35066
-
Solt #25376 Franc se tudja... ez másodpercek alatt megvan, ha elbizonytalanodtál, hogy mennyi is lehet benne, szerintem nem rossz módszer... főleg, ha takarékoskodni kell... -
JanáJ #25375 Szerintem 30m-ig egy ember alakot eltalálsz csőből.
Az acogon meg pl van nyílt irányzék és ez zseniállis ACE-ben.
Ami jó lenne az ha a magnifiert lehetne fel le hajtani. -
JanáJ #25374 Szvsz ez nem túl realisztikus. Én ki nem venném a tárat e miatt. Ha kiveszem akkor már ki is cserélem egy telire. A súlláról állítólag már érzed egy idő után mennyi van benne (sok/kevés) bár ez nekem kicsit városi legenda. -
Solt #25373 ACE2 kettőben ez úgy van modellezve, hogy tár ki, és a tár súlya alapján állapítja meg, hogy mennyi van benne. ( ha halvány emlékeim nem csalnak ) -
Solt #25372 Mondok egy szituációt, amikor ez jól jöhet a játékban. A respawn pontok városokban vannak ahol semmi szükséged optikára. A várost elfoglalják, így a bázisról jössz ki... optika fel, amíg be nem érsz a városba, hogy foglalhass, majd optika le, amikor beértél.
Fogalmam sincs, hogy a valóságban csinálnak-e ilyet, de nem lennék meglepve, ha a válasz erre igen lenne... főleg olyan terepen, ahol a bozótosban kezdesz, és egy város a végállomás...
Nem hiszem, hogy olyan nagy mutatvány lekapni és elrakni mielőtt beérsz egy városba... előnye viszont nem kevés van. Gondolj csak egy M16-ra... -
JanáJ #25371 azért egy ilyen optikát le fel tenni nem sokkal több mnt egy tárcsere
@Gascan: miért vennéd ki a tárat, hogy tudd mennyi van benne. A kincstári tárakon még furat sincs, hogy lásd mennyi van benne. Max súlyra érzed. -
értem,de akkor se cseréled igy az irányzékokat, mert mégha magadnál is hordod ,azok a hátizsákban vannak és azt meg csak ugy lehet ha leveszed a táskát megkeresed felrakod a fegyverre amit leszereltél az el a táskába.
Azt ,hogy igy lehessen cserélgetni minimum ott kéne az oldaladon logni egy karabineren minden ilyen cuccnak.
Arrol meg nem is beszélve, ha korlátozva lesz az invertory vagy a suly akkor nem valoszinü hogy ezekkel lenne tele és nem full tárakkal.
Persze tudo, hogy ez csak egy elég kezdeti prewiev és lehet hogy épp ez volt a lényeges megmutatni, hogy ezt is lehet majd, de ha ez igy marad az gáz. -
Gascan #25369 én már láttam olyat, hogy az acog távcsövet egy katona leszereli és zsebrevágja közelharc előtt .. persze nem élőben, hanem filmben :) -
tpM #25368 Gondolom volt nála mindenféle optika, elég gáz lenne, ha csak úgy kötetlenül lehetne váltogatni. Szerintem úgy lesz, hogy ezek a kiegek ilyen külön tárgyak lesznek, amiket magadnál tarthatsz és csak akkor választhatod... Bár BIS eddig minden ilyen új feature-t félkészen csinált meg. -
mondjuk annál a résznél egy kicsit felhuztam a szemoldokom, mert egy katona nem ugy megy harcolni, hogy viszi magával a fegyvere szerelhetö összes felszerelést és a harcmezön váltogatja éppen mi ami kell.Max hangtompitot szerelnek fel bevetés alatt, a többit elötte felszereli azt ugy marad mig vissza nem tér a bázisra.
ÉS a cseéket is elég gyorsan tette.
Ahoz képest, hogy az edigi arma verziokban egy sima fegyverváltás több mp-ig tart addig itt egy irányzék csere pikk pakk megvolt. -
balazsgigi #25366 Egész délután kerestem.Legközelebb nem tudnál kicsit előbb csinálni?Szívesen benéznék.Általában külföldi szerverre szoktam felnézni,bár még újoncnak mondható vagyok.
