35066
-
tpM #25296 Az a falon átmászás tetszik, de nem tudom Armában mennyire van rászorulva az ember... minden ilyen falkerítésen van bejárati rész. -
JanáJ #25295 Némelyik nagyon jó, némelyik nagyon nem. -
animáciok
Remélem ezek vagy hasonló animáciok benne lesznek az arma3-ban is.
Amughy a Prject reality mikor jelenik meg junius vagy juliusban?Valamikor mostanába kéne a 0.1-es verziojának kijönni. -
Gascan #25293 m1-en néha szoktak érdekes dolgokat mutani.. azért ezt nem árt beállitani :) -
tpM #25292 :D -
Solt #25291 
A BIS részéről Iván Bukta reméljük nem lesz hű a nevéhez ami az ArmA3-t illeti!! :D -
http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/06/14/11/Amerika_is_vasarolt_a_magyar_csodafegyverbol.aspx -
tpM #25289 Értem, köszi. :) -
Solt #25288 Bemutatták azt a szépséget, volt egy kis részlet az ArmA2-ből, plusz megszólalt egy BIS-s, hogy nagyon tetszik nekik a kütyü, és bele kívánják rakni az új játékukba...
Semmi extra, csak fura volt ezt az M1-n látni! :) -
tpM #25287 Nem nézek TV-t, így most hogy meg akartam ezt nézni meglepett, hogy nincs is M1-ünk, csak 2-nk... Ez hogy lehet? :D
Na mindegy, mondanak valami érdekeset? -
Solt #25286 Most megy az M1-n riport a hiúzról, meg a BIS-ről... :D -
Hátha még másnak is uj ez a video A poseidontol az arma2-ig -
Neoncsoves #25284 majd déelcében megvehetjük a "realistic sounds DLC pack"-ot 20 euroért! -
Solt #25283 Úgy legyen... -
tpM #25282 Igen, a pofátlanságnak is van határa, most már rendes hangoknak kell benne lennie. Nem hiszem, hogy mégegyszer elkövetik ugyan azt a hibát. -
Solt #25281 Hát hogyne... :D Mintha ezt már eljátszották volna egyszer, oszt hallható milyen hangok vannak a kettőbe... :D De természetesen mint elvakult hívő naivan hiszek bennük! :) -
Lőttek is vele. Remélem felhasználják az élményt, hogy vissza tudják adni az A3-ban. :) -
fkubi #25279 Tehat mar legalabb ketten tudnak majd jatszani? -
tpM #25278 Biciklizni jobban szeretek.
Amúgy most hallottam a hírt, hogy ugye lesz A3-ban Gepárd rombolópuska, és BISék hazánkba látogattak, hogy felvegyék a hangját. -
Solt #25277 Az attól függ milyen gyorsan futsz! :D -
Neoncsoves #25276 cserébe nem lövünk le dezertálásért
-
tpM #25275 És itt akár vissza is térhetünk az előző témára: mennyit fizetsz érte? :D -
Solt #25274 Akár... :)
Ha nagyon unatkozol, fordítsd le! :D -
tpM #25273 Jó lesz küldikhez. -
Solt #25272 Töltsed csak lefelé... :) -
tpM #25271 Na szálljatok le rólam. :D -
Neoncsoves #25270 úgy hallottam van a közelben egy csapat akik granny poreszhez férfi színészt keresnek... adjak elérhetőséget?
-
Solt #25269 Egy próbát szerintem megérne... -
tpM #25268 Hallottam ilyen pletykákat, hogy pénzt is adnak érte, de szkeptikus vagyok... -
Solt #25267 Egy kis munkába még nem halt ám bele senki, no meg, ha hiszed, ha nem, pénzt is adnak érte! :D -
tpM #25266 Olyan megható, hogy mindenki ezzel szekál, hogy én ennyire hiányzom...
:)
Amúgy majd meglátom lesz-e addigra új gépem, mert ha ezen A2 nem fut rendesen akkor A3 sem fog. :\ -
Mert esetleg akkor már feltolnád a képed valamelyik szerverre, ahol csak csóri magyarok vannak? -
tpM #25264 Úgy döntöttem megkegyelmezek és nem döntöm romokba a magánéleted. 
Amúgy azt mondják A3-ban már olyan jó netkód lesz, hogy több játékost el fog bírni mint OA. Kíváncsi leszek... -
Solt #25263 Oda már küldheted! :D -
tpM #25262 Épp most küldtem el neki a linket facebookon. ;) -
Solt #25261 Csak el ne olvassa a csajom, mert akkor pár hónapig marad csak az arma... :D -
tpM #25260 Ezt a hasonlatot...
-
Solt #25259 Pár éve mi is ilyen optimisták voltunk, és reménykedve vártunk minden hír morzsát... no meg fanyalogtunk a régi nagy ofp-s brigádon, hogy mit szidják annyira a mis kis armácskánkat, hiszen olyan kurva jó játék! :D
Olyan ez mint az új pina... eleinte tökéletes, de, minél többet használod, egyre elégedetlenebb leszel... :D -
lee56 #25258 ehh, N.A.T.O. akart az lenni :) -
lee56 #25257 Lehet hogy valamiféle NATA katonák az EUból, akkor már nem is annyira furcsa :) Lényeg hogy még messze van a megjelenés, szerintem felesleges már most mindenbe belekötni, ráérsz még, és biztos lesz is majd elég sok minden amibe bele tudsz majd, amikor megjelenik :D
.png)