35066
-
Gascan #25496 ezzel kapcsolatban épp arra gondoltam hogy remélem a domboknak is lesz árnyéka ... mert tök szarul néz ki mikor egy domb tetején vagyok és csak nekem van árnyékom és olyan mintha a levegőben lógna -
JanáJ #25495 Én jobban örülnék ha azt a hülye HDR-t vagy mit kiszednék vagy megcsinálnák rendesen. Pl vicc, hogy ha nappal szemben zoomolok akkor már nem süt a szemembe. :-) -
Solt #25494 Remélem villogó textúrák nélkül! :)) ( engem rettenetesen zavar ) -
Egy kis grafikai feature ami valószínűleg benne lesz az A3-ban: -
Gascan #25492 ja tényleg... -
myers90 #25491 Nem, a stalkert a GSC Game World fejlesztette, a Deep Silver csak a kiadója lett a stalker sorozatnak a clear sky óta. Az első stalkernek pedig a THQ volt a kiadója. -
Gascan #25490 nem a stalker motorjára gondoltam... csak a fejlesztőcsapatra... szóval akkor ez az arma enginje lesz más közegben -
Itt nézd meg, hátha jutsz vmire. -
Ez meg mi akar lenni?
-
tpM #25487 Nem. Eredetileg ez egy modnak készült, de egyszercsak kiderült, hogy különálló játék lesz. STALKER motorja nem erre készült. :D -
Gascan #25486 ezt nem a stalker fejlesztői csinálják? minek nekik az OA engine? -
tpM #25485 Ja, különálló játék lesz mert megvették a licencet az OA engine-hez. :) -
myers90 #25484 Egyébként ezt láttátok már?
-
myers90 #25483 Kicsi off:
Nem tudjátok mi lehet a gáz a 8800GT-mel? Kb egy 10 perc játék után lép fel a hiba, először "összekeverednek" a textúrák, tehát pl a földre kerül a fa, meg hasonlók, aztán 1 percig még megy is így, de utána lefagy az egész. Főleg azért is off, mert Armát még nem próbáltam a 8800-al, azóta vettem egy nagyon gyenge ideiglenes kártyát. Eddig ahogy utána jártam úgy tűnik videómemória hiba, de emiatt egyik nap visszaraktam egy kis időre a karit, és lefuttattam egy vidmem tesztelő progit (Video Memory Stress Test ), annál azt írta nincs hiba.
Örülnék ha lenne rá megoldás, mert azzal a karival talán még eldöcögne az ArmA2 is, nem csak az Arma. köszi -
Solt #25482 Jól hangzik, ha nem lesz gépgyilkos... :) -
-
JanáJ #25480 Már csak nagyobb mappok kellenek hozzá. Mert az eddigi 10/5 km látótáv a földi cuccoknak elég volt. Csap a repkedőknek kicsi. -
Én a legjobban a látótáv növelésnek örülök! És ami mégjobb, hogy dinamikus látótávot is beletették, aminek köszönhetően, ha rázoomolok a tájra akkor betölti a fákat, modelleket. -
3Dsmax ArmA2 modding toolset -
tud nekem valaki egy leirást, hogy hogyan lehet modellt beletenni a játékba?
Mert csináltam egy ilyet:
repülö
és szivesen megnézném hogy mutat játékban vagy mozgás közben. -
tpM #25476 Milyen cuki hangja van... kis dongó...
-
Solt #25475 Azt láttam az elején, hogy olyan armásan felpattant! :D Na kíváncsi leszek... mondjuk még úgyis az elején járnak, hátha összehoznak valami jót... :) -
A Kamovhoz képest ez a gép idegesebb (és néhány tonnával könnyebb is :), sok figyelmet igényel, hogy fordulóban ne nyomjam bele a földbe, trim nélkül nem is sikerült a felszállás, de lehet hogy csak el van konfigolva valami. -
Solt #25473 Az arcade kaki... FSX, DCS-hez képest milyen? -
Nagyon keveset repültem az ArmA 2 helikoptereivel, ezért nem is merem összehasonlítani.
A tecsöved még nem dolgozta fel rendesen, 1080p felbontásban vettem fel. -
Solt #25471 Magyarul szar, csak te túl diplomatikus vagy ahhoz, hogy kimond! :D -
Korai lenne még ítéletet mondani a repmodellről, egyelőre annyi hogy nagyon furcsa. :) A videó mindjárt fent van, csak újra kellett indítanom a gépem. -
Solt #25469 Te repkedős emberke vagy... milyen lett? :) Én még nem tudom kipróbálni... :S -
Csináltam pár képet és egy videót, ez utóbbi még pár perc. -
hu há hu de vártam mán :D
dánlóding... -
Ki lehet próbálni az új repülésmodelt ami a ToH-ben lesz: http://takeonthegame.com/download/community-preview/ -
Ez mekkora gyökérség már hogy lecseréli a videot az utolsónál, mind1 a névre rákeresve már a jót dobja ki! -
Long Range Precision Shooting System
Training FO's with VBS2
VB-Edit
VBS2 - Trailer handling and mirrors
-
JanáJ #25463 magyar -
helikopáter versenyhez mi a pw? -
Nekrofil #25461 eddig talán úgy 6-8 szervert talált, amin ez a free 1.10 megy. nemtudom ki mennyire vérpistike, 2 serveren voltam fent, de mivel viszonylag szarul fut, így nemigen játszok rajta. -
és mennyire vannak serverek és azokon játékosok?ÉS milyen játék megy rajt vérpistikés rambó lövölde vagy felfedezhetö egy kis csapatmunka ? -
Nekrofil #25459 én kipróbáltam, de valahogy még mindíg nemtudok vele játszani, pedig nagyon szeretnék.
közepes beállítások, 4mag, a magok kihasználtsága úgy 60-70%, VGA kihasználás 40-50%, és kitol magából 30-40fpst, aztán cső -
tölthető a free cucc http://www.arma2.com/free -
Neoncsoves #25457 ja de alapból az arma zabálja a gépet, szerintem ez a kevés plussz már nem nagyon lenne észrevehető :D
.png)