35066
-
Solt #26136 De, ezt írtad!
"azt nem tudod véletlen hogy az eredeti játék miért inditja ujra a gépet?? win7 és xp alatt is...elinditanám, erre ujraindil a gép"
Nem az eredeti szoftver indítja újra a gépedet! Egyébként a warezhoz van 24 órás support mi? Ne fárassz légy szíves.
Próbáld meg letesztelni a gépedet valami stabilitás ellenőrző programmal, mert amit leírsz az valószínűleg hardveres gond. A legegyszerűbb meg az lenne, ha szűz winfossal próbálkoznál. -
IFOR #26135 Nem ezt irtam! azt hogy megveszem drága pénzért és kapok egy használhatatlan vackot amivel senkihez sem fogok tudni fordulni. -
Wampa #26134 Aggyák ide.
Azért az az OF-ARMA hatása, hogy az első gondolatom egy katonai alakulatot meglátva, hogy le kéne lőni az összes teammate-t :)úgy nagyobb az esély sp-ben -
Solt #26133 Ismét megkérdezem. Komolyan azt hiszed, hogy a problémádat az okozza, hogy eredeti a szoftvered? -
IFOR #26132 Az dühit hogy megveszem, erre le se sz...nak hogy segitsenek
Elkérik a "valag" pénzt érte, aztán sipitoznak nem vesz senki jogtisztát..Igy állnak hozzá.Ha én a munkahelyemen igy szolgálnám ki a vevőket nem sok uj ....... futna az utakon..
Na felsuttyanok valmi torrentoldalra leszedni, hátha Skidrow mester csodát tud tenni:-) -
Solt #26131 Komolyan gondolod, hogy a problémádat a szoftver eredetisége okozza? -
IFOR #26130 Szia..
friss a video driverem
Amugy tegnap észrevettem hogy ha le akarom törölnia gépről a progit..
vezérlőpult-programok eltávolitása...nincsen bent a listában...Lehet hogy az install nem is sikerül teljesen??
A forgalmazó és a helpvonal nem jeletkezik ilyenkor, b...a meg! a warezzel nem volt ennyi gond.. -
Újabb VBS2 finomságok:
http://www.youtube.com/watch?v=8kh_EzUWnp4&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=Hd7MC3doGNQ&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=5a_Fx2Id6hg&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=vbcP3HZ1kNw&feature=feedu -
Amikor valaki csatlakozik egy már elindított küldetéshez(ez a JIP-Join In Progress) a többi játékos adatforgalma lényegesen lecsökkent. Gondolom itt a lagg-ra gondolnak meg arra, hogy sok esetben akár kiakasztja a játékot a sok JIP. -
Gascan #26127 én akármikor nézem azért 200an tuti játszanak onlány.. lehet hogy a 4 sör beszél belőlem de sztem ugyan annyian vannak mint voltak vagy csak a browser fagyott be :D -
JanáJ #26126 Ezt fordítsd le pls. Nem angolról, hanem "kockáról" magyarra. :-) -
beírom hogy www.arma2.com és átugrik a http://takeonthegame.com/ - ra
IFOR ezzel a hibával én még nem találkoztam, vagyis egyszer ,de akkor a videókártyám volt hibás. -
menjenek a francba, pedig csak nálad van a hiba? hogy is van ez? nekem tökéletesen működik a www.arma2.com
Ilyen miatt érdemes várni az 1.60-ra:
[86647] MP: Fixed: When a player was JIP-ing, traffic for all other players was significantly reduced. -
IFOR #26123 azt nem tudod véletlen hogy az eredeti játék miért inditja ujra a gépet?? win7 és xp alatt is...elinditanám, erre ujraindil a gép -
Lehet igazad van, csak a kiegészítőket vannak benne, bekavart, hogy kiadtak mégegy kiegészítőt X néven, amiben az összes arma verzió benne van.
Megnéztem volna neked szívesen de már nincs arma 2 nek hivatalos oldala mi a f***?
Jah hogy törölték a TOH miatt? menjenek a francba.
-
Most a legtöbben PR eznek, CTH pályák vannak benne és szerintem sokan áttértek rá. -
IFOR #26120 Szia..Reinforcementben mind az összes?, nálam csak egy angol hadjárat és a Privat Military van meg..ez az angol hadjárat Egy völgybe kezdődik, ahol egy eligazitéás, és barakkk között vagyunk, majd elkezdenek aknavetővel lőni minket..Jönnek PSZH-k, gépfegyveres UAZok is..a térképen egy hegyen jelöli az elpusztitandó aknavető üteget, de csak kb.. -
IFOR #26119 Haho
megjött a játék!! feltelepitettem, WIN7, XP alatt is egyszerüen ujrainditja a gépet!!! semmi hibaüzenet.A forgalmazó és a gyártó is küldözgt id ode, email, telefon stb.Hallott már valaki errről a hibajelenségről???
-
tpM #26118 Mint tudjuk, ez az ACE hibája.
-
Solt #26117 Én is várom, csak már annyit csalódtam bennük... ez a legutóbbi beszólás meg egy kicsit kiverte a biztosítékot.
