35066
-
hogynelenne lényeg, már annyira kevés az fps, hogy minden plusz számít :D
olyan játékba nem lenne lényeg, ahol egy kenyérpiritón futtatva verdesi a 300fps-t -
Neoncsoves #25455 armanál szerintem már mindegy :D -
tpM #25454 De ez az ha figyelni kéne a lehetőségeket akkor az nem lene túl... öhm gazdaságos. :) -
Gascan #25453 mondjuk onnan hogy figyeli a lehetőséget a karakter körül? vagy már előre be van táblázva hová, milyen falakhoz lehet és ha a karakter odaér akkor automatikusa aktiválódik...
sajna én nem vagyok programozó :) -
JanáJ #25452 jah.
-
Neoncsoves #25451 no újabb kérdésem lenne :)
ArmA launcherben ha el akarom indítani ACE moddal a játékot, valamiért kiírja hogy az ace_anims a program 1.56os verziójához való... -
JanáJ #25450 Szvsz nem ezért. Ha letámasztasz akkor nagyrészt fekszel. Ilyenkor bizonyos fordulás után vagy magadat kell odéb raknod oldalrányban vagy a fegyvert. Térdelésnél már kevésbé gond, mert ott könnyebben mozogsz oldalra. -
phwar-hoz milyen jó lenne :D -
tpM #25448 Hát maga a fegyer le van "rögzítve" egy adott pontra, akkor lassabban fordul mintha simán a kezedben lenne, nem? A modul pedig honnan tudná mikor kell bekapcsolnia? :) -
Gascan #25447 nem vagyok nagy technikai szaki ... csak érdeklődő .. ha fordulok letámasztásnál az miért kell hogy lassabb legyen?
plusz miért kell h állandóan fusson a modul... nem kapcsolhat be magától az alkalmas időpontban gomb nyomás nélkül? -
tpM #25446 Az azért nem lenne jó, mert letámasztásnál lassabban fordulsz és így ha lenne előtted egy támasztásra alkalmas objektum akkor alapból olyan lenne, akkor is ha Te pl csak odarohantál kinézni egy ablakon. A másik pedig, hogy támasztáskor még le kell ellenőrizni az előtted lévő tárgyat, hogy alkalmas-e rá, és ha ez az ellenőrzés folyamatosan futna akkor a teljesítmény rovására menne. Így csak gombnyomáskor fut le az az ellenőrzés.
Invasion 44-ben így van ahogy leírtad, csak ott külön modul kell hozzá amivel engedélyezed a küldetésben. -
Gascan #25445 valami red orchestra féle fegyverletámaszto kéne ACE-be is .. a lényeg h ne kelljen külön gombot megnyomni, ha közel vagyok támassza le magától -
tpM #25444 Hullazsák már van benne, szerintem szemetes is lehetne. :D -
JanáJ #25443 Ez mekkora már! :-) -
JanáJ #25442 Mondjuk legalább nem fogok csalódni. :-) -
JanáJ #25441 Az Arma 3 az első olyan játék amit már előre nem szeretek. :-( -
Most gurult el jah, és nem tudtam idő elött bevenni mikor ez az AlChEimer-kór ismét felütette a fejét, ami szinte már minden oldalon előjön, csak most nem rég az ArmA3 megzavarta!
-
JanáJ #25439 

Minden tiszteletem mellett mi bajod? Elgurult a gyógyszered? Minek reagálsz ha nincs benne semmi tartalom? (Tudom minek használok autót, abból a szarból mindig kifogy a benzin és elkopik a gumi...)
Buzi jó az ace, ha lehetne a szemetet is ACE modban vinném le.
Önmagát frissíti a cucc, mi a problémád. Annak hogy a szervert nem így frissítik, annak is van gondolom oka.
-
Nem kell ACEt használni, ugyis bugos szar, az updaterekkel együtt!
Mi a szarért nem rakják akkor már külön verzióval az addon frissítő programok amit lehúznak, ha már egy egységes rendszert nem tudtak kinyomni?
Na majd a PR megmutatja hogy kell ezt!
-
JanáJ #25437 Ja és mi a megoldás? -
JanáJ #25436 ó b@ssz@ meg, ezt miért most mondod? -
ja tényleg :D
armahu-ra ménem kerül fel a legfrissebb? -
tpM #25434 Ha Six-szel frissíti akkor meg Armahu ACE szeróra nem fog tudni felmenni. -
airrace-hez co kell csak nem kell mod! -
próbáld inkább a sixupdater-t
nekem meg valak elmagyarázhatná, hogy tudom pmc magas felbontású textúráit beleerőszakolni a játékba, úgy hogy nem veszem meg pmc-t (baf-ot megvettem anno, de nem vettem hasznát, pmc-t nem fogom...) -
Neoncsoves #25431 próbálok felmenni az Airrace-s szerverre, de nem enged fel valami CBA error miatt. arra is kell valami modokat leszedni? csak mert addonsynckel nem szed le semmit :\ -
tpM #25430 Nem értem akkor... alapból ez ebben a .pbo-ban van: ace_sys_towing.pbo az ACE mappában. USNavy az mint a neve is jelzi az amcsi haditengerészeti egységeket tartalmazza, nem értem miért ebben lenne a vontatójármű. -
Neoncsoves #25429 pedig addonsync-kel szedem az ArmA.hu szeróról a cuccot. -
tpM #25428 A towingtractor sima ACE-ben van, nem USNavy-ban. Érdekes ez a fájlnév. -
Neoncsoves #25427 acex_usnavy_sys_towingtractor.pbo
ennél a fájlnál crashel állandóan -
Neoncsoves #25426 leszedtem a legújabb addonsyncet, de valamiért amikor töltöm a szeróról az addonokat 1gigánál "Program hibát észlelt", bezárom újraindítom és folytatom ahonnan megállt... ez miért van?
apropó az arma launcherrel is próbáltam, ott meg valami ace_anims file-ra hivatkozik hogy az 1.56os verzióhoz való. Az alapjáték és az OA is fel van patchelve (ArmA2 1.09 és az OA pedig 1.59) -
utánna maradtunk még páran ts-en és ott az lett beszélve, hogy heti nem 1x kellene összejönni, és akkor sokkal szervezettebb lenne
aztán felmentünk dao pvp szerverére, ottvolt egy pár lengyel is, ott pl jól lehetne gyakorolni is, ha nem vagyunk elegen, ott még mindig van sok más ember is... -
Flashpointtól az ArmA-ig: http://www.bistudio.com/index.php/english/company/developers-blog/233-from-flashpoint-to-arma -
http://www.arma2.hu/index.php/hirek/44-arma3/458-legjobb-pc-jatek-az-e3-on -
Gascan #25422 Cold ware demo mod ha valaki érdekel, 1.5gb
armaholic -
JanáJ #25421 Jó, malibui házra nem telik hogy a tenger elnyomja a vas hangját
-
Gascan #25420 én a kerregést úgy küszöbölöm ki h egy kurva forgalmas út mellé költöztünk és gyakran azt se hallani amit mondok :D -
Neoncsoves #25419 ez jó! ma megjön az OA, ki is próbálom :)
viszont lehetne valami ilyesmi rendes repülőgéppel is. -
Nekem is SSD-re van telepítve, töltésnél sokkal gyorsabb, meg mikor gyorsan mész nem látod hogy előtted tölti be a textúrákat kb ennyit számít + amit Solt írt, nem hallod játék közben a folyamatos kerregést :D -
Arma.hu - Air Race Event
.png)