35066
  • kifli
    azért az az élethű kicsit túlzás :D
  • Hogthar
    Nem azért mondom de egyenlőre tök hülyeség szidni, arma 2 ről is az első képek arma 1 es szintűek voltak, szerintem megfelel majd egy arma 3 nak, ha már az arma 2 megfelelt egy arma 2 nek az arma 1 után. Beletesznek pár újdonságot jobb grafika és pár új kacat és mi megfogjuk venni ugyanúgy, végül is rosszabb már nem lehet.
  • mijki
    lehet :)
  • Scottt
    Csak az elmúlt 40HSZ szól erről,talán kicsit lekéstél róla :)
  • mijki
    ARMA III
  • Gascan #25011
    lehet nvidiától kapnak érte valamicskét :)
  • DrRadon
    Hát ja, a VBS videókban már lehetett látni jó dolgokat, szóval már régóta használnak fizikai algoritmusokat, amiket OpenCL-lel a VGA kártya márkájától függetlenül tudnának a CPU-t tehermentesítve számoltatni. Csak hát... komolyan nem értem őket. Azt hiszik, ha rajta lesz a dobozon a PhysX logó, akkor menőbb lesz a játék? Vagy nem hallottak mg az OpenCL-ről meg a Havok-ról?
  • Gascan #25009
    hogy élethű a fizika nem úgy mint armában?
  • JanáJ
    Itt most mit kell látni.
  • tpM
    Na igen, de ezek az újítások kb olyanok mint Arma 2-höz képest az Arrowhead. Ez inkább egy Arma 2.5-nek felelne meg, ahogyan az Arma 1 is OFP 1.5 volt. Oké, tudtam én már nagyon régóta, hogy jön a 3, de valami tényleg nagy áttörésre számítottam...
  • Icebird
    Nem kell sokat beleképzelni ebbe a PhysX-be, szokásukhoz híven egyszerűen belerakják a VBS2-ben már rég használt cuccot!
    VBS2 Humvee umkippen
    VBS2 Humvee aufladen

• Gascan #25005
    hát igen.. tájékoztatásban sok mindenkinek van még mit tanulni
  • Berkut111
    Na jo a tankot beneztem en is. Az egy Merkava 4 mind ket kepen nem Magach 7.
    Akkor meg ISRL vs. WHO? Ezek bealltak a EA/Activision sorba. Kell money a nagyobb hazra.
  • Solt
    #24992 :)
  • kifli
    akkor aki az art-ot csinálja nem ért hozzá/így jobban mutatott :)

vagy akkor már tényleg nemtudom miről van szó :D
  • Solt
    Nem az újról van szó! :)
  • kifli
    vagy ennyi van kész :D
  • repvez
    Na sztem most kell elkezdeni egy másik oldalra lementegetni a képeket és z irásokat és a megjelenés napján a pofájukba dorgölni ha valami megint ugyan olyan lesz mint az eddigiek.
    Sajna az elsö arma idejében nem tudom hova tüntek el azok az oldalak ahol ezeket leirták és képek is voltak, ott azt irták, hogy olyan sérülés rendszer meg NPC lesz benne hogy ha belelövök az elsö percbe a falba akkor a kampány végén is meg fog látszodni , meg hogy meg fognak ismerni a falubeliek és ugy viselkednek velünk ahogy bántuk velük.
    Itt is lesznek majd ilyen marketing maszlagok ezeket kell elrakni , hogy vagy a fejlödést látni lehessen rajtuk vagy azt amit nemcsináltak meg.
    Amugy meg mi tart nekik még 1 évbe hamár szinte az egész rendszer adott nem kell a nulllárol ujrakezdeni.DE ebbol megint az lesz hogy kijön szebb garfikával az érdemi részek meg maradnak a régi OFP-s idökböl.
  • Solt
    Tételezzük fel, hogy igazad van. Te, az ő helyükben mit tennél? Nem magyaráznád meg a dolgot, hogy az aki ért hozzá, és megveszi a szimulátorodat(?) az ne nézzen totálisan hülyének? Én megmagyaráznám, hogy srácok, ez azért van így, mert nem adtak rá engedélyt, liszenszet, stb...

