35066
  • tpM
    Itt mindenki minden hibája ellenére szereti, de csak azért, mert egyszerűen nincs más alternatíva. Arma 7 ugyanúgy lehet majd kiadáskor játszhatatlan (kampány) meg rém bugos, amíg nincs konkurencia addig aratni fognak vele.
  • koschwarz
    én is erre céloztam, mármint FUN=? érzékeltem a szarkazmust, bár én elvakult arma rajongó vagyok, minden hibája ellenére szeretem.
  • Gascan #24734
    ebből melyik igaz? :)

inkább annoying :)
  • wardogzombie
    ez már nagyon kezd hasonlitani a borderlands-hez grafra.nem szeressem...
  • Gascan #24732
    6-7-8 ..de csak azért mert sokat kell szaladgálni a semmiben ... nem olyan rossz játék amúgy

lehet rajta látni h a fejlesztők tényleg jót akartak összehozni abból amilyük volt.. persze xboxnál elég sok kompromisszumot kell kötni
  • tpM
    Az a funny. Fun = öröm, móka
  • koschwarz
    te miről beszélsz?
  • koschwarz
    hány játékóra?
  • Gascan #24728
    végigvittem a red rivert a mai nap folyamán :) hát ... konkluzio.. az Arma jobb :D

az AI sokkal jobb az Armában .. sajnálom, hogy xboxra fejlesztenek csak játékot mostanában
  • repvez
    A video utolso szava egyedül ami jellemzö rá FUN szabad forditásban VICC amit müvelnek.
  • Amery
    A bullet az inkább lövedéket jelent, mivel 150-200 éve még gömb alakú volt a lövedék, a magyar nyelvben a golyó név terjedt el. A magyarban használatos (szerelt)lőszer angol megfelelője a munition vagy a cartridge. Szerintem.
    Ha hülyeséget írtam, majd jön Nesu és javít :)
  • Gascan #24725
    ha berim angol szótárba hogy bullet akkor golyóra forditsa le, szóval némi igazság kell h legyen ebben a golyóban is :)

• marja
    Köszi Solt!
  • tpM
  • Solt
    Hogy is szoktad mondani? Megvan: Kussolsz! :D
  • tpM
    Az ikszdézéseidért meg tőlem fogod megkapni...
  • Solt
    Mi is "golyóztunk" anno... de Marjától megkaptuk érte a magunkét! :D

@tpM: Na a hangokról, meg a hang motorról ne is beszéljünk... tragédia!
  • Gascan #24719
    nekem igy tanitották .. vagy valami másik hülyétől ragadt rám :D
  • tpM
    Naja, ugye Arma 1-nél pl. ~"Szerintem a hangok tökéletesen megfelelnek a célnak."
  • Solt
    De szerintük ez a játék tökéletes, és úgy érzik folyamatosan fejlődnek OFP óta... XD Látványban ez igaz is, de ez édeskevés...
  • Scottt
    De ha annyira leszarják amúgy a játékot,adják ki a forráskódot,azt bohóckodjanak a VBS-ekkel,felszabadulnak az erőforrások,abból jobbat tudnak csinálni,a közösség meg ebből. :D
  • Solt
    Meg pénz... nem kevés! :)
  • Scottt
    Outerra?A motor adott,csak csapat kell... :)
  • Solt
    Nem, és ilyen nem is várható... hacsak nem lép színre valami új csapat a semmiből.
  • Scottt
    Tehát akkor,ez a játék sem tudja megszorongatni annyira a BiS tökét, hogy belekezdjenek az érdemi játékfejlesztésbe... :(
  • tpM
    ting ting ting, igazából meg ttting
  • Solt
    Billiárd szimulátor, vagy milyen golyókról beszélsz? :D
  • Gascan #24709
    na én 15 percet játszottam vele

a grafika szar - de csak a konzol miatt. minden xboxos játék ugyan úgy néz ki .. szomorú, kár érte

a célkereszt ha átnézel rajta nem nagyon mozog ki, viszont ha bekapsz egy golyót akkor egy pár pillanatig mintha az egyik kezedből kiesne a fegyver, ez reálisabb mint armában ... egy pár másodperc és rendbe jössz.. plusz van FEGYVERVÁLTÁSnak is hangja :D... ahogy legugolsz, vagy kúszol a földön és közben ahogy a fegyver mozog a kezedben az egész jó lett, ebben az irányban fejlődött az elődhöz képest

.. golyó ballisztika, láttam hogy lejt a röppálya egy helikopter lövedéken és amint a földet éri visszapattan

azt nem érem, hogy az m16-os miért ilyen ritkán lő, tehát burst módban a golyók között elég nagy távolság van amikor elhagyják a csövet.. más játékban sokkal rövidebb ez az idő
  • tpM
    Elképesztő, hogy ma már minden lövöldözős játékba kell dzsihád meg oorah meg a többi szarság, hogy el lehessen adni...
  • Solt
    Szerinted? :D
  • Gascan #24706
    csak nem gondolod hogy az armások átmászkálnak ilyen "szutyok arkádos" OF topikokba? :D :D
  • repvez
    topic
  • Gascan #24704
    sztem pont ugyan annyira mint a dragon rising.. csak annyiban számitok másra, h más pályák, egységek és fegyverek..

• Scottt
    Akkor ha kipróbáltad,volnál olyan kedves, hogy leírod a benyomásaidat a játékról?(Gondolok itt ballisztika,sérülésmodell,ai,etc.,szóval mennyire realisztikus az Armához képest)
  • Gascan #24702
    mondjuk engem délután :D
  • tpM
    Kubi: Nem megoldás, hogy olyan pályán játsszatok, ahol nincsenek hidak pl. Csernarusz, Takisztán?

Szkoti: Én sem pazaroltam, úgyhogy kérdezz mást. :D
  • fkubi
    Alap, egy jo CTI-hez szukseg van ra, hogy az AI megkotesek nelkul mozogjon.
  • Scottt
    Na menjél inkább játszani,és mondd meg, hogy megéri-e letölteni? :D Ha nagyon fos nem pocsékolom rá a sávszélességet :D
  • tpM
    Arma 1 óta ezt kérdezgeted. Ennyire szereted a hidakat? :D
  • fkubi
    Jo jo, de atmegy mar az AI a hidon?