35066
-
tpM #24736 Itt mindenki minden hibája ellenére szereti, de csak azért, mert egyszerűen nincs más alternatíva. Arma 7 ugyanúgy lehet majd kiadáskor játszhatatlan (kampány) meg rém bugos, amíg nincs konkurencia addig aratni fognak vele. -
én is erre céloztam, mármint FUN=? érzékeltem a szarkazmust, bár én elvakult arma rajongó vagyok, minden hibája ellenére szeretem. -
Gascan #24734 ebből melyik igaz? :)
inkább annoying :) -
ez már nagyon kezd hasonlitani a borderlands-hez grafra.nem szeressem... -
Gascan #24732 6-7-8 ..de csak azért mert sokat kell szaladgálni a semmiben ... nem olyan rossz játék amúgy
lehet rajta látni h a fejlesztők tényleg jót akartak összehozni abból amilyük volt.. persze xboxnál elég sok kompromisszumot kell kötni -
tpM #24731 Az a funny. Fun = öröm, móka -
te miről beszélsz? -
hány játékóra? -
Gascan #24728 végigvittem a red rivert a mai nap folyamán :) hát ... konkluzio.. az Arma jobb :D
az AI sokkal jobb az Armában .. sajnálom, hogy xboxra fejlesztenek csak játékot mostanában -
A video utolso szava egyedül ami jellemzö rá FUN szabad forditásban VICC amit müvelnek. -
Amery #24726 A bullet az inkább lövedéket jelent, mivel 150-200 éve még gömb alakú volt a lövedék, a magyar nyelvben a golyó név terjedt el. A magyarban használatos (szerelt)lőszer angol megfelelője a munition vagy a cartridge. Szerintem.
Ha hülyeséget írtam, majd jön Nesu és javít :) -
Gascan #24725 ha berim angol szótárba hogy bullet akkor golyóra forditsa le, szóval némi igazság kell h legyen ebben a golyóban is :)
-
marja #24724 Köszi Solt! -
tpM #24723
-
Solt #24722 Hogy is szoktad mondani? Megvan: Kussolsz! :D -
tpM #24721 Az ikszdézéseidért meg tőlem fogod megkapni...
-
Solt #24720 Mi is "golyóztunk" anno... de Marjától megkaptuk érte a magunkét! :D
@tpM: Na a hangokról, meg a hang motorról ne is beszéljünk... tragédia! -
Gascan #24719 nekem igy tanitották .. vagy valami másik hülyétől ragadt rám :D -
tpM #24718 Naja, ugye Arma 1-nél pl. ~"Szerintem a hangok tökéletesen megfelelnek a célnak." -
Solt #24717 De szerintük ez a játék tökéletes, és úgy érzik folyamatosan fejlődnek OFP óta... XD Látványban ez igaz is, de ez édeskevés... -
De ha annyira leszarják amúgy a játékot,adják ki a forráskódot,azt bohóckodjanak a VBS-ekkel,felszabadulnak az erőforrások,abból jobbat tudnak csinálni,a közösség meg ebből. :D -
Solt #24715 Meg pénz... nem kevés! :) -
Outerra?A motor adott,csak csapat kell... :) -
Solt #24713 Nem, és ilyen nem is várható... hacsak nem lép színre valami új csapat a semmiből. -
Tehát akkor,ez a játék sem tudja megszorongatni annyira a BiS tökét, hogy belekezdjenek az érdemi játékfejlesztésbe... :( -
tpM #24711 ting ting ting, igazából meg ttting -
Solt #24710 Billiárd szimulátor, vagy milyen golyókról beszélsz? :D -
Gascan #24709 na én 15 percet játszottam vele
a grafika szar - de csak a konzol miatt. minden xboxos játék ugyan úgy néz ki .. szomorú, kár érte
a célkereszt ha átnézel rajta nem nagyon mozog ki, viszont ha bekapsz egy golyót akkor egy pár pillanatig mintha az egyik kezedből kiesne a fegyver, ez reálisabb mint armában ... egy pár másodperc és rendbe jössz.. plusz van FEGYVERVÁLTÁSnak is hangja :D... ahogy legugolsz, vagy kúszol a földön és közben ahogy a fegyver mozog a kezedben az egész jó lett, ebben az irányban fejlődött az elődhöz képest
.. golyó ballisztika, láttam hogy lejt a röppálya egy helikopter lövedéken és amint a földet éri visszapattan
azt nem érem, hogy az m16-os miért ilyen ritkán lő, tehát burst módban a golyók között elég nagy távolság van amikor elhagyják a csövet.. más játékban sokkal rövidebb ez az idő -
tpM #24708 Elképesztő, hogy ma már minden lövöldözős játékba kell dzsihád meg oorah meg a többi szarság, hogy el lehessen adni... -
Solt #24707 Szerinted? :D -
Gascan #24706 csak nem gondolod hogy az armások átmászkálnak ilyen "szutyok arkádos" OF topikokba? :D :D -
topic -
Gascan #24704 sztem pont ugyan annyira mint a dragon rising.. csak annyiban számitok másra, h más pályák, egységek és fegyverek..
-
Akkor ha kipróbáltad,volnál olyan kedves, hogy leírod a benyomásaidat a játékról?(Gondolok itt ballisztika,sérülésmodell,ai,etc.,szóval mennyire realisztikus az Armához képest) -
Gascan #24702 mondjuk engem délután :D -
tpM #24701 Kubi: Nem megoldás, hogy olyan pályán játsszatok, ahol nincsenek hidak pl. Csernarusz, Takisztán?
Szkoti: Én sem pazaroltam, úgyhogy kérdezz mást. :D -
fkubi #24700 Alap, egy jo CTI-hez szukseg van ra, hogy az AI megkotesek nelkul mozogjon.
-
Na menjél inkább játszani,és mondd meg, hogy megéri-e letölteni? :D Ha nagyon fos nem pocsékolom rá a sávszélességet :D -
tpM #24698 Arma 1 óta ezt kérdezgeted. Ennyire szereted a hidakat? :D -
fkubi #24697 Jo jo, de atmegy mar az AI a hidon?
.png)