35066
  • Gascan #25496
    ezzel kapcsolatban épp arra gondoltam hogy remélem a domboknak is lesz árnyéka ... mert tök szarul néz ki mikor egy domb tetején vagyok és csak nekem van árnyékom és olyan mintha a levegőben lógna
  • JanáJ
    Én jobban örülnék ha azt a hülye HDR-t vagy mit kiszednék vagy megcsinálnák rendesen. Pl vicc, hogy ha nappal szemben zoomolok akkor már nem süt a szemembe. :-)
  • Solt
    Remélem villogó textúrák nélkül! :)) ( engem rettenetesen zavar )
  • DancZer
    Egy kis grafikai feature ami valószínűleg benne lesz az A3-ban:
  • Gascan #25492
    ja tényleg...
  • myers90
    Nem, a stalkert a GSC Game World fejlesztette, a Deep Silver csak a kiadója lett a stalker sorozatnak a clear sky óta. Az első stalkernek pedig a THQ volt a kiadója.
  • Gascan #25490
    nem a stalker motorjára gondoltam... csak a fejlesztőcsapatra... szóval akkor ez az arma enginje lesz más közegben
  • DancZer
    Itt nézd meg, hátha jutsz vmire.
  • macleody
    Ez meg mi akar lenni?

• tpM
    Nem. Eredetileg ez egy modnak készült, de egyszercsak kiderült, hogy különálló játék lesz. STALKER motorja nem erre készült. :D
  • Gascan #25486
    ezt nem a stalker fejlesztői csinálják? minek nekik az OA engine?
  • tpM
    Ja, különálló játék lesz mert megvették a licencet az OA engine-hez. :)
  • myers90
    Egyébként ezt láttátok már?
  • myers90
    Kicsi off:
    Nem tudjátok mi lehet a gáz a 8800GT-mel? Kb egy 10 perc játék után lép fel a hiba, először "összekeverednek" a textúrák, tehát pl a földre kerül a fa, meg hasonlók, aztán 1 percig még megy is így, de utána lefagy az egész. Főleg azért is off, mert Armát még nem próbáltam a 8800-al, azóta vettem egy nagyon gyenge ideiglenes kártyát. Eddig ahogy utána jártam úgy tűnik videómemória hiba, de emiatt egyik nap visszaraktam egy kis időre a karit, és lefuttattam egy vidmem tesztelő progit (Video Memory Stress Test ), annál azt írta nincs hiba.
    Örülnék ha lenne rá megoldás, mert azzal a karival talán még eldöcögne az ArmA2 is, nem csak az Arma. köszi
  • Solt
    Jól hangzik, ha nem lesz gépgyilkos... :)
  • DancZer
  • JanáJ
    Már csak nagyobb mappok kellenek hozzá. Mert az eddigi 10/5 km látótáv a földi cuccoknak elég volt. Csap a repkedőknek kicsi.
  • DancZer
    Én a legjobban a látótáv növelésnek örülök! És ami mégjobb, hogy dinamikus látótávot is beletették, aminek köszönhetően, ha rázoomolok a tájra akkor betölti a fákat, modelleket.
  • Icebird
    3Dsmax ArmA2 modding toolset
  • repvez
    tud nekem valaki egy leirást, hogy hogyan lehet modellt beletenni a játékba?
    Mert csináltam egy ilyet:
    repülö
    és szivesen megnézném hogy mutat játékban vagy mozgás közben.
  • tpM
    Milyen cuki hangja van... kis dongó...
  • Solt
    Azt láttam az elején, hogy olyan armásan felpattant! :D Na kíváncsi leszek... mondjuk még úgyis az elején járnak, hátha összehoznak valami jót... :)
  • Sanyo
    A Kamovhoz képest ez a gép idegesebb (és néhány tonnával könnyebb is :), sok figyelmet igényel, hogy fordulóban ne nyomjam bele a földbe, trim nélkül nem is sikerült a felszállás, de lehet hogy csak el van konfigolva valami.
  • Solt
    Az arcade kaki... FSX, DCS-hez képest milyen?
  • Sanyo
    Nagyon keveset repültem az ArmA 2 helikoptereivel, ezért nem is merem összehasonlítani.

A tecsöved még nem dolgozta fel rendesen, 1080p felbontásban vettem fel.
  • Solt
    Magyarul szar, csak te túl diplomatikus vagy ahhoz, hogy kimond! :D
  • Sanyo
    Korai lenne még ítéletet mondani a repmodellről, egyelőre annyi hogy nagyon furcsa. :) A videó mindjárt fent van, csak újra kellett indítanom a gépem.
  • Solt
    Te repkedős emberke vagy... milyen lett? :) Én még nem tudom kipróbálni... :S
  • Sanyo
    Csináltam pár képet és egy videót, ez utóbbi még pár perc.
  • kifli
    hu há hu de vártam mán :D

dánlóding...
  • DancZer
    Ki lehet próbálni az új repülésmodelt ami a ToH-ben lesz: http://takeonthegame.com/download/community-preview/
  • Icebird
    Ez mekkora gyökérség már hogy lecseréli a videot az utolsónál, mind1 a névre rákeresve már a jót dobja ki!
  • Icebird
    Long Range Precision Shooting System

Training FO's with VBS2

VB-Edit

VBS2 - Trailer handling and mirrors
  • JanáJ
    magyar
  • kifli
    helikopáter versenyhez mi a pw?
  • Nekrofil
    eddig talán úgy 6-8 szervert talált, amin ez a free 1.10 megy. nemtudom ki mennyire vérpistike, 2 serveren voltam fent, de mivel viszonylag szarul fut, így nemigen játszok rajta.
  • repvez
    és mennyire vannak serverek és azokon játékosok?ÉS milyen játék megy rajt vérpistikés rambó lövölde vagy felfedezhetö egy kis csapatmunka ?
  • Nekrofil
    én kipróbáltam, de valahogy még mindíg nemtudok vele játszani, pedig nagyon szeretnék.
    közepes beállítások, 4mag, a magok kihasználtsága úgy 60-70%, VGA kihasználás 40-50%, és kitol magából 30-40fpst, aztán cső
  • lolSL
    tölthető a free cucc http://www.arma2.com/free
  • Neoncsoves
    ja de alapból az arma zabálja a gépet, szerintem ez a kevés plussz már nem nagyon lenne észrevehető :D