35066
  • JanáJ
    Lehet csak nézegeti a fegyvert, mert a keze sincs rajta.
  • Muttley
    ha vkinek kell
    vadonatúj, karcmentes ArmA gyárilag 1.08 patch-csel
    sikítson pü-ben

• Hecker007
    Arról a kiadásról van valami hír amiben benne van az összes eddigi OFP+ArmA?
    Lehet kapni itthon valahol vagy csak külföldről lehet behozatni?
  • Amery
    Hmmm... Bátor dzsíájdzsók ezek!
    Minek a fegyverre irányzék, az amerikai radarvezérlésű lövedék úgyis mindent eltalál :)
  • Scottt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A minibusz mögött álló tengerészgyalogos lábánál egy gördeszka van? :D
  • DancZer
    http://www.hardwired.hu/g.php?img=61797
  • DancZer
    Milyen hibákat találsz a képen? :D Faceplam ha meglátod! :D
  • macleody
    Az van nekem is.
  • kifli
    vbs2usar én ilyet szedek most :D
  • macleody
    Ja most nézem ez csak 1.23-as.
  • macleody
    Nekem van valami VBS2 JCOVE Lite 4 gigás cumó.
  • tpM
    Sokan így vannak a nőkkel is. :D
  • DrRadon
    Pedig évekkel ezelőtt hogy nyáladztunk a VBS2 után. Most meg... nagy ívben kaki van rászórva :D
  • Scottt
    Viszont kilőhetsz a járművekből, és a fegyver remegése is valahogy mintha eltaláltabb lenne,még majd próbálgatom.Az viszont tetszett, hogy az egyik küldetésben kisgyerekek rohangáltak meg civilek a fegyveresek között...
  • tpM
    Én a napokban töröltem le. Fizikán kívül nincs benne semmi különös. A grafikája rondább mint az Arma 1-é (nincsen normal map), az AI sem mutat sok újat. Vannak ilyen kis finomságok benne, hogy harcocsi búvónyílásából használhatod a kézifegyvered, ACE-hez hasonlóan minden tárgynak súlya van, nekifutsz egy ládának akkor nem elakadsz, hanem kicsit arrább mozdul a láda stb, de kb ennyi.
  • Scottt
    DrRadon
    2011. júl. 03. 18:54 | privát | galéria | válasz erre | #25590
    Még annó réges-régen. Meg lehetett szerezni warez oldalakról. Mostanában lehet találkozni a VBS2-vel is. Azt még nem próbáltam, de akit érdekel keressen rá.

Öhm-öhm,próbálgatom amit találtam,de sajnos az csak az 1.3as verzió,és 1.4 és 1.5 hozott finomabb újításokat.(Leszakadó végtagok,új sebesülés rendszer,stb,stb)
  • tpM
    Amúgy szerintem ha jobb lenne akkor BIS már betiltotta volna. :>
  • tpM
    Még ACE 1 topikba írta az egyik fizetett modellező, hogy mióta ACE kint van azóta porosodik a VBS2-je. :)

Nem tudom azóta pontosan mennyi minden változott VBS2-ben, pl. ilyen mindenféle vízi herkentyű van benne (A3-ba mit gondoltok honnan kerülne át), meg támogatja az engine a föld alatti járatokat, bunkereket, de kb ennyi.
  • Solt
    Például hozzáférhetőségben 1000%, hogy jobb!
  • Scottt
    Srácok az ACE 2 mennyire van pariban a VBS2-vel,Van olyan amiben az ACE 2 jobb? :)
  • lee56
    Ja igen a servernév Stief lesz, még jó hogy a lényeg marad le :D
  • lee56
    Üdv öreg harcosok! Haverral (Stief) indítunk egy egésznapos (najó most már csak fél) warfare csatát a Zargabad pályán, ha sokan jönnek két ellenséges team lesz (ezt szeretnénk), ha nem annyian akkor csak coopozunk.

Amire szükség lehet : Arma2+OA+WarfareBE2.068LiteCO

Az AI kemény lesz, aki nem bírja a kiképzést az ne is jöjjön, panaszkodni meg főleg ne :)
  • tpM
    ACE-ben többnyire pontosak a tűzgyorsaságok, csak a hang miatt nem hallhatod ezt a bizonyos kerepelést... Majd ACSE-ben fogod. :)
  • repvez
    DE az biztos hogy armába még egyszer sem hallottam haonloan se szolni és ilyen gyors kelepelést sem az összes fegyvernek nagyon lassu a tüzgyorsasága sztem .
  • JanáJ
  • tpM
    Amúgy a múlkori témához, itt egy példa hogy hangozhat egy fegyver különféle perspektívákból, különféle mikrofonokkal/beállításokkal felvéve.
  • Neoncsoves
    aztakurva :O

mire kijön az ArmA3 kell új PC meg pénz az origi ArmA3-ra. :|
  • Martinez01
    Jólnézki :).
  • DancZer
    Egy kis normal map finomság igaz egy TOH, de ArmA 3-ban is nagy valószínűséggel benne lesz. http://takeonthegame.com/social-media/?pid=61
  • Martinez01
    Hát igen, eléggé gáz xD
    Most voltam fenn szerveren 1edül :S...
    Este felé lehetne szervezni egy csatát ArmA 2-őset. :)
  • DancZer
    Ezek iratlan szabályok. A TS3 azért jó, mert megkönnyíti a kommunikációt és a csapatmunkát. Elég gáz mikor chatelés közben lőnek le...
  • Martinez01
    Jah és még annyi: ugyanazok a szabályok, mint a sima armánál? (Gondolok itt a TS3-ra.)
  • Martinez01
    Köszi:)
  • DancZer
    Szia!
    Nemrég indítottunk egy magyar ArmA 2: Free kompatibilis szervert. A játékon belüli szerver listán megtalálod, ha szűrésnek beállítod az Arma.hu-ra.
    Általában nincs rajta állandó játék, de ha van rajta pár ember akkor elég gyorsan megnő a létszám. :)
  • Martinez01
    Üdv!
    Épp most telepítem az ArmA 2 Free-t, és az a kérdésem, ezzel milyen szerverekre tudok csatlakozni, illetve ehhez kell valamilyen patch?
    Köszi!
  • Icebird
    Nem tudom hányadik patchtől már menüben választható a Magyar, persze csak ha "Magyar" a CDkey!
  • Rony94
    Én is letöltöttem ezt a játékot a Green Man oldalról. És azt szeretném megtudni hogy lehetséges lenne-e valahogy magyarítani a játékot.

Vagy az egyik patch nem tartalmazza véletlenül?
  • wardogzombie
    bal felsö sarokba a keresö
  • DancZer
    Az egész játék nem, csak a community preview.
  • csige791
    Ez a take on helikopters tényleg ingyen van annak akinek van Arrow head-e?