35066
  • repvez
    igen azért idegesit, mert ha a felyem mozdul akkor a tájnak is kéne változni és az optikának is, de itt csak az optika mozog.
    És sztem meg egyáltalán nem életszerütlen ez a fajta mozgás, mert sokkal rovidebb idö kell ahhoz hogy leadj egy viszonylag pontos lovést mint ha még fel is kell kapnod a fegyvert.Az ilyen mozgást akkor kell használni amikor nagy valoszinuséggel ellenséggel találkozol.
    Elég csak megnézned a black hawk dawn filmet vagy bármelyik doku filmet a csoportos mozgásnál szinte csak igy mennek.

inkább az az életszerütlen, hogy nem lehet mozgásközben táratcserélni és poziciot váltani.
  • JanáJ
    CSalóka, mert élőben az optika szálkeresztjére fókuszálsz, itt meg a reflex keretére mert idegesíti a szemed a mozgása. Ugyan akkor a szemed/fejed és az optika távolsága nem kellene, hogy változzon. Szerintem.

Mindenesetre szvsz életszerütlen ez a 10-30 m-t sétálok arcomhoz ragasztott fegtyverrel.
  • repvez
    itrt egy roviditett prezentácio A3ból

MÁr rájöttrem hogy mi az ami igazán idegesit engem az összes részben az a fegyver mozgása.Mert volt a kezembe párszor fegyver igaz nem volt kamera a játéknak megfelelö nézöpontba rogzitve hogy akkor mit mutat, de nem hinném hogy az lett volna a végeredmény amit a játékban látunk.
    Amikor a válhoz emeli a fegyvert és ugy mozog akkor nem hiszem el hogy elöre hátra is 5-6 vagy tobb centit elmozogna a fegyver a válltol.Teljesen az az érzés mintha a katonátol teljeen függetlenul mozogna.

Esetleg ha valaki airsoftozik és van kis kamerája szivesen megnéznék egy videot a valos nézöpontbol.
  • JanáJ
    Nekem a fűvel volt szinte csak bajom. Voltak bugok is a kampány alatt, de legalább annyiszor nem tudtam mit kéne csinálni bugok nélkül, mint bogarakkal. :-) OA-ben meg már minden jó volt, értsd nincs fű. Egyedül a PM-s DLC nem tetszett.
  • Gascan #25852
    mondjuk nem lenne rossz ha számolná mennyi időmet vesztegettem már el vele ... 200 óra fölött vagyok már tuti :)
  • JanáJ
    Akkor veled van baj. :-)
  • fkubi
    Valahogy meg mindig nem siekrult tobbet jatszanom A2-vel, mint 1 ora.
  • Fürtös
    Na igen az ofp fotórealisztikus színeit én is visszasírom....
    Nekem az arma1-2 ben mindig olyan érzésem van mintha minden müanygból lenne
    Az ofp ben jó kis fakó szynek és textúrák voltak efektek nélkül mégis szép volt pláne a kegetis féle dxdll-el.
    Nem tudom elhinni,hogy van olyan ember akinek ne lenne első dolga kikapcsolni a bloom efektet játék előtt...
  • Scottt
    Ajánlom figyelmetekbe a CWR2 modot.Az összehasonlito képen pedig az Arma 1-nek sokkal szebb a grafikája,nem olyan szürkés-barnás-zöldes effektes mint az A2,hanem valódi szinek.
  • JanáJ
    Én a komplett OFP-t szivesen látnám mondjuk Arma2 motorral. Főleg a kampányok miatt.
  • Ulvar
    Én vagyok ilyen maradi vagy tényleg csak nekem még mindig az OFP1 jön be a maga egyszerűségével de nagyszerűségével. A régi lemezem elveszett hála sógoromnak így lehet hogy újra megveszem a 2 kieggel ha még meglehet találni valahol :D. Hátha játssza még pár elvetemült, de ha nem akkor csak a kampány miatt. :).
  • DancZer
    Itt pedig az elődök:
  • tpM
    Nagyon király! :)
  • JanáJ
    Ez mekkora már!
  • tpM
    Ja, mert eltorzítja az engine azt a kartonpapírösszedörzsölés hangot. A gránátoknál is iszonyúan béna.