Mivel ezt nem tették, jogos a feltételezés a részünkről, hogy:

- Ilyen hülyék.
    - Leszarják.
    - Ilyen hülyék, és még le is szarják.
    - Esetleg anyagilag így jártak jól, és ezért lapítanak.
  • Gascan #24997
    találgatni nem szeretek úgyhogy ezt most passzolom

nem hülye embereket foglalkoztatnak bohémiánál.. szerintem őket kérdezd meg :)
  • tpM
    Valóban nem gondolom, de akkor miért? :D
  • Solt
    Mi lenne az?
  • Gascan #24994
    ez nem azért van mert nem néznek utána .. ezt te sem gondolhatod.. más oka kell hogy legyen
  • kifli
    physx csak nvidiákon működik, ráadásul, a physx-es játékok 1 darab processzor magot használnak a fizika számolásra, ha nvidia ha nem...
  • tpM
    BIS sosem volt topon etéren... Resitance-ben ('82) Bizon géppisztoly amit csak a 90'években fejlesztettek ki, Arma 1-ben OPFOR-nál ócska T-72 2.vh-s légvédelmi géppuskával, mellette a vadiúj Ka-50. Arma 2-ben XM-8, OA-ban SCAR amit csakugyan nem fog az alap baka hazsnálni... nem értem miért nem néznek utána ezeknek.

A másik meg, hogy mi ez a PhysX balhé? Csak nVidiával lesz normális fizika?

• Solt
    Pénz. Jó név, és a görény nv természetesen pisix hájpot akar... mert ugye tuti lesz olyan gyengeelméjű, aki emiatt vesz majd nv kártyát.

De, hogy a fizikát ezzel akarják eladni... vicc kategória. Ettől nem fog majd repülni a tank? Majd az lesz mint a mafia2-ben... gyakorlatilag semmi különbséget nem fogunk látni, de kifektet majd egy gtx580-t is...

Irdatlan módon az arcukba tudnék könyökölni...
  • Solt
    Hát ezt berakom a DCS topikba! :D
  • Berkut111
    Ott a pont.Mi-28 elol, KA-50/52 felul es hatul.
  • Scottt
    Koaxális rotorrendszer,és Mi-28ra hajazó törzs..WTF??
  • kifli
    komolyan gondolták a physx-et? miértnem használják már az opencl-t? Ugyanaz, márka megkötés nélkül...
  • kifli
    formációba parancsolod őket, te beszállsz commanderbe a tankba, majd wasd gombokkal irányítod a tankod soförjét, hogy merre menjen, ha az úton mész, ott jönnek utánad
  • Solt
    Elmennek az apjuk faszába... pisixel, meg hülye a dumájukkal együtt...
  • Berkut111
    Na ez a kep megaLOL :
    Arma3

Elmennek az anyjukba ezzel a "with the accurate simulation"-al.
    Aki eszreveszi a mi a gond a helivel az pirospontot kap Cufutol es tollem.

Es ezzel mit akarnak?
    Magach 7

A zsidok lesznek az OPFOR? RAH-66 az mi? Meg egy torolt programot ( XM8 ) fognak "with the accurate simulation"?????

Akkor inkabb OFP for ever. Egy full tuning OFP ( LASER,RHS,SIG,CBT ) meg most is szebb mint az ARMA2 es nem gond a min. 30FPS.
  • tpM
    Elhalasztjuk. :P
  • Scottt
    És a világvége?:S
  • Fürtös
    A konvojos problémára:
    Rögtön az elején add ki nekik: Formáció oszlop-és viselkedés(erre nem emlékszem mi a magyar fordításban) Nyugodt vagy mi a franc,de a legfelső.
    Ha ez megvan akkor 0-1-1 ami vissza az alakzatba.
    Ha harci módban vannak akkor mennek tökön paszulyon,ha biztonságosban akkor szépen gurulnak az úton.
  • tpM
    Szerintem egész jó lesz ez a 2013-mas ACE 3-mal. :D
  • Scottt
    Soltnál panaszkodj,ilyen problémákkal ő foglalkozik ;) :D
  • JanáJ
    Sajna nem lett merevedésem tőle.
  • JanáJ
    Mit jelent az újradolgozott? Bogár irtás lesz?