35066
  • tpM
    Nagyon sajnálom Kubi... és az orvos mit mondott, gyógyítható? Tudsz még vezetni meg CTI-zni ugye?
  • Solt
    Boldog vagyok...
  • fkubi
    Az olcso palinkaban levo metilalkohol a latoidegeket tamadja meg eloszor...
  • tpM
    Nekem meg 1.59 óta villódzik a talajnövényzet. Csak bizonyos szögből látom, ha félre nézek picit akkor eltűnik, így nem is játszom...
  • Solt
    Töki!

Nézz már nekem utána légy szíves, hogy indoeurópai haverjainknál is van olyan panasz, hogy magas fps mellett laggol a játék?

Fix 60fps, de amikor forgolódok micro lag van... nem kicsi...
  • Wampa
    Csak nekem sehogy nem megy ,szerintem azt kell még kipróbálnom,hogyujra telepitem és nem egyből az 1.8 ra javitó foltot teszem fel,hanem egyenként és kipróbálom mindegyiknél.Ha ugy se megy,akkor lehet hogy ez a gurus kiadás nem tetszik a modnak.

Ilyenre hol lehet befizetni?:) csudálatos
  • tpM
    M16 tűzgyorsasága OFP Red Riverhez volt hasonlítva, nem? Eredeti OFP-ben, Armában jó.

Amúgy meg Wampa, sajnos sok addonnal az a baj, hogy nem egységesek. Egyikben ilyen a lövedék, másikban olyan... nem jó. Egyedül ACE-ben vannak többé-kevésbé rendesen megcsinálva a különféle lőszerek hatásadatai, ott is elég sok fegyver van.
  • Wampa
    Az 1sz bolondmókus végiglő pár fegyvert....biztos valami süket tüzérló,mert nincs rajta fülvédő soha,pedig elég zárt térben lődöl
  • Wampa
    Nekem nem tünik lassabbnak a valódinál,legalábbis nem feltűnően.
    M16
    M4

Nekem van nagyobb gondom is:)
    Pld mesterlövészkedtem.A Vintorez akárhol talál, megmakkan a mókus,amég a
    spanyol CETME-vel(nem tudom hirtelen hogy a 223 as vagy a 7.62 essel (szerintem az L essel) a mókust kétszer pofán lövöm,felugrik és elszalad:)Erre hátizsákon kenem,mire nagy vérzés közepette megmered.298 méterről beszélünk.
    Hangtompitós L96 os egyet szól,nekem ront mindenki,a spanyol csomag 50 es Barettjét meg nem hallja meg senki.
    De a legjobban az L1A1 tetszett,akkora optikával nem igaz,a következő szórást produkálta,térdelő testhelyzetből,mellközépre célozva.Fej felett fél méter,boka (nem a Pál utcai),here:)No comment.

• fkubi
    Ezt eleg konnyu eldonteni. Szerintem az Arma is az OFP-hez hasonloan irja le a fegyverek konfigjat...
  • Scottt
    Nem hanem, hogy a burst módban kilőtt sorozat, egyes lövedékei nagyobb időkülönbséggel hagyják el a csövet, mint az OFPben, vagy más játékokban.Nekem legalábbis ez jött le.
  • fkubi
    A nyomjelzok mar-mar a Tie Fighter szintjen vannak...
  • JNSK
    á nemkell.. keményen szeretem :D
  • PhantomAss
    jaaa megtaláltam és működik
    köszi mindenkinek
  • Amery
    controls-ban van alul egy controllers gomb vagy mi a tököm. rákattintasz és az összes játékvezérlőt kilistázza ami a gépre rá van dugva. A trackir-en nyomj egy enabled-et.
  • Petko
    abszolút támogatja... megy a trackir szoftvere a háttérben és működik a játékban.. be lehet configolni a controlsban, hogy mit vezéreljen pontosan
  • Neoncsoves
    vazelint azért vigyél!!
  • PhantomAss
    hello
    tudja vki hogy az arma2/oa támogatja-e a trackir-t?
    ha igen hogyan kell bekapcsolni?
    (a sima arma támogatta, de itt nem bírom működésre bírni)
    köszi
  • JNSK
    Mikor értek rá "beavatni"? :D
  • tpM
    Egyszer mindenkinek el kell kezdenie. ;)
  • JNSK
    ArmaHu ts-re fel lehet menni? van akihez csatlakozhat egy kezdő? :)
  • SzocsA
    steamen ma 16:00 6 Euró! XD
  • Gascan #24754
    nem a nyomjelzőről... de ez operation flashpointtal kapcsolatos komment volt a részemről, burst módban valahogy igy hagyják el a lövedékek a torkolatot ... - tü .. tü .. tü - .. máshol meg tütütü,

