35066
  • Hogthar
    Sikerült köszi.
  • Hogthar
    A stereo keverőben a következők vannak: általános, figyelés(gondolom ez lesz), Jelszintek, javítások és Speciális.
    A figyelés fülön belül 2 dolgot tudok bepipálni: Az eszköz figyelése és automatikus letiltás energiamegtakarítás céljából. HA kiválasztom az elsőt a zenét nem hallják a többiek ,de viszont amit ők mondanak azt hallják. Javításokban lehet még bepipálni 2 dolgot : összes hanghatás letiltása és az azonnali mód. Szóval melyik lesz?
  • DancZer
    Jobb gomb a hangszóróra az óra mellet->recording device. Ezen az ablakon belül a Stereo mix tulajdonságait nyisd meg és a Listen fül(Talán hallgatás). Van ezen a fülön egy pipa, azt kell bepipálni.

Egy kis arma is: Az új bétában javítottak szerver oldalon, komplex pályák jobban futnak(PR,Warfare,Domi). Gondolom több fps-t produkálnak. :)

Lassan jön a 1.60. Sztem okt. 27, a Take on helicopterrel együtt.
  • DancZer
    Ezek is viccesek!

Hát van mit csinálniuk! :)
  • Hogthar
    windows 7 nél hol lehet beállítani, hogy hallható legyen az is amit én hallok, pl egy zene. Emlékszem ,hogy Danczer játékközben lejátszott valami zenét, XP-n én is képes voltam rá, de win 7 en nem találom és pont kellett volna. PR ben mindenki felkapott egy hullát és meneteltünk be a csatatérre, mellette a zenei aláfestés nagyon ütött volna.
  • wardogzombie
    ez röhej
  • Gascan #25970
    én is játszottam a most kijött bétával... az a gond, hogy valamikor belesüppedünk a földbe bizonyos tipusu foldfelületnél ... úgy fest itt is ez történhetett
  • tpM
    Nem csak az Arma fizikája bugos. :D
  • JanáJ
    Lol. a törököknek egy szokásos szerdai gyakorlata is nagyobb lélegzetvételű lehet mint ennek a szigetnek az elfoglalása.
  • Hogthar
    Ha ez komoly új sziget lesz arma 3 ban és akkor bizony késni fog: Probléma
  • DancZer
    Ha jövőre is megmaradnak ilyen szinten, akkor az A3 kampánya nagy sz*rt keverhet a médiában. :D
  • DrRadon
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/84805/ira_filmnek_neztek_az_arma_2_jelenetet]Itt van a cikk is. ArmA2 jelenet került "véletlenül" egy IRA-ról szóló doksi filmbe, mintha azt az IRA-sok vették volna fel :)[/URL]
  • Ron Ragm
  • Ron Ragm
    Nem tudom volt-e már:
    http://www.youtube.com/watch?v=h6r-kNct630
  • Ryleh
    reply no,thx for the cporporation...valszeg igy stimm...meg lol lama
  • Solt
  • DrRadon
    Amikor a sofőrt kezdte célozni, már láttam is lelki szemeimmel a hasaló AI-kat, amik másod percek alatt végeznek a noob játékossal. Hihetetlen gagyi alakok közlekednek sniper puskákkal. Nem is néztem, volt Javelin a hátán? (aki játszott Berzerkkel az tudja miért kérdezem) :D
  • Ryleh
    hali.eredeti,de nemet verziom van....letezik elerheto magyaritas?amit talaltam google-ben az mind falls,vagy megszunt oldal,link.

(amugy is gaz,a nemet verzio csak feliratban nemet,ugyanaz a betegamcsi makogas van alatta..
    tehat ha van vkinek honositas akkor koszonom.
    jo jatekot:)
  • Hogthar
    Míg elvoltam dolgozgattam az M4 en, teljes textúra cserét kapott, Eotech, Aimpoint és Acog mellé van lámpás és IR lézeres, hangtompítós, gránát vetős, elülső markolatos és ezek logikai alapon történő keverésének összes változata.
    pár kép róla: Képek
  • Gascan #25957
    itt a srác azt irja 400 méteren belül már nem teleportálnak

• Hogthar
    Én használom, de még mindig tudok teleportálni domiban....
    Viccet félre téve az ai még mindig csinálja az ugrálást és lag esetén is teleportálgatnak az emberek, nem tudom melyiket ígérték hogy javítják.
  • Gascan #25955
    amúgy?

tolja valaki beta patch-el.... milyen, már tényleg nem teleportálodnak az emberkék multiban?
  • Scottt
    Sorry megvan,csak megviccelt a 64bit..
  • Scottt
    Srácok akkor mi a teendő, ha a regeditben nem találom a szokásos helyén a Bohemia mappát?
  • tpM
    Arma 1 1000x bugosabb volt, mint az OF2, szóval nem is tudom mennyire volt jó beharangozni vele. :D
  • Gascan #25951
    azért elcsúsztak egy picit... a név nem minden... Arma sokkal előbb kijött és már körbehangozta a communityben hogy ez az igazi OF ... szóval a névnek minden előnyét elvesztették
  • DancZer
    Valószínűleg pont ezért csinálták. OFP sikere után könnyű volt eladni, szinte marketingre nem is kellet költeniük, csak a szoftver előállítására.
  • repvez
    ezért kellett lenyulni az ofp nevet, hogy 2 elcseszett játék után becsukják öket és már ne legyen értelme visszavenni a nevet , mert igy már mindenki a szar játékra asszociálna ezek után .
  • Hogthar
    Este fél éjfélkor érek haza a melóból akkor dumálunk msn en
  • wardogzombie
    egy kicsit...
  • Hogthar
    Hello mindenkinek, újra online, ugye hiányoztam?
  • Gascan #25945
    ennyit is érdemelt
  • DancZer
    Ennyi volt az OFP2. http://www.pcgamer.com/2011/09/14/operation-flashpoint-studio-to-close-codemasters-to-focus-on-racing-titles/
  • Scottt
    Köszönöm!
  • kaldrecht
    Fennek névre halgató német jármű
  • Solt
    Úgy legyen... :)
  • Scottt
    A bétákkal már nagyon sokat fejlődött így is.
  • grebber
    Mindegy milyen néven futott ezek már voltak ugyanis augusztusban volt a GC és ott mutogatták ezeket!
  • Csokis
    Ez nem volt. Amire te gondolsz, az offscreen volt.
  • grebber
    Voltak már!