35066
-
tpM #24816 Egy hangfelvétel története. :) -
Solt #24815 :D -
tpM #24814 Akkor nálad majd télen jön. :P -
Két évszakos életmódot folytatok:Nyár,és tél.Nálam már nyár van:) -
fkubi #24812 Szep, de hasznalhato is valamire?
-
tpM #24811 Készülőben van. Nyárra ígértük, úgyhogy ne izélj itt. :D Majd beszámolok róla ha lesz valami említésre méltó. -
Te meg inkább az új csoda visszhangotokat propagáljad, barátom :)Hogy álltok,kb hány %? -
tpM #24809 Mennek megint E3-ra, lehet akkor mutatják be, bár az is lehet, hogy ezt a helis akármit propagálják majd... -
bbchris #24808 Ui : A helyesírási hibákért elnézéseteket kérem , biztos este van már . Tréfálkozik velem a vezeték nélküli billentyűzetem .
-
bbchris #24807 Üdv !
Most ruháztam be egy GTX-480-ra , viszont elég nagy gondom agadt vele Arma 2 alatt . A tankok úgy néznek mint mint ha pozdorja lemezből lennének és a Tunguska is olyan mintha kalapácslakkal lenne bekenve a háttér is izsonyat pocsékul néz ki . Nem hibázik és nem is villódzik hanem olyan effekthiányos lett a játék . Előtte egy ATI kártyám volt azzal semmi ilyesmi gondom nem volt , nálatok is van ilyen probléma ?
Oprendszer : Windows 7 x64 és egy Gainward GTX-480 vidkarival . -
tpM #24806 Mivel total conversion, ezért az alappal készült küldik nagy részével gond nélkül működik. -
Gascan #24805 ACE moddal milyen jo missziok vannak? -
smusher #24804 Jó kérdés, hogy mi a perzsa dolog, mert Spukayevre is történik utalás, aki ugye köpött az ArmA II-ben a csedakikról az amcsiknak, ráadásul a szöveg említi, hogy a hacker követelései és fotói talán valós helyszínre utalnak, amik nem éppen Iránra hasonlítanak... amúgy nem rossz a poén sztem. -
Kisjuszker #24803 http://www.battleye.com/support.html
itt van
-
Gascan #24802 bemásolni url-t be tudsz.. -
Kisjuszker #24801 hát igen nekem se volt egy gyaloggalopp mire idáig eljutottam amúgy megtaláltam azt hogy mit is jelent az a hiba üzenet amit ki ír nekem a BattlEye megtaláljátok azon a linken ameiken le lehet tölteni a DLL. filt csak a support fülön = Client not responding ezen nem is csodálkozok mobil netem van 

linket nem tudok kirakni mert még csak 3 napos SG tag vagyok 

amúgy köszönöm a segítséget !!! 

-
Gascan #24800 én inkább arra gondolok, hogy az irániak arra kiváncsiak hogy az amcsik mivel tréningezik a fiukat.. gondolták hogy a bohemia amúgy se túl nagy falat, kezdésnek törjük fel azt -
Gascan #24799 ez érdekes... csak egy gyenge tippem van, hogy engedi-e a tűzfalad a battleeyet frissiteni?
amúgy BISék nem tudom, hogy képzelik, hogy valaki megveszi a játékot és még önszorgalomból kell több órát bütykölnie hogy az menjen is
egy ilyen hibát azért kurvára ki kell javitani, már több mint fél éve mindenki ezzel a hibával küszködik -
Game Hunter #24798 Igen, elsőnek játék telepítés, majd 1.00 to 1.09 patch. Utána leszedtem a BEClient.dll file-t és bemásoltam a BattlEye nevű könyvtárba, meg a C meghajtón, ahol az ArmA 2 mentés van. Ott is felülírtam az ott lévő BEClient.dll file-t. -
Kisjuszker #24797 és akkor pontosan hogy oldottad meg azt hogy jó lett a játék ?
mert én elsőnek telepítettem a játékot utána patch-eltem 1.00 to 1.09-el és utána kaptam a tippet hogy arról az oldalról szedjem le a BattlEye dll. filt és másoljam be és most itt tartok. -
Game Hunter #24796 Helló!