és ha singlen is használom, akkor nem olyan gyorsan lő a fegyver, mint ahogy az egérrel kattingatok.. gyakran van olyan kattintás amikor nem történik semmi..

más játékoknál, armánál mindig a kattintás pillanatában lő a fegyver, OF-ban meg nem .. csak ha elég távot hagyok két lövés közt
  • jugen
    "azt nem érem, hogy az m16-os miért ilyen ritkán lő, tehát burst módban a golyók között elég nagy távolság van amikor elhagyják a csövet.. más játékban sokkal rövidebb ez az idő"

???
    A nyomjelző lövedékekről beszélsz most tulajdonképpen?
  • mooo
    A HDR-t hogy tudom állítani?
  • mooo
    Köszi a válaszokat!
  • JanáJ
    Én 1280x1024-ben tolom. Azt azért könnyebb kiszámolnia csóri vasnak.
    Bár a proci meg van tépve, azzal max azt éred el, hogy több egységet kezel le azonos sebességgel.
    Én örökké tekergetem a beállításokat, mert repülni vagy hk.-ni, páncél elhárítani felhúzom a látótávot, a grafikát meg le. Gyalog meg fordítva.
    Ami fontos, hogy HDR normalra, post pr. disablere.
    Azt még hozzátenném, hogy én arrowhead óta nem sima arma2-tem, márpedig itt sivatagos terep van, nem kell fákat, bokrokat rajzolgatnia a VGA-nak. Ha nyersz a lottón, vegyél még egy HD4890-et és egyből rohan a játék. :-)
  • Gascan #24749
    hát ekkora beállitáson ez megeszi a géped az biztos.. én 1680*1050-ben nyomom, high-medium beállitáson, AA,AF és postprocess effect off és 3000 view distance .. és igy van 25-45 FPS-em átlagban
  • mooo
    Illetve még csinál olyat,hogy ha hátam mögül süt a nap,akkor szép világos van,ha meg fordulok,akkor meg besötétedik a kép.A HDR miatt van?Hogy lehet ezt kikapcsolni?
  • mooo
    Megvettem én is az ARMA 2-őt és csak azért írok ide,mert UGYANAZ a gépem nekem is,mint ami az aláírásodba van.Annyira szarul fut közepes beállításon 1920x1200,hogy már azon voltam,hogy újrarakom a win7-et.Már másfél éves,de kifejezetten jól bírja.
    Szóval a kérdésem az,hogy neked hogy fut és milyen grafikai beállításon játszod?
  • JanáJ
    Meg szerintem az Arrowh. kevésbé eszi meg a géped és élvezetesebb is. :-)
  • Gascan #24745
    még játszák szerintem de újits majd be az arrowheaddel.. az játszák elég sokan
  • JNSK
    Sziasztok! Ma vettem meg steam-en az alapjátékot. Az alappal játszik még valaki? Van hely kezdőknek? Van aki segít az alapok elsajátításában? :) Előre köszönöm!
  • kifli
    steamen leárazás van!!
  • Gascan #24742
    jut eszembe...

ACEben már gondolkodott rajta valaki, hogy a Gear menüt egy picit módositják? Mondjuk ha normális menüt nem lehet neki csinálni akkor legalább a bal oldali fegyverlista leérhetne az ablak aljáig, mivel csak a feléig ér és alatta egy csomó üres hely van

átláthatóbbá tenné az egészet
  • Gascan #24741
    úgy érted, hogy teszett-e a szingli rész?

nekem igen, bár én nem vagyok annyira a SF ellen.. sőt, alkalmanként talán még élvezetesebbnek is találom a hátterük miatt

nekem az arrowhead azért nem teszett, mert én a gyalogsági munkát szeretem, abból meg nincs sok benne, és ami van annak a fele meg játszhatatlan mivel akadozik... és a fegyverek sem túl szimpik
  • JanáJ
    Urak!
    Érdekelne azok véleménye akik SP-ben is játszottak az Arma2-val, hogy mi a véleményük. (Arma2, OA, BAF, PMC)
    Nekem a sima nem jött be a szuperspesölforsz miatt. Az OA technikai bemutatója bejött. A BAF közepesen. A PMC-t végig sem bírtam vinni.
  • Gascan #24739
    hát magában is működik .. szóval nem teljesen kiegészitő

új pályák, egységek, kampányok
  • bakvarnyu
    Ez a Reinforcements tulajdonképpen micsoda? Kiegészítő az Arma 2 -höz?
  • Scottt
    Én is naív úgy gondoltam, hogy ha letöltöm a Reinforcements-t,és a fájljait rámásolom a butított fájlokra(Ugyebár a patchekben benne van a BAF meg a PMC csak hoki textúrákkal stb)akkor majd működni fog,de valami hibára panaszkodik,és amit felülírok az eltűnik(Ha az egységeket akkor az, ha a fegyvereket az)

Valami tipp?