35066
  • Csokis

Remélem nem gond, hogy ide linkelem az ArmA 3 gameplay videókat?!

• DancZer
    A BIS nyilatkozata szerint, az 1.60-os patchban már benne lesz az interpoláció és ezzel nagyon sokat javul a multiplayer része a játéknak. Nem fognak ugrálni az emberek, járművek. A rossz hír, hogy még várni kell pár hetet, mert nem volt elég idejük tesztelni és még lehetnek fagyások, vicces animációk.
  • Scottt
    Image verification could not be verified due to server issues. Please try again later.
    2napja próbálom vissaszerezni a jelszavamat,hiába töltöm ki a capchát mindig ez a válasz..Valaki tudna írni a supportnak, hogy b#*?!k,javítsák már meg a fórumukat? És persze emiatt új accountot se tudok regisztrálni.
  • Gascan #25933
    Arrowhead és mindig a legújabb patch kell... ha erre gondolsz
  • pheaton
    Üdvözlet! Kérdésem az volna,hogy nincsen egy összefoglalo javito csomag? Vagy mindet fel kell tennem egyesével?
    Másik kérdésem: melyik verzioszámot használják legtöbben online,mert szinte mindegyik szerver az 1.0, vagy 1.1 jelzést adja nekem,de alap telepitéssel sem tudok csatlakozni. Köszönettel.
  • Scottt
    A beta patchet meg az ACE2-t , hogy tudom egyszerre használni?
  • lee56
    Talán nem használják :D
  • kifli
    ma is lesz ph war ugye?

9-ig van órám, de akkor is hazaérek :D
  • DancZer
    Take on Helicopteről beszéltünk. A bétához egy heli tartozik, aminél leszakad a rotor és realisztikusabb az irányítás. Az armás heliknél ilyen nincs, hiába indítod a ToH bétával a játékot.
  • fkubi
    Akkor mas jatekot jatszunk. En siman belerepulok a kis sivatagi szigeten a toronyba a rotor kb 20%-aig. Aztan ahelyett, hogy ledaralna az egeszet, szepen kipattint, mint egy gumilabdat.
    Igaz, csak egy alap helivel probaltam. Lehet, hogy vannak tisztessegesebb modellek is, de ez egy vicc...
  • DancZer
    Az Arma 2 Project Reality modról infók, magyar leírás az www.arma2.hu->Project Reality Mod főmenü alatt találtok.
  • tpM
    A 2. mondatomra is reagálhattál volna. :P

Tudom, hogy megy ez, meg ingyen csinálják, de szerintem egyszerűen a tartalom nem indokol ennyi fejlesztési időt.
  • DancZer
    Nekem tetszenek az új hangok is.

tpM:"Én sem értem mi tartott ezen 18 hónapig." Pedig te aztán igazán tudhatnád, hisz több mod készítésében részt vettél már! :D
  • Neoncsoves
    én is ezen a véleményen vagyok... ahány fejlesztő volt az ArmA2 projecten, 18 hónap alatt minimum egy pr bf2 0.5 szintű cuccot kellett volna összehozniuk
  • tpM
    Én sem értem mi tartott ezen 18 hónapig. Oké, vannak benne jó kis küldik, meg pár brit cucc, ja meg kezelőfelület módosítás, de nem durrant akkorát szerintem.
  • Neoncsoves
    kb. szokásos ArmA2 PvP, assault and secure játékmóddal... egyelőre még nincs benne olyan sok új cucc
  • repvez
    És valami tapasztalat vélemény róla kicsit bövebben ?
  • Neoncsoves
    aha, a szerverek nem bírják nagyon :D
  • repvez
    Valaki probálta már a PR-t
  • Scottt
    Ez milyen IMV srácok?
  • Redstar22
    Üdvözlet! Szeretném elcserélni a Steames Counter Strike Source, Day of Defeat Source, Modern Warfare 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 játékaimat Steames Operation Arrowheadre vagy Combined Operationsre. Szerintem ez egy fair ajánlat, hiszen ezek a játékok összesen kb. 10k-t érnek, de én sajnos jelen pillanatban nem tudom megvenni a játékot, csak elcserélni. Ha érdekel a dolog, küldj privátot, és ott megbeszéljük.
  • Sanyo
    Project Reality v0.1 béta.
  • tpM
    Nem kerül, 2-be is lehetett volna, de nem került mert sokan ellenezték.
  • DancZer
    Én ki tudtam lőni a lámpákat Arma 2-ben. :D
    A ragdolt én is várom! Meg meglesz a lehetőség, hogy addonként el lehessen készíteni a leszakadó testrészeket is, mert az alapjátékban nem lesz benne. Gondolom majd az ACE-be ez is belekerül.
  • repvez
    igy van, de én nem a katonai részröl irtam , mert annál tényleg a funkcionalitás az első,de a játéknál vannak bizonyos részek amiknek már meg kellene felelni és jobban a játszhaóság felé kéne elmenni az aránnyal.
    Az árnyékos videot láttam, de ez még nem jelenti azt hogy épületen belül is müködni fog.