Én INNEN leszedtem az ArmA 2-höz, a BEClient.dll file-t, és bemásoltam a BattlEye nevű könyvtárba.
Úgy néz ki, hogy valamit elk*rt a 1.00 to 1.09 patch-el a BIS, mert észrevettem, hogy másokat is ledob vagy ledobott BattlEye hibával. Godolom ők is feltették a játékot, és utána az 1.00 to 1.09 patch-et, mert engem is folyton ledobott BattlEye hibával. -
Kisjuszker #24795 
mostmár felenged kösszi a tanácsot
már csak annyi hogy mikor játszok akkor idő közönként azt írja ki hogy " Ki lettél dobva,mert:(BattlEye:Client not responding)"
-
tpM #24794 Amúgy most BISék csináltak ilyen hacker poént, hogy valami perzsa hacker csapat feltörte az oldalukat, és ez a csapat politikai indíttatású akcióiról híres, és egy olyan projekthez van köze a támadásnak, amit a BIS még nem jelentett be. Szóval az én tippem, hogy lesz Arma 3/új kieg/DLC iráni vagy környéki hadszíntérrel, bár erre ott lett volna az Arrowhead, de akkor mi ez a perzsa dolog... -
Egy interju a Take On szimulátorrol
A bis-ék helyébe én nem lennék büszke az alsó videora és törekednék az ott látható bugok kijavitásán. -
tpM #24792 -
Gascan #24791 próbáld ki úgy hogy az Arma 2-höz letöltöd a battleeye kliens verziot innen amit az Arma 2 mappában belül egy BattlEeye nevezetű mappába bemásolsz -
Kisjuszker #24790 Szevasztok nekem az lenne a kérdésem hogy: miért van az hogy csak azokra a szerverekre enged fel a játék ameiken nem aktív a Battleye pedig a játékkal együtt raktam fel azt is. Am a sima ARMA2-ről van szó csak anyira enged fel hogy kiválasztom a szerepemet a játékhoz aztán letölti a szükséges adatokat ( allás, csapattagok stb..) és ahogy elkezdeném a játékot ledob vissza arra a panelra ahol böngészhetek a szerverek között. Lécci segítsetek !
Köszi -
Gascan #24789 lehetni lehet.. csak épp gép nincs hozzá... de ezt ne a bohemia számlájára irjuk
-
smusher #24788 A Reinforcementsben csak OA lite van, azaz nincs benne a single kampány és küldetések. -
Amery #24787 szia
nálam is csinálja, de nem csak akkor, ha maxra húzom, bármelyik axis-hoz ha hozzányúlok és ok-zom lefagy.Csak az x52-val csinálja! Logi-val, game portos joy-al, és Leo Bodnar féle BU0836-os panellel sem volt gondja. Viszont, ha jól emlékszem a beállítást megtartja, csak lefagy. -
észrevettem egy bugot (vagy feature?)
ha vki használ a játékhoz x52 joyt, meg tudná nézni a következőt?:
ha a controls/customize opcióban az összes csúszkát max-ra állítom, akkor lefagy a program és kilép (az arma2 és a arrowhead is, mindkettő steames)
jó lenne rájönni hogy mi okozza, illetve hogy csak nálam ilyen - vagy mindenkinél
köszi előre is ha vki megnézi! -
Azokat nem épp átlagos gépeken csinálták...
Benne van OA+BAF+PMC,fut önmagában is nem kell hozzá A2,de célszerű ha megvan:D -
Akkor nem értem azokat a videokat ahol 1000 egység rohangált egyszerre, meg a reklámszövegüket, hogy több száz egység lehet egyszerre.
