35066
-
tpM #24696 Még nem töltöttem le, de így látatlanban is megmondom, hogy egy árkád féligmeddig sikerült szar. -
Vélemény? -
tpM #24694 No akkor lássuk... Operation_Flashpoint_Red_River-RELOADED -
Közben ez is megjelent...Valaki próbálta már? -
fkubi #24692 Koszi!
Azert a 18 USD ezerszer jobb, mint a 30 juro...
-
na látom azért csak kijött dobozon a PMC és a BAF. pedig lehet hogy tévedek, de mintha ezeket is csak digitálisnak reklámozták volna. -
Gascan #24690 tehát akkor nincs elmosódás a háttérben...
érdekes.. kiváncsi lennék mennyien tapasztalnak még hasonlót -
ja azt elfelejtettem, hogy ezt az fps-t megkapjan minden átlagosra van állitva az élsimitások a postprocess a fejmozgás és az árnyékok kikapcsolva látótáv 1100m és 1680x1050 felbontás 60hz képfrissités.
tudom hogy nem lehet egyenlöséget tennia kettö között de a black opsnál a very low beálitáson 18 fps-en nem fárasztott ennyire vagy a crysis2 mikor minden robban és kapkodni kell a nézetet. -
Gascan #24688 szerintem vedd ki a blurt.. eleinte nekem is nagyon fárasztotta a szemem, de ahogy azt kivettem egész jó lett...
erről az elmosódásról beszélek a háttérben, no process effect vagy hogy hivják a játékban - picit csúnyább lesz a távolban, de jobb lesz az FPS tőle -
Az miért vann vagy mit lehet vele kezdeni, hogy hiába van meg a stabil 30-40 fps játékon belül és mégis majd kifolyik a szemem és nagyon fárasztja?De csak itt az armában, más játéknál még a 15 fps is folyamatosnak érzödik vagy sokkal tisztábbnak élesebbnek , itt meg olyan mintha zizegne minden és egybefolynának az objektumok alig lehet megtalálni bármit is . -
tpM #24686 Tévedtem :D
-
smusher #24685 Mivel 1.05 és 1.57 óta nincs fade és dvd-kérés, le kell torrentezni, ilyet úgysem csinálnak többet (mmint ilyen "játékot".) Megjegyzem, én megvettem mindet a support miatt, de évente újraírom őket, nehogy elveszítsem karc vagy hasonló faszságok miatt :-) -
Gascan #24684 és ha a steam csődbemegy - ami nem valószinű perpill - ugrott minden :D -
JanáJ #24683 A steamre gondoltam mint szolgáltatás. Tudtommal ott amit megveszel, azt pl egy gép újratelepítés után pár kattintással újra letelepítheted a gépedre. A frissítések hülyebiztosan kapod. Nem hagyhatod el a cd-t, a key-t, nem sérül a lemez, stb.
Nem mondom hogy ez jobb/rosszabb, csak azt hogy pluszt adnak a játékokhoz, az más kérdés ez megéri-e a plusz költségeket. -
Petko #24682 Összekevertem a boltokat, mert g2play en nincs, hanem itt van:
http://directgamekeys.com/categories.php?category=ARMA
Amúgy meg kicsit drágábban ott a bohemia hivatalos saját webshopja:
http://www.sprocketidea.com/
A steamnél még az is sokkal olcsóbb -
Petko #24681 http://www.g2play.net/store/home.php
itt lehet kulcsot venni hozzá
de nálunk a cdgalaxisban a 3k ért, a corában meg valami 2,5k ért még így is olcsóbb dobozban
a steam meg amúgy is kurva drága mindenben, ráadásul még az eu ban külön drágábban adják az 1 dollár = 1 euro átváltás miatt -
Gascan #24680 mármint melyik szolgáltatást az Armánál maradva? a patcheket nem ők csinálják, a szervereket sem üzemeltetik .. igy Armához nem sok hozzáadott értéket tud felmutatni -
JanáJ #24679 Szvsz a steamen szolgáltatást veszel, míg a dobozos armával vagy letöltéssel meg csak "dobozt". -
Gascan #24678 a teheneknek szoktak ilyen csörgőket a nyakukba akasztani :D -
Gascan #24677 lehet cdkeyt is venni külön...
a steames költséget már kitáryaltuk máshol, vagy lehet pont itt... valszeg az importvám és egyéb szerverüzemeltetési költségek miatt drágább a steam -
fkubi #24676 Meg hat ott volt az a lanc is a nyakaba akasztva :)
Valaki mondja meg, hogy miert dragabb a steamrol letoltott valtozat, mintha az amazontol rendelnem?
