35066
  • Solt
    Én igen... nem tudom megmondani, mert már fingom nincs, hogy milyen, ha nem ssd-n van! :D

Anno volt valami videó, hogy még egy sima vinyó és egy raptor közt is elég nagy a különbség. Gondolom ssd-vel még nagyobb. Egy biztos... nem kerreg amikor forgolódok! :D
  • JanáJ
    Használ valaki SSD-t az arma alá? Mi a tapasztalat?
  • JanáJ
    CSatlakozom.

Szerintem sokat dobna a csapaton, ha kicsit szervezettebben indulnánk neki. Már feladat elosztás szintjén. Több AA/AT. A APC-ket nem is használtuk, ellenben engem a Vodnyikkal vagy 2x ledaráltak.
  • JanáJ

(és majdnem ott tart most az arma mint anno az OFP) :-S
  • tpM
    Ma van az OFP 10. szülinapja. Boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánom, hogy legyen mééég sok ilyen szép napod.
  • kifli
    jó volt a phwar, aszem a következőre is ellátogatok :)
  • repvez
    Az arma is olyan mint a szado-mazó.
    Mert ha rossz akkor jó, ha jó akkor rossz, tehát jó :)
  • Neoncsoves
    olcsóbb volt mint a drágább, szóval muszáj voltam megvenni
  • kifli
    nemnekedvaló ez, mennyél simsezni inkább
  • Neoncsoves
    na újra felraktam ezt a bughalmazt mert jó, holnap jön az OA
  • JanáJ
    Ha újratelepítem addig az Armát akkor lehet jönnék. :-)
  • DancZer
    itt tudsz jelentkezni
  • kifli
    lengyel játék este mikor lesz?
  • JanáJ
    Én sem szeretem a túllihegést, csak jó volt okoskodni. :-)
    Itt kivételesen jó a magyar terminologia a vaktöltény megnevezéssel. :-)
  • Solt
    Valószínű! :)

@Janáj: Ciki, de nekem a lőszer és a töltény közti különbség így ebben a formában eddig nem volt meg! :) Köszi...
  • JanáJ
    Azért nem tesznek rá többet, hogy ne menjen tele kosszal.

@Solt: a töltény a vaktöltény, ami nem lő ki magot, csak "pukkan". A lőszer az amikor minden van: mag, gyutacs, hüvely, lőpor.
  • Gascan #25400
    vagy csak tényleg annyi történt hogy kivette .. és megnézte hogy van-e még benne töltény egyáltalán
  • Gascan #25399
    ebből látszik milyen gagyi filmeket nézek :D
  • tpM
    Jajj, nem lett élethű mert a golyót ly-nal írtam. :D
  • Solt
  • tpM
    azal sincs baly volt egy leirás linkelve régeben amiben aszt irta h a javeiln golyója felmegy és onnan szakícsa át a tankok felső pajzsát mert ott vékonyab
  • repvez
    most hogy mondod lehet hogy csak 1 furat van, de ez esetben meg levédetem az ötletet és felterjesztem ujitásként :P
    Ez egyszerübb és tár kivétel nélkül is lehet ellenörizni hogy kb mennyi a maradék
  • Solt
    A "golyót" még megértem, de a tölténnyel mi a baj? :)
  • DancZer
    GM-6 nal a csovet is lehet cserelni, egy optika meg pik pak megvan. amit arma3 alfaban lattun, abbol meg nem lehet tenyszeru kovetkezteteseket levonno, mert meg nagyon kezdetleges. az alfa verziot altalaban nem is mutatjak meg a kozonsegnek. azt meg nagyon sokat kell konfigolni, tesztelni. viszont a betat mar nagyon varom,remelem lesz public abbol is mint a take on helicopters-bol.
  • JanáJ
    A honvédségnél a táraknál max azt láttad hogy teli van-e, ha már csak 28 lőszervolt benne az is olyan volt mintha 2 lenne benne.

@solt: töltényt ne mondj Cifunak mert kicakkoza a feneked :-)

Az új Pmag tárakon már számmal mutatja menni lőszered van. :-)
  • repvez
    A tárakon elvileg van 3 furat hátul ha jol tudom a negyedénél felénél és 2/3-adnál igy ha a a fesö 2 furatnál látod a löszer hátulját az alsonál meg már nem akkor a fél tár még megvan.
  • Solt
    Belenéz???? Baszki, ha egy töltény van benne, az akkor is felül van, nem a tár alján lődörög! :D

Így max azt lehet megállapítani, hogy egy darab még tuti van benne...
  • Gascan #25389
    már több filmben is láttam hogy kiveszi a tárat és megnézi hogy mi a helyzet.. nem súlyra állapitja meg hanem belenéz
  • Solt
    Itt is a játékra gondoltam... én elég sok ilyen szituációval találkozom amikor 20-30 percekre felmegyek arra a "halas" szerverre... :) Nyilván ez a "rambózás" kategória...

Meg kell kérdezni Cifut, hogy mennyire életszagú ez... :)
  • tpM
    Amúgy OA-ban alapból van ACOG-on nyílt irányzék, nem?
  • Solt
    Ugyan! :)
  • JanáJ
    Valaki aki volt mostanában szerveren, az árulja el milyen ACe verziója van.
  • repvez
    amit leirtál ez csak akkor játszik ha magáűnyos farkas vagy és mindent neked kell csinálni egy csapatban mindenre van ember igy fedezve egymást távoli és közelharcnál, igy meg elég egy szerelék a fegyverre mindenkinek a postjának megfelelő.
    Én pl sehol nem láttam még videon vagy képen irakban vagy afiban hogy valaki cserélte volna az irányzékokat
  • JanáJ
    Akkor egyetértünk. Bár ezt pöttyet túllihegtem.
  • JanáJ
  • Solt
    Ez evidens...
  • Solt
    Én a játékra gondoltam, nem valós szitura... itt maximum annyit tehetsz mint amit néhány agyhalott, hogy filccel pont a képernyőre! :D
  • JanáJ
    Míg kiszeded a tárat, addig védtelen vagy. Ha a nagykönyv szerint csinálnák, akkor míg az egyik tárat cserél, addig a másik biztosítja.
  • JanáJ
    Nem reflexből. Épületharcnál tanítják is. Nem a nyílt irányzékot használod, hanem csak elnézel a cső mellett. Helyes fegyvertartással ahova nézel, oda lősz. Nekem az tetszet ACE elött, hogy van "hudos" célkereszt, csak nem ér össze, ezért egy embert 20-30 m-ig találsz el vele.
  • Solt
    El, de jobb szeretek nem reflexből lövöldözni. :) ACE-ben jó a nyílt irányzék, de ez ugye az alap játékban nincs.

Aminek én örülnék de nagyon, az a letámasztás lenne, méghozzá úgy, hogy adott támaszték magasságához igazodva helyezkedne a figuránk is... No meg az ülve támasztós sniper póz... :)