És nem kell hogy az egész pályán kirajzolja az osszes modellt, csak amikor a játékos mondjuk 5km-re van töle akkor hallja és felderithesse a csapatokat. igy máris nem kell erögép.
Amugy arrol hol van infó , hogy a reinforcementbe, mi tartozik bele?
Mert 8gb adatban nem hiszem, hogy csak a 2 dlc lenne.
Benne van az alap+arrowhead+2dlc vagy csak az OA+2dlc vagy csak a 2 dlc ?
Mivel nincs meg az OA és nem akarom mégegyszer megvenni ha a reinforcementben is benne van. -
Igen mert átlag csóringer gépén ha egymásnak eresztesz 2 szakaszt, meg minimális támogatást akkor az már fakereszt..Nem, hogy egész pályás háború,frontvonallal,légvédelemmel stb..
Tempi:Azért ha megfelezzük T-stant,szerintem még maradna ott hely menekülni. :) -
Gascan #24782 sztem a nagy mappal semmi baj, legalább van hová küldit tervezni
bár én sem szeretek fél órát járkálni a semmiben értelmetlenül, de értelmet mindig lehet neki keriteni.. a lehetőség adott, csak jól kell megtervezni a küldit
egyébként ha egyszerre több helyen folyna a harc akkor kiváncsi lennék milyen gépen lenne játszható a játék :) -
A gyári helyzetről volt szó. és igen , megérteném a nagyobb térképet, ha a saját küldetésemen kivül még más egységek is vivnák a saját kis csatájukat más helyszineken, de ez itt nem áll fenn, mert minden egyes küldetés után ugy is betölti a következő részt az éppen aktuális terület meg még egy vásonyit sem fed le , mert nincs frontvonal.Tehát csak elszigetelt ellenfelek vannak simán mögéjük mehetsz minden gond nélkül nem lesznek mögöttük a háttérben csapataik akik keresztül huznák a számitásaid.
Igy hiába van légi jármü is, végigmehetsz a szigeten minden gond nélkül ha az éppen aktuális missio területét kihagyod nem fog rád löni a bánat sem, de lehet még akkor sem ha azon a terület fölött elmész , mert nem lesz az egységeklél légvédelmi cucc.
Tehát jó lenne ha eldöntenék a BIS-ék mit akarnak nagy területen játszódó valódi háborus szimuláciot vagy kis területen taktikai FPS-t.Mert mint látjuk a 2 együtt nem megy. -
tpM #24780 Az egyik ACE 1-gyes küldimben fél Sahranin keresztül menekültünk az ellenség elől, úgyhogy szerintem igen is jó az, ha nagy a terep. -
Néha én is egyszerűen túl nagynak érzem a mapot, ha szarok a triggerek, vagy éppen csak valami bug miatt nem aktiválódnak,akkor cseszheted a rengeteg négyzet kmet..Meg amúgy is max akkor látunk belőle valamit ha repülünk ide-oda, amúgy a legtöbb küldetés viszonylag kis helyen játszódik.Talán értelmesebb lenne egy jól kidolgozott-AI barátabb, mert a hegyoldal az minden csak nem az...-, de kisebbb terület.Még ha megfeleznénk T-stant akkor is bőven nagy a játszótér.. -
Már tudom hogy hogy mi az egyik bajom amiért nem lehet normálisan haladni a kampányban.Az hogy megad egy utpontot elmegyek oda Ott ugrálok a pont körül vagy 10 cm-re ,de nem csinál semmit aztán az ember csak lesz ki a fejéböl hogy most mit kéne csinálni miért kellett idejönni ha nem aktiválodik semmi nincs akivel találkozni kell nincs kit lelöni, semmi az emberek is csak bámulnak mint a f@sz abbol sem derül ki semmi.Más játékoknál valamivel azért csak rávezetik a jónépet hogy most akkor ezt kéne , de itt napestik elkobászol az ember hogy valami is történne. -
tpM #24777 XD
.png)