hogy az 1.09 patch kisseb méretű, mint az 1.08 patch.

Valaki játszik a Unsung Vietnam War Mod-al? Unsung Mod 2.0 Patch 1
  • tpM
    Magyar pénztárcára van szabva. :)
  • fkubi
    A hogy lehet, hogy otthon boltban ~3k az OA, de mindenhol mashol 6..8k korul van? Meg netrol letoltott valtozatban is...
    Mennyire "eredeti" az otthoni?
  • kifli
    most szed valami nagy frissítést nekem a játék steamről :)

EZ itt a changelog :)
  • MiG man #24627
    És még ez a CO frissítésnél: Update 1.51-1.52\COMMON\CA.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
    Some error occurred during patch installation.
    Patch file is probably dammaged. You may need to download it again.
    Error in file COMMON\Ca.pbo, phase 1.
  • MiG man #24626
    A hibaüzenet amit kiír: Update 1.02-1.03\ADDONS\AIR.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
    Some error occurred during patch installation.
    Patch file is probably dammaged. You may need to download it again.
    Error in file ADDONS\air.pbo, phase 1.
  • Béla9248
  • Gascan #24624
    24 vagyok most.. akkor 14-15 lehettem .. az közel az életem fele :D
  • mijki
    Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a helikopterek együtt, egyszerre szálljanak fel?
  • tpM
    Milyen érdekes, hogy az OFP-s idők már a "amikor fiatalabb voltam" kategóriába esnek. :D
  • MiG man #24621
    Sziasztok!
    Megint segítséget szeretnék kérni (asszem itt már kértem régebben).
    Eredeti az ArmA 2 és OA amit telepítenék. Fel is megy, DE (Arma 2 AA magyar, 576-os) miután felrakom az OA-t a Bohemia könyvtárba a CO parancsikonnal való indítás után a menü félig Cseh, félig angol lesz. Frissíteni akkor sem tudom a gamékat ha külön csak az egyiket vagy másikat teszem fel, de az egybetelepítés után automatikusan frissítené magát de ugyanazon error üzivel megszakítja a folyamatot. Arra ügyelek, hogy ne ékezetes (játékok) mappába telepítse. Már ott tartok, hogy crackelt verziókat keresgélek (pölö GOLD), hátha azok frissíthetőek... please HELP!!!
  • Solt
    Nincs ezzel gond, de abban az időben nem 2 ezer forint volt egy játék...

Ha pedig valakinek telik egy 300.000.-Ft körüli szintetizátorra, az ne szarozzon egy 2000.-Forintos játékkal... vagyis szarozzon, az ő dolga, de, hogy én ebben nem segítek neki, az fix. :D
  • Gascan #24619
    sőt asszem az armák voltak az első eredeti játékaim :D
  • Gascan #24618
    amúgy ezek a tört játékok szerintem nem olyan rossz dolgok... én mikor fiatalabb voltam és még nem volt zsém, az OFP-t nem tudtam megvenni de törten játszottam és nagyon megtetszett.. most hogy már keresek és meg tudom venni az armákat már meg is vettem

• Solt
    Visszamennyéééé...