Csak kodot nem arulnak valahol? Igerem, leszedem torrentrol a jatekot... -
tpM #24675 Az olyan hangfelvételből van ahol egy katona teljes menetfelszerelésben futott, gondolt el a fegyver, tárak, mindenféle fém bigyusz milyen hangot adhat... -
friss install volt ma nálam 1.09-ig és a postprocess és élsimitás kikapcsolva minden átlagos beállitáson stabil 30fps-em van , viszont az elsö kildi elötti átvezetönél ki be ugráltam a menübe és megfagyasztotta a gépem csak reset segitett.Remélem nem lesz jellemzö rá mert igy már egész használható volt. -
Gascan #24673 picit túl csörgősek lettek az új ACE mozgáshangok... mármint hogy készülnek az ilyenek.. picit olyan érzése van az embernek mintha egy lánc lett volna valakinek a nyakába akasztva és úgy veszitek fel
kéne már a fegyverváltós hang is :D -
Köszi haver! Le vagyok nyűgözve! -
acezozo #24671 Bocs
neked ez kell,ha csak az alapot akarod frissíteni.
http://www.kellys-heroes.eu/files/arma2/patches/ARMA2Patch_1_00_to_1_09.zip -
acezozo #24670 Szia
Én mindig a lenti oldalon keresem meg az új pacht,vannak időnként teljes sorozatok a kiegekhez is..1.00-az aktuálisig..
http://www.arma2.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=folder&Itemid=20
http://arma2.co.uk/patchs/ARMA2OA_Patch_1_59.zip -
acezozo #24669 Szia
Én mindig a lenti oldalon keresem meg az új pacht,vannak időnként teljes sorozatok a kiegekhez is..1.00-az aktuálisig..
http://www.arma2.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=folder&Itemid=20 -
acezozo #24668 sziasztok
a ArmA 2: Reinforcements miért kerül 6290.-Ft-ba míg az Arrowhead csak 3000.-Ft????(galaxisban)
4e még adnék érte,de ez kicsit sok pár fegyverért...még a terep is ugyan az..
Nekem megvan alap arma2+OA kieg...és így vagyok fent a neten ...
Süsü a sárkány
Van erre ötlet valakinek? -
fkubi #24667 Amint mondottam: "Meg a Pacman-hoz is kell egy rendes utkozesmodell" -
Gascan #24666 csak az uccsót? 1.09 -
Sziasztok! Az alap armára melyik patchet tegyem? Mármint elég a legutolsót vagy kellenek a régebbiek is? Vagy esetleg ha fel teszem az AddonSyncet az is fel javítja? Előre is köszönöm! -
-
Gascan #24663 igen, a battleeye volt a gond -
Game Hunter #24662 Nem írt ki semmit, csak visszadobott a serverek lista menühöz. Szerintem a BattlEye-vel volt gond. Fissitettem és most úgy néz ki, hogy jó.
Amikor megcsináltam a traininget, és beléptem egy serverre, akkor gondolom azért engedett be, mert a BattlEye ki volt kapcsolva, és ezért gondoltam, hogy a traininghez volt köze. -
Solt #24661 A kettőnek semmi köze egymáshoz. Más lesz a gond... de, hogy mi... -
Petko #24660 Azt a részt fejtsd ki bővebben, hogy nem enged be a szerverre (ha nem csinálod meg a traininget, bár ez eléggé hihetetlennek tűnik)... Mit ír ki ilyenkor? Milyen hibaüzenetet kapsz? -
Game Hunter #24659 Még jó hogy eredeti, különben hogy mennék online játszani?!) Még anno 2009.6. hónapjában eszmét is futtatunk, többek között Solt úrral is a játékkal kapcsolatban!:D
Valami gikszer volt a játékkal!( Lehet, hogy valamelyik mod bekavart. Nemtudom, leszedtem és majd felteszem újból. -
Gascan #24658 eredeti játékod van? semmi köze az alapvető kiképzésnek az egészhez.. ha nem csinálod meg egyáltalán is tudsz játszani.. -
Game Hunter #24657 De, komolyan ledob. Ahogy megcsinálom legalább az alapvető kiképzést, fel tudok menni minden szerverre.
.png)