35066
  • Hogthar
    tehát az összes alaphangot le kell cserélnetek hozzá?
  • tpM
    Itt a környezettől és távolságtól függően teljesen különálló hangokat adhatsz meg, nem úgy lesz, hogy az adott hangra rátesz még egy visszhangot, hanem pl. az erdei lövésdörej egy különálló hang lesz. Egy fegyverhez ~30 hang fog tartozni.
  • Hogthar
    Na azt én is, ha idén kész lesz a hangjaimat kompatibilisé teszem ezzel a móddal. (Ezt úgy értem a visszhangokat leveszem)
  • tpM
    Ez egy külön is működő Mod lesz, ami viszont kompatibilis ACE-szel. Remélem még idén kész lesz.
  • Hogthar
    Akkor csak acevel fog működni? Na ne már? Mármint nincs bajom az acevel, de ha pl pont nem acevel játszunk úgy is jó lenne ha működne.
  • DancZer
    Külön DSS hangmod nem lesz. Bele lesz építve a ACSE hangmodba. A kód fejlesztését átvette zGuba. tpm többet tudna mondani arról, hogy mikorra várható. :)

ACSE fórum: http://forums.bistudio.com/showthread.php?p=1974788
  • Hogthar
    Tényleg a Harcp Móddal mi a helyzet? Egy fórumon olvastam hogy átvariáljátok az enginet úgy ,hogy minden pályára működjön, viszont most nyárra már meg kellett volna jelenie.
  • Petko
    Budapesten is tökéletesen működik: http://www.sprocketidea.com/
  • Rommel28
    Hali, egy kis segítségre lenne szükségem.
    Létezik mér Budapesten olyan hely, ahol meg lehet venni az Operation flashpointot( új kiadási neve ArmA cold war assault)?

Kösz
  • lusti12
    Köszi szépen.
  • kifli
    crc hiba arra utal, hogy valami adat meg van sérülve (talán sérülhetett a lemez?). Tölts le egyet valahonnan és telepítsd azt...
  • lusti12
    Sziasztok!Lenne egy olyan problémám,hogy letöröltem az Arma 2-őt majd mikor most megpróbáltam újra telepíteni akkor ezt írja ki a telepítés vége felé:Hiba a fájl másolásakor(a CRC nem egyezik meg).Mi lehet a baj?Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • DancZer
    Béta figyelő app: http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=125609
  • lee56
    Új patchről OA-hez van infó, mikor lesz nembéta? :) Keresgéltem, de nemsok sikerrel..
  • SeanJRRussel
    Ködzönöm szépen a segítségeket! ;)
  • Hogthar
    Igazan van DancZernek Ha van alap arma 2 őd akkor csak a kiegészítőre van szükség: megrendelhető 3000 ért
    Ezek után az felteszed a patchokat és online ready vagy.
  • DancZer
    Az www.arma2.com -> Supply depot-> Game updates-ról telepítsd fel az ARMA 2 Patch 1.10-es illetve a ARMA2OA & RFT Patch 1.59-es Opertation Arrowhead patchet.
  • Hogthar
    Ha zavar az ivás közben a haveroktól ne fogadj el Herbál készítményű süteményt vagy különleges erdei gombás lecsót, meglásd elmúlik a hatása.
  • Gascan #25998
    én olyankor olyan dimenziókat szoktam látni amit máshol soha :D
  • SeanJRRussel
    Köszönöm! ;)
  • Hogthar
    Az Arma 2: Combined Operations re van szükséged:
    Megrendelhető pl innen
    Ezzel már tudsz online játszani, van 2 kiegészítője amiket nagyon ritkán használ az online világ, ez azokat is tartalmazza de alacsony textúrákkal,de ha érdekel a kiegészítő:megrendelhető innen
  • Scottt

Az igen..
  • SeanJRRussel
    Srácok kéne egy hatalmas segítség!

Új vagyok,lennék még ARMA téren, ezért szeretném kérni a segítőkész emberkéket, hogy segítsenek. Az arma2-höz (virágbolti verzió) miket kell pontosan felrakni hogy tudjak online játszani? Illetve melyik az alap aram2 és melyik a kiegészítője, illetve hogyan lehet összegyúrni őket?
  • fkubi
    Ilyesmi massal is elofordul. En peldaul minden kocsmazas utan ugy erzem, hogy kesik a kep a mozgasomhoz kepest...
  • Hogthar
  • Solt
    Óóóó bazdmeg... :D:D
  • Gascan #25990
    amióta kijött az Arma 2 azóta tolom (korábban természetesen volt Arma 1 is meg OFP is) ... és csak az Arma 2től volt az a bajom, hogy olyan volt hogy mozditottam az egeret és mintha 1 másodpernyi késés lenne a kép mozgása meg aközött ahogy én az egeret mozgatom... komolyan mondom ez zavart a legjobban az egész játékban és nem értettem hogy miért csak az Arma2 csinálja ezt :)

... nemtom hány éve van kint a játék de most jöttem csak rá hogy a mouse smoothing egész végig be volt kapcsolva :D
  • Hogthar
    Ha nem játszol online akkor keres rá a magyar pbo fájlokra és mint módként használd(ezt online nem tudod sehol mert ledob a szerver), ha pedig akarsz online játszani ajánlom vedd meg a OA is rátelepíted és így combined operation lesz belőle, angol nyelven.
  • kilyking
    Hali!
    Az lenne a problémám, hogy lengyel nyelvű az arma2 és sehogy nem tudom magyarosítani vagy angol nyelvűvé tenni. Azt tudom, hogy a cd kulcs miatt van. Ha hozzányúlok a cd kulcshoz 1ből előjön a fade. Mi a megoldás?
  • Hogthar
    Teljesen igazad van, én sem vagyok az, pl annyira ráérek hogy az arma 3 at is csak jövőhéten rendelem meg előre
  • fkubi
    Nem vagyok az a kapkodos fajta...
  • Fürtös
    Már ideje lenne:D
  • fkubi
    Azt hiszem ideje Arma2-re valtanom :)

http://www.armaholic.com/page.php?id=15396
  • DancZer
    Kiegészítheted egy Operation Arrowhead kóddal, majd egymásra telepíted mindkettőt + patch és jössz játszani. :)
  • Csokis
    Van nekem egy Arma 2 kódom. Tudtok vele kezdeni valamit? Mert, akkor szivesen odaadom az első PÜ-ben jelentkezőnek, mert nekem nem kell!
  • DancZer
    Sztem majd a ToH release-el együtt jön Okt. 27-dikén.
  • dodo001
    köszönöm a választ próbálom...
  • Neoncsoves
    na mi a bré van az 1.60as pöccsel? utoljára szeptemberben volt hír róla, hogy késik. azóta 1 hónap eltelt és semmit nem tudni róla?
  • Hogthar
    Valószínűleg saját küldetésekhez tudnád felhasználni, és azon belül is külön class-ként kellene kikeresned, leraknod. Próbáld meg így, ha még nem próbáltad.

ui.: linket úgy tudsz beszúrni ha rámész a szövegbuborék alján lévő " url beszúrása " gombra.
  • dodo001
    sziasztok

ezt a mod-ot probálta valaki ? http://www.armaholic.com/page.php?id=15128
    már 1 hete küzdök vele de nem tudom működésre bírni...:(

ha valakinek megy megoszthatná velem hogy hogy sikerült...

előre is köszönöm