Gascan:
    Nem, mert ACSE előrébb van egy lépéssel. Legalábbis nem hiszem, hogy A3-ban is környezet/távolságfüggőek lennének ezek a hangok. :P
  • lac coo
    Üdítő a sok agyon színezet , effektezett kacat után ! :

• DancZer
    Igazából a távoli robbanáshangok az Arma 2-ben nem sokkal térnek el a valóságostól. Valóságban olyan egy FFAR robbanása mintha egy dobot ütnének. Hihetetlenül gagyi a hollywoodi agyoneffektezett robbanáshoz képest! :D
  • Gascan #25839
    mi lesz akkor? lenyugdijazod magad ilyen fiatalon? :)
  • tpM
    l
  • tpM
    Rendes fegyverhangok, ezt is megértem. Ámen.
  • DancZer
    Az angolul tudóknak egy jó kis cikk:http://mature-gaming.com/news/arma-iii-studio-visit-and-presentation/. Akik meg nem értik, azoknak meg a képeket ajánlom!
  • DancZer
    Arma 3 a GC-n: http://multiplayer.it/video/arma-iii-per-pc/arma-iii-la-videoanteprima-dalla-gamesco-2011.lo/
  • JanáJ
    Jah, teljesítmény teszternek is jó. :-)
  • grebber
    Elég komoly,de ha már náluk is akad akkor nem számítok túl sok jóra :D
  • Scottt
    Jogos,csak arra próbáltam utalni, hogy megint csak a butítottakat kapjuk.. :D
  • Gascan #25831
    van itt ez a video ahol vizen mennek és ütköznek mindennel - 2. gameplay vidi... azt nem értem, hogy a fizika az utasokra miért nincs hatással.. azok csak ülnek mintha semmi se történne :) ... rengeteg statikus dolog van a játékban ami sokat ront a feelingen
  • DancZer
    http://imageshack.us/photo/my-images/690/m200caseless.jpg/

http://world.guns.ru/userfiles/images/machine/mg97/lsat_a.jpg
  • DancZer
    Ezek közül nem mindegyiket valósítják meg ArmA 3-ban. Viszont ezeket már biztos: http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=119512. Én inkább ezt javaslom követni!
  • Scottt
    Ittlehet látni, hogy mik lesznek az Arma3-ban is,hisz ahogy fejlődik a VBS2 úgy fejlesztik az Armákat is,ugyan azok az újdonságok csak butítva..A VBS2-vel már márciusban lehet majd búvárkodni! :)
  • tiburon26
    tetszett ahogy a mandarin lehullot a tetorol es ahogy osszeesnek.szepen megvan csinalva
  • DancZer
    Végülis jah. Az amit ők akkor megálmodtak alapjátéknak(mikor az OFP készült), annak remélem, hogy még csak az RC1-es lesz az ArmA 3, mert az azt jelenti, hogy még van ötletük és tervük a jövőre nézve.
  • repvez
    DEhogy is alfa verzio az az OFP volt aztán jött a prebéta majd a béta akkor ez már talán az RC1 lesz még pár ilyen RC és talán mindent tud majd amit már az alapjátéknak is tudni kellett volna :)
  • Fürtös
    Ma ültem egy olyan járgányban ami 3:10 nél van.
    De a műszerfal nem egészen olyan volt.
  • tpM
    És akkor teljes lesz a kép?
  • DancZer
    Nagyon jó kis bemutató. Kár, hogy még egy csomó animáció meg a render to texture is hiányzik, de idővel majd azok is csatlakoznak. Elvégre ez még mindig csak az alfa verzió.
  • Scottt
    Ha csináltok 1 ACE modot Cryfos motorra(még az egynek is perfect grafikája van,hát még a kettő..)szobrot emeltetek nektek TLV-ban..

És ilyen ruha átbújós script már van az A2-höz is,meg azért az tényleg levágó, ha a rajod egyik embere eltűnik aztán felbukkan teljesen más arcberendezéssel....
  • DrRadon
    Nagggyyon szép!

De az AI még mindig fura, csak jönnek sorban és sorban meghalni. Viszont amikor ment a gránát közéjük, szétszaladtak, ami azért pozitív. És olyat láttam, amit még soha: az AI lehasalt a lépcsőre. Igaz rossz irányba nézett, de akkor is... Soha nem gondoltam volna, hogy a BIS-től ilyesmit fogok látni.

Ja és mg valami. Tudom nem vagyok olyan edzett mint egy búvár kommandós, de nekem még egy 10 dekás strandlabdával sem sikerült olyan gyorsan futnom combig érő vízben, mint annak a béka rambónak a 10-15 kg-os felszereléssel.
  • DrRadon
    Év elején ajánlottam, de akkor baszni tetszett az ötletre...
  • tpM
    Amúgy kijött a CryEngine 3 SDK, nem alkotunk valamit? :D
  • tpM
    Meg akkormár a célzóberendezések felrögzítésére is.