REmélem a ragdoll és a fizikával uj lehetöségek jönnek a taktikázásra is.
    Hiszen most például nem tudsz ablakon keresztül bedobni gránátot a házba(de tudsz mert nics üveg benne :().Nem tudod kilöni a lámpákat hogy a sötétbe lopakodj.Nagyobb por, törmelék lesz egy egy csata közben.
  • DancZer
    Erre gondolok:
  • DancZer
    Lásd itt:
  • DancZer
    Szerintem ilyen katonai szuimulátoroknál nem kell, hogy Crysis szintű grafika legyen, mert a katonák tudják milyen egy harci körülmény. Szerintem inkább taktika és az akció menetének gyakorlása a fő szempont. Hogy úgy kelljen végrehajtani a szimulátorban a dolgokat, mint ahogy a valóságban is. Ezért van az, hogy tele van olyan funkciókkal, amiket játékban már már zavaró volna használni. Sztem ezért más az Arma és a VBS. Arma inkább játék mint szimulátor, de mégse árkád stílus.

Árnyékok és a fények sokkal jobbak lesznek, már az új OA patch-ban is sokat javultak.
  • Gascan #25908
    like :)
  • repvez
    Remélem a fény árnyék részt jelentösen átdolgozzák, mert a második videoban is és az arma-ban is az épületen belül egy lámpa sincs mégis nappali világosság van a legeldugottabb zugban is.Árnyékokrol meg ne is beszéljünk mert nincs.

A hangok is elég szegények, egy háboruban nem olyan csendes a vidék hogy a legnagyobb zaj a tücskök ciripelése, a terep és a falvak is ugy néznek ki mintha semmi sem történne a szigeten, sehol se látni a rombolás nyomait a távolba füstölgö roncsokat, gyárakat.
  • JanáJ
    Azt nem értem, hogy az arma miért bugos. Mert ugye a VBS-ből csöpögtetik az újdonságokat. A hadseregeknek meg elég alacsony a bugtűrése. Ha a VBS jó (üzembiztos), akkor mivel b@sszák el?

Amúgy jó lesz az arma 3 ha ezeket vagy egy részüket átpakolják.
  • Icebird

• tpM
    Az AI itt sem nagy szám, nem értem ezen hogy gyakorolnak...
  • DancZer

Az "enhanced damage" szintű roncsolódás jó volna Arma 3-ban is. :)
  • DancZer
    Azóta megnézted már? :)
  • DancZer
    Pár nap múlva más is történik!http://www.arma3.hu/ :)
  • JanáJ
    Kifli sörrel?
  • repvez
    szept2 18:00-kor jelenik meg a PR mod 0.1-es bétája a public számára
  • kifli
    A faszomat már hogy mindig kedd este kell mennem inni, ma se jövök ph-ra :(
  • JanáJ
    Köszi, én elhiszem.