Ráadásul úgy látom az onlány élet is egyre gyatrább... 2-3 éve még 2-3 CTF szerver ment esténként 8-12 fővel legalább... most egy sincs. Berzerken ( most valahalla vagy mi a gyík ) alapból voltak 50-n, most már 3. este nem is látom a szervert... -
Igazából minél később adják, annál több minden lesz benne. Persze azért én is remélem, hogy még idén kiadják. Nem mintha olyan sok időm lenne játszani, de ha megjön biztos megfuttatom egy kicsit. :) -
Solt #26115 Majd kegyesen kiadják karácsonyra, és még elvárják majd, hogy örüljünk neki... hiszen tudod, 100-ból csak 3 becsületes játékos van, így ők, a fejlesztők mintapéldányai gyakorlatilag szívességet tesznek azzal, hogy ennek a 3%-nak egyáltalán bármit is megtesznek... -
Gascan #26114 lesz ebből az új patchból idén még valami? -
fkubi #26113 Szep. Hasonlo szinvonalu leiras kene az OFP es ARMA* osszes egysegerol. Van nehany parameter a konfigban, amelyeket egyszeruen keptelenseg megfejteni. -
Take on Helicopter repülés dinamikája:http://community.bistudio.com/wiki/Helicopter_Flight_Model_Config_(XML)
Hátha érdekel valakit. :) -
JanáJ #26111 Szvsz ő a brittekkel tolja. És szerintem a 3 domb/hegy közül az egyik tetején van egy földbunker. Asszem onnan, vagy a bázis melletti út túloldalán. De talán még a térkép is jelöli nagyjából. -
Sziasz 
Arma2 Reinforcement - ben benne van az alap Arma 2, az arma 2 Operation arrowhead, az Arma 2 Angol egységek DLC és az Arma 2 Private Military Forces DLC. Ez azt jelenti hogy 5 kampány is van benne.( Azért 5 és nem 4 mert az arma 2 kapott még egy kampányt az egyik patch - nél). A legtöbb kampányt kivégeztem, tehát ha leírod melyik kampány és melyik küldetéséről van szó vagyis hányadik küldetéséről is mi a neve a küldetésnek szívesen segítek. -
IFOR #26109 hozzászólok a kaloz-jogtiszta verziohoz..
évekig játszottam a Stalker sorozattal..warez..
mikor meguntam a bugos verziokat, réászántam magam megrendeltem Steamen.
No, az a játék amit vigan játszottam 1280*1024 full-full .DX11-en, azt kaptam üzenetben hogy a videokarim régi, cseréjem le..vagy lépjek be vegyem lejjeb a beállitást..DE be sem engedett!!!! Most megrendeltem ARMA 2-t..remélem ez jo lesz, mert akkor annyi a becsületnek megint évekig ! -
IFOR #26108 Sziasztok..
Arma2 Reinforcement...
van egy pálya ahol a völgyben levő tábort kell megvédeni de nem találom az aknavetőt amit el kell pusztitani..Van valakinek halvány tippje merre keressem?
Köszi -
Petko #26107 Mindig ezzel a barom dumával jönnek. Azt nézzék meg hogy hány olyan személy játszik aktívan hosszú távon warezzel, aki amúgy megvette volna ha így nem játszhatna. Valószínűleg egy sem, mert nem is lehet gyakorlatilag multiban warezzel játszani. Az hogy megpróbál valaki a warez verizóval bemenni, hogy megnézze hogy is néz ki multiban teljesen jogos kívánalom. A demoból semmi se derült ki a multival kapcsolatban. Ha valaki a single playert megnézi warezban, az meg inkább arra ösztökéli hogy messziről kerülje el a játékot.
Ha nagy statisztikákról beszélünk, akkor olyat nézzenek meg még, hogy hányan vannak azok akik megvették a játékokat és nem játszanak vele soha, csak ott porosodik a polcon. Az is érdekes lenne. -
Solt #26106 És hány becsületes fejlesztő jut azokra a becsületes játékosokra?? Ha már sajnáltatja magát, legalább valami reálisab adattal blöffölne... -
Gascan #26105 http://www.gamestar.hu/100-kalozra-jut-3-becsuletes-jatekos-az-arma-fejlesztoi-szerint.html -
NVIDIA GEFORCE GT440 2048MB DVI/HDMI kimenet,Directx 11, PCI-E
ezt szerintem ne vedd meg :)
Nemigazán számt jónak, és ilyen kártyára fölösleges a 2gb.
Milyen gépet vegyek most topikba szerintem less be, ha még alakulhat a dolog... -
swadawa senpai #26103 Ja, köszi persze, tudom hogy nem egy P-2 es gép, csak érdekeltek a vélemények, meg nem nagyzolni akarok vagy hogy szokták ezt mondani, a gép sincs még meg... -
Feró Flex #26102 Áhh,eséjtelen... -
tpM #26101 Minimumon eldöcögne. Talán. -
swadawa senpai #26100 Sziasztok, szerintetek egy ilyen gépen hogy menne a Arma2?
I5 HD GAMER PRO COOLER MASTER I5 HD GAMER PRO II PC INTEL I5-2300 QUAD 4X2800Mhz/6MB cache
Sandy Bridge,Intel H61 I3,I5,I7 support
8192MB 1333Mhz DDR3RAM
500 GB SATAII HDD
NVIDIA GEFORCE GT440 2048MB DVI/HDMI kimenet,Directx 11, PCI-E
20X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró
6 CH HD audio , USB 2.0
10/100/1000 Lan + WIFI LAN
6db USB 2.0, 2db elolapi USB és audio 2.0 .
Illetve gondolom láttátok az Arma3 gépigényét, és az?
A monitorom 1440X900-as felbontást tud 75hertzen.
Köszi. -
Ezek az ajtók mennyire szeretnek szerepelni!:D -
-
JanáJ #26097 Nekem legjobban coopban AI ellen jött be, de erre igazán kb az OFP-nél volt még rá társaság meg idő. Boldog gimis évek.
.png)