-
tpM #25365 Miből gondolod, hogy nem lesz megcsinálva a reload? Újradolgozott animációs rendszer az egyik fő feature, csak akkor már megcisnálják rendesen. A videóban mikor a különféle irányzékokat rakta a fegyverre akkor mondta, hogy ehhez még nincsenek animációk berakva, de majd lesznek. -
Gascan #25364 fúhaa.. ez eléggé felizgatott :) legalább 25x toltam végig még a warezos opfort 14 éves fejjel :)
azt figyeltem egyébként, hogy nagyon gyengék az animációk, a reload még az Arma 3-ban se lesz rendesen megcsinálva - nem lehet látni ahogy utántölt, a hangja meg jól félre van ütemezve.... plusz nem lehetne olyat csinálni, hogy ne puska csövénél fogják a puskát (m16, m4) hanem a tárnál úgy mint azt szokták, hogyha nincs front grip..
meg ACE-ben van olyan hogy megnézi kb. mennyi töltény van még.. annak miért nincs hangja ha 1x kiveszi a tárat?
egyenlőre ez minden :)
-
tpM #25363 Egy kis nosztalgia: Cold War Rearmed 2. -
ArmA 2, ArmA 2: OA és egy PHWar nevezetű mod amit ők pakoltak össze.
Lengyel invázió - VS játék a lengyelek ellen fórumon mindent megtaláltok, ha nem akkor pedig kérdezzetek! :) -
JanáJ #25361 Köszi, amint faragok a gépre TS3-at. :-) -
JanáJ #25360 Szvsz:
-Arrowh
-Ace2 opciósan
-TeamSpeak -
tpM #25359 Ja bocsi, azt hittem az teljesen más... -
Gascan #25358 és mi kell hozzá? -
Gyere fel TS-re amint tudsz és minden kérdésre választ kapsz. :) -
JanáJ #25356 Mi az a VS? Versus?
Lehet becsatlakozni? A TS-el még lesznek gondjaim, meg bénázni fogok vele, de kipróbálnám.
Ha igen, akkor mikor kezdtek? -
Lengyen ismerőseink ellen VS csata. -
JanáJ #25354 Keddenként mi szokott lenni? -
JanáJ #25353 Jah, marha jó. Multkor valami barom AI felettem lőtt A-10-el. A bokám lef*stam. DE szó szerint. -
JanáJ #25352 Krumli - burgonya.
Spoky -
tpM #25351 Ezt meg nem önreklámozásnak, de marhajó mikor 7:15-nél megszórja a környéket egy A-10
-
tpM #25350 Nem nem, AC-130:
-
JanáJ #25349 Nekem az tetszet mikor a Spookyt (?) csinálták meg a Herculesből és kilógott a zsu valami a repülő testéből. :-) -
Neoncsoves #25348 hmm tényleg. köszi! :D -
Új orosz technika az ArmA 2 OA-ban :D -
cdgalaxis.hu-on Pick Pack Pont hoz rendeld és olcsón megúszotd. :) -
3700-é van vacsiúj vaterán....
Elvileg megbízható a srác, bontatlan játékokat árul... -
Neoncsoves #25344 ott mennyibe kerül? amúgy csak annyi a probléma hogy nálunk nincs Mediamarkt de ez még megoldható probléma lenne -
Stief #25343 média markt -
Neoncsoves #25342 valahol nem lehet akciósan megkapni az Arrowheadet? -
Stief #25341 Most megy stiefpc asszem a szerver neve most csináltam aki akar jöjjön:) -
az sajnos szunetel, heyette keddenkent este van meccs. de igazabol barmelyik nap lehetne, csak ki kell irni egy csatat, es abbol lehet tudni hogy hany ember tud jonni. -
én szívesen részt vennék egy szervezett csatában, leginkább mint helikopter pilóta, vagy sniper...
Ha van valami szóljatok :)
Ez a frontlines dolog megy még? Ha igen mikor? -
az arma2.hu-n pont ezert keszitettunk csatak modult. ha felmesz ts-re altalaban van fent olyan aki tud. kiirni csatat, igy egyszerubb szervezni. szervernek nyugodtan hasznaljatok az arma2.hu szerveret,azert van. :) a ts pedig a kommunikaciohoz hasznalva nem terheli az armat.
az arma2.hu a magyar armakedveloknek keszult, a szolgaltatasok pedig ingyenesek. tessek hasznalni! :) jo lenne ha gyarapodna a magyar communiti, szukseg van emberekre hogy turnekat tudjunk rendezni kulfoldi csapatok ellen, ugyhogy hirdessetek az iget! :)
u.i. bocsi h ekezetek nelkul irok,de androidrol meg igy is docogos a dolog -
Stief #25337 Ma délután valószínű csinálok egy arma servert kis város foglásost Warfare - Benny Edition moddal 2.068v, ace nélkül, aki akar jönni szívesen várom!
Stief valamilyen néven fut majd a server, nem garantálom a lagg mentességet, de remélem nem lesz gond. Itt írhatsz nyugodtan, mert mindig olvasgatom az oldalt.
üdv
